- Konu Sahibi KEDERSİZ
merhaba arkadaşlar beni listeden çıkarabilirsiniz malasefki ilk denememizde sonuc NEGATİFFFFF...
bugün transferden sonraki 9. günüm ama dün akşam sümüksü sütlü kahve rengimsi bir akıntım oldu,ardında penbe bol sıvılı bir akıntı ve gitgide kahverengimsi oldu....hemen dr. aradım tabii normal olarak önemli değil koyu kan şeklinde gelmeyince önemseme falan dedi...neyse sabah kalktım hiç bişey yokti ama az önce yine kahverengimsi akıntı gelmişşşşşş.
anlaşyacağınız arkadaşlar adet oluyorum bennnn yaaaaaaaaaaa...offf ya adetime daha 4 gün vardı neden böle erken oluyorum ki....
dün gece ee malum konku ve endişeden ağladım ağladım ağladım...nihayetinde insan kaderine boyun eğiyor olmayınca olmuyor iste....hakkımda hayırlısını dilemiştim Allahımdan hayırlısı böyleymiş...
bana desteğini ve dualarını eksik etmeyen bütün arkadaşladıma tşk ediyorum ama olmadı işte....
hepinizi öpüyorum....
Çok üzüldüm canım ama hayırlısı böyleymiş.Yine de testini yaptıracaksın değil mi?Ne olur ne olmaz yaptırmak lazım.Sen güçlü bir insansın,sabrınla herşeyin üstesinden gelirsin.