Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Teşekkür ederim
İnş. sonuçun istediğin gibidir allah emeklerini boşa çıkarmaz inş.

verdiğin bilgiler için çok sağol abla ilk defa yaşayınca biraz cahillik var tabi nekadar internetten araştırsakta birçok şeyden haberimiz yok.
ablacım sen tekrardan donmuşlarını deneyceksin sanırım yoksa yeniden bir tedavimi düşünüyorsun?
eğer donmuşlarla deneyeceksen zaten doğal siklus gibi bişey oluyor sadece estrofem kullanıyoruz biliyorsun ama yeniden tedavide yumurta geliştirmek ve çoğaltmak için illa hormon takviyesi yaparlar yeni bir yöntem daha varmış pko lu lar için geliştirilmiş yumurtaları önceden topluyorlar labratuarda yumurtaları geliştiriyorlar sonra çatlamasını sağlayıp dölleme işlemine geçiyorlar yani vucuda hiç hormon yüklemiyorlar benim bu yöntem çok hoşuma gitmişti.

canım iyiyim sağol herşey yolunda şimdilik cumartesi günü kontorlüm var kalp atışlarını duyacaz inşallah
ben biraz soğuk algınlığı geçirdim biraz hafif kalır şiddetli grip oldum toparlanmaya çalışıyorum şuan iyiyim ama burunlarım tıkanıp duruyor :2:

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................DUA VE HEYECANLA BEKLİYORUZZZZZZ İNŞALLAHHH HERŞEY GÜZEL OLSUUNNNNN HERŞEYİİ SİLİP HAMİŞ YAZALIMMM AMA OLMAZSA DA OLSUN Bİ GÜN YAZACAĞZ BİLİYORUMMM CANIMMM

1.Jaluse ............................................. Antalya IVF Dondurulmuş...............................25 Kasım
2.Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
3.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................10 Aralık
4.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş....................Aralık/Ocak
5.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ dondurulmuş............................Aralık/Ocak
6.Denizden77..................................Memorial IVF/dondurulmuş................................Aralık/Ocak
7.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Miranda..........................................................................................................Aralık

Kızlarrrr sonucu aldım 233.64 şoktayım, ama bugün sağ kasığım ağrıyodu doktora söyledim saat 3 gibi ultrasonda bi bakalım dedi. Allahım inşallah kötü bişey yoktur dua edin bana ne olur.

Kızlarrrr sonucu aldım 233.64 şoktayım, ama bugün sağ kasığım ağrıyodu doktora söyledim saat 3 gibi ultrasonda bi bakalım dedi. Allahım inşallah kötü bişey yoktur dua edin bana ne olur.

ayy cnm çok sevindim allahım inş saglıkla kucagına almayıda nasip etinn..

zenurrrrumm yaşasııınnnn biliyordummmmm işteki bilgisayarım antikaaa yazamadım deminden beriii.. ama eve gidince kutluycammm çoşkuylaaaaaaa allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Benim donmuşlar bitti , son kez deneyelim diyoruz eşimle normal ama işte doğal siklus olarak . Bunda ilaç kullanmıyorsun her ay doğal yaptığın yumurtayı kullanıyorlar . Hiç hormon yok sadece transferden sonraki ilaçlar var . Öncesinde hiç bir ilaç yok .

canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin.
bugün mü gidecektin doktoruna saat 3 tatlım bizi habersiz bırakma

Kızlar geldim ultrasonda daha gözükmüyor tabiki, ama sağ kasıktaki ağrı sağ kasığımda 3.5 cm kist varmış ondan olabilir dedi doktorum zamanla geçer dedi. 3 hafta sonra kontrole çağırdı çok geç değilmi ya kese ne zaman görünüyo kaç hafta sonra ben hala soktayım yalnız.

zenurrrrumm yaşasııınnnn biliyordummmmm işteki bilgisayarım antikaaa yazamadım deminden beriii.. ama eve gidince kutluycammm çoşkuylaaaaaaa allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Çok teşekkür ederim amin inşallah inşaallah Allahın izniyle keseyi görür kalp atışlarını duyarız.

UMUT LİSTEMİZZZZ
BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM

YASMİN07........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
NURRRR............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
FATMANURR......................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ARALLL.............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
ZENURRRR.........................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ

1.Jaluse ............................................. Antalya IVF Dondurulmuş...............................25 Kasım
2.Berna 80........................................Danimarka/Dondurulmuş....................................29 Aralık
3.İdil07 .............................................Antalya IVF /Dondurulmuş...............................10 Aralık
4.Demirburc.........................................Maya IVF /Dondurulmuş....................Aralık/Ocak
5.S.Tugba.........................................Antalya IVF/ dondurulmuş............................Aralık/Ocak
6.Denizden77..................................Memorial IVF/dondurulmuş................................Aralık/Ocak
7.Gozdemmmmmm................................Memorial IVF/Dondurulmuş.............................Aralık/Ocak
8.Miranda..........................................................................................................Aralık

tebrikler arkadaşlar allahım kucağınzda görmeyi nasip etsin...bizede .......hamile olan arkadaşlar dondurulmuşlarlamı gebe kaldılar anlayamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…