Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet transfer yapıldı evdeyim .Doğrusu sıkılmaya başladım.Sadece şu iğneler için araba ile gidip geliyorum.5 dk dişardayım yani.düzenli su içmeye ve beslenmeye özen gösteriyorum .Ağır hareketlerden kaçıp yavaş hareketle evin içindeyim.Yalnız dün karnımın yanı rahim taraflarında gıdıklanma oldu ve biraz ağrı oldu galiba benimkiler gidiyor dedim.Sonra aman deyip erik yemeye devam ettim.Diğer seferlerde kendimi fazla dinliyordum.kabız olmaya çalışıyorum su ,kayası, arada elma ve zeytinyağılı domates sabah kahvaltısında .eşimle bu konu üzerinde konuşmuyoruz bile nasıl olduğumu soruyor .Konu orada kapanıyor.ayaklarımı uzatıp duruyorum .Eşim prenses diye alay ediyor. doğrusu bende zevkini çıkarıyorum.
ohhhh ne güzel canım..tadını çıkar bu günlerin...
kızlar merhaba benim bir sorum var sizlere dondurulmuş transferi adetin kaçıncı günü başlar nasıl bir yol izlenir ve adetin kaçıncı günü transfer gerçekleşir
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞIMŞenizRüyacım adetin ikinci günü başlanıyo genelde tedaviye, estrojen bantı veya hapı, progestan, bebe asprini ve vitaminlerle yapılıyo tedavi ama kaçıncı gün transfer yapacaklarını doktor belirliyo, embriyoların dondurulma gününe falanda bağlı, benim 25.gün yapılmıştı mesela nerdeyse adet olmam gereken günde
rüyameleğim naptın?operasyonun nasıldı?İyi sonuçlandı mı canım?herşey yoluna girmiştir umarım.
MERHABA CANIM
EVET OPERASYONUM ÇOK İYİ GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR RABBİME İLK KEZ RAHİM KALINLAŞMA YÖNÜNDE CEVAP VERDİ KALINLIK 4 ÜSTÜNE ÇIKMIYORDU OPERASYONDAN 12 GÜN SONRA 5.2 OLDU HAZİRANDA TRANSFER OLACAK İNŞALLAH Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA RABBİMİN İZNİYLE Şeniz
valla çıkarıyorum , sıra sanada geliyor , ne zaman başlayacaksın akıntıların bitti mi
Ayyy en kısa zamanda olsun kederli de başlasın hep beraber güzel sonuçlar alalım.
kızlar selam yarın büyük gün dua edin inşallah bebişlerim bana tutunmuştur. çok heyecanlıyım. hiçbirşey hissetmiyorum ağrım sancım hiçbirşey yok sizce tutunmuşmudur bebişlerim bana. Allah hepimizin yardımcısı olsun Herşeyin hayırlısını versin.
benim değerim 30 çıktı ama çok düşük geçenki gibi olcak galiba
kızlar merhaba benim bir sorum var sizlere dondurulmuş transferi adetin kaçıncı günü başlar nasıl bir yol izlenir ve adetin kaçıncı günü transfer gerçekleşir