Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim çok yumurtam olmuştu tedavideyken doktora sordum bunun tedaviye zararı olurmu diye dr senin için daha iyi birdaha yumurta toplamaya gerek kalmaz demişti.ama ne transferden önce nede sonra donduralım falan diye hiçbirşey söylemedi.dondurmaya para alındığına göre ozaman dondurmadı demekki.transferden sonramı konuşuyorsunuz dondurma olayını.desene benim yumurtalar çöpe gitti.

benim çok yumurtam olmuştu tedavideyken doktora sordum bunun tedaviye zararı olurmu diye dr senin için daha iyi birdaha yumurta toplamaya gerek kalmaz demişti.ama ne transferden önce nede sonra donduralım falan diye hiçbirşey söylemedi.dondurmaya para alındığına göre ozaman dondurmadı demekki.transferden sonramı konuşuyorsunuz dondurma olayını.desene benim yumurtalar çöpe gitti.

yok canım niye çöpe gitsin.... belki dondurmuşlardır...belki para almıyorlarladır ayrıyeten onun için...sorsaydın ya canım...

yeşbü sana sormuşlarmıydı donduralımmı diye.dondurma parasını nezaman verdiniz.

canım bana sormalarına gerek yoktu zaten çünkü benim yumurtalar toplandığında doktorum rahimin müsait olmadığını görünce mecburen dondurmak zorunda kaldık...zaten bende yaklaşık 10 15 gündür bir akıntı var sanırım rahimden geliyor...bu yüzden moralim çok bozuk... daha dondurma parasını vermedik bir dahaki gidişimizde vereceğiz....

sen nerde yaptırdın canım...hangi aşamadasın???

benim tedavim bitti tahlili yaptırdık ilk sonuç 23,15 ikincide 27,47 doktor yavaş gelişiyor dedi ama ben inanmıyorum tam sonuç yarın belli olacak.umutsuz olduğum için soruyorum sana bunları.ben özel adana tüp bebek merkezinde yaptırdım.ozaman sen dondurma hariç doktora nekadar para verdin.

benim tedavim bitti tahlili yaptırdık ilk sonuç 23,15 ikincide 27,47 doktor yavaş gelişiyor dedi ama ben inanmıyorum tam sonuç yarın belli olacak.umutsuz olduğum için soruyorum sana bunları.ben özel adana tüp bebek merkezinde yaptırdım.ozaman sen dondurma hariç doktora nekadar para verdin.

adana tüp bebek mi ankara özel adamadamı yaptırdın???doktorun kimdi??? canım benden donrurulmuşlarla birlikte 3.550 istediler...doktora sadece ilk muyanede verdik ondna sonra hiç vermedik....

Bazı merkezlerde dondurma parası almıyorlar ,sadece transferde alıyorlar.Bize de sormadılar donduralımmı diye.Faturayı ödedik bir de baktık ayrıntıswında 300YTL dondurma ücreti vardı.

:utangac:

ya curly sizleri görünce ve sizlerden güzel haberler alınca dahada umut doluyorum...biliyorsun benimde 7 tane dondurulmuşlarım var transferim ertelendi rahimdeki sıvıdan dolayı... bende transfer gününü sabırsızlıkla bekliyorum.... :emir_bebek::emir_bebek:

ya dondurulmuşlarda aşamalar nasıl oluyor yani sen ve rahim hazır olduğun onları çözüp direk rahime yerleştirme işlemimi oluyor başka birşey var mı???yani öncesinde kullanman gereken ialçlar falan??? birde canım çözüldüğünde hep canlı olamayabiliyormuş...yada kaliteli olanı az oluyormuş...sende nasıl olmuştu???? çokmu soru sordum ne??

Benim ilaç tedavim bir ay sürmüştü.Bir ay boyunca sadece 2 kez doktora gittim ilaç kullandım.Rahim hazır olduğunda transfere çağırdılar.3 tane vardı benim,çözüldüğünde bir tane kalmış.Onu transfer ettiler.:nazar:

Benim ilaç tedavim bir ay sürmüştü.Bir ay boyunca sadece 2 kez doktora gittim ilaç kullandım.Rahim hazır olduğunda transfere çağırdılar.3 tane vardı benim,çözüldüğünde bir tane kalmış.Onu transfer ettiler.:nazar:

ya ben çok korkuyorum...benim 7 tanesinden kaç tanesi sağlam kalacak acaba???allahım ne olur onları koru...

hangi ilaçları kullndın???çözdürürken hepsini birdenmi çözüyorlar canım yoksa tek tekmi???

ankara değil canım bu sadece adana özel tüp bebek senin merkezin daha farklı.doktorum hamdi karanfil.

ya ben çok korkuyorum...benim 7 tanesinden kaç tanesi sağlam kalacak acaba???allahım ne olur onları koru...

hangi ilaçları kullndın???çözdürürken hepsini birdenmi çözüyorlar canım yoksa tek tekmi???

Dondururlarken kalitelerini biliyor doktorlar.Senin 7 tane olduğu için eğer 1. sınıfsa belki ikiye bölüp 3-4 yapabilirler.Yani Allah korusun ilkinde hamile kalmamana ihtimaline karşı bir denemelik daha ayırabilirler.Cyclo progynova-burun spreyi-crinone jel-babyprin-folic plus kullandım.Ama doktoruna göre değişiyor ilaçlar ve tedavi süresi.Benim bir ay sürdü,15 gün tedavi gören de var.

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA HAMİŞ OLANLAR LİSTESİ

1)curly.................12 ŞUBAT.....İZMİR...................BORNOVA ŞİFA TÜP BEBEK
MERKEZİ ...................HAMİŞŞŞ

2)gülseren4434.....27 MART......İSTANBUL.............İST. CERRAHİ HASTANESİ............... HAMİŞŞŞ

3)NAZ25...............30 NİSAN....................?????????????????????.............HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

DONDURULMUŞ YUMOŞLARLA DENEYECEKLERİN LİSTESİ[/color]

1)KEDERLİ........MAYIS ORTASI......İZMİR...................İRENBE TÜP BEBEK MERKEZİ
2)KAKTÜS........17 NİSAN......İSTANBUL...........UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
3)KUZİ...........BEKLİYOR.......İSTANBUL.......... .UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ
4)@YSHEN........10 NİSAN.....İSTANBUL............ANADOLU SAĞLIK MERKEZİ
5)COSTAENEL.........MAYIS ORTASI.............????????????
6)NESRİN1071.......25 NİSAN............İSTANBUL MEDİKAL PARK
7)HAZİRAN15........20 NİSAN TEDAVİM BAŞLIYOR.......ANKARA ETLİK DOĞUMEVİ TÜPBEBEK MERKEZİ
8)BEBİŞLERİM........21 MAYIS.......İSTANBUL....INTERNATIONAL HOSPITAL

NAZ25 HAYIRLI OLSUN CANIM İNŞALLAH YARIN KAKTÜS ARKADAŞIMIZIDA BU LİSTEYE HAMİŞŞŞŞŞ DİYE EKLERİZ

inş.biran önce meleklerinize kavuşursunuz arkadaşlar..............allahım her isteyen kuluna versin...........

Kuzi ne güzel anlatmışsın olayı.Ayrıca stresli olmamana,rahat olmana da çok sevindim.Bizi biraz da gün aşırı doktora gitmek,iğneler falan stres yapıyormuş herhalde.Dondurulmuşlarda bu yaşanmadığı için daha rahat oluyoruz.İnşallah yapılır transferin haftaya sorunsuz bir şekilde.

Sağol Curly'im benim Allah razı olsun, aynen dediğin gibi ikigünde bir doktora gitmek iğneler ilaçlar ve tabiki ilk denemenin verdiği deneyimsizlik heyecan acayip stres yapmıştı o zaman, ama şimdi çok rahatım ve daha bilinçliyim, inşallah embriyolarımda sağlıklıdır hayırlısı bakalım

Dondururlarken kalitelerini biliyor doktorlar.Senin 7 tane olduğu için eğer 1. sınıfsa belki ikiye bölüp 3-4 yapabilirler.Yani Allah korusun ilkinde hamile kalmamana ihtimaline karşı bir denemelik daha ayırabilirler.Cyclo progynova-burun spreyi-crinone jel-babyprin-folic plus kullandım.Ama doktoruna göre değişiyor ilaçlar ve tedavi süresi.Benim bir ay sürdü,15 gün tedavi gören de var.

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...ben doktoruma kaliteleri hakkında soru sorduğumda o şimdi belli olmaz ancak çözülünce anlaşılır dedi...embriyologta aynı şeyi dedi... :uhm:

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...ben doktoruma kaliteleri hakkında soru sorduğumda o şimdi belli olmaz ancak çözülünce anlaşılır dedi...embrim yologta aynı şeyi dedi... :uhm:

canım bence bebişşlerine güven kaliteliler donduruluyor zaten çözüldüğünde güçlü olduklarından genelde ayakta kalıyolar Şeniz bende transferde öğrenmiştim nasıl olduklarını çünkü o gün erkenden çözmüşler. benim tedavimde 15 gün sürdü.

Back
X