Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sağol canım yaaaaa..Allah razı olsun....

tedavi öncsi düğün iyi gelirrrrrrrrrr..kafanı dağıtırsınn...

olur tabi canım..duanın azı çoğu olmaz...yaparızzzz.........

çk güzel bir dua hatimi yazmışsın.yüreğine sağlık...inşlh Rabbim bu cuma mübarek günün hürmetine kabul eder.kk deki tüm evlat hasretiye yanan kardeşlerime hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.(amin)

Çok saol canım ya. İnan sizinle yazışmak iyi geliyor bana. Bugünlerde çok duygusalım, herşeye ağlıyorum. Kafamdaki düşünceleri atamıyorum. Dün biraz kafamı dağıtmak için alışverişe gittim, ama sadece bebek mağzaları gezip durdum. Allahtan görümcemin 2 aylık kızı var gördüklerimin bir çoğunu ona aldım. Kafamdan bebek saplantısını atıp rahat bir tedavi süreci geçirmek istiyorum ama her uzaklaşmaya çalıştığımda kendimi daha da içinde buluyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimize kolaylıklar versin.Bu son tedavim olur inşlh.
sudenaz, 1111 ihlas, 11 ayetel kürsü - 41 tefriciye ekler misin canım

Ağzına yüreğine sağlık ..

Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun. :Umarım bu son tedavin olur, hayırlı sonuçlar alırsın. Korkularına gelince hepimizde var o korkulardan, ben de bugün başlıyorum dondurulmuş tedavisine inan düşündükçe karnıma ağrılar giriyor...

canım hoşgeldin..hayırlı olsun tedavın..
inşallah hepımız meleklerımıze kovuşuruz..
canım çok ılaş kullanıyosun.. ben sadece estrofem ve folbıol..

1000 ihlas, 50 tefriciye yazarmısın. ayrıca 2 yasinde alıyorum.bide canım benim test tarim 11.12.2011 olark yazarmısın. Allahım kabul etsin inşlh

1000 ihlas, 50 tefriciye yazarmısın. ayrıca 2 yasinde alıyorum.bide canım benim test tarim 11.12.2011 olark yazarmısın. Allahım kabul etsin inşlh

cnm benim diline gönlüne sağlık
hadi bakalım büyük gün belli olmus transferin oldu mu kaç tane embriyo transfer edecekler
ben tüm kalbimle dua ediyorum senin için olumlu sonuç alıcan insallah

hadi bakalım büyük gün belli olmus transferin oldu mu kaç tane embriyo transfer edecekler

çok tşk ederim Allah razı olsun canım, transferim pazartesi olucak nasipse. 2 hafta sizlerle olamıycam oyüzden erkenden test tarihimi yazdım.inşlh Rabbim bu sefer hayırlısını verir.

canım 2 tane embriyo transfer edicekler.inşlh bi aksilik çıkmaz Mevlam yarı yolda bırakmasın inşlh arkadaşım

inşallah her sey yolunda gider :)) her şey gönlünce olur. sanırım sende medicana dasın. inşalla çifter çifter alırsın bebeklerini kucağına :))

canım hoşgeldin..hayırlı olsun tedavın..
inşallah hepımız meleklerımıze kovuşuruz..
canım çok ılaş kullanıyosun.. ben sadece estrofem ve folbıol..

benim ırsi kan sorunum var. kullandığım iğneler kan değerlerimi bozuyor. bunu engellemek için kullanıyorum vitaminleri. geçen ay OPU oldu. kan değerlerim bozulması diye kullanıyorum canım.

KIZLAR ARTIK DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ

İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.

LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE

[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ

[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]270
[/TD]
[TD]215
[/TD]
[TD]2900
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia
[/TD]
[TD]348
[/TD]
[TD]43
[/TD]
[TD]2231
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]120
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]1588
[/TD]
[TD]313
[/TD]
[TD]7731
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]2856
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]7269
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

OLACAKOLACAK (NAZLI)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]16
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

blowhole canım ağzına sağlık....bu arada ben sebi transfer test bilgilerini not aldım..transfer lduğun gün diğer listeye ekliycem

Tamam cnm listeye eklersin sen. Allahım inşlh hepimizin yaptığı duaları kabul eder cnm. yaptığımız duaların hürmetine hayırlı, sağlıklı evlat nasip eder.

Evet ben ilk denememide medicana da yaptırdım. Benim doktorum orda çalışmıyor Zekai Tahir'in doktoru özel muayenanesine gidiyordum önceden,tüp bebeğide o yapsın istedim. O da medicana ile çalışıyormuş, ağustosta ilk denememi orda yaptırdım. Çok memnun kaldım, personel, embiryolog hepsi çok ilgiliydi.Şimdi orda 5 tane dondurulmuşum var, tekrar başlıyacam inşallah. Ben biraz ara vermek istedim, hem maddi hem manevi kendimi ancak toplayabildim. Doktorum adet görünce başlayalım dedi, biraz sonra arıyacam bakalım neler bekliyor bizi...

canım benim duan çok güzel yaptım duayı hem kendimden hemde şimdiden bu duayıda okudum ALLAH kabul etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…