sudenazcım 2 yasin ve 100 ihlas eklersin,burda doğum kontrol hapı kullananlara birşey sormak istiyorum,ben hapın 18.günü 10 ünite lucrin başlayacağım,yumurta baskılamak için sanırım,sizinde doktorunuz verdi mi böyle bir şey,bu arada doğum günü olan arkadaşın doğum gününü kutluyorum
slm bu topictesin demek:)msj attım ama gelmiyo...düşüklerin sebebini sormuştun evet bakıldı morf. ye bağladık artık..şimdi hayırlısı bakalım hepimiz için..
evettt kızlar gun ıtıbarıyle estrofemı 3 e çıkardım bakalım..
gel 26 kasım gel..
evet bebeğim burdayım ben hep...morfoloji sebep olabilir ama genelde düşükler kan pıhtılaşmasından ileri geliyor..o yüzden sordum pıhtılaşma testi yaptınızı diye?
bakıldı cnm genetikle beraber bakıldı bi sorun çıkmadı çok şükür...burdA olduğuna göre dondurulmuş transferin var hadi hayırlısı..takipteyim o zaman
:)
melikeeee doğum günün kutlu olsun bidakine bebisinle kutlarsınız insss
evettt kızlar gun ıtıbarıyle estrofemı 3 e çıkardım bakalım..
gel 26 kasım gel..
hadi hakkında hayırlısı canım kontrolden sonra süleyman bey ne dediyse yazmayı unutma bizde seni takipteyiz ayrıca doğum günün kutlu olsunrabbim sevdiklerinle beraber nice yıllar nasip eder ihşallah
sudenazcım 2 yasin ve 100 ihlas eklersin,burda doğum kontrol hapı kullananlara birşey sormak istiyorum,ben hapın 18.günü 10 ünite lucrin başlayacağım,yumurta baskılamak için sanırım,sizinde doktorunuz verdi mi böyle bir şey,bu arada doğum günü olan arkadaşın doğum gününü kutluyorum
acayip stres bastı beni, sonucum perşembe sabah netleşecek, erken test negatifti ama yinede olmamasını kabul etmek istiyor.perşembe akşama randevumu aldım başka doktra eski sonuçlarımı bile topladım, olmazsa fakülte doktoruna gitcem araştırma isticem,
erken test değerimde bhcg 0 a yakındı, ama umutta fakirin ekmeği......perşembe iş öncesi veririm kanı işten yazarım kızlar sonucu, SONUÇ BEKLEYENLERE TAVSİYEM BAŞKA KONULARLA İLGİLENİN benim yaptığımı yapmayıncanım perşembe test yapcan dimi?? peki niçin randevu aldın?
bende cok stresliyim. Ya acaba bu kadar stres ve uzuntu yapip yine de transferi olumlu snuclanan arkadas var midir? Yani benim elimde degil cok stres yapiyorum. Bugun cok agladim bagirdim olur olmaz herkeze.. Hic elimde degil ama hic!
erken test değerimde bhcg 0 a yakındı, ama umutta fakirin ekmeği......perşembe iş öncesi veririm kanı işten yazarım kızlar sonucu, SONUÇ BEKLEYENLERE TAVSİYEM BAŞKA KONULARLA İLGİLENİN benim yaptığımı yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?