iyi akşamlar cnm yazın dikkatimi çekti bende dondurulmuş tedavisindeyim 5gündür bana sadece estrofem verdi doktor benimde şeffaf akıntım var sen yazınca kafama takıldı acaba yumurtada gelişiyomuki :44:ben perşembe gidicem muayeneye
evet canım bendede bazen mıde bulantısı ve baş dnmesı yapıyo.. bende okudum buradan yapabılıyomuş..
ben sprey kullanmıyorum..yumurtaları baskılanmıyı benım..
nasıl olucak bılmıyorum bende yumurta oluşur hatta adetlıyken 3 tane vardı..onları nasıl yapıcaklar bılmıyorum
inşallah hamilesindir hayırlı olsun transferin kahverengiyse akıntın tutunmalekesi oluyo kaçıncı günü bilmiyorum transferinin ama benim 2 denememde ben erkenden dayanamayıp kandan baktırdım 5.günde bile çıkıyo hamilelik varsa sonrada 2 günde bir takip ediyosun ben kafayı yemiştim de:))) 15 gün bekleyenlerin sabrına helal olsun diyorum
Canim malesef beyaz ve bazen sarimsiacaba embriyo mu dustu ilk 4 gun oldu cunku. Dondurulmusta bole akintisi olup bebegi tutan var mi?
tuana sagol canim cevabın icin beimde randevum persembe insallah seninde benimde ve bu surecte olan herkesin rahim yeterli kalinliga ulasmis olur...seffaf akinti sende de var simdi melikeee arkadasimi okudum onunda varmis belkide normal seyri budur olayın endiselenmeyelim o zaman :)))
hayırlı haberler olsun persembe gunu...
canlarım yaa gece gece duygulandım yine bu yazdıklarınızın hepsini bende yaşıyorum çevremde okadar anlayışsın insanlar varki artık dayanıcak gücü bulamıyorum kendimde ALLAH sanada versin demeler ama kırıcı bir şekilde sanki dilenciye sadaka veriyorlar daha 1 ay bile olmadı negatif sonuç alalı kendime gelmeye kafamı dağıtmaya çalışırken eltimle eminönüne gittik bana hamile kıyafetlerini gösteriyo bak ne kadar güzel diye yaa anlayamıyorum insanları ne yapmaya çalışıyorlar ben unutmaya çalışken onlar bana imalı bir şekilde hatırlatıyorlar onunda tüp bebekti 8 yıldan sonra oldu şimdi ise imalı imalı konuşmalar ayy çok yoruldum çocuk çok yaramaz sen anlamazsın evim dağılıyo senin çocuk yok ya evin düzgün durur tek başınasın ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sadece hepimiz için dua ediyorum rabbım çoook sabır versin çok zor hem tedaviyle uğraşırken birde insanlarla uğraşması zor kendimi çektiyorum arkadaşlarımdan çevremdekilerden özellikle moralimi bozmak isteyenlerden sormayın kardeşim hala senin çocuğun yokmu diye ! yoksa vardır bir sebebi
Transferden sonra ilk gun, 2. Gun ve 3. Gun akintim oldu afedersiniz baya bi. Kizlar acaba normal mi bu
malesef insanlar başına gelmeyen sıkıntıları anlamıyolar ,ve kabaca davranıyolar ama bizde cok alıngan oluyoruz çünkü çocuk yapamamayı büyük eksiklik ve eziklik olarak görüyoruz ulaşılmaz bir durum gibi karşılıyoruz.bende kendimi çok yıprattım tırlattım hatta ama inan sonunda olucak buraya yazan isteyen herkesin çocuğu olucak benim bile olduysa sizlerinde olucak ben eminim.Allah çok çok büyük vericeği zamanı O biliyo .
o kadar benzerki yaşadıklarımız yaaa ..canım bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz...çocuklu insan çacuksuzun halinden anlamaz..banada sürekli şey diyolar,sözde teselli ediyorlar..işte çocuk olcakta ne olcak hep elini kolunu bağlıyorlar....boşver hayatını yaşa diyorlar...valla ben lafı çarpıveriyorum...bazen sabrımı zorluyorlar...
ama en çok ta bizim yaşadıklarımızı yaşayıpta sanki yaşamamış gibi davrananları anlıyamıyorum..sende bahsetmişsin 8 yıldan sonra olmuş ama karşısındakini hala anlayamıyor..
bende geçenlerde komşumdaydım..bir arkadaşı vardı böyle çocuk meselesi açılınca anlattı,hala etkisindeyim..bir akrabasının 7 sene sonra bir ton uğraşmadan sonra çocukları oluyor..sonra kocası karısına diyorki eğer hata kaza hamile kalırsan hemen aldır, yok doğurmaya karar verirsende boşarım seni diyor...şok oldum yaaaa...ben yalvarıcam rabbime yıllarca,sonunda bana mucizesini verecek ama 2. yi istemeden verirse aldırcam,varmı böyle bi zihniyet ya...ne bu böyle Allahım istiyorum ver bana ,istemiyorum sakın verme..eee peki şimdi elindekine bişey olursa Allah korusun...rabbim işte sınıyor bizi...onun ettiği o cümle bile yapmış kadar sayılır...
ALLAH vermesini bildiği gibi almasınıda bilir.birde beddua ediyorlar sen onu yıllarca aramışsın şimdi ise yaptığına bak ben böyle insanları anlayamıyorum hepsini ALLAHA havale ettim ben.yazdıklarınıhepsini yaşıyorum canım hemde en yakın arkadaşlarımdan çevremdekilerde ayy ne güzel eline dolaşanın yok diyorlar geriliyorum.şimdi ise ikbal gürpınarın kitabını okuyorum okadar güzel şeyler yazıyorki AKREPLERİ HAYATINIZDAN ÇIKARIN DİYOR bende bana üzüntü veren canımı sıkan kişileri hayatımdan çıkarma kararı aldım artık hiç bir şeyimi anlatmıyorum mesafeliyim gün gelecek tamamen hayatımdan çıkaracağım.
nasılsın canım diğer topiktede yazmıştım görünce slm vereyim dedim:) canım umutsuzluğa kapılma lütfen en önemlisi bence şu 5 gün 5 güne kadar yerleşebiliyoruş embriyo
inşaallah cnm senin kaçıncı günün cnm benim bugün 6.günüm hemşire bana büyük olasılıkla pazar transfer yapabiliriz demişti bakalım perşembe inş güzel haberler alırız bide kan vermiştim onlarda çıkmış olur belki :44tuana sagol canim cevabın icin beimde randevum persembe insallah seninde benimde ve bu surecte olan herkesin rahim yeterli kalinliga ulasmis olur...seffaf akinti sende de var simdi melikeee arkadasimi okudum onunda varmis belkide normal seyri budur olayın endiselenmeyelim o zaman :)))
hayırlı haberler olsun persembe gunu...
beyaz sa akıntın progestron hormonu aldığın içinmiş, internetten okudum. kaç gün oldu transferin olalı benim bugün 8. günüm dün dayanamadım test yaptırdım ama 12. deyine yapcam bakalım,inşallah hamilesindir hayırlı olsun transferin kahverengiyse akıntın tutunmalekesi oluyo kaçıncı günü bilmiyorum transferinin ama benim 2 denememde ben erkenden dayanamayıp kandan baktırdım 5.günde bile çıkıyo hamilelik varsa sonrada 2 günde bir takip ediyosun ben kafayı yemiştim de:))) 15 gün bekleyenlerin sabrına helal olsun diyorum
kızlar;
620 İhlas + 111 tefriciye + 11 Ayetel Kürsi okudum inşallah. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah. (Amin)
Sudenaz listeye ekler misin canım
beyaz sa akıntın progestron hormonu aldığın içinmiş, internetten okudum. kaç gün oldu transferin olalı benim bugün 8. günüm dün dayanamadım test yaptırdım ama 12. deyine yapcam bakalım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?