Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Tebrik ederim canım,Allah tamamına erdirsin. Rahat ve huzurlu bir hamilelik geçirmeni dilerim.

estrofem rahim duvarını endometrium.u kalınlaştırmak için kullanılan hap ve dondurulmuş transferinde kullanılıyo

Evet rahim duvarını kalınlaştırmak için olduğunu biliyorum bende.. İlk denememde de kullanmıştım ben , dondurulmuş değillerdi..
Sanırım her doktorun verdiği ilaç ve yöntem farklılıklar gösterebiliyor.

merhaba 4. denememi dondurulmuşlarla yaptırdık 5. gün blastosisti ama olmadı maalesef çarşamba negatif sonucumu aldım

merhaba 4. denememi dondurulmuşlarla yaptırdık 5. gün blastosisti ama olmadı maalesef çarşamba negatif sonucumu aldım

Ah canim ya cok üzüldüm Allah sabir versin...
Böyle durumlarda ne diyecegini insan pek bilemiyor bende iki defa negatifle sonuclanan transfer yasadigim icin hisediklerini cok iyi anliyorum Allah yar ve yardimcin olsun.
kac tane transfer edilmisti?

arkadaşlar yönetmelik devam ediyor mu?benim dondurulmuşla 2.denemem olucak,tek embriyo mu transfer edilebilecek?

kızlar bebişim benimleymiş, bırakmamış bu sefer beni...11. gün değerim 76,4 çıktı...allahıma şükürler olsun...ben 2 tane hamile arkadaşıma kendim için dua ettirmiştim hamilelerin duası kabul olur diye ve kendimde devamlı dondurulmuşlarla olacak demiştim...inandığım için çok da panik olmuştum bu sefer...allah tüm isteyenlerin yardımcısı olsun hepinize dua ediyorum şimdi...allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

maaşallah, çok sevindim cnm, inşallah değerin kat kat yükselir

Süper bir haber darısı bizim başımıza inşallah.

merhaba,
bahçeci kliniğinde 2. kez deniyorum bende...
dondurulmuş 5. gün embiryosu tansfer edildi 13 haziranda.... işte bugün 7. gün bitti, 8. gündeyim.
gögüslerimde acaip bir ağrı ve bel ağrım var cak feci... normalde yarın regl günüm ve bu ağrılarda hep reglden önce olur bende... çok korkuyorum, bari test gününü bekleyebilsem diye dua ediyorum sürekli... buarada size sorum test günü 28 haziran dediler 16. gün sizcede çok geç değil mi?

Canim sana blasto transfer edilmis eger hamileysen 10günde beli oluyor hatta blasto transferleri ile kanda 8.günden itibaren beli olabiliyor ben ikinci gün embriyosu transfer edildim 12.gün sonuc aldim zaten her seferinde 1 iki gün sonra adet oldum yani baya gecikmissin bence simdi idrar testi bile yapsan beli olur.

canım benim, gönlünü ferah tutmaya calış pozitif düşün...benimde galiba 5. gündü...transfer gününü saymassak 8. günde idrar da çok silik belli oldu...benim çok fazla kasıklarım da batma vardı...ağrı vardı...hatta 10. gün biraz kanamam oldu daha doğrusu kullandığım vajinal hapın artığıyla birlikde geldi ama herşey bitti zannettim ama bak devam ediyoruz bebişimle şimdi...regl zamanım geldiğinde de aynı ağrılarım oldu..inşallah gebesindir canım...offf ne zor beklemek de mi...

Kizlar birsey soracagim size 3.gün dondurtulmus emriyo olupta cikartilip besinci gün transferi gerceklestirilen varmi?

Kizlar birsey soracagim size 3.gün dondurtulmus emriyo olupta cikartilip besinci gün transferi gerceklestirilen varmi?

bir arkadaş vardı çok iyi hatırlıyorum ama nerde yazdı kimdi onu unuttum...ama başka bir merkeze taşımış ve 5.güne ulaştırmıştı..sen merkezine sordunmu? ne dediler

bir arkadaş vardı çok iyi hatırlıyorum ama nerde yazdı kimdi onu unuttum...ama başka bir merkeze taşımış ve 5.güne ulaştırmıştı..sen merkezine sordunmu? ne dediler

Canim Dr.umla kararlastirsik 3.günde dondurulmustu besinci güne kadar beklitecez dedi bana ama benim endisem acaba kalitesinde bir oynama oluyormudur?

merhaba dondurulmuş transferind bugün 9. günüm idrar testinde silik bir çizgi çıktı, sizce bir şansım var mı? çok heyecan yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…