MELO_SEKO ; Canım benim, dünden beri "Allahım bir mucize olsun" dedim hep. Çok şükür çok şükür. İnşallah perşembe günü de hiç bir sorun olmadan geçecek tatlım. Allah yardımcın olsun. Çok öpüyorum.
PEMBE SU ; Canım merhaba, bildiğim kadarıyla 2 veya daha fazla embriyo koymak için bazı ön koşullar var. Yaş, deneme sayısı... yaptırdığın merkezin bakış açısı da önemli. Aslına bakarsan onlar karar verici olacaktır. Bu görüşmende "özellikle çift embriyo istiyoruz" dersen, dr un bir cavp verecktir. İmkan varsa 2-3 embriyo koyulmasını tercih ederim ben olsam.
OLACAKOLACAK ; Canım selam, benim embriyom da 3. gündü. Malesef negatif sonuç aldık. DR uma , 5. gün embriyosu neden denemiyoruz dediğimde, "ikisi arasında çok fark yok"dedi. Ben de daha fazla ısrar edemedim. Eşim de, fazla kurcalıyorum diye uzatma dedi. Aslına bakarsan bence de 5. gün daha mantıklı. Ama merkezin ne diyor bu duruma? yakın bir arkadaşım 3. gün embriyo, 2. denemesinde şu an ikiz bekliyor inşallah. Ben de 3. gün 5. gün mevzuunu nasip diyerekten düşünmemeye çalışıyorum.
WİSH_; MİNECAN ın söylediklerine aynen katılıyorum; ikinci transfer için kendini ne zaman iyi hissedeceksen o zaman başla tatlım. ve histereskopiyi de mutlaka yaptır. inşallah ihtiyaç kalmaz ama ileride de lazım olabilir. ben ilk negatiften sonra 1 ay ara verdim. dr um rahim kendine gelsin, sen de kendine gel demişti. dondurulmuşlar ile 2 kez tedaviye başladık ama transfer nasip olmadı. ilkinde kist görüldü ve tedavi durdu. ikincide herşey yolundaydı transferime 4 gün kala kanamam (bence adetim) başladı. şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum. adetin 10. günü dr a gideceğim. "belki bu sefer ilaçsız deneriz"dedi. bakalım nasip. bu transfer öncesi tedavi sürecinde lucrin + cyclo progynova kullandım. ilaçlar ve süreç kişiye göre değişiyor canım. senin sürecin tamamen farklı olabilir.
TOOBE - TUANA 0225 - WİSH ; benim dondurulmuşlar ile transfer ücretim 1500 TL idi. ilaçlar hariç. ilaçları kendimiz aldık.
MİNECAN77 ; Tatlım bize vereceğin, şöyle güzel bebiş haberleri var mı acaba? Hadi sıra sen de; şu an MELO SEKO - ASLI AS dan sonra 3. güzel haberi alalım inşallah.
ASLI AS; Canım sesin çıkmıyor. Nasılsın, bebişin nasıl, pembe akıntın bitti mi? Haberdar et bizi tatlım? Çok öpüyorum. HIııııı, kurbanı da hazırla şekerim
çok fazla soylıcek birseyım yok ıyı haberlerım de yok malesef kürtaj olmak zorunda kaldım
canım dondurulmuşlarda çok ilaç yok estrofem - vıtemın - bıde transferden sonra progestan sanırım..
geçen seferki iğne falan uraşmıcaz..
kendını nezaman hazır hıssedersen ozaman başla..
ben temmuzda duluk yaptım ara vermıyım vucutta kendını hazırlamışken başlamak ıstedım ekımde başlıcaktım ama dr um amerıkada olduğundan kasım a kaldı..
olsun geç olsun güç olmasın
çok fazla soylıcek birseyım yok ıyı haberlerım de yok malesef kürtaj olmak zorunda kaldım
canım cvp ların için çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun inş tedavin güzel geçer benimde adetmin 2. günü bu ay histereskopi yaptırmak istedim bayram sonrasına kaldığı için hemşire geç olabilir dedi tedaviyle bir yapalım dedi bende senin gibi düşünüyorum histereskopiyi tedaviyle aynı anda yapmak istemiyorm.
merhaba arkadaslar
malesef bugun negatif aldim ve adet kanamam siddet bi sekilde basladi
2 tane dondurulmusla tedavi olmustum,baskada kalmadi
yeni tedaviye baslamayi dusunuyorum
kismet artik
canım kacıncı denemendi cok gecmis olsun(( insallah bidahaki sefere tutar.
hemen mi baslayacaksın cnm?
saol tatlim
3.denememdi 1.denemem positifti suan 17 aylik bi oglum var
2.denemem agustostaydi olmadi
3.denemem ise dondurulmuslarlaydi oda olmadi
evet hemen basliyacagim insallah
dondurulmusum yok ama
kismet bakalim
arkadaşlar ben de dondurulmuşlarla tedaviye başlayacağım.doktra adetin kaçıncı günü gittiniz acaba?:18::18::18::18::18::18:
tatlim herkezin tedavisi farkli olabilir
ama benimkini anlatabilirim
benim dondurulmuslarla tedavim normal regl.donemiyle yapildi, yan adet olduktan sonra 12.gun bana ultrasyon randevusu verildi,yumurta takibi yapildi
yumurta 18-20 mm olunca catlatma ignesi vuruldum
yumurtlama bittikten sonra yani 6 gun sonra transferim oldu,ve transfer oncesi ve sonrasi hic ilac tedavisi kullanmadim
normal regl.donemiyle oldugu icin
bu arada rahim kalinligida takip edildi
ben hollandada yasiyorum,burda ilac tedavisi fazla uygulanmiyor,trde cok fazla ilac tedavisi var bilemiyorum artik
bol sanslar tatlim,allah yardimcin olsun
teşekkür ederim minecan.bugün merkezi arayıp sordu ama adet olunca arayın dediler.inşallah olumlu sonuçlanmıştır tedavin.
ruhac senin kacinci denemen canim?
saol tatlim
3.denememdi 1.denemem positifti suan 17 aylik bi oglum var
2.denemem agustostaydi olmadi
3.denemem ise dondurulmuslarlaydi oda olmadi
evet hemen basliyacagim insallah
dondurulmusum yok ama
kismet bakalim
bu altıncı olacak inşallah.hiçbiri tutmadı.dr lar skıntı yok diyorlar ama olmuyor işte.hayırlısı.inşallah bu sefer olur.
malesef bugun negatif aldim ve adet kanamam basladiolmadi
insallah bi dahaki sefere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?