bende şimdilik mutlu sona ulaştım inşallah sağlıkla tüm hamileliğimi geçiririm şimdi tek isteğim bu . darısını Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
13.gün değerim 794 çıktı Allahtan hayırlısı
estrofem rahim duvarını endometrium.u kalınlaştırmak için kullanılan hap ve dondurulmuş transferinde kullanılıyo
merhaba 4. denememi dondurulmuşlarla yaptırdık 5. gün blastosisti ama olmadı maalesef çarşamba negatif sonucumu aldım
kızlar bebişim benimleymiş, bırakmamış bu sefer beni...11. gün değerim 76,4 çıktı...allahıma şükürler olsun...ben 2 tane hamile arkadaşıma kendim için dua ettirmiştim hamilelerin duası kabul olur diye ve kendimde devamlı dondurulmuşlarla olacak demiştim...inandığım için çok da panik olmuştum bu sefer...allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun hepinize dua ediyorum şimdi...allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
kızlar bebişim benimleymiş, bırakmamış bu sefer beni...11. gün değerim 76,4 çıktı...allahıma şükürler olsun...ben 2 tane hamile arkadaşıma kendim için dua ettirmiştim hamilelerin duası kabul olur diye ve kendimde devamlı dondurulmuşlarla olacak demiştim...inandığım için çok da panik olmuştum bu sefer...allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun hepinize dua ediyorum şimdi...allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
maaşallah, çok sevindim cnm, inşallah değerin kat kat yükselir
merhaba,
bahçeci kliniğinde 2. kez deniyorum bende...
dondurulmuş 5. gün embiryosu tansfer edildi 13 haziranda.... işte bugün 7. gün bitti, 8. gündeyim.
gögüslerimde acaip bir ağrı ve bel ağrım var cak feci... normalde yarın regl günüm ve bu ağrılarda hep reglden önce olur bende... çok korkuyorum, bari test gününü bekleyebilsem diye dua ediyorum sürekli... buarada size sorum test günü 28 haziran dediler 16. gün sizcede çok geç değil mi?
merhaba,
bahçeci kliniğinde 2. kez deniyorum bende...
dondurulmuş 5. gün embiryosu tansfer edildi 13 haziranda.... işte bugün 7. gün bitti, 8. gündeyim.
gögüslerimde acaip bir ağrı ve bel ağrım var cak feci... normalde yarın regl günüm ve bu ağrılarda hep reglden önce olur bende... çok korkuyorum, bari test gününü bekleyebilsem diye dua ediyorum sürekli... buarada size sorum test günü 28 haziran dediler 16. gün sizcede çok geç değil mi?
Kizlar birsey soracagim size 3.gün dondurtulmus emriyo olupta cikartilip besinci gün transferi gerceklestirilen varmi?
bir arkadaş vardı çok iyi hatırlıyorum ama nerde yazdı kimdi onu unuttum...ama başka bir merkeze taşımış ve 5.güne ulaştırmıştı..sen merkezine sordunmu? ne dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?