- 18 Şubat 2010
- 483
- 1
- 118
Ben çatlatma iğnesi oldum transferden önce ama benim doğal olarak rahim kendi kendini hazırladı yani ben transferden önce hiçbir ilaç kullanmadım. Benim vücudum ilaçlara karşı biraz fazla tepki veriyor çünkü. çatlatma iğnesinden 2 gün sonrada transfer oldu. Bugün sabah kan verdim öğleden sonra sonucu öğrenecem inşaallh sabırsızlıkla beklemekteyim.
Fatmanur seni ve Limon kabuğunu takip ediyorum hala , gözel gidiyor hamilelik inşallah . Şimdi bak en güzeli bir iki haftaya kadar bir güzelleşeceksin ki sorma aynada kendine bakmaya doyamayacaksın . Saçları cildin parlayacak . Bu durum bir kaç ay sürer tadını çıkar , pek bir neşeli olacaksın ama herşeye de ağlayacaksın . Eşini çok hırpalama hep hormonlardan diye düşün .
Ben hala normal mi doğal siklusmu karar veremedim . Araştırıyorum ama doğal siklus yaptıranı hiç duymadım. Birkaç topicte sordum bakalım varsa bir olumlu sonuç giderim bu yoldan , son deneme artık önümüzdeki ay öyle yada böyle
slm...1970fun ablacım hoşgeldin göremiyordum son gülerde nasılsın herşey yolundadır umarım tekrartedavi düşünüyosun galiba inşallah bu defa allahın izniyle herşey daha güzel olur tüm kalbimle diliyorum...fatmanurum nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik varmı değişik belirtiler
zenurdan haber alan varmı bugün işlerim vardı gündüz gelemedim aklım burdaydı diğer arkadaşta haber vermedi...geshenk ne yaptı acaba kızlar nerdesiniiiz hayd, kutlama yapmak için sabırsızlanıyoruuum alahm inşallah güzel haberlerle dönerler inş...
Hayırlı geceler hanımlar bir şey soracaktım dondurulmuşlarda trasfeden önce çatlatma iğnesi oluyormu ?
Kızlarrrr sonucu aldım 233.64 şoktayım, ama bugün sağ kasığım ağrıyodu doktora söyledim saat 3 gibi ultrasonda bi bakalım dedi. Allahım inşallah kötü bişey yoktur dua edin bana ne olur.
verdiğin bilgiler için çok sağol abla ilk defa yaşayınca biraz cahillik var tabi nekadar internetten araştırsakta birçok şeyden haberimiz yok.
ablacım sen tekrardan donmuşlarını deneyceksin sanırım yoksa yeniden bir tedavimi düşünüyorsun?
eğer donmuşlarla deneyeceksen zaten doğal siklus gibi bişey oluyor sadece estrofem kullanıyoruz biliyorsun ama yeniden tedavide yumurta geliştirmek ve çoğaltmak için illa hormon takviyesi yaparlar yeni bir yöntem daha varmış pko lu lar için geliştirilmiş yumurtaları önceden topluyorlar labratuarda yumurtaları geliştiriyorlar sonra çatlamasını sağlayıp dölleme işlemine geçiyorlar yani vucuda hiç hormon yüklemiyorlar benim bu yöntem çok hoşuma gitmişti.
Kızlarrrr sonucu aldım 233.64 şoktayım, ama bugün sağ kasığım ağrıyodu doktora söyledim saat 3 gibi ultrasonda bi bakalım dedi. Allahım inşallah kötü bişey yoktur dua edin bana ne olur.
zenurrrrumm yaşasııınnnn biliyordummmmm işteki bilgisayarım antikaaa yazamadım deminden beriii.. ama eve gidince kutluycammm çoşkuylaaaaaaa allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Çok teşekkür ederim amin inşallah inşaallah Allahın izniyle keseyi görür kalp atışlarını duyarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?