Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

KIZLAR ARTIK DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ

İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.

LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE
[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ
[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]54[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia[/TD]
[TD]221
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]1120
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]716
[/TD]
[TD]122
[/TD]
[TD]2370
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]3728
[/TD]
[TD]191
[/TD]
[TD]12.630
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

MİKİ24 (DENİZ)
OLACAKOLACAK (NAZLI)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

lavinia süpersin canım..ağzına sağlık....

canım kaygıların çok normal ben kendimden biliyorum:)saol canım bende iyiyim eşimin kuzeninin düğünü olacak onun teleşesine düştük ama sürekli takipteyim bizim topiğin :)benimde buayın 28-29 unda adet olamam lazım ama benim düzenin şaştı sanki bakalım ne zaman olcağım zaten kanamam yeni bitti yaa 15 gün beklemek zormuş ben 12 ne zor tahammülettim

Geçen sene bu zamanlar donmuş transferi için gün sayarken doğal yolla hamile olduğumu öğrendim...Bana doğuma girdiğinde dua et kabul olur dediler...O kadar beklemiş biri olarak duam;Rabbim bütün isteyenlere nasib etsin oldu..Hepinize kolaylıklar dilerim..

cnm kusura bakma yazıları şimdi okuyorum. esterofem sormuşsun valla bende herhangi bir şikayet olmadı. ben esterofem yanında elevit kullanıyorum, bende sadece kabızlık sorun oldu.ama herkesin hormonları farklı olduğu için olmuş olabilir, istersen dr sor canım

Dualarımız çok güzel ilerliyor Allahım kabul etsin.Arkadaşlar transferim tarihi belli oldu.Haftaya pazartesi (28.11.2011) Allahım inşlh hayırlı olur inşlh.

arkadaşım testini neden erken yaptırdın cnm lütfen bekle kendini sterse sokuyorsun. hormonların etkileniyor lütfen bekle. haftaya benimde heycanlı bekleyiş başlıycak.gerçi heycan kalmadı bende :44:

canım günaydın ..donmuş transferınden once e2 ye bakılıyomu..

tuana ben estrofem baslayali persembe doktora gidecegim gun 7.gun olmus olacak...henuz benim e2 ve progestron bakilmadi sanirim persembe bakacaklar ay bir belli olsa transfer gunu belli olsa cok rahatlayacagim....hayirlisi hepimiz icin ama seninle tarihlerimiz yakin olacak belliki...:)

Dualarımız çok güzel ilerliyor Allahım kabul etsin.Arkadaşlar transferim tarihi belli oldu.Haftaya pazartesi (28.11.2011) Allahım inşlh hayırlı olur inşlh.

ay ne guzel tarih belli olmus hadi hayırlısı canım insallah cok rahat bri transfer olur hersey yolunda gider..dualarımız senınle....

Allah razı olsun canım. inşlh rabbim dualarımızı kabul eder.dün dr gittik rahim duvarı kalınlığı 7 mm olmuş hayırlısı bakalım haftaya pzrtesi transfer olucak transfer sonrası 2 hafta rapor alıcam evdeyim inşlh mutlu haberi bende yazarım

canım serbülent bey güven konusunda sormuşsun, evet biraz ilk başta güvensizlik vardı bende halen daha bazen kafam karışıyor fakat işini iyi yapıyor bilgisi iyi tecrübeli bir dr, açık açık konuşuyor önceki doktorlarım pek açıklayıcı konuşmuyorlardı.Hayırlısı artık mevlam ol dedimi oluyor aradaşım nasip meselesi.benim 2. denememde bi eş vardı aynı dönemde başladık tes tarihimizde aynıydı onun tuttu beimki tutmadı bunlar kısmet meselesi cnm.:44:

günaydın arkadaslar
mikiden hbr var mı merak ettim
ben tüp bebekte yani gecen ayki denememde 24 ekimde regl olmustum
bu ay kacında olurum acaba
normalde 40 gün sonra filan oluyormus
bende gecikmesini istiyorum acıkcası, öğretmenim tedavinin 45 gün süreceğini düsünerek sömestır tatiline denk gelmesi için gec olması gerekiyor
simdilik belirti yok
sizlerin kac gün sonra olmustu 2.adetiniz

canım 50 ayetel kürsü, 200 ihlas, 50 tefriciye 1 yasin alıyorum yazarmısın listeye..

insss

günaydın canım..ben bilmiyorum malesef benım ılk denemem tutmuştu düşük yapmıştım..

günaydın arkadaşım valla benim 2 adetim tam gününde oldu gecikme olmadı canm ve haftaya transferim yapılacak nasipse. lütfen bana dua edin

valla cnım bende bilmiyorum trasfer öncesi e2 bakılacakmı ama benim sanırım bakılmıyacak. çarşamba günü puregestan iğneme başlıyorum Allahım bi aksilik vermezse pzrtesi transfer olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…