Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canim cevabin icin cok tesekkur ederin umarim yuzumuz guler artik ...bu sefer bende takmamaya calisacagim ins tutar..

canım cvp ların için çok teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun inş tedavin güzel geçer benimde adetmin 2. günü bu ay histereskopi yaptırmak istedim bayram sonrasına kaldığı için hemşire geç olabilir dedi tedaviyle bir yapalım dedi bende senin gibi düşünüyorum histereskopiyi tedaviyle aynı anda yapmak istemiyorm.

yardımcı olalım canım..bırbırımızı tanımasakta destek oluyoruz..
bencede once dondurulmuşları dene derim ben..sonra inşallah tutar tutmassa ..hıst yaptırırsın..
dığer tahlılerı yaptırırsın..2 deneme sonrası tutup tutmadığını araştırıyolar

merhaba arkadaslar
malesef bugun negatif aldim ve adet kanamam siddet bi sekilde basladi
2 tane dondurulmusla tedavi olmustum,baskada kalmadi
yeni tedaviye baslamayi dusunuyorum
kismet artik

merhaba arkadaslar
malesef bugun negatif aldim ve adet kanamam siddet bi sekilde basladi
2 tane dondurulmusla tedavi olmustum,baskada kalmadi
yeni tedaviye baslamayi dusunuyorum
kismet artik

canım kacıncı denemendi cok gecmis olsun (( insallah bidahaki sefere tutar.

hemen mi baslayacaksın cnm?

canım kacıncı denemendi cok gecmis olsun (( insallah bidahaki sefere tutar.

hemen mi baslayacaksın cnm?

saol tatlim
3.denememdi 1.denemem positifti suan 17 aylik bi oglum var
2.denemem agustostaydi olmadi
3.denemem ise dondurulmuslarlaydi oda olmadi
evet hemen basliyacagim insallah
dondurulmusum yok ama

kismet bakalim

saol tatlim
dondurulmusum yok ama

kismet bakalim

arkadaşlar ben de dondurulmuşlarla tedaviye başlayacağım.doktra adetin kaçıncı günü gittiniz acaba?:18::18::18::18::18::18:

arkadaşlar ben de dondurulmuşlarla tedaviye başlayacağım.doktra adetin kaçıncı günü gittiniz acaba?:18::18::18::18::18::18:

tatlim herkezin tedavisi farkli olabilir
ama benimkini anlatabilirim
benim dondurulmuslarla tedavim normal regl.donemiyle yapildi, yan adet olduktan sonra 12.gun bana ultrasyon randevusu verildi,yumurta takibi yapildi
yumurta 18-20 mm olunca catlatma ignesi vuruldum
yumurtlama bittikten sonra yani 6 gun sonra transferim oldu,ve transfer oncesi ve sonrasi hic ilac tedavisi kullanmadim
normal regl.donemiyle oldugu icin
bu arada rahim kalinligida takip edildi
ben hollandada yasiyorum,burda ilac tedavisi fazla uygulanmiyor,trde cok fazla ilac tedavisi var bilemiyorum artik
bol sanslar tatlim,allah yardimcin olsun

teşekkür ederim minecan.bugün merkezi arayıp sordu ama adet olunca arayın dediler.inşallah olumlu sonuçlanmıştır tedavin.

saol tatlim
dondurulmusum yok ama

kismet bakalim

canim Allah bagislasin. Uzulme insallah saglikli bir evlat daha verir bi dahaki sefer Allah sana:))

bu altıncı olacak inşallah.hiçbiri tutmadı.dr lar skıntı yok diyorlar ama olmuyor işte.hayırlısı.inşallah bu sefer olur.

canim insallah bu sefer olur.

ben bugun adet oldum aradim 11 gun sonra gel dedi.

simdi bantlarim var onlari takiyorum. sonrasini bilmiyorum canimm:)

MELO_SEKO ; Canım iyi ol ne olur, kendini çok üzme lütfen. Allahım tez zamanda tekrar nasip edecek inşallah.

PETEK UNAL ; Tedavin hayırlı uğurlu olsun, İnşallah.

AYGÜN AKCAN ; Tebrikler tatlım. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dondurulmuşlar ile denemiştin değil mi?

OLACAKOLACAK; Olabildiğince takmamaya çalışıyorum ben de. Artık okumuyorum ya da okumamaya çalışıyorum tüp hakkında birşeyler. kendimi temizliğe ve yemek yapmaya verdim. Allahım tez zamanda önce karnımızı bebişlerler doldursun, sonrada kucaklarımızı inşallah.

MİNECAN77 ; benim de ilkinde 4 gün öncesinden başlamıştı adetim. adet olayım diye beklesen , olmazsın. olmiyim dersen erkenden olursun zaten. Hayırlısı tatlım, inşallah tez zamanda güzel güzel , sağlıklı kız bebekler nasip etsin Rabbim inşallah.

RUHAÇ; Merkeze göre değişiyor evet. ben adetimin 21. günü lucrine başlayıp - ikinci adetimin ikinci günü hapa başlamıştım. bundan 18 gün sonrasında transferim olacaktı. Ama olmadı malesef. şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum.

malesef bugun negatif aldim ve adet kanamam basladi olmadi

insallah bi dahaki sefere

minecan bende seni merak etmiştim...allah hayırlısını versin ne diyelim sabır sabır ya sabır inşallah bi dahakine pozitifi görürsün...

benimde 2. deneme 10 kasımda bi aksilik olmazsa...bakalım 12 gün nasıl geçer sonrasında hiç bilemiyorum...inşallah yüzümüz güler...

hepinizden allah razı olsun canlarım ama sadece keseden ibaret olsa da candı iste (nasıl düzelcem bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…