mutsuz son bhcg <2 yani negatif.size bol şans
bakalım biraz işler yolunda gitmiyoki gibi umaırm gaza gelirim seçtiğim doktoru bugün aradım ama artık almıycakmış infertil hastası ona daha önce aşılamada gitmiştim ynai başka doktor olucak..
yoruldum artık yaa rabbim şerri hayır bilendir varıdr bundada bir hayır inşallah.,,
embriyolaırmı alıcam 1.tüp yaptığım yerdne bu kesin yani inş.sorunçıkmaz bizdede...
ben o topiği bulamadım nasıl pozitif olmuş maşşallah...
sebebimiz belli olmaıdğından sorun yazmamışımyani bilmiyorum yani sebepsiz infertilite dendi hep..
enson kanımda pıhıtlaşma bulundu sırada histeeskopi var bakalım ondada bişey çıkcakmı:26:
1normal düşük ,2tanede kimyasal düşüğüm var..3yıldırda hamile kalmaıdm yani bazen adet gecikmeleri yaşadım uzun ama test yapmıydoum ümitlenmemek için beşlkide pıhtılaşmadan dolayı erken düşükte oluyodu çünkü çok sancılı olurdum..
sonuç 7.yıla girmiş evlilik evim boş kucağımbomboşyüreğimse bebekle dolu:44:
gece gece efkar bastıı:18:
slm kızlar
dün doktora gittim boğazımda enfeksiyon varmıs,bide tifo baslangıcı
serum ilaçlar filan biraz daha iyim..
miki canını sıkma tatlım vardır bi hayır bunda da ins toparlanırsın kısa sürede
kdr hosgeldin
deww ins rahim kalınlığın iyi cıkar
sudenaz 200 ihlas okumustum
blowhole duların için saol tatlım
bu arada adet günüm 2 gün önceydi ben hep gecikiyor diye okuduğum için aralık bası demiştim öle de olacak sanırım..
antibiyotikleri filan içiyorum zaten
buarada öğretmenler günümüz kutlu olsun
kızlar selam doktordan geldim cok sukur ki rahim kalinligim 9 mm olmus :))) 2 aralik cuma transferim olacak...pazartesi tekrar muaynem var ayrintilari konuasacagiz cok heyecanliyim simdi gunler gecmek bilmez bana biliyorum ama cok poztifim iyi olacagina inaniyorum bu ugurda yeni baslayacak olan,tedavi asamasinda olan test gununu bekleyen herkese bol sanslar diliyorum...
.
arkadaşlar biliyosunuzdur belki benim transferim pazartesi olucak nasipse.transferden sonra sizlerle olamıycam iki hafta kk giremiycem.pazartesi rapor ve izin alıcam canlar, evde internetimiz malesef yok. hepiniz dualırınız eksik etmeyin lütfen beni unutmayın sizlerle olamıycaminşlh hayırlı haberlerle gelirim. muhtemelen test tarihimde 10.12.2011 gibi belli olur.dualarımızıda giderken yine alıcam yarın yazarım sayısını arkadaşlar. şimdiden HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR..ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.
BLOWHOLE25 - Canımmmmm, Allah yardımcın olsun. Trasnferin hayırlı - uğurlu geçsin inşallah. hüzünlendim ya da duygulandım mesajını görünce de. senin için 707 "Ya Varis" okuyacağım bu gün inşallah. Allah kabul etsin. İnşallah güzel haberlerini alacağız tatlım.
Canlarım uzun süredir uğrayamadım, öncelikle miki çok üzüldüm inan kendimmiş gibi derinden hissettim acını. Ben de bugün regl oldum, yarın doktoru arıyacam bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Bu ay hemen transfer olur mu, yoksa doğum kontrol hapı kullanıp diğer ay mı olucak hiçbir fikrim yok. Gün geçtikçe umutsuzluğum artıyor, inanın uyuyamıyorum düşünmekten. Rabbimin sınavı bu biliyorum, Allah hepimize sabırlar versin...
olacakolacak ve miki24, kızlar Rabbim yardımcınız olsun inşallah. her ne sonuç olursa olsun Rabbim hayırlar nasip etsin inşallah. demin bir yazı okudum; "Umutsuz Kapılar Vardır Açılmaz, Rabbimin Kapısı Büyüktür, Kapanmaz, Sen Umudunu Kaybetme Rabbim Kulunu Bırakmaz". çok duygulandırdı beni. Dua etmekten başka yolumuz yok arkadaşlar. tedavileri doğru şekilde takip edeceğiz, elimizden geleni yapacağız; ama herşey ve hepimiz için Takdir-İ İlahi. Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere, hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. (Amin)
ben de bu arada mantar oldu bi de. geçen hafta bi ton antibiyotik içmiştim. dr ondandır dedi. yok akıntı oldu, yok çamaşırım battı. kaç gündür dualarımızı da okuyamadım.
Sudenaz 86 tefriciye ekler miisn cnm?
Hadi kızlar dualarımızı hızlandıralımmmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?