Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşlh. cnm teşk ederim neyse sonunda yaptım msja cvp vermeyi:
çook tşl ederim arkadaşım evet yolun yarısına geldimAllahım inşlh yolun yarısında bırakmaz ve tamamına erdirir. hayorlı sonuçları yazdırı inşlh
hayatım ya yapma pişman olacak şeylerden uzak dur rabbim ihşallah emeklerini boşa çıkarmaz ama pozitif olki sonucunda ihşallah pozitif olcakbende cok stresliyim. Ya acaba bu kadar stres ve uzuntu yapip yine de transferi olumlu snuclanan arkadas var midir? Yani benim elimde degil cok stres yapiyorum. Bugun cok agladim bagirdim olur olmaz herkeze.. Hic elimde degil ama hic!
olacakolacak ve miki24, kızlar Rabbim yardımcınız olsun inşallah. her ne sonuç olursa olsun Rabbim hayırlar nasip etsin inşallah. demin bir yazı okudum; "Umutsuz Kapılar Vardır Açılmaz, Rabbimin Kapısı Büyüktür, Kapanmaz, Sen Umudunu Kaybetme Rabbim Kulunu Bırakmaz". çok duygulandırdı beni. Dua etmekten başka yolumuz yok arkadaşlar. tedavileri doğru şekilde takip edeceğiz, elimizden geleni yapacağız; ama herşey ve hepimiz için Takdir-İ İlahi. Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere, hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. (Amin)
rabbim söze bayıldım allah razı olsun senden
selam kızlar..
bende az ucundan başlasaydım tedavime hala aramadım randevu alamadım önceden çabuk karar verirdim ama artık korkuyorum enson gittiğim yerde tatsız şeyler olmuştuda..
ondanmı bilmiyorum neyse her şerde vardır...cesaretim yok bi girsem o atmosfere yeniden heyecanda cesaretde gelirde neyse...
oyüzden bilgileirmi listeye veremedim ama 70 tefriciye daha okudum sudenazcım yazarsın sen
hayatım amacın belli er yada geç olacak zamanında karar vermen daha iyi çünkü kaçışı yok bebişine kavuşmak istiyorsan
Selam kizlar,bugun doktor kontrolum var rahim kalinligima bakacak cok heyecanliyim dilerim ki kalinlik iyi cikar transfer gunum az cok belli olur... sanirim melikee de bugun gidiyor hayirlisi hepimiz icin...
Kızlar selam... Nasılsınız bakalım..Çok okuyamadım geçmişi ne var ne yok.. sudenaz canım sayende canlanmış bu topik öpüyorum seni nasıl gdiyor... ben çok yoğunum bugünlede ama takip etmeye çalışıyorum sizleride dualarım sizlerle.... şuan saat 21,25 aama ben daha yeni geldim ve yemek yapıyorum düşünn artıkkk... yorgunum ve tek rahatlama kaynağım sizleri okumak... Tüm arkadaşlara selam ve sevgiler
kızlar dua okuyanlara çok teşekkürler Allah hepimizin dualarını hayırlara vesile etsin
doktorsuuz deneme yaptığın sürede kahvaltıdan sonra 1 tane bebe aspirini iç pıhtılaşmaya etkisi oluyor, ablam bu sayede bebeğini düşürmedibakalım biraz işler yolunda gitmiyoki gibi umaırm gaza gelirim seçtiğim doktoru bugün aradım ama artık almıycakmış infertil hastası ona daha önce aşılamada gitmiştim ynai başka doktor olucak..
yoruldum artık yaa rabbim şerri hayır bilendir varıdr bundada bir hayır inşallah.,,
embriyolaırmı alıcam 1.tüp yaptığım yerdne bu kesin yani inş.sorunçıkmaz bizdede...
ben o topiği bulamadım nasıl pozitif olmuş maşşallah...
sebebimiz belli olmaıdğından sorun yazmamışımyani bilmiyorum yani sebepsiz infertilite dendi hep..
enson kanımda pıhıtlaşma bulundu sırada histeeskopi var bakalım ondada bişey çıkcakmı:26:
1normal düşük ,2tanede kimyasal düşüğüm var..3yıldırda hamile kalmaıdm yani bazen adet gecikmeleri yaşadım uzun ama test yapmıydoum ümitlenmemek için beşlkide pıhtılaşmadan dolayı erken düşükte oluyodu çünkü çok sancılı olurdum..
sonuç 7.yıla girmiş evlilik evimal boş kucağımbomboşyüreğimse bebekle dolu:44:
gece gece efkar bastıı:18:
doktorsuuz deneme yaptığın sürede kahvaltıdan sonra 1 tane bebe aspirini iç pıhtılaşmaya etkisi oluyor, ablam bu sayede bebeğini düşürmedi
mutsuz son bhcg <2 yani negatif.size bol şans[/QUOTE
cnm çok üzüldüm ya Allahım sana kolaylıklar versin ve tez vakitte hayılar nasip etsin inşlh kendiliğnden gelir
Selam kizlar,bugun doktor kontrolum var rahim kalinligima bakacak cok heyecanliyim dilerim ki kalinlik iyi cikar transfer gunum az cok belli olur... sanirim melikee de bugun gidiyor hayirlisi hepimiz icin...
slm kızlar
dün doktora gittim boğazımda enfeksiyon varmıs,bide tifo baslangıcı
serum ilaçlar filan biraz daha iyim..
miki canını sıkma tatlım vardır bi hayır bunda da ins toparlanırsın kısa sürede
kdr hosgeldin
deww ins rahim kalınlığın iyi cıkar
sudenaz 200 ihlas okumustum
blowhole duların için saol tatlım
bu arada adet günüm 2 gün önceydi ben hep gecikiyor diye okuduğum için aralık bası demiştim öle de olacak sanırım..
antibiyotikleri filan içiyorum zaten
buarada öğretmenler günümüz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?