Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

allahım negüzel ya böyle üstüste maşallahhhhh güzel haberler almak ne güzell tekrar maşallah diyim nazar degmesinn ay bende çok heycanlandım şimdiyarın transferin 10 günü :)) hayırlısıı rabbimm
hayırlı haberler alırsın gönlünden geçen neyse o olsun inşallah.

aaaşkol emii neer düşünüuosun olmadıama yaaa...neyse sağık olsunda çarşamba olsun değer katlıyoya ondan demiştir daha yüksek değerle kalbini küt küt attırcak senin doktor sööliyim bakk hayırlı sonuçlar olsun canımm

recalar olsun taze annecikkk...darısı inşallah bizlere nşallahhh...rahat ol inan dikkat et kendine 40 defa hamileyim de :))))) maşallahçççgeshenk gelmedi bende meraklanmaktayım ne oldu acaba bu arada o merkezi varya ımmm şeyyy takma kafana sadece başhekimi yada eşdeğerde birisi varsa düzgünce bi konuş hasta hakları diye bişey var ne o öle ya parayı almaya geince şakır şakır bülbül gibi şakırlar amaaan neyse boşver tadını çıkar canım maşallah değer süper hatta ikiz gibimi dedim bi an kendime 130 üzeri ikiz oluyo genelde haydi hayırlısıs dikkat et kendine

benim de hafta sonuna adetim,ayın 15 i gibi antalyada olurum aksi bişeler çıkmazsa inşalahh :))
nerden gidicen canım

((((((((( canııım üzülme allah büyüktür bizlerede sıra gelicek hep diyorum rabbim benden önce yıllardır bu hasreti çekenlere versin benide mahrum etmesin o duygudan

allahım negüzel ya böyle üstüste maşallahhhhh güzel haberler almak ne güzell tekrar maşallah diyim nazar degmesinn ay bende çok heycanlandım şimdiyarın transferin 10 günü :)) hayırlısıı rabbimm
oo bi kutlama daha yoda yani hadi hayırlsıı canım ii bi moral olmuştr bu haber sana

idilcim keşke yakın tarihlerde gidebilseydik arkadaş olurduk orda peki transfer sonuna kadar kalıcakmısınorda ne yapmayı düşünüyosun bu arada görev ??

ayy keşke yaa ne güzel olurdu bi de ben tek gidicem eşim gelemiyoo ( ben 3-4 gün kalıcam tek de olunca fazla kalamam ki.. tahminen 13 aralık civarı olur işlemim... çocuk geliişim uzmanıyımm sen?

Son düzenleme:
ben ev hanımı modundayım artık ...eşim ıspartalı ben erzincan erzurumda buluştuk canım msn yazmıştım özelden geldimi

nurr çok tebrik ederim canım.... böle güzel haberleri aldıkça moralim yerine geliyo inanın..... allah tamamına erdirsin hepinizinkini bizede en kısa zamanda yaşatsın inşallah bu duyguyu
benimde adetim bitti bu hafta histereskopiye giriyorum aralıktada transfere inşallah.... bakalım daha neler görcez.....

nurcuğum ne güzel bir haber bu.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.üstelik büyük ihtimalle ikiz annesi olacaksın hayırlısıyls inşallah.
zenurcum neden yarını bekliyorsun bugün 13.günün değilmi yptır testi müjdelerle gel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…