aboooo,sayfa nekadan canlanmış,ben hepsini okumadan yazmıştım,meğer bayağı geri kalmışım,sudenazcım eline sağlık negüzel bir liste çıkartmışsın ortaya,ben şuan adet dönemindeyim abdest alır almaz başlarım,her gün biraz okuyabilirsek bir sürü duamız olur ve bizlerede manevi olarakda güç olur,allah hepimizin duasını vede birbirimiz için olan dualarımızı kabul eder inş...
canım liste çok güzel olmuş eline sağlık bende 300 ihlas 100 tefriciye alıyorum şimdilik yasin için ise sayısı bellimi ben geçtiğimiz ay 500 yasin okutmuştum ama bir kişi 1 yasin okuyabiliyor benim bildiğim.aallah kabul etsin inş
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizz yaaaaaaaaaa...çok sıkıldım.....bu doğum kontrol hapları da sanki içtikçe çoğalıyor yaffffffff..bitmek bilmedi...
ben geldim sen yoksun canım benide eklermisin 2 tüp tam günü belli deyil ama umutta olcak sorun her ikimizdede teşekkürler şimdiden
hehehe canım goruyodum ben senı bı topıkte ..ama boş olduğudan pek gırmıyodum..ama bak ne kadar çok kişi varmışız dondurulmuşlarla deneyen..
senın nezaman tedavın..ben başladım..estrofem ıcıyıyorum bugun 5. gun 2 tane ye çıkartıım..
[sıze=3]sağol canım benim....okuduğun zaman ilertirsin....rabbim hepimizn dualarını kabul etsin inşallahhh.[/sıze]
[sıze=3]beğendiğine sevindim canım...yasin sayısını belli yapmadım..çünkü herkes okuyamayabilir...yasini transfer olanlara okuyalım diye düşündüm,daha iyi olur...sonuçta yine sıramız gelince bizlerede okuncak...yada transfer olan kişi kendi belirlediği bişeyide isteyebilir...istek olmadığı dürece yasin okuyalım...her okuduğumuz yasinin sonunda kişinin ismine amacına bağışlarız...
Ama genel liste de sayılar bitince bir kişi adlarını veren kişilerin ismini zikrederek duasını yapar diye düşündüm...açıkçası bu iş için seni düşünüyordum..
Tabi istersen son dualarımızı sen yap,olurmu?[/sıze]
canım, ben adet olmayı bekliyorum şu an. adet olup, ultrason bakılacak ve tedavi belirlenecek tekrar. temmuzda negatifi gördüm. o zamandan sonra eylülde tedaviye başladım, ha transfer derken kist çıktı; doğum kontrol hapı başladık. ekim de ilaca başladım tekrar, transfere 4 gün kala adet oldum. yine kısmet olmadı. dr da şaşırdı adet olmama; şimdi "belki ilaçsız deneriz" dedi. bakalım adeti bekliyorum şimdi. ay sonu olursam (inşallah) sanırım kısmet olursa aralık sonu transfer olur.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı ikişer, üçer bebişler nasip etsin inşallah.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizz yaaaaaaaaaa...çok sıkıldım.....bu doğum kontrol hapları da sanki içtikçe çoğalıyor yaffffffff..bitmek bilmedi...
günaydınn datlumm..
kist içinmi içiyosun d.kontrol hapını
canım senle konuşmuşmuyduk..benımde tuplerde sorun var..daha oncekı denemerlın nıe tutmadını araştırlarmı?
misafir geldi, giremedim. ama aklım kaldı, "ne yaptılar acaba" diye. çok çok güzel olmuş gelişmeler. sudenaz eline sağlık canım.
okudukça , eklensin demişsiniz; Allah nasip ederse yarın gece , okuduğum sayıyı yazayım kızlar. ben arapça bilmiyorum malesef, bu yüzden tefriciye, ayetel kürsi, ihlas okuyabileceğim.
Allahım kabul etsin inşallah hepimizin dualarını. (Amin)
olur canım seve seve yaparım sen nasıl istersen bu arada adım dilek:)ismimide yazayım dedim:)
işte sonuç, 0.01 den bile küçük, artık ne param kaldı nede halim , sıkıldım bu dertten
işte sonuç, 0.01 den bile küçük, artık ne param kaldı nede halim , sıkıldım bu dertten
16. sinda donmus la 2. transferim oldu. donmusum kalmadi. test gunum 1 aralik. bahceci ye gidiyorum. yas 32. sorun tek tupum alindi. dis gebelikler gecirdim onceleri.
bu yolda beklerken umutsuzum bir tek ben mi boyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?