merhaba canım uzun süredir haberleşemedim sizlerle düğün var arkabamızın koşturuyorum:)dua da veremedim uzun süredir sizlere canım yarın cuma saatınde duayı yapayım benim annem her perşembe cuma dualara gidiyo ona söylicem onlarda toplu halde yapsınlar
wish canım; Allah razı olsun. kızlar, hepsini bitirdikten sonra da; aşağıdaki gibi bir dua yapalım mı? webten gördüm, birkaç ekleme yaptım. hani diyorum ki; bu duayı forumdaki ilgili bölümlerde de yayalım ve Fatiha ve Amin isteyelim. dua şu;
Sevgili arkadaşlar,
Dondurulmuşlar ile tedavi olacaklar "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-605.html" bölümündeki kader arkadaşlarımız (.........) ile 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk. (Allahım kabul etsin)
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDIR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
biz; (...... buraya nickler gelecek); kendimiz ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk, can-ı gönülden okuduk.
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) aline ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
biz; (...... buraya nickler gelecek) rahmetinden bebek istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evllatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bir bebek lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
AMİN - AMİN - AMİN
BİNLECE AMİN ALLAHIM!
wish canım; Allah razı olsun. kızlar, hepsini bitirdikten sonra da; aşağıdaki gibi bir dua yapalım mı? webten gördüm, birkaç ekleme yaptım. hani diyorum ki; bu duayı forumdaki ilgili bölümlerde de yayalım ve Fatiha ve Amin isteyelim. dua şu;
Sevgili arkadaşlar,
Dondurulmuşlar ile tedavi olacaklar "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-605.html" bölümündeki kader arkadaşlarımız (.........) ile 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk. (Allahım kabul etsin)
AMİN DER MİSİNİZ? ;
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDIR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
biz; (...... buraya nickler gelecek); kendimiz ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk, can-ı gönülden okuduk.
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) aline ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
biz; (...... buraya nickler gelecek) rahmetinden bebek istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evllatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bir bebek lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
EL - FATIHA
AMİN - AMİN - AMİN
BİNLECE AMİN ALLAHIM!
hoşgeldin canım..yarın belli olur..mutlaka randevuya çağıracaktır...sakın umutsuzluğa kapılma,şuan tedaviye başlayacağın için panikledin bir an umutsuz düşüncelere daldın diye düşünüyorum ama bebişini aldıktan sonra pozitif olacağını düşüneceksin..öyle olmalı çünkü...bizide haberdar etmeyi unutma canım...
Allah razı olsun canım benim Rabbim hepimize kolaylıklar versin.Bu son tedavim olur inşlh.olsun hayatım sonucun pozitif olsunda bizlerede umut olun buna ihtiyacımız var rabbim emeklerini boşa çıkarmaz ihşallah bebişinle dönersin kuzummmmm
canımm Allah razı olsun inşlh. Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin.
canım benim; ay yine okuyunca gözlerimi doldurdunayol. transferin çok yaklaştı inşallah. duygusal, ağır, yorucu bir süreç. Allahım daha beter sınavlar ile sınamasın bizleri. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah. canım, okudum inşallah; Allah kabul etsin. İnşallah, inşallah güzel haberlerini alacağız. Dualarım seninle, sizlerle kızlar; Allah yardımcımız olsun.
sudenaz, 1111 ihlas, 11 ayetel kürsü - 41 tefriciye ekler misin canım
merhabalar arkadaslar
aranıza yeni katıldım... aslında takip etmeye çalışıyorum ama foruma yeni katıldım.
benim iki denemem negatif
bu ay da dondurulmuşlardan 2 tanesini transfer edeceğiz .
aslında cok endişeliyim NEGATİF SONUÇ almaktan cok korkuyorum.
ankaradayım medicana internatıonal da yaptırıyorum. 4. tane dondurulmusum var.
estrafem kullanıyorum iki gündür sabah ve akşam aliyorum çarşamba günü kontrole gitcem.
elevit folbiol zinco ve bi tane de dodex diye b12 iğnesi oluyorum günde bir tane.vitamin iğnesine bir hafta sonra 15 günde bir yaklaşık 3 ay devam etmem gerektiğini söyledi doktorum.sonuç negatif bile olsa.
bazen bu sefer olacağın ınanıyorum bazense içimde fırtınalar kopuyor. aynı acıyı kaldıramam diye cok korkuyorum.
RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
merhabalar arkadaslar
aranıza yeni katıldım... aslında takip etmeye çalışıyorum ama foruma yeni katıldım.
benim iki denemem negatif
bu ay da dondurulmuşlardan 2 tanesini transfer edeceğiz .
aslında cok endişeliyim NEGATİF SONUÇ almaktan cok korkuyorum.
ankaradayım medicana internatıonal da yaptırıyorum. 4. tane dondurulmusum var.
estrafem kullanıyorum iki gündür sabah ve akşam aliyorum çarşamba günü kontrole gitcem.
elevit folbiol zinco ve bi tane de dodex diye b12 iğnesi oluyorum günde bir tane.vitamin iğnesine bir hafta sonra 15 günde bir yaklaşık 3 ay devam etmem gerektiğini söyledi doktorum.sonuç negatif bile olsa.
bazen bu sefer olacağın ınanıyorum bazense içimde fırtınalar kopuyor. aynı acıyı kaldıramam diye cok korkuyorum.
RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
1000 ihlas, 50 tefriciye yazarmısın. ayrıca 2 yasinde alıyorum.bide canım benim test tarim 11.12.2011 olark yazarmısın. Allahım kabul etsin inşlh
bugun dr umu arıcam yarın muayene için kaçta gelıyım dıye sorucam şimdiden heyecan sardı..
cnm benim diline gönlüne sağlık
hadi bakalım büyük gün belli olmus transferin oldu mu kaç tane embriyo transfer edecekler
ben tüm kalbimle dua ediyorum senin için olumlu sonuç alıcan insallah
cnm benim diline gönlüne sağlık
hadi bakalım büyük gün belli olmus transferin oldu mu kaç tane embriyo transfer edecekler
ben tüm kalbimle dua ediyorum senin için olumlu sonuç alıcan insallah
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun. :Umarım bu son tedavin olur, hayırlı sonuçlar alırsın. Korkularına gelince hepimizde var o korkulardan, ben de bugün başlıyorum dondurulmuş tedavisine inan düşündükçe karnıma ağrılar giriyor...
canım hoşgeldin..hayırlı olsun tedavın..
inşallah hepımız meleklerımıze kovuşuruz..
canım çok ılaş kullanıyosun.. ben sadece estrofem ve folbıol..
KIZLAR ARTIK DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ
İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.
LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE
[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ
[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]270
[/TD]
[TD]215
[/TD]
[TD]2900
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia
[/TD]
[TD]348
[/TD]
[TD]43
[/TD]
[TD]2231
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]600
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]120
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]1588
[/TD]
[TD]313
[/TD]
[TD]7731
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]2856
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]7269
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..
BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM
KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ
OLACAKOLACAK (NAZLI)
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]16
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
blowhole canım ağzına sağlık....bu arada ben sebi transfer test bilgilerini not aldım..transfer lduğun gün diğer listeye ekliycem
merhaba...
forumda fark ettim sizi. sizde ankara da medicana da yaptırıyormuşşunuz sanırım. bende ordayım mehmet beyin hastayım.
benim hemen ikinci transferi yapıyor. rahim ve yumartalıklarım hemen normale dönmüş. her şey güzel görünüyor. hormonların aktif haldeyken vakit kaybetmeyelim dedi. inşallah senin için de her şey yolunda gider. ilk denemelerin de mi burda oldu. ben ilk denememi başka bi hastane de yaptırdım ikinci denememiz medicana da oldu 4 tane dondurulmuş embriyo var.ikisini transfer edecek inşallah.
arife günü transferim olmustu 17 kasım da da maalesef kötü sonucu aldık(
canım benim duan çok güzel yaptım duayı hem kendimden hemde şimdiden bu duayıda okudum ALLAH kabul etsin inşwish canım; Allah razı olsun. kızlar, hepsini bitirdikten sonra da; aşağıdaki gibi bir dua yapalım mı? webten gördüm, birkaç ekleme yaptım. hani diyorum ki; bu duayı forumdaki ilgili bölümlerde de yayalım ve Fatiha ve Amin isteyelim. dua şu;
Sevgili arkadaşlar,
AMİN DER MİSİNİZ? ;
EL - FATIHA
AMİN - AMİN - AMİN
BİNLECE AMİN ALLAHIM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?