Sephira tebrik ederim çok sevindim senin adına. Sağlıklı bir 9 ay geçirmeni ve bebişlerini kucağına almayı nasip etsin Allah. Darısı da bizim başımıza. Bende regl olmayı bekliyorum. Olur olmaz tedaviye başlayacağız. Benim kuzular 3.gün donduruldu. Umarım 5. gün embriyosu olarak transfer
yaptırabilirim.
rana, ben senin yaşadıklarının çok iyi anlıyorum. sabret canım,bol dua et, asla karamsar olma,ben tüm tedavi boyunca sürekli güldüm,doktoruma çok inandım. benim mahcup etmedi, ondan ALLAH bin kere razı olsun:)
bahçeci umut tüp bebek
kızlarrrrrrr
transferim 4 haziranda olmuştu.
12 haziran beta hcg 156
13 haziran beta hcg 299
1 günde 2ye katlamış,galiba ikizzzzzzzzzzz
kızlarrrrrrr
12 haziran beta hcg 156
13 haziran beta hcg 299
kızlarrrrrrr
12 haziran beta hcg 156
13 haziran beta hcg 299
bugün transferden sonra ki 8.gün idrar testi yaptım ucuz birşey predictor filan değil 2. cizgi inanılmaz silik beyaza yakın toz pembe çıktı hayal bile etmiş olabilirim...kimseye de gösteremiyorum..allahım ne zor birşey beklemek...yalnız o pozitif olacak hissi hiç gitmiyor içimden...
kızlar selam herkese, benim ikinci tüp denemem bugün negatifle sonuçlandı, 3 tane dondurulmuşum var, doktorum iki ay sonra deneyebiliriz dedi.
dondurulmuşlarla tedavi nasıl oluyo, hangi ilaçlar kullanılıyor, adetin kaçıncı günü başlanıyor biraz anlatabilirmisiniz benim için, nelere dikkat etmem gerek dondurulmuşlar için, deneyimlerinize ihtiyacım var....
Nihayet regl oldum ve tedaviye başladım. 25 Haziranda ilk kontrol için çağırdılar. O güne kadar sadece esterofem bant kullanacakmışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?