Bugün transferim yapıldı.....
Bugün transferim yapıldı.....
Benimde bugün yapildi canim hakkimizda hayirlisi Allah yüzümüzü güldürür insallah benim dün yapilacakti bugüne sarkti su cuma mübarek günün hayrina Allah bize birer melek gönderir insallah...
yazarmısınız acaba diye bekliyordum açıkcası hayırlısı olsun arkadaşlar ikiniz içinde :) benimde saat 16:00 da yapılacak cumartesi bu saat oldu hala uyuyamadım :)
Sanada simdiden hayirli olsun arkadasim...Umarim hepimiz icin hersey yolunda gider bebislerimize kavusuruz...
teşekkür ederim
amiiin inşallaaahhh dua ettim cuma bolbol hepimizin için inşallah Allah kabul eder
Insallah canim insallah kabul eder...
sorayım ilk önce sonra da yatayım ben :)
kolay geçti mi transfer?
canım_ca ve bluepink hayırlı olsun arkadaşlarım transferden sonra hastanede yatınız mı birde tedavileriniz nerde oldun
Canim ben transferden sonra besdakika uzandim sonra ev döndüm yarim saat araba yolculugu yaptim... Bu benim 3.denemem bugüne kadar sabah aksam hep yatarak gecirmistim tedavileri ama drdan acaip azar isitim kan dolasiminin saglanmasi gerekiyormus yani bol bol yürü dedi bana agir kaldirma yeter dedi tek blastokist emriyo transfer edildi ve ben isvicrede tedavi görüyorum ya sen ???
canım ben yatmadım dr gerek yok dedi tedavimi antalya tüp bebek merkezinde görüyorum bu ikinci denemem 2 tane transfer edildi rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir işallah
canım ben yatmadım dr gerek yok dedi tedavimi antalya tüp bebek merkezinde görüyorum bu ikinci denemem 2 tane transfer edildi rabbim hepimize hayırlı evlatlar verir işallah
Canim transferin nasil gecti sende biraz anlatsana kacinci denemen kac tane transfer edildi???
transfer kolay geçti dediğin gibi :) 2aşılama 1tüp bebek benim olamayınca 2kez histeroskopi yapıldı rahim arasında bölme varmış o alındı tüp bebekte ilk olmasına rağmen uzun bir süreçti çok şükür 2transfer oldu
Hadi canim hepimiz icin hayirlisi benim blast transfer edildi tek aslinda ikitaneydi ama dondurulmus oldugu icin biri 6.güne kadar gidemedi morula evresinde kaldi neyse bitane olsun benim olsun :))) canim benim test tarihim 4temmuz seninki ne zaman 5mi?
kızlar yurekten dılıyorum kı ınsaalh kurban oldugum allahım kucaklarınızı bos cevırmes ı nsaalh guzel haberlerınızı alırız..benım de temmuzda hayırlısyla dondurulmuslar ıle tedavım olcak..olumsuz bır tup bebek tedavım var maalesef...kızlar bırbırımıze dua edelım..adetın ılk gunu mu ılaca baslanılıyr?dr a ne zmaan gıdılcek dondurulmuslara? ay korku stres .......hersey var..rabbım ısteyeyn herkese nasıp etsın ınsaalh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?