Dondurulmuş Yumoşlarla Deniyecekler Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi KEDERSİZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamam alabilirsin bem tam bilmiyordum benim bununiçin yapmam gereken bir şey var mı

evet transfer yapıldı evdeyim .Doğrusu sıkılmaya başladım.Sadece şu iğneler için araba ile gidip geliyorum.5 dk dişardayım yani.düzenli su içmeye ve beslenmeye özen gösteriyorum .Ağır hareketlerden kaçıp yavaş hareketle evin içindeyim.Yalnız dün karnımın yanı rahim taraflarında gıdıklanma oldu ve biraz ağrı oldu galiba benimkiler gidiyor dedim.Sonra aman deyip erik yemeye devam ettim.Diğer seferlerde kendimi fazla dinliyordum.kabız olmaya çalışıyorum su ,kayası, arada elma ve zeytinyağılı domates sabah kahvaltısında .eşimle bu konu üzerinde konuşmuyoruz bile nasıl olduğumu soruyor .Konu orada kapanıyor.ayaklarımı uzatıp duruyorum .Eşim prenses diye alay ediyor. doğrusu bende zevkini çıkarıyorum.

ohhhh ne güzel canım..tadını çıkar bu günlerin...

aaaa niye geçenki gibi olsun yaaaaa...kendini böyle yıpratıp pozitif gücünü kaybetmesene...ne güzel 30 çıkmış yükselmiyeceğini bilemezsinki..inşallah hayırlısıyla yükselecek....yiyecek ekmeği carsa şu dünyada sen ne söylersen boşşş zaten...inşallah rabbim hayırlısını nasip eder hakkında bebişim...

ohhhh ne güzel canım..tadını çıkar bu günlerin...

valla çıkarıyorum , sıra sanada geliyor , ne zaman başlayacaksın akıntıların bitti mi
Ayyy en kısa zamanda olsun kederli de başlasın hep beraber güzel sonuçlar alalım.

kızlar selam yarın büyük gün dua edin inşallah bebişlerim bana tutunmuştur. çok heyecanlıyım. hiçbirşey hissetmiyorum ağrım sancım hiçbirşey yok sizce tutunmuşmudur bebişlerim bana. Allah hepimizin yardımcısı olsun Herşeyin hayırlısını versin.

haziran inşallah yarın sende bize güzel haber vereceksin canım inşallah bebişin(lerin) sana tutunmuştur

kızlar merhaba benim bir sorum var sizlere dondurulmuş transferi adetin kaçıncı günü başlar nasıl bir yol izlenir ve adetin kaçıncı günü transfer gerçekleşir

kızlar merhaba benim bir sorum var sizlere dondurulmuş transferi adetin kaçıncı günü başlar nasıl bir yol izlenir ve adetin kaçıncı günü transfer gerçekleşir

Rüyacım adetin ikinci günü başlanıyo genelde tedaviye, estrojen bantı veya hapı, progestan, bebe asprini ve vitaminlerle yapılıyo tedavi ama kaçıncı gün transfer yapacaklarını doktor belirliyo, embriyoların dondurulma gününe falanda bağlı, benim 25.gün yapılmıştı mesela nerdeyse adet olmam gereken günde

Rüyacım adetin ikinci günü başlanıyo genelde tedaviye, estrojen bantı veya hapı, progestan, bebe asprini ve vitaminlerle yapılıyo tedavi ama kaçıncı gün transfer yapacaklarını doktor belirliyo, embriyoların dondurulma gününe falanda bağlı, benim 25.gün yapılmıştı mesela nerdeyse adet olmam gereken günde
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞIMŞeniz

rüyameleğim naptın?operasyonun nasıldı?İyi sonuçlandı mı canım?herşey yoluna girmiştir umarım.

ya haziran nerde kaldın canım ya çatladık valla meraktan!!!!!!!!!!!!! inşallah hamişsindir yavvvvvv yerimseniben

rüyameleğim naptın?operasyonun nasıldı?İyi sonuçlandı mı canım?herşey yoluna girmiştir umarım.

MERHABA CANIM
EVET OPERASYONUM ÇOK İYİ GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR RABBİME İLK KEZ RAHİM KALINLAŞMA YÖNÜNDE CEVAP VERDİ KALINLIK 4 ÜSTÜNE ÇIKMIYORDU OPERASYONDAN 12 GÜN SONRA 5.2 OLDU HAZİRANDA TRANSFER OLACAK İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA RABBİMİN İZNİYLE Şeniz

MERHABA CANIM
EVET OPERASYONUM ÇOK İYİ GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR RABBİME İLK KEZ RAHİM KALINLAŞMA YÖNÜNDE CEVAP VERDİ KALINLIK 4 ÜSTÜNE ÇIKMIYORDU OPERASYONDAN 12 GÜN SONRA 5.2 OLDU HAZİRANDA TRANSFER OLACAK İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA RABBİMİN İZNİYLE Şeniz

canııım çok sevindim.rabbim ne kadar büyük gördün mü?Ne kadar ümitsizdin.bak herşey güzel olacak inşallah..... :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :teytey:

valla çıkarıyorum , sıra sanada geliyor , ne zaman başlayacaksın akıntıların bitti mi
Ayyy en kısa zamanda olsun kederli de başlasın hep beraber güzel sonuçlar alalım.

canım haberler nasıl...nasılsın???ayyy bende çok sbaırsızlanıyorum
akıntım öyle fazla yok işte adet olmayı bekliyorum ilk günlerinde gel dedi doktor bakalım artık....

kızlar selam yarın büyük gün dua edin inşallah bebişlerim bana tutunmuştur. çok heyecanlıyım. hiçbirşey hissetmiyorum ağrım sancım hiçbirşey yok sizce tutunmuşmudur bebişlerim bana. Allah hepimizin yardımcısı olsun Herşeyin hayırlısını versin.

canım ne yaptın???merakta bırakma bizi... :dance:

valla bu soruları bende hep soruyorum...benimde çok kafam karışık bunla ilgili...

dokotorumbana bu adetinde yine doğum kontrol hapına bşalayacağı sonra yine lucrin ondan sonraki adetinde diğerleri dedi...amam benim kafam karıştı...sanki burdaki arkadaşların böyle oömamaıştı...aranızda böyle başlayan oldumu dondurulmuşlara????

Back
X