Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

16. sinda donmus la 2. transferim oldu. donmusum kalmadi. test gunum 1 aralik. bahceci ye gidiyorum. yas 32. sorun tek tupum alindi. dis gebelikler gecirdim onceleri.

bu yolda beklerken umutsuzum bir tek ben mi boyleyim
hosgeldin cnm
ins güzel ve hayırlı hbrlerini duyarız
yalnız olur musun bak bizde varız

ne güzel söylemişsin canım Rabbime şükürler olsun beterin beteri var tabi. Zaman zaman umutsuzluğa kapılmak üzülmek normal neticede insanız böyle böyle aşıcaz bu günleri inşallah
offfff
benim esimde gecen burnuma bebek kokusu geldi dedi
ama gececek bu günler bizde burda bebeklerimizi konuscaz ins

inşallahh canımmmmmm

KIZLAR hepinize sevgiler...simdiden hepinizin dualari kabul olsun...

kizlar benim sorum benim gibi estrofem kullanan arkadaslarim yanlis hatirlamiyorsam blowhole ve melikeee..ben ilacin yan etkilerini epey yasiyorum sizdede yan etki var mi?zaman zaman mide bulantisi,sersemlik hissi uyku sicak basmasi gibi sizede bir danisayim dedim...birde bende yumurtlama baskilayici sprey sIkmama ragmen akıntım oluyor sankı yumurtluyormusum gibi bu akinti yumurtladigimin gostergesiolabilir mi sizce?sizde varmi boyle durumlar?

iyi akşamlar cnm yazın dikkatimi çekti bende dondurulmuş tedavisindeyim 5gündür bana sadece estrofem verdi doktor benimde şeffaf akıntım var sen yazınca kafama takıldı acaba yumurtada gelişiyomuki :44:ben perşembe gidicem muayeneye

KIZLAR ARTIK DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ

İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.

LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE
[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ
[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]54[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]65
[/TD]
[TD]250
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia
[/TD]
[TD]101
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]505
[/TD]
[TD]111
[/TD]
[TD]1650
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]3939
[/TD]
[TD]202
[/TD]
[TD]13.350
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

MİKİ24 (DENİZ)
OLACAKOLACAK (NAZLI)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

blowholes25,lavinialivinia kızlar Allah razı olsun ekledim....

ah bebeğim tabikide beterin beteri var....kendi adıma konuşayım şükredecek çok şey var,şükrediyorumda....ama biliyorsun hepimizin dönem dönem yada böyle anlar yaşandıkça duygu yoğunluğuna illaki giriyoruz,çünkü biz bu amaç için uğraşıyoruz...herkesin derdi başka,herkesin rabbime duası başka...

benim bu 5. denemem ama üst üste yapmadım...en son martta yapmıştım..olmayınca tabi toparlama süreci sonrası herşey normale döndü ve unuttum..ama şimdi tekrar başlıyorum ve heyecanım büyük,duygu yoğunluum büyük o nedenle şimdi böyle durumlar gözümüze daha çok batıyor...

Benim kocam da gecen gece gozleri doldu, agladi hatta.. cok zor sinavimiz zormus..

offfff
benim esimde gecen burnuma bebek kokusu geldi dedi
ama gececek bu günler bizde burda bebeklerimizi konuscaz ins

arkadaşım aynen benimde eşim nerde bir çoçuk görse oyunlar oynamalar, şakalaşmalar ... aynı okadar gözlerim doluyorki anlatam

evet yaaa...bu durum iki kişiiyi etkilediği için sanki omuzlarımızda kocamannnnnnn bir yük varmış gibi...sadece kendimizin etkilendiği bişey olsa bu kadar dert etmem ama işte biricik kocişimde aynı yoklukta kaldığından üzüntüm kat kat artıyor...

geçenlerde yine bizde bir arkadaşımıza gittik (başka arkadaş guruplarıyla) kalabalık...arkadaşımında 1,5 yaşında kızı bide 4 yaşında oğlu var...bütün erkekler muhabbet içiinde benimki oturmuş yere bunlarla oyun oynuyor..arkadaşlar bir kötü oldum ki tarifi imkansız...bi taraftanda çok sinirlendim ..herkes durumumuzu bildiği için acıycaklarmış gibi ayyyy hatırlamak bile istemiyorum...ben genelde bu çocuk sevgisini dışarı yansıtmam ama eşi malesef dayanamıyor...bu durum laftanda ağır yaaa...

lavinia sana katılıyorum canım...bende aynısını düşünüyorum..arkadaşlarımın çoğu benden önce evlenmişlerdi,çocuk düşünen yoktu..ben evlendim hemen istiyordum, arkadaş sanki aralarında anlaşmışlar hepsi peşpeşe hamile kaldı...tabi artık o kadar zaman geçtiki şimdi ikinciyi yapanlar var...önceden demekki istemeyince hamileler göze batmıyordu..şimdi heryer hamiş kaynıyor gibi...

rabbim inşallah bizede bu tedavilerimizde sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin..

canım nasılsın ... sözlerin çok dugulu. benim eşim ayrı anne babanın çocuğu evlenmeden önce hep kendi çocuğunun olmasından hasretinde ve ona sağlayacağı yuvadan bahsederdi. şimdi bunla başbaşayız ve ben ona bir yavru veremedim. ne kadar istediğini biliyorum ama bnim kırılmamdan korkuyor ve konuşmuyor bile çoğu zaman bu konuları. bizim çevremizdekilerinde hep çocukarı oldu.. daha acısı tedavide olduğumu bilen en yakın dostlarım arayıp hatrımı bile sormadılar sadece geçmiş olsun deyip çekildiler ve çok eski dostlarımdan bile uzaklaştım yanımda olmadıkalrından kırıldım. Amannnnn ne kadar çok sıkıntıyl aynı anda savaşmak zorundayız hem maddi hem manevi.. Allah yardmcımız olsun.

seni çok iyi anlıyorum..bende eşimdeki çocuk sevgisini evlenmeden önce keşfettim...2,5 yıllık bi beraberliğimiz vardı öncesinde...yani o zamanlar cep telefonunda bile istemediğin kadar kişinin çocuklarının fotoları...yanına gittiğimde bir tanıdığının çocuğu gelse anında satardı beni ,çocuk sevmeye onu markete taşmaya giderdi...şimdi sessiz benim üzzülmemi istemiyor..biliyorum o da benim kadar üzgün ,yorgun,acı çekiyor ama hiç belli etmiyor...bi kere 2. denememizin sonucunda kardeşiyle telde sonucu verirken ağlamış sonra öğrendim...normalde hiç ağlamaz....bende bir sulu göz,haberleri bile izlemiyorum mutlaka bir haberde ağlarım yani o kadar...

diyecek bişey yok malesef..rabbim daha kötü ,daha acı günler göstermesin....şükürler olsunki en azından tüp bebekte olsa bir umudumuz var...

canım dua listemiz var...ordan istediğini istediğin kadar okuyabilirsin..sonra şu kadar okudum dersin eklerim bende...

canım tamam okuyunca söylerim şuan reglim tefriciye okuyabilirim sadece saysısını yazarım sana...
off kızlar yazdıkalırnız içimi yaktı..bizde yine bir akşam oturmasındaydık herkesete vardı çocuk evimize geldik iki kişi ben nette eşim tv izliyor evde ses yok...
bayramda 1hafat görümcemin bebeğide vardı negüzeldi eşimle hemen gidince özledik bile...
bana pek söylemez eşim ama mutlaka çok üzülüyor kocişim ama elden gelen dua napalım..
bugün tvde 15seneden sonra bebekleir olmuş adam diyorki"çocuklar uyuyunca ev çok sessiz oluyor özlüyoruz ve biz diyrourzki 15 yıl nasıl bu sessizliğe dayanmışız"
düşünün yani dile kolay 15 sene bazıları bize hem teselli hem dayanalım diye diyolar ya işte 10senden sonra yok 17 sene sonra oldu senind eolur...
inş. bukadar bekletmez rabbim 7.seneme bile girdim zaman geçiyor içimzide sızıyla,özlemle....
aile olmak çoğalmak hayatın gereği işte inş.tez zamanda bizde çoğalırız..
rabbim eşlerimzie ve bize sağlık versin beterinden korusun onlara bişey olsa gözümüz çocuk görmez allah korusun..neyse uzattım..

kıyamam canım yaaaaaaaaa...aynen valla bazen ben evli olduğumu bile unutuyorummm,sanki dost hayatı yaşıyor gibiyim...düzenli bir hyat yok...dediğin gibi ya tv deyiz ya nette......uğraşcak bişiy yok.....

haaa bide arkadaşlarım boyna doğuruyo diyorum ya...doğurmakla kalsalar....yok doğum hediyesi, yok 1. yaşgünü,2. yaş günü, yok diş günü bitmek bilmiyor onlara hediye almaktan anam ağladı...bide bu yüzden bebek mağazalarınada abone olmuş durumdayım..her girdiğimde ben kendi bebeklerime ne zman alıcam diyede bir bunalıma giriyorum....herşeyi alasım geliyor yaaaaaaa içim gidiyor bebek cicilerine.....

rabbim o günleride gösterir inşallahhhhhhh...

aynenn okadar çok kişiye hediye aldımki hatta çok samimi arkdaşımın 2çocuğu va rbenden 1yıl sonra evlendi ee doğum günlerinede çağırıyor...
bende bebek kıyafetlerine daha evlenmden bayılırdım ama daha nasip olmadı kendime almak..hept afarklı güzle şeyle ralırım bulurum bazen bende boğuluyorum o mağazalarda içim yanıyor...biarada hala oldumda o doğmadan yeğenime aldım görümcemin bebeğine bayramlık aldım nebileyim...
eşim dayı oldu busene bende hala oldum..inş.anne babada oluruz hepimizz

bende aslında ahediye almaktan çok hoşlanıyorum,hatta hep en güzelini arar bulurum,kendime alır gibi alırım..ama dediğin gibi bazen fazla geliyor üst üste...

canım nşallah bizde bir gün görücez bu günleri..bizde kendi bebişlerimizi giydircez..ben çok inanıyorum...o gün hiçte uzak değil

canlarım yaa gece gece duygulandım yine bu yazdıklarınızın hepsini bende yaşıyorum çevremde okadar anlayışsın insanlar varki artık dayanıcak gücü bulamıyorum kendimde ALLAH sanada versin demeler ama kırıcı bir şekilde sanki dilenciye sadaka veriyorlar daha 1 ay bile olmadı negatif sonuç alalı kendime gelmeye kafamı dağıtmaya çalışırken eltimle eminönüne gittik bana hamile kıyafetlerini gösteriyo bak ne kadar güzel diye yaa anlayamıyorum insanları ne yapmaya çalışıyorlar ben unutmaya çalışken onlar bana imalı bir şekilde hatırlatıyorlar onunda tüp bebekti 8 yıldan sonra oldu şimdi ise imalı imalı konuşmalar ayy çok yoruldum çocuk çok yaramaz sen anlamazsın evim dağılıyo senin çocuk yok ya evin düzgün durur tek başınasın ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sadece hepimiz için dua ediyorum rabbım çoook sabır versin çok zor hem tedaviyle uğraşırken birde insanlarla uğraşması zor kendimi çektiyorum arkadaşlarımdan çevremdekilerden özellikle moralimi bozmak isteyenlerden sormayın kardeşim hala senin çocuğun yokmu diye ! yoksa vardır bir sebebi

malesef insanlar başına gelmeyen sıkıntıları anlamıyolar ,ve kabaca davranıyolar ama bizde cok alıngan oluyoruz çünkü çocuk yapamamayı büyük eksiklik ve eziklik olarak görüyoruz ulaşılmaz bir durum gibi karşılıyoruz.bende kendimi çok yıprattım tırlattım hatta ama inan sonunda olucak buraya yazan isteyen herkesin çocuğu olucak benim bile olduysa sizlerinde olucak ben eminim.Allah çok çok büyük vericeği zamanı O biliyo .

transferden sonra ilk gun, 2. Gun ve 3. Gun akintim oldu afedersiniz baya bi. Kizlar acaba normal mi bu
inşallah hamilesindir hayırlı olsun transferin kahverengiyse akıntın tutunmalekesi oluyo kaçıncı günü bilmiyorum transferinin ama benim 2 denememde ben erkenden dayanamayıp kandan baktırdım 5.günde bile çıkıyo hamilelik varsa sonrada 2 günde bir takip ediyosun ben kafayı yemiştim de:))) 15 gün bekleyenlerin sabrına helal olsun diyorum

evet canım bendede bazen mıde bulantısı ve baş dnmesı yapıyo.. bende okudum buradan yapabılıyomuş..
ben sprey kullanmıyorum..yumurtaları baskılanmıyı benım..
nasıl olucak bılmıyorum bende yumurta oluşur hatta adetlıyken 3 tane vardı..onları nasıl yapıcaklar bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…