canım kaygıların çok normal ben kendimden biliyorum:)saol canım bende iyiyim eşimin kuzeninin düğünü olacak onun teleşesine düştük ama sürekli takipteyim bizim topiğin :)benimde buayın 28-29 unda adet olamam lazım ama benim düzenin şaştı sanki bakalım ne zaman olcağım zaten kanamam yeni bitti yaa 15 gün beklemek zormuş ben 12 ne zor tahammülettimCanim iyiyim, sadece azicik kaygiliyim. Tuttu mu tutmadimi kaygisi cok klasik iste :) sen nasilsin ozledim valla kac gundur goremedim seni bizim topigimizde. Bende su dondurulmus olayi nasil oluyor meraktayim. Surekli akintim oldu 4 gun ayiptir soylemesi hep embriyo dusmus tutmamis gibi geliyo bana oyle olunca iste :) of kafayi yiyo insan bu surecte zaten
Sen ne zaman basliyosun tekrardan??:)
inşaallah cnm senin kaçıncı günün cnm benim bugün 6.günüm hemşire bana büyük olasılıkla pazar transfer yapabiliriz demişti bakalım perşembe inş güzel haberler alırız bide kan vermiştim onlarda çıkmış olur belki :44günde kan vericem e2 ve progestan tahlili için
inşaallah cnm senin kaçıncı günün cnm benim bugün 6.günüm hemşire bana büyük olasılıkla pazar transfer yapabiliriz demişti bakalım perşembe inş güzel haberler alırız bide kan vermiştim onlarda çıkmış olur belki :44günde kan vericem e2 ve progestan tahlili için
Dualarımız çok güzel ilerliyor Allahım kabul etsin.Arkadaşlar transferim tarihi belli oldu.Haftaya pazartesi (28.11.2011) Allahım inşlh hayırlı olur inşlh.
Geçen sene bu zamanlar donmuş transferi için gün sayarken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim...Bana doğuma girdiğinde dua et kabul olur dediler...O kadar beklemiş biri olarak duam;Rabbim bütün isteyenlere nasib etsin oldu..Hepinize kolaylıklar dilerim..
günaydın arkadaslar
mikiden hbr var mı merak ettim
ben tüp bebekte yani gecen ayki denememde 24 ekimde regl olmustum
bu ay kacında olurum acaba
normalde 40 gün sonra filan oluyormus
bende gecikmesini istiyorum acıkcası, öğretmenim tedavinin 45 gün süreceğini düsünerek sömestır tatiline denk gelmesi için gec olması gerekiyor
simdilik belirti yok
sizlerin kac gün sonra olmustu 2.adetiniz
valla cnım bende bilmiyorum trasfer öncesi e2 bakılacakmı ama benim sanırım bakılmıyacak. çarşamba günü puregestan iğneme başlıyorum Allahım bi aksilik vermezse pzrtesi transfer olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?