Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Bugün transferim yapıldı.....

Benimde bugün yapildi canim hakkimizda hayirlisi Allah yüzümüzü güldürür insallah benim dün yapilacakti bugüne sarkti su cuma mübarek günün hayrina Allah bize birer melek gönderir insallah...

yazarmısınız acaba diye bekliyordum açıkcası hayırlısı olsun arkadaşlar ikiniz içinde :) benimde saat 16:00 da yapılacak cumartesi bu saat oldu hala uyuyamadım :)

yazarmısınız acaba diye bekliyordum açıkcası hayırlısı olsun arkadaşlar ikiniz içinde :) benimde saat 16:00 da yapılacak cumartesi bu saat oldu hala uyuyamadım :)

Sanada simdiden hayirli olsun arkadasim...Umarim hepimiz icin hersey yolunda gider bebislerimize kavusuruz...

canım_ca ve bluepink hayırlı olsun arkadaşlarım transferden sonra hastanede yatınız mı birde tedavileriniz nerde oldun

Canim ben transferden sonra besdakika uzandim sonra ev döndüm yarim saat araba yolculugu yaptim... Bu benim 3.denemem bugüne kadar sabah aksam hep yatarak gecirmistim tedavileri ama drdan acaip azar isitim kan dolasiminin saglanmasi gerekiyormus yani bol bol yürü dedi bana agir kaldirma yeter dedi tek blastokist emriyo transfer edildi ve ben isvicrede tedavi görüyorum ya sen ???

canım ben yatmadım dr gerek yok dedi tedavimi antalya tüp bebek merkezinde görüyorum bu ikinci denemem 2 tane transfer edildi rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir işallah

canım ben yatmadım dr gerek yok dedi tedavimi antalya tüp bebek merkezinde görüyorum bu ikinci denemem 2 tane transfer edildi rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir işallah

benimde çok şükür oldu bugün ve evdeyim beni 1 saat kadar yatırdılar bursadayım bende art de tedavi görüyorum benim ilk deneme rahim kalınlaşmasını bekliyorduk transfer için uzun zamandır

inşallah canım inişallaaahhh isteyen herkese nasip etsin Allah

Canim transferin nasil gecti sende biraz anlatsana kacinci denemen kac tane transfer edildi???

transfer kolay geçti dediğin gibi :) 2aşılama 1tüp bebek benim olamayınca 2kez histeroskopi yapıldı rahim arasında bölme varmış o alındı tüp bebekte ilk olmasına rağmen uzun bir süreçti çok şükür 2transfer oldu

Hadi canim hepimiz icin hayirlisi benim blast transfer edildi tek aslinda ikitaneydi ama dondurulmus oldugu icin biri 6.güne kadar gidemedi morula evresinde kaldi neyse bitane olsun benim olsun :))) canim benim test tarihim 4temmuz seninki ne zaman 5mi?

benimde 2 ama 1 i iyi durumda bencede aynı canım 1olsun da tutunsun :)) benim 7 temmuz test tarihim 12günü doldurunca yapıcaz testi dedi dr.um
ayyy inşallah pozitif sonucumuzu burada yazarız birbirimize :)

kızlar yurekten dılıyorum kı ınsaalh kurban oldugum allahım kucaklarınızı bos cevırmes ı nsaalh guzel haberlerınızı alırız..benım de temmuzda hayırlısyla dondurulmuslar ıle tedavım olcak..olumsuz bır tup bebek tedavım var maalesef...kızlar bırbırımıze dua edelım..adetın ılk gunu mu ılaca baslanılıyr?dr a ne zmaan gıdılcek dondurulmuslara? ay korku stres .......hersey var..rabbım ısteyeyn herkese nasıp etsın ınsaalh..

canim benim ne guzel dua etmissin sen öyle insallah kurban oldugum Allah bu yolda zorluk çeken herkeze hayirli birer evlat versin...
canim adetin ilk günü telefon ediyorsun adet oldugunu bildiriyorsun normalde 11.yada 12.gün rahim kalinliginin ölcülmesi icin gidiyorsun altan ultrasonla bakiyorlor rahim kalinligina dr.un duruma göre bant falan verebiliyor rahim kalinlastirici hersey en fazla 15gün icinde olup bittiyor dondurulmuslarla stres olmuyor ilk transfer kadar ilk transferde yasadigimiz igne acilari syk kontroler falan yok rahat ve acisiz geciyor tek yapmamaiz gereken bebisler yerlestikten sonra bol bol dua edip beklemek...
Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun dualarimizi kabul eylesin...
Tedavinde hayirlis olsun canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…