Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım iptal oldu tedavımm

kan testı yapmışlardı bı hormon degerı yuksek çıkmış..2 olması gerekırken 4 çıkmış..
eşimdeydı tel pek anlamamış.. sorucam şimdi..
ilaçları kessın demiş.dr um..adetlıyken gelın demiş..
kısmet değişmil hayırlısı boleymiş ne dıım..

olsun cnm hayırlısı
yaptırsaydın belki bosyere ümitlenicektin
gec olsun güç olmasın

buarada beni seytan dürttü gittim idrar testi aldım
yaklasık 15 dk sonra cok silik bi çizgi cıktı ama eminim test hatalıdır hiç güvenmiyorum su idrar testlerine
eğer adetim 10 gün gecikirse kan tahlili yapcam
hiç üzülmicem kızlar sadece paylasayım dedim
herseyimiz hazır donmus tedavi için
hatta dün kredi cektik
ev almıstık onun taksiti filan derken sıkıstık biraz

Son düzenleme:
selam kızlar..
melike vardır bundada bir hayır değilmi?rabbim eniyisi bilir bize şer gibi gelsede..

Ve sen yine denendiğinde,
ve yine kalbin daraldığında,
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında,
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde...
Uzun uzun düşün,
ve hatırla Yaradan'ını! ...

"Allah kuluna kâfi değil mi? "

zümer suresi 36.ayet...ne güzel demiş rabbim..bende gözümü kararttım nasibime neyle karşılaşmak va rbakalım p.tesi sabaha randevu aldım..inş.hayırlsıı olur hepimiz için ilk tüpbebekte tutan arkdaşlarım doğum yapmak üzere bense hala yeniden biyere başlıyamadım 9ay geçicek napıyımcesaretim kırıldı bikere..yoruldum ya şuan bile heran vazgeçicek gibiyim bakalımne dieycekelr il dışı embiryo taşınmasına bazısı probelm yok dedi bazısı riskli dedi bakıcaz..

sudenaz 150 tefr. okudum..

Melikeee canim hayirlisi olsun ama ben cok sasirdim benden kan testi bile istemediler hormonlarima hic bakimladı transfer gunune karar verildi...hangi hormon yuksek cikti merak ettim dah ayarintili yazarsan sevinirim..

Melikeee canim hayirlisi olsun ama ben cok sasirdim benden kan testi bile istemediler hormonlarima hic bakimladı transfer gunune karar verildi...hangi hormon yuksek cikti merak ettim dah ayarintili yazarsan sevinirim..

canım bende anlamadım..dr la konuşamadım..ama ogrenırsem hemen yazarım...
sanırım progestan olabılırm.. cunlu adettten 21.gun arasın benı demiş.dr um tekrarlıcaz testlerı demiş..
rahımde falan sorun yoktu bende şok oldum,
hatta bende 1 tedavımde test falan yaptırmadım şimdi istedıler..
olsun kısmet değilmiş diyoru..

canım senin için en hayırlı neyse o olur inşallahh

canım iptal oldu tedavımm

melike çok şaşırdım yaaaa...ama dediğin gibi vardır bir hayır...o zaman bi sonraki adetinle tekrar başlıycaksın sanırım..

KIZLAR ARTIK DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ

İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.

LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE
[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ
[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD]215[/TD]
[TD]2900[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia[/TD]
[TD]348[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]3234[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]270
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]1738
[/TD]
[TD]313[/TD]
[TD]9434[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]2706
[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]5566[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

OLACAKOLACAK (NAZLI)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]16[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kdr ekledim canım... ağzınıza sağlık...

Kizlar Selam. Allah tum dualarinizi kabul etsin hepimize bir an evvel hayirli evlatlar nasib etsin insallah.
benim bugun 10. gun ama hala be bir karin agrisi ne bir sey hic bir belirti yok. sadece sari sari lekelenmelerim oluyor 3-4 gundur. bilemiyorum. aslinda belirti aramak cok sacma. cunku sanirim bir belirti olmuyor bu tup bebekte. hersey sanki ilaclarin yan etkisi. Mesela goguslerim cok sisti ama bastan beri sisik iste :) Hormonlardan..

Kismet bakalim hala sabrediyorum test yapmamak icin. DUn idrar testi yaptim negatif cikti tabiki 9. gundu:) cikan varmidir ki acaba :)

Son düzenleme:

belirti olmayabılır canım.. ıdrar testıne guvenme bence..bende ılk tedavımde yapmıştım negatıf ama kanda pozıtıf çıkmıştı..

benım tedavım aralık adetıme kaldı ama dr 21 .gun benı arasın demiş eşime bende 4 aralıkta arıcam belkı..ozaman acaba hormonlar duzelmışse transfer olurmu..
ama ılaçları bıraktım.. bakalım bılmıyorum...4 aralık gıbı ararım bellı olur

canım endişelenme donmuşlarla belirti olmama ihtiali çok yüksek..yani tazelerle denediklerimiz ve o yaşadığımız belirtiler hep ilaçlardan...idrar testine ben hiç güvenmiyorum burda o kadar çok okudumki kanda pozitif çıktıktan sonra idrarda çıkmayan...sen rahat ol..çok az kaldı güzel haber almaya...

canım 21. gün yapılan hormon testleri var belkide önce ona bakıcak..yada 21. gün başlana lucrin iğnesi var..belkide bununla başlıycan..ama sen mutlaka ara,unutma..

Canim progresteronun yuksek cikti demekki. Onu ayarliyolar korkma insallah 21. Gun cok iyi gider hersey transferin olur hayirlisiylan. Son gunler gecmiyo. Ya tutmadiysa diye acayip bi korku var icimde. Cok korkuyorum 2 senedir ugrastigim icin daha senelerce ugrasirsam diye korkuyorum. Rabbim insallah bana da nasib eder saglikli bir bebek. Sizlere de nasib eder insallah.

Canim benim insallah dedigin gibi guzel haber alirim yuregim agzimda son gunler. Gecmiyor.

İnsan adet görene kadar bir umut bekliyor işte, bir yanımız yok hamile olamam derken bir yandan ya hamileysem diyoruz. Umarım bebişin bir sürpriz yapar... Silik bir çizgi demişsin yanlış mı anladım, ikinci çizgi mi silik çıktı? Bende güvenmiyorum idrar testlerine ama eğer ikinci çizgi silikse pazartesi kan testi yaptır derim.

canım ümitlendirmek istemem tabi ama, kimde silik çizgi duyduysam, hep gebe çıktı. inşallah güzel mi güzel bir süpriz olsun. pt mi gideceksin kan tahliline?

hayatım ya bak şimdi bende çok merek ettim git kanda baktır ya zaten varsa çıkıyor kanda bende tedavilerimde hep beklerdim 3.tedavimde ilk defa 10.gün kanda baktırdım ama malum sonucu aldım ihşallah bebişin senledir yaptır rahatla derim

kuzum rabbim yar ve yardımcımız olsun

hayırlısı olsun inşallah tatlım, bebişin doğum tarihi bu zaman değil, o zaman olacak demek ki inşallah

inşallah hamişsindir canım. göğüslerin şişkin olmaya devam ediyorsa bence ii bişey. benim ilk denemede 8. gün küt diye şişkinliğim inmiş ve adet olmuştum. hatta şişkinlik geçtiği gün anlamıştım aslında kendi kendime. Allahım güzel sonuçlarını herkese duyurmanı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…