kızlarrrr ay ne güzellll yaa iki gün bakamadım çoşmuşşşuzz. maşallahhh ay çok sevindimmm..
inşallah o zaman nuri alçoyu coşkun abimle birlikte oynatırız siz yeterki güzel haberlerle gelin amaaaaaaa ben hamiş olarak dönerde kutlama bulamazsam başınızın etini yer bitiririm ona göreeeellerine sağlık çok güzel kutlama darısı başımıza bende böle güzel kutlama isterimm:)))))
sıra bize geliyo idil çok heyecanlandım şimdi her pozitifte cesaretimi daha çok kazanıyorum galiba hazır gibiyim..az önce kemal beyle görüştük aynı merkezdeyiz seninle biliyosun dedimki dondurulmuşla şans düşük diyolar sakın kanma dedi öyle olsa dondurmayız baştan tedaviye alırız dedi şans ciddi yüksek dedi oooh dedim beaa
ASLANIIMM BEEAA valla iki üç gündür çok kötüydü psikolojimm şimdi biraz daha kkednime geliiiyorummm ağzına sağlık.. sorma hamil haberi alında umut topluyorum resmennn yaaşaaasınnnn :))) ne zaman başlıycannn?
herkese selamlar...pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucaklarına da almayı nasip etsin inşallah..... maytap dualarım seninle üzülme diyemeyeceğim çünkü bende her negatif sonuçta 1 hafta ağlayıp sonra büyük bir ümitle sabırla bir daha ki sefere diyorum ve inanıyorum en kısa zamanda seninde kucağın dolacak inşallahh....... bugün benim 11. günüm ve kan testi sonucum 298.60 şaşırmış ve hatta uyuşmuş durumdayım adeta tepkisizim...Allah sonuna kadar hayırlısıyla götürsün inşallah.... sonucu merkeze bildirdiğimde şansıma en soğuk hemşireyle paylaştım durumumu belki o yüzden sevincimi doyasıya yaşıyamıyorum tebrik ederiz dr da tebrik ediyor ilaçlara devam testi tekrarlayımmı diyorum yo gerek yok 15 gün sonra kese kontrolüne git istersen.....hep aynı durum yani hastanın keyfiyetine bırakılıyo.....ben kendim nasıl karar verebilirim böyle saçma şey varmı ......
fatmanur kese görülmüş çok sevindim zaten bu sefer çok ümitliydim hep hayırlı sonuçlarla ilerleyince...çok şükür .... Allah sonuna kadar hayırlısıyla götürsün inşallah.....sende başlamışsın göbekten kan sulandırıcılara....kaç günlük kullanıcaksın.....ben 2. kutuya başladım ve anladığım kadarıyla epey bi süre kullanılacak
UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM
YASMİN07.....................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR ................ HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ:92:
1.Jaluse ............................................. Antalya IVF Dondurulmuş...............................25 Kasım
2.Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
3.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................10 Aralık
4.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş....................Aralık/Ocak
5.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ dondurulmuş............................Aralık/Ocak
6.Denizden77..................................Memorial IVF/dondurulmuş................................Aralık/Ocak
7.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Miranda..........................................................................................................Aralık
hemenn ekliyorummmm zevklee :))idil fatmanur ve aral vardı birde canımcımm hamiş olarak
ben aralık adetimle ilaç kullanmaya başlarım ocağın ilk haftasına denk gelir galiba uçar gelirim bebelerimi almaya ayy inşallaaaaah hepinize tatlı ısmarlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?