Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Sephira tebrik ederim çok sevindim senin adına. Sağlıklı bir 9 ay geçirmeni ve bebişlerini kucağına almayı nasip etsin Allah. Darısı da bizim başımıza. Bende regl olmayı bekliyorum. Olur olmaz tedaviye başlayacağız. Benim kuzular 3.gün donduruldu. Umarım 5. gün embriyosu olarak transfer
yaptırabilirim.

Amin canım benim. Allah sana da nasip etsin. hiç endişe etme,iyi bir laboratuvar ise 5. güne ulaşır. ben de çok endişeliydim, ya elimde hiç kalmazsa,ya tedavi iptal olursa diye ama muhakkak 1-2 tane blast aşamaya ulaşan olur. senin de tadavinde kolaylıklar dilerim,güzel haberlerini bekliyorum

bugün transferden sonra ki 8.gün idrar testi yaptım ucuz birşey predictor filan değil 2. cizgi inanılmaz silik beyaza yakın toz pembe çıktı hayal bile etmiş olabilirim...kimseye de gösteremiyorum..allahım ne zor birşey beklemek...yalnız o pozitif olacak hissi hiç gitmiyor içimden...

Son düzenleme:

canım,sakın idrar testlerine itibar etme. ben kanda 156 aldıktan 1 gün sonra yaptım çıkmadı,panikledim hemen gittim kan testini tekrar yaptırdım. 1 gün arayla 299 çıktı.düşün yani... idrarda çok geç çıkabiliyor,ona güvenme. senin kaçıncı gün transferiydi?

3. gün donduruldu, 6 haziranda çözüldü, 7 haziranda transfer edildi...galiba 4,5 dan 5. gün transferi...benim doktorum öyle izah sevmeyen bir tip, olması gereken gün transferi deyip geçiyor...yarın sabah ilk idrarımla bakacağım birde..

kızlar selam herkese, benim ikinci tüp denemem bugün negatifle sonuçlandı, 3 tane dondurulmuşum var, doktorum iki ay sonra deneyebiliriz dedi.

dondurulmuşlarla tedavi nasıl oluyo, hangi ilaçlar kullanılıyor, adetin kaçıncı günü başlanıyor biraz anlatabilirmisiniz benim için, nelere dikkat etmem gerek dondurulmuşlar için, deneyimlerinize ihtiyacım var....

3-4 sayfa önce anlatılıyor detaylı bir şekilde... bakabilirsin...çok kolay, çok basit...

dondurulmuş tedavi sürecini anlatabilirmisiniz? benim bu ay tutmadı haziranda regl olduktan sonra temmuzda dondurulmuş deneyebiliyormuyum

adetin 2. günü gidiyorsun muayene oluyorsun,ilaçlara o gün başlıyorsun. ben coraspin ve estrofem kullandım. 13-14 gün sonra tekrar gidiyorsun,rahim kalınlığına bakılıyor.transfer günün belirleniyor. o gün extra crinone jele başlıyorsun. birkaç gün sonra da transferin oluyor hepsi bu... ama sana 2 önerim var;

1, bence 1-2 ay dinlen,rahmin dinlensin

2,muhakkak blast yaptır.

rana,tüm başlıklarda görüyorum çıpınışını,yaşın kaç bilmiyorum ama çok panik yapma arkadaşım. bu iş biraz da sakin ve relax olmakla alakalı. bir nevi kumar,2 seçenek var ya olacak ya olmayacak... yine sorun olursa cevaplarım,bol şans:)

çok teşekkür ederim bu bilgiler bana çok yaradı, inşallah bu sefer olurda bende koca göbeğimle salına salına gezerim her hamileler gibi.

alah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah....

Kızlar Merhaba bir sorum var .. benim 4 denemem donmuşlarla olacak kısmetse... şimdi benim son transferim 3. gün oldu sonra bana kalanları dondurucak kalitedeyse dondurucaz dediler. sonra 6. gün arayıp dondurduk dediler.4 tane.. şimdi bunları 5. günde dondurmuşlar yani blast oluyor.. doktoruma sormak o acıyla aklıma gelmedii. ( son denemem düşükle sonuçlandığı için) .. benim bildiğim embriyo en fazla beş gün dışarda yaşıyorsa... benimkiler donmadan önce son gğnünü yaşıyordu demekki. şimdi açar açmaz aynı günmü konulacak anlamadımki. bekletirlerse bozulmazmı... 5 .gün dondurulmuş embriyosu olupta kullanan varsa bilgilendirir mi benii ? teşekkürler herkese bol şans.

Nihayet regl oldum ve tedaviye başladım. 25 Haziranda ilk kontrol için çağırdılar. O güne kadar sadece esterofem bant kullanacakmışım...

Benim 3. denemem. İlk denemem negatif sonuçlandı. 2. tedavimde embriyolar gelişmediği için transferim yarım kaldı.
Şimdi 3. denememi yaptırıyorum.Bahçeci Tüp bebek merkezinde deniyorum. yumurtalarım toplandı ve embriyolarım gelişti
ve donduruldu. Reg olmamı bekledik şimdi rahim kalınlaştırıcı bant kullanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…