Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

evet canım devam ediyorum.
coraspirin-elevit-folbiol-estrofem-jel-kan sulandırıcı iğneye devam.
benimde göbeğimde bazı yerler morardı cumartesi günü kontrolüm var bakalım hangi ilaçlara tatmam hangilerine devam diyecekler.

ben bugün yaptıracaktım normalde dün doktorumla görüştüm çarşamba günü yaptır dedi o yüzden bende bekliyorum işte. İnşallah müjdelerle gelicem ama hiç umudum yok.

arkadaşlar şimdi hocam aradı ve aralık adetimin 2. günü gidicem estrafen tedavisine 14,gün progesterona başlarız ve 21.gün embriyolarını transfer ederiz dedi.. şimdiden heyecanlandım gene.. kendimi kaptırmak istemiyorum çünkü gene hüsran olursa !!!!!!!!!

canım hayırlı olsun heyecanlanmamak insanın elinde değil ama sana tavsiyem çok fazla düşünmemeye çalış ve oluruna bırak öyle mi olsa şöylemi olsa diye sakın kafana takma herşey olacağına varıyor biliyorsun nekadar rahat olursan sonuç ta okadar pozitif oluyor.

çok teşekkürederim haklısın ..allahım inşallah nasip eder...:)))

arkadaşlar herkese selamlar sevgiler,ben bu sitenin eski üyelerindenim,7 yıllık bekleyiş 3 aşılama 2 tüp bebekten sonra dondurulmuş yumoşlarla hamileyim çok şükür,buraya yazmak için çok ama çok bekledim inanın...bu güzel şey benim başıma hiç gelmeyecek gibi hissettim hep,sizden isteğim umudunuzu kaybetmeyin mutlaka birgün olacak allahın izniyle,sormak istediğiniz birşey olursa seve seve cevaplarım

abla onu bende duydum ama yaptıranına hiç raslamadım.

Fatmanur seni ve Limon kabuğunu takip ediyorum hala , gözel gidiyor hamilelik inşallah . Şimdi bak en güzeli bir iki haftaya kadar bir güzelleşeceksin ki sorma aynada kendine bakmaya doyamayacaksın . Saçları cildin parlayacak . Bu durum bir kaç ay sürer tadını çıkar , pek bir neşeli olacaksın ama herşeye de ağlayacaksın . Eşini çok hırpalama hep hormonlardan diye düşün .

Ben hala normal mi doğal siklusmu karar veremedim . Araştırıyorum ama doğal siklus yaptıranı hiç duymadım. Birkaç topicte sordum bakalım varsa bir olumlu sonuç giderim bu yoldan , son deneme artık önümüzdeki ay öyle yada böyle

slm...1970fun ablacım hoşgeldin göremiyordum son gülerde nasılsın herşey yolundadır umarım tekrartedavi düşünüyosun galiba inşallah bu defa allahın izniyle herşey daha güzel olur tüm kalbimle diliyorum...fatmanurum nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik varmı değişik belirtiler
zenurdan haber alan varmı bugün işlerim vardı gündüz gelemedim aklım burdaydı diğer arkadaşta haber vermedi...geshenk ne yaptı acaba kızlar nerdesiniiiz hayd, kutlama yapmak için sabırsızlanıyoruuum alahm inşallah güzel haberlerle dönerler inş...

Arkadaşlar aranızda DOGAL SIKLUS tüp bebek yaptıran varmı hiç

canım merhaba ben 2 normal 1 kezde doğal siklusla tup bebek yaptırdım yarın doğal siklusla tüpe tekrar başlıyorum.normal tüp bebekte 5 yumurtam olusurken (sol yumurtalıgım endodan dolayı hic calısmıyor ) dogal siklusta 3 yumurtam olustu 2 si döllendi 2 transfer yapıldı.göbekten igne vurulmuosun maliyet düşük ve bence organik.bizim klinikte yeni basladı 1 kişi hamile kaldı.benim negatif sonclandı ama yinede inananıyorum.sen nerder yaptıracaksın

selammm millettt nerelerdesiniz hanii bugünün hamişleriiiii...ya çok merak ediyoruzzzz hadiii nolur iyi haberler verin bizeee kızlar.....

Hayırlı geceler hanımlar bir şey soracaktım dondurulmuşlarda trasfeden önce çatlatma iğnesi oluyormu ?

selam canım, ben ilk defa dodurulmuş deneyecfeğim ama bence yapılmıyodur. o yumoşlarla işimiz yok ki.. ama yine de bir bilen cevap verip bizi aydınlatırsa sevinirim :)

selam canım, ben ilk defa dodurulmuş deneyecfeğim ama bence yapılmıyodur. o yumoşlarla işimiz yok ki.. ama yine de bir bilen cevap verip bizi aydınlatırsa sevinirim :)

yaa burda bir yerde okudum çatlma iğnesi vuruldum diye yazmış yaa ben yanlış okudum bakalım biri cevap verir :18:

Hayırlı geceler hanımlar bir şey soracaktım dondurulmuşlarda trasfeden önce çatlatma iğnesi oluyormu ?

Ben çatlatma iğnesi oldum transferden önce ama benim doğal olarak rahim kendi kendini hazırladı yani ben transferden önce hiçbir ilaç kullanmadım. Benim vücudum ilaçlara karşı biraz fazla tepki veriyor çünkü. çatlatma iğnesinden 2 gün sonrada transfer oldu. Bugün sabah kan verdim öğleden sonra sonucu öğrenecem inşaallh sabırsızlıkla beklemekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…