Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

7. ve 8. gün idrar testlerim zayıf pozitifken, bugün 10. gün ve kanamam oldu...bir perde daha kapandı...

canım hemen bi kan testi yaptır, hem ben anlamıyorum ilaçlardan kanamaların kesilmesi hatta gecikmesi gerek, neden oluyorki, valla tutmuş olabilir die düşünüyorum ve inşallahta öyledir cnm, lütfen idrar testi değil direk kan testi yaptır, zaten şimdi merkezini arayıp onlarada söylersen durumu, kan testi yaptırmanı isteyecekler, hadi bakalım inşallah yolunda gider herşey....

7. ve 8. gün idrar testlerim zayıf pozitifken, bugün 10. gün ve kanamam oldu...bir perde daha kapandı...

canım benim ben pozitif sonuç aldım hiç bir problem yoktu 13.gün kahverengi leke ve gecesinde kan ve değerim düşmeye başladı...çok zor pozitife adapte olup sonucun negatif olması ama Allah ın taktiri yapacak hiçbişey yok...zaman herşeyin ilacı...inşallah bundan sonraki denememizde bebişlerimize kavuşuruz

kızlar bugün doktorumla konuştum..temmuzda dondurumuşlar için tedaviye başlarız dedi...2 tane koyacak inş.moral oldu...inş. tutar bu sefer

Son düzenleme:
kızlar bugün doktorumla konuştum..temmuzda dondurumuşlar için tedaviye başlarız dedi...2 tane koyacak inş.

rana canım temmuz çok erken değilmi, benim doktorum bana iki adet dönemimi geçirip öyle başlayabileceğimizi söyledi dondurulmuşlarım için, ben şuan ilk adetimi olmak için bekliyorum, kikinciside olup bitince başlıycam yani ağustosta:S

bugün doktora özellikle sordum..tabi tabi başlarız dedi.

aradım canım dediğin gibi yarın gel kandan bakacağız dediler...yarın dananın kuyruğu kesin kopuyor...hala dua ediyorum bebeğim benimle olsun diye...dua edin lütfen....

hatic canım kan testi yaptırmayı ihmal etme kanaman olabilir bazı durumlarda

kızlar Allahım en kısa zamanda gönlünüzden geçen güzel melekleri kucağınızda görmeyi nasip etsin umudunuzu yitirmeyin hep dua edin

bende şimdilik mutlu sona ulaştım inşallah sağlıkla tüm hamileliğimi geçiririm şimdi tek isteğim bu . darısını Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

13.gün değerim 794 çıktı Allahtan hayırlısı

allah tamamını erdirsin canım çoksevindim senin adına

Canim hayirlis olsun Allah kucaginada almayi nasip etsin degerin baya yüksek acaba ikizmi?
Bu arada bisi soracagim sanirim dondurulmuslarla hamile kaldin.
Kacinci denemendi?
Kac embriyo transfer edildi?

Canim hayirlis olsun Allah kucaginada almayi nasip etsin degerin baya yüksek acaba ikizmi?
Bu arada bisi soracagim sanirim dondurulmuslarla hamile kaldin.
Kacinci denemendi?
Kac embriyo transfer edildi?

benim daha önce 1 denemem oldu ve 2.5 yaşında kızım var buda dondurulmuş transferim 2 tane embriyo transfer edildi ama ikiz mi tek mi bilmiyorum artık 6 haftalıkken gittiğimde öğrenicem herhalde kızımda öyle gitmiştim ama daha doktorumla görüşemedim ve iki denememdede blasttı transferim

İkinci denememizi dondurulmuşlarla gerçekleştirmek üzere estrofem tablete başlamış bulunmaktayım.Umarım herşey yolunda gider ...

Allah bagislasin canim...
benim iki negatif denemem var o yüzden soru bombardimanina tutum seni...
Evet blastla sansin artigin duydum sükür bu sefer benimde blast olacak Allah nasip ederse...
Cevaplarin icin cok tesekkurler...

İkinci denememizi dondurulmuşlarla gerçekleştirmek üzere estrofem tablete başlamış bulunmaktayım.Umarım herşey yolunda gider ...

estrofem NE İŞE YARIYOR...BU DENEMEMDE DOKTORUM DİĞER ARKADAŞIMA BUNU VERMİŞTİ BANA VERMEDİ...KAFAMDA SORU İŞARETİ KALMIŞTI

Allah bagislasin canim...
benim iki negatif denemem var o yüzden soru bombardimanina tutum seni...
Evet blastla sansin artigin duydum sükür bu sefer benimde blast olacak Allah nasip ederse...
Cevaplarin icin cok tesekkurler...

hiç önemli değil sormak istediğini sorabilirsin yardımcı olabildiysem bu beni mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…