dondurulmuşla transfer yaptıranlar ve yaptırmaya hazırlananlar yardım lütfen...

gokcebuket

başımın belası PKO
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
817
16
48
Kocaeli
embriyoların 5 ve 6 gün dondurulmuş olmaları kaliteleriyle mi ilgili bişey.ve 5 ve 6 günler dondurulmuş embriyoların şansları damı yüksek yardım.

gökçe merhaba
kesinlikle evet.
çünki sağlıklı embryo gelişimine devam edip blastokist aşamasına ulaşıyor.ve böylece 8 hücreden 40-150 hücreye sahip bir embriyo oluyor. böyle bir durum herkesin istediği bir aşamadır. fakat genelde sağlıksız olan embriyolar bu aşamaya pek ulaşmaz. embriyonun balstokist olması ve dondurulacak embiyolarının olması şansının yüksek olduğu anlamındadır.

:34:çok teşekkür ederim arkadaşım sizler sayesinde çok mutlu oluyorum ben koü de yaptırdım çok kalabalık orada doktorlarla uzun uzun muhabbet zor biraz bende sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum ilk tüp bebegim negatifle sonuçlandı ohss oldum sanırım karnımda aşırı şişlik vardı ve nefes darlığıda hafiften çektim ama yinede transfer yapıldı ve sonuç negatif çok üzüldüm şimdi tekrar dondurulmuşlarla denicem...

başka kimse yok sanırım.

Canim benimde Embriyolarim 5 ve 6 gun emriyolari yani Blastit. Labaratuar ortamainda daha fazla gelismiycekelrini duzunddukelri Embriyolari 2.yada 3 gun transfer ediyolar arkadasim.. ama Embriyo 5 gune kadar gecerse tabiki gelismin iyi gittinin habericisii... Onun icin gruplar halindede dondurabiliyrolar ama ikinci ve ucuncu gun embriyolarini ayri donduramiyorlar, toplu butun aklanlari dondurp bir defade yerlestiriyolar... Bu aklite konusuna bende cok atktim bir ara coka rastirdim ama hic takilmaya degmez canim cunku ne en dusuk kaliteli embriyo ilede hamile kalan o kadar cok kisi okudumki onun icin hiz takma, tedavine yogunlasss arkadasim.... HAyirli olsun tedavin bu aradaa

Canim benimde Embriyolarim 5 ve 6 gun emriyolari yani Blastit. Labaratuar ortamainda daha fazla gelismiycekelrini duzunddukelri Embriyolari 2.yada 3 gun transfer ediyolar arkadasim.. ama Embriyo 5 gune kadar gecerse tabiki gelismin iyi gittinin habericisii... Onun icin gruplar halindede dondurabiliyrolar ama ikinci ve ucuncu gun embriyolarini ayri donduramiyorlar, toplu butun aklanlari dondurp bir defade yerlestiriyolar... Bu aklite konusuna bende cok atktim bir ara coka rastirdim ama hic takilmaya degmez canim cunku ne en dusuk kaliteli embriyo ilede hamile kalan o kadar cok kisi okudumki onun icin hiz takma, tedavine yogunlasss arkadasim.... HAyirli olsun tedavin bu aradaa

peki senin dondurulmuşlarla tuttumu canım ilk tüp bebek mi.ilkinin sonucu neydi çok sordum sanırım...

Back
X