cnm ben 7 ml üzeri iyi diye biliyorum
cok güzel seninki
jeli karsılıyor ssk ama 15 günde bi yazdırıp alabiliyorsun sanırım ama kadın doğumcu yazacak
jel bi hafta gidiyor yaklasık 2.sini kendin alırsın büyük ihtimalle ben tedaviye baslar baslamaz alacağım ilaçları ki bu süre engeline takılmayalım zaten bisürü masraf oluyor
ooo carsamba büyük desene
cnm ilaçlarını yazarsan bize de tecrübe olmus olur mesela benim diğer tedavimde vitamin vermedi doktorum ama herkes kullanmıs
kan testı yapmışlardı bı hormon degerı yuksek çıkmış..2 olması gerekırken 4 çıkmış..
eşimdeydı tel pek anlamamış.. sorucam şimdi..
ilaçları kessın demiş.dr um..adetlıyken gelın demiş..
kısmet değişmil hayırlısı boleymiş ne dıım..
kan testı yapmışlardı bı hormon degerı yuksek çıkmış..2 olması gerekırken 4 çıkmış..
eşimdeydı tel pek anlamamış.. sorucam şimdi..
ilaçları kessın demiş.dr um..adetlıyken gelın demiş..
kısmet değişmil hayırlısı boleymiş ne dıım..
Melikeee canim hayirlisi olsun ama ben cok sasirdim benden kan testi bile istemediler hormonlarima hic bakimladı transfer gunune karar verildi...hangi hormon yuksek cikti merak ettim dah ayarintili yazarsan sevinirim..
buarada beni seytan dürttü gittim idrar testi aldım
yaklasık 15 dk sonra cok silik bi çizgi cıktı ama eminim test hatalıdır hiç güvenmiyorum su idrar testlerine
eğer adetim 10 gün gecikirse kan tahlili yapcam
hiç üzülmicem kızlar sadece paylasayım dedim
herseyimiz hazır donmus tedavi için
hatta dün kredi cektik
ev almıstık onun taksiti filan derken sıkıstık biraz
canım iptal oldu tedavımm
Kizlar Selam. Allah tum dualarinizi kabul etsin hepimize bir an evvel hayirli evlatlar nasib etsin insallah.
benim bugun 10. gun ama hala be bir karin agrisi ne bir sey hic bir belirti yok. sadece sari sari lekelenmelerim oluyor 3-4 gundur. bilemiyorum. aslinda belirti aramak cok sacma. cunku sanirim bir belirti olmuyor bu tup bebekte. hersey sanki ilaclarin yan etkisi. Mesela goguslerim cok sisti ama bastan beri sisik iste :) Hormonlardan..
Kismet bakalim hala sabrediyorum test yapmamak icin. DUn idrar testi yaptim negatif cikti tabiki 9. gundu:) cikan varmidir ki acaba :)
Kizlar Selam. Allah tum dualarinizi kabul etsin hepimize bir an evvel hayirli evlatlar nasib etsin insallah.
benim bugun 10. gun ama hala be bir karin agrisi ne bir sey hic bir belirti yok. sadece sari sari lekelenmelerim oluyor 3-4 gundur. bilemiyorum. aslinda belirti aramak cok sacma. cunku sanirim bir belirti olmuyor bu tup bebekte. hersey sanki ilaclarin yan etkisi. Mesela goguslerim cok sisti ama bastan beri sisik iste :) Hormonlardan..
Kismet bakalim hala sabrediyorum test yapmamak icin. DUn idrar testi yaptim negatif cikti tabiki 9. gundu:) cikan varmidir ki acaba :)
benım tedavım aralık adetıme kaldı ama dr 21 .gun benı arasın demiş eşime bende 4 aralıkta arıcam belkı..ozaman acaba hormonlar duzelmışse transfer olurmu..
ama ılaçları bıraktım.. bakalım bılmıyorum...4 aralık gıbı ararım bellı olur
belirti olmayabılır canım.. ıdrar testıne guvenme bence..bende ılk tedavımde yapmıştım negatıf ama kanda pozıtıf çıkmıştı..
benım tedavım aralık adetıme kaldı ama dr 21 .gun benı arasın demiş eşime bende 4 aralıkta arıcam belkı..ozaman acaba hormonlar duzelmışse transfer olurmu..
canım endişelenme donmuşlarla belirti olmama ihtiali çok yüksek..yani tazelerle denediklerimiz ve o yaşadığımız belirtiler hep ilaçlardan...idrar testine ben hiç güvenmiyorum burda o kadar çok okudumki kanda pozitif çıktıktan sonra idrarda çıkmayan...sen rahat ol..çok az kaldı güzel haber almaya...
yaklasık 15 dk sonra cok silik bi çizgi cıktı ama eminim test hatalıdır hiç güvenmiyorum su idrar testlerine
hatta dün kredi cektik
hatta dün kredi cektik
hayatım ya bak şimdi bende çok merek ettim git kanda baktır ya zaten varsa çıkıyor kanda bende tedavilerimde hep beklerdim 3.tedavimde ilk defa 10.gün kanda baktırdım ama malum sonucu aldım ihşallah bebişin senledir yaptır rahatla derimKizlar Selam. Allah tum dualarinizi kabul etsin hepimize bir an evvel hayirli evlatlar nasib etsin insallah.
Canim progresteronun yuksek cikti demekki. Onu ayarliyolar korkma insallah 21. Gun cok iyi gider hersey transferin olur hayirlisiylan. Son gunler gecmiyo. Ya tutmadiysa diye acayip bi korku var icimde. Cok korkuyorum 2 senedir ugrastigim icin daha senelerce ugrasirsam diye korkuyorum. Rabbim insallah bana da nasib eder saglikli bir bebek. Sizlere de nasib eder insallah.
belirti olmayabılır canım.. ıdrar testıne guvenme bence..bende ılk tedavımde yapmıştım negatıf ama kanda pozıtıf çıkmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?