yettim kızlarrrrrrrrrrrrr....
dua konusunda herkes fikirlerini yazmış....eeee artık bu mübarek günde başlayalım diyorummmmmmmmm.......
şimdi önce asıl listemizi güncelliyim...sonrasındada süper bi dua listesi hazırlıyım.....
bekleyin az sonraaaaaaaaaa
kızlar dualarinizi allah kabul etsin ben yokum dua kisminda...dualarin allah ve kul arasinda olmasi gerektigine inananlardanim....okuyana saygim buyuk ama boyle su duadan su kadar okunacak gibi kurallarla sinirli dualar bana sahici gelmiyor....hepinize dualarinizda kolay gelsin diliyorum...
canım yaa ilk defa duydum ne içinmiş acaba biliyormusun
Kızlar dua konusunda bende elimden geleni yaparım... Kaç tane hangi duadan okuyacağız? İsme okumak bence de daha etkili, gerçek isim olmasada Rabbim biliyor kim olduğunu...
ooo kızlarrr, uzun zaman giremedim, sayfa canlanmış, ne güzel olmuş, elinize sağlık.
beni de ekleyin listeye lütfen;
lavinialavinia - yaş; 34 - nedensiz infertilite - Anatolia Tüp Bebek - deneme; 2 - kasım ayı adetini bekliyor - 5 dondurulmuş
kızlar; dua konusuna çok çok çok sevindim. nasıl başlayalım, neye başlayalım, ne zaman başlayalım, kimler katılacak?
benim bu süreçte okuduğum duaları aşağıda yazıyorum. (Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah)
* 313 ayetel kürsi
* 4444 salat-ı tefriciye
* 15.000 ihlas
* 151 fatiha
* 707 Ya Varis
* 1054 Hüvallahü'l Haliku'l Bari'ü (O yaratandandır Yoktan Var edendir) Haşr süresi ayeti
Bir sitede okumuştum; 15.000 ihlas okumuş ve bağışlamışlar. bir kızları olmuş şimdi. bunu hepimiz için (katılmak isteyenler tabi) başlayıp, paylaşıp, kısa sürede de bağışlayabiliriz.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. (amin)
kızlarrrrr, ne güzel bir sürü katılım var, çok heyecanlandım. içim kıpır kıpır oldu.
şu an katılanlar; WİSH_, blowhole25, toobe, melikee, lavinialavinia = 5 kişi
NURME; canım sen de katılırsın gibi anladım ama kesin birşey yazar mısın?
blowhole25; canım tefriciye konusunda desteğe ihtiyacın varsa, yardımcı olabilirim.
Daha katılım olur inşallah, Sudenazz, canım nerelerdesin?
* bir an önce karar verelim, inşallah. Sonra tamamlayıp, inşallah da başka dualarımız ile Rabbimden isteyelim.
* benim önerim; 15.000 ihlas. nedeni ise; 1) herkes biliyor 2)kısa sürede okunabiliyor 3)1 kişi okumaya kalkarsa 10-15 gün alıyor, ama kalabalık olursak, bir günde bile bitirebiliriz. (1000 ihlas 1-1,5 saatte okunuyor)
* yine benim önerim; sudenaz ın hazırladığı listede tedavi gören herkese bir anda okuyalım. herkesi dahil edelim. dua okunup, bağışlanılan kişi sayısı artsa da dua bölünmüş olmaz diye biliyorum. Wish; canım bu konuda teyit eder veya doğrusunu söyler misin?
* bir diğer önerim ise; bağışlanma aşamasında; isteyenler isimlerini söylesin :)
ben malesef arapça bilmiyorum. öğrenicem inşallah, ama bir türlü başlayamadım. Türkçesinden okursa (ki doğru değil diye biliyorum) katkı veririm.
* bunlar benim önerim, başka önerisi, düşüncesi olan varsa da elimden geleni yaparım.
* hayırlı cumalar olsun hepimize. çok öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?