Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Nasılsın arkadaşlar? benimde çok şükür bugün puregestan iğneme başlıyorum Allahım sen kolaylıklar ver hepimize(amin)

canım nasılsın? listeye 750 ihlas yazarmısın inşlh Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.Okuduğumuz duaların tek kelimesi hürmetine hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

canım nasılsın? listeye 750 ihlas yazarmısın inşlh Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz.Okuduğumuz duaların tek kelimesi hürmetine hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin

hadi hayırlı olsun iğnelerin
ağzına diline yüreğine sağlık duaların için..

buarada ben cok hastayım..
gece sabaha kadar 6-7 kez kustum sanırım
bağırsaklarımda acayip gaz var cumartesi de aynısı olmustu dinlenince gecmişti ama tekrarladı işe gidemedim
kusura bakmayın midenizi bulandırdım sabah sabah
mide ağrına ne iyi gelir birazdan doktora gidicem ..

yok canım ne kusur neden bulandı..
gaz bendede var ama okadar çok şiddetli değil..

amin arkadaşım senden de Allah razı olsun. sen şuan esterofem ilaç aşamasındamısın yanılmıyorsam dimi? Rabbim hepimin işlerini kolaylaştırsın sonucumuzu hayırla sonuçlandırsın

ya cnm bi sorum olucaktı? mesaj yazarken başkasının mesajının altına cvp vererek yazak istiyorum ama bi türlü beceremiyorum nasıl yapabilir:44:

selam kızlar..
bende az ucundan başlasaydım tedavime hala aramadım randevu alamadım önceden çabuk karar verirdim ama artık korkuyorum enson gittiğim yerde tatsız şeyler olmuştuda..

ondanmı bilmiyorum neyse her şerde vardır...cesaretim yok bi girsem o atmosfere yeniden heyecanda cesaretde gelirde neyse...
oyüzden bilgileirmi listeye veremedim ama 70 tefriciye daha okudum sudenazcım yazarsın sen

ya kızlar beceremiyorummmm:44:
sizlerin yazdığı mesajların altına ben cvp vererek yazmak istiyorum ama yapamıyorm her seferinde konuya cvp ver bölümünü tıklayarak yazıyrum. yardımcı olurmsunuz nasıl yapılıyo

canım dualarımız seninle umutla ve heyecanla yarın sonucunu bekliyoruz,hakkında hayırlısı olsun,

hangi mesaja cevap vermek istersen o mesajın altındaki alıntı ile cevapla bölümüne girip yaz yaz mesajını,ben öyle yapıyorum,gerçi bende ilk defa bu formda yazıyorum pek usta olduğum söylenemez ama:)

Nasılsın arkadaşlar? benimde çok şükür bugün puregestan iğneme başlıyorum Allahım sen kolaylıklar ver hepimize(amin)

ayyy canım yolun sonuna yaklaşıyosun ne güzel..inşallah o yolun sonunda bebişinide kucağına alırsın...

ne iyi gelir bilmiyorum ama bende acı yemesini seviyorum ama fazla kaçırdımmı mide ağrısı yaşıyorum...dün acıbiber fazla yemişim...sabaha kadar mide ağrısından öldüm..çıkartabilsem rahatlardım belki..sanada geçmiş olsun canım..

ya cnm bi sorum olucaktı? mesaj yazarken başkasının mesajının altına cvp vererek yazak istiyorum ama bi türlü beceremiyorum nasıl yapabilir:44:

canım her mesajın sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla var..eğer bir kişinin mesajına cevap vereceksen..cevap vereceğin mesajın altındaki alıntı ile cevaplaya tıklıyorsun...eğer birden fazla kişininkini cevaplıycaksan alıntı ile cevaplanın yanında küçük + işareti var..cevap vereceğin mesajların hepsinde bu + işaretini tıklıyorsun..en sonunada herzaman yaptığın gibi konuya cevap ver dediğinde hepsi dökülüyor...ve sende hepsinin arasına cevap yazıyosun bebişim..

canım karar vermeside zor ama elimizde mahkum...inşallah en hayırlı zamanı seçersin...canım ver sen bilgilerini,durum kısmına belli değil yazarız..eğer istersen..

KIZLAR ARTIK DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ

İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.

LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE
[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ
[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]104[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]1400
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia[/TD]
[TD]307[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]1120[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]120
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]1281
[/TD]
[TD]252[/TD]
[TD]4120
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]3163
[/TD]
[TD]61[/TD]
[TD]10.880
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

MİKİ24 (DENİZ)
OLACAKOLACAK (NAZLI)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]14[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

blowhole25,kdr ekledim kızlar..ağzınıza sağlık....

çook tşl ederim arkadaşım evet yolun yarısına geldimAllahım inşlh yolun yarısında bırakmaz ve tamamına erdirir. hayorlı sonuçları yazdırı inşlh

çook teşk ederim canm

Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşlh. cnm teşk ederim neyse sonunda yaptım msja cvp vermeyi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…