evet hemşire bakılcak demişti normal tüpbebekte daha sık bakılıyo donmuşta galiba 1kere falan bakarlarcanım günaydın ..donmuş transferınden once e2 ye bakılıyomu..
cnm perşembe benim 10.gün olucak jelede başlıcam galiba cuma günü :44:ayyy inşaallah güzel haberleri peşpeşe veririztuana ben estrofem baslayali persembe doktora gidecegim gun 7.gun olmus olacak...henuz benim e2 ve progestron bakilmadi sanirim persembe bakacaklar ay bir belli olsa transfer gunu belli olsa cok rahatlayacagim....hayirlisi hepimiz icin ama seninle tarihlerimiz yakin olacak belliki...:)
cnm bana ohss olmayayım diye serum verilmişti e2 5000lerdeydi bebeğim tutunamadı serumdan değilde e2im yüksek çıktığı için tutmamış olabilirmiş doktor öyle demişti seninkide belkide o yüzden düştü bilemicem benim komşumda olmuş ohss ama ikizleri var çok ağrı çektim devamlı hastaneye gidip serum yedim dedi nasibimizdeki beebişler inşaallaah hastanede bizi bekliyen bebişlerdirr inşaallah bu seferki tedavilerimizde gelirlercnm üzüldüm hayırlısı ins bu deneme de tutar
benimde biyokimyasal gebelik oldu ilk basta 60 cıktı değerim sonra 12 ye düstü
benden 34 yumurta toplandı ne vitamin ne serum verildi cok yumurta toplanınca vücutta protein değeri düsüyormus acaba bu sebepten mi tutmadı diye düsünüyorum..
[FONT=comic sans ms .!.:malesef canım bazıları çok yumurta toplanmayı iyi görsede ben hiç istemiyorum..sonuçta yumoşlar tektek iğnelerle çıkartılıyor..şimdi 10 yumoş toplanan birine 10 iğne batırılırken...30 yumoşlu birine 30 iğne batırmaları bir olurmu...bu yüzden rahim su topluyor,karın şişiyor,sancılar giriyor...embriyonun tutunmasını zorlaştıran bir faktör..
benimde çok toplanıyor,hatta en son denemede az oluşması için uğraştılar ama nafile..dr. umtransfere girerken demişti..bu denemeyle olmayabilir ama donmuşlarla şansın daha yüksek diye..o yüzden çok ümitliyim..inşallah rabbim hepimizin kucaklarını doldursun...
[/FONT]
cnm evet bende bu yüzden umutluyum cünkü benim cok sancım oldu opudan sonra cok rahatsızdım bedenen
ben ilk regli diilde 2.yi sormustum cnm
evettt kızlar gun ıtıbarıyle estrofemı 3 e çıkardım bakalım..
gel 26 kasım gel..
melikeeee diger topikte gordum tesadufen dogum gununmus dogum gunun kutlu olsun o zaman :))))
canım benim çok aksamıyor..tedaviden sonraki 1-2 ay bir şaşıyor..oda yani en fazla 1 haftadır..sonra hemen düzene giriyor..
cnm doğum gününmüş herhalde kutlu olsun, inşlh dediğin gibi yeni yaşına, Rabbimin sana bir hediye olarak melek verirbende esterofem günde 3 defa alıyorum, bide elevit.yarında puregestan iğneme başlıycam nasipse. inşlh bu son tedavimiz olur Mevlam yuzumuzu güldürür.(amin)
omü hakkında konuşmam lazım nülüferbaharrr gel artıkk:)))
pazartesi transferim olacak cnm .Allahım inşlh bi aksilik çıkarmazsa bebişlerimi alıcam
pazartesi transferim olacak cnm .Allahım inşlh bi aksilik çıkarmazsa bebişlerimi alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?