- Konu Sahibi KEDERSİZ
kızlar size bişey soracam sizinki yumurta dondurmamı yoksa embriyomu.birde dondurma işlemine para verdinizmi.
canım benim döllenen embriyolar donduruldu...artı 550 YTL daha istediler onun için...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar size bişey soracam sizinki yumurta dondurmamı yoksa embriyomu.birde dondurma işlemine para verdinizmi.
benim çok yumurtam olmuştu tedavideyken doktora sordum bunun tedaviye zararı olurmu diye dr senin için daha iyi birdaha yumurta toplamaya gerek kalmaz demişti.ama ne transferden önce nede sonra donduralım falan diye hiçbirşey söylemedi.dondurmaya para alındığına göre ozaman dondurmadı demekki.transferden sonramı konuşuyorsunuz dondurma olayını.desene benim yumurtalar çöpe gitti.
yeşbü sana sormuşlarmıydı donduralımmı diye.dondurma parasını nezaman verdiniz.
benim tedavim bitti tahlili yaptırdık ilk sonuç 23,15 ikincide 27,47 doktor yavaş gelişiyor dedi ama ben inanmıyorum tam sonuç yarın belli olacak.umutsuz olduğum için soruyorum sana bunları.ben özel adana tüp bebek merkezinde yaptırdım.ozaman sen dondurma hariç doktora nekadar para verdin.
benim çok yumurtam olmuştu tedavideyken doktora sordum bunun tedaviye zararı olurmu diye dr senin için daha iyi birdaha yumurta toplamaya gerek kalmaz demişti.ama ne transferden önce nede sonra donduralım falan diye hiçbirşey söylemedi.dondurmaya para alındığına göre ozaman dondurmadı demekki.transferden sonramı konuşuyorsunuz dondurma olayını.desene benim yumurtalar çöpe gitti.
ya curly sizleri görünce ve sizlerden güzel haberler alınca dahada umut doluyorum...biliyorsun benimde 7 tane dondurulmuşlarım var transferim ertelendi rahimdeki sıvıdan dolayı... bende transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorum....
ya dondurulmuşlarda aşamalar nasıl oluyor yani sen ve rahim hazır olduğun onları çözüp direk rahime yerleştirme işlemimi oluyor başka birşey var mı???yani öncesinde kullanman gereken ialçlar falan??? birde canım çözüldüğünde hep canlı olamayabiliyormuş...yada kaliteli olanı az oluyormuş...sende nasıl olmuştu???? çokmu soru sordum ne??
Benim ilaç tedavim bir ay sürmüştü.Bir ay boyunca sadece 2 kez doktora gittim ilaç kullandım.Rahim hazır olduğunda transfere çağırdılar.3 tane vardı benim,çözüldüğünde bir tane kalmış.Onu transfer ettiler.![]()
yarın dananın kuyruğu kopacak bakalım benim bebek gelişmemekte ısrar ediyormu.
ya ben çok korkuyorum...benim 7 tanesinden kaç tanesi sağlam kalacak acaba???allahım ne olur onları koru...
hangi ilaçları kullndın???çözdürürken hepsini birdenmi çözüyorlar canım yoksa tek tekmi???
Kuzi ne güzel anlatmışsın olayı.Ayrıca stresli olmamana,rahat olmana da çok sevindim.Bizi biraz da gün aşırı doktora gitmek,iğneler falan stres yapıyormuş herhalde.Dondurulmuşlarda bu yaşanmadığı için daha rahat oluyoruz.İnşallah yapılır transferin haftaya sorunsuz bir şekilde.
Dondururlarken kalitelerini biliyor doktorlar.Senin 7 tane olduğu için eğer 1. sınıfsa belki ikiye bölüp 3-4 yapabilirler.Yani Allah korusun ilkinde hamile kalmamana ihtimaline karşı bir denemelik daha ayırabilirler.Cyclo progynova-burun spreyi-crinone jel-babyprin-folic plus kullandım.Ama doktoruna göre değişiyor ilaçlar ve tedavi süresi.Benim bir ay sürdü,15 gün tedavi gören de var.
canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...ben doktoruma kaliteleri hakkında soru sorduğumda o şimdi belli olmaz ancak çözülünce anlaşılır dedi...embrim yologta aynı şeyi dedi... :uhm: