Hayırlı cumalar olsun herkese.Bundan iki yada üç ay önce buraya üye olmuştum dondurulmuşlarla transfer tedavim başlayacaktı adetimi bekliyordum ki ilaçlara başlayayım diye adetim gecikti ve hamile olduğumu öğrendim mucize olmuştu kendiliğimden doğal yöntemle hamile kalmıştım o mutluluğumu anlatamam ne yazıkki çok uzun sürmedi bu mutluluğum 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu .3 hafta oldu bebişimden ayrılalı bu beni çok yıktı çünkü iki sene içinde üçüncü kaybım bu. Şimdi doktorum adetimi bekliyor temizlendikten sonra histeroskopi yapacak bundan sonra dondurulmuşların inşallah transfer edilecek .Beni de aranıza alırsanız sevinirim bende duanıza katılmak istiyorum yalnız daha lekelenmeler var o geçsin başlayacağım .Bu arada 39 yaşındayım izmirde yaşıyorum transferim iren bede olmuştu.5 embr,yom donduruldu
Evet ben ilk denememide medicana da yaptırdım. Benim doktorum orda çalışmıyor Zekai Tahir'in doktoru özel muayenanesine gidiyordum önceden,tüp bebeğide o yapsın istedim. O da medicana ile çalışıyormuş, ağustosta ilk denememi orda yaptırdım. Çok memnun kaldım, personel, embiryolog hepsi çok ilgiliydi.Şimdi orda 5 tane dondurulmuşum var, tekrar başlıyacam inşallah. Ben biraz ara vermek istedim, hem maddi hem manevi kendimi ancak toplayabildim. Doktorum adet görünce başlayalım dedi, biraz sonra arıyacam bakalım neler bekliyor bizi...
gerçekten harika personeli var. her anlamda çok ilgililer. ben ultrasonun birine biraz geç kaldım. otobüs gelmemişti. 15 dk falan geç kaldım.hem doktorum hem de sekreter aradı gelmiyor musunuz diye :)) doktorunla konuştun mu ne dedi.
Hayırlı cumalar olsun herkese.Bundan iki yada üç ay önce buraya üye olmuştum dondurulmuşlarla transfer tedavim başlayacaktı adetimi bekliyordum ki ilaçlara başlayayım diye adetim gecikti ve hamile olduğumu öğrendim mucize olmuştu kendiliğimden doğal yöntemle hamile kalmıştım o mutluluğumu anlatamam ne yazıkki çok uzun sürmedi bu mutluluğum 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu .3 hafta oldu bebişimden ayrılalı bu beni çok yıktı çünkü iki sene içinde üçüncü kaybım bu. Şimdi doktorum adetimi bekliyor temizlendikten sonra histeroskopi yapacak bundan sonra dondurulmuşların inşallah transfer edilecek .Beni de aranıza alırsanız sevinirim bende duanıza katılmak istiyorum yalnız daha lekelenmeler var o geçsin başlayacağım .Bu arada 39 yaşındayım izmirde yaşıyorum transferim iren bede olmuştu.5 embr,yom donduruldu
Konuştum canım hastanedeymiş, yarın tekrar ara dedi. Hormon testleri yapacakmış.Umarım iyi çıkar sonuçlar, bazen fsh'ım yüksek çıkıyor. Korkuyorum açıkçası bir aksilik olucak diye. Bu arada benim transferim olduğunda embiryolog Zeynep Hanım 6-7 aylık hamileydi. O doğum iznine ayrıldıysa nasıl olacak acaba? Birde canım fiyat konusunda birşey söylediler mi çok merak ediyorum.
kaderlerimiz, yaşadıklarımız ne kadar birbirine bekliyor. benim son iki transfer tarihim; birinde kist çıkması, ikincisinde nedensiz transfere 4 gün kala adet olmam nedeniyle ertelendi. dr "adet ol gel" dedi. hayatımda 30 günden bir saat gecikmemiş olan adetim şu an 3 gün gecikmiş vaziyette. dün eşim "hamile misin yoksa, test alayım mı" dedi. önce al dedim, sonra alma dedim. neyse bugün aldım. Allahım yine tek çizgi, yine tek çizgi. eşime "bu konuda konuşmayalım, sonucu da sorma" dedim. yazık merakla baktı, ama bişey diyemedim yine. bir an önce şu reglyi olmak ve şu tedavi sürecine başlamak istiyorum. Yarabbim ona bile başlayamıyorum.:2: geçen ertelenen transferde aldığım haplardan mı diye düşünüyorum. hala tık yok, beklemezsem tık diye adet olurum, beklersem de olmuyorum iştebiliyorum adet olucam, ama içimden o cılız ses, duymak istemediğim ses "belki" diyor. Allahım yardım etsin hepimize.
kaderlerimiz, yaşadıklarımız ne kadar birbirine bekliyor. benim son iki transfer tarihim; birinde kist çıkması, ikincisinde nedensiz transfere 4 gün kala adet olmam nedeniyle ertelendi. dr "adet ol gel" dedi. hayatımda 30 günden bir saat gecikmemiş olan adetim şu an 3 gün gecikmiş vaziyette. dün eşim "hamile misin yoksa, test alayım mı" dedi. önce al dedim, sonra alma dedim. neyse bugün aldım. Allahım yine tek çizgi, yine tek çizgi. eşime "bu konuda konuşmayalım, sonucu da sorma" dedim. yazık merakla baktı, ama bişey diyemedim yine. bir an önce şu reglyi olmak ve şu tedavi sürecine başlamak istiyorum. Yarabbim ona bile başlayamıyorum.:2: geçen ertelenen transferde aldığım haplardan mı diye düşünüyorum. hala tık yok, beklemezsem tık diye adet olurum, beklersem de olmuyorum iştebiliyorum adet olucam, ama içimden o cılız ses, duymak istemediğim ses "belki" diyor. Allahım yardım etsin hepimize..
BLOWHOLE25 - Canım yolun açık olsun. İnşallah güzel haberlerini alacağız. Allahım çifter çifter nasip etsin inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
MELİKEE - hayırlı tedaviler olsun canım.
WİSH - Allah razı olsun canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. (Amin)
TUHA2014 - üfff canım çok kötü günler yaşamışsın. Allahım sabır versin. Rabbim sağlıkla, mutlulukla, hayırlısı ile tez zamanda hepimize göndersin bebişlerimizi inşallah.
PETEK_UNAL - kaderlerimiz, yaşadıklarımız ne kadar birbirine bekliyor. benim son iki transfer tarihim; birinde kist çıkması, ikincisinde nedensiz transfere 4 gün kala adet olmam nedeniyle ertelendi. dr "adet ol gel" dedi. hayatımda 30 günden bir saat gecikmemiş olan adetim şu an 3 gün gecikmiş vaziyette. dün eşim "hamile misin yoksa, test alayım mı" dedi. önce al dedim, sonra alma dedim. neyse bugün aldım. Allahım yine tek çizgi, yine tek çizgi. eşime "bu konuda konuşmayalım, sonucu da sorma" dedim. yazık merakla baktı, ama bişey diyemedim yine. bir an önce şu reglyi olmak ve şu tedavi sürecine başlamak istiyorum. Yarabbim ona bile başlayamıyorum.:2: geçen ertelenen transferde aldığım haplardan mı diye düşünüyorum. hala tık yok, beklemezsem tık diye adet olurum, beklersem de olmuyorum iştebiliyorum adet olucam, ama içimden o cılız ses, duymak istemediğim ses "belki" diyor. Allahım yardım etsin hepimize.
SUDENAZ - Canım, 1003 ihlas ekler misin? Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
DR dan geldim kıslarrrr......
adetımın 13. gunu rahım kalınlığı 9,5 mm. sizce iyimi ? :26:
kan testı verdım.. temız çıkarsa bı sorun çıkmazsa carşamba gunu transfer olucak..5 gun ızın almayı duşunuyorum..
ılaçda verdı.bu sefer jel kullanıcakmışım.. ama tam ilaçları bılmıyorum..jelk bıraz pahalı oldugundan bunu ssk karşılıyomu..
DR dan geldim kıslarrrr......
adetımın 13. gunu rahım kalınlığı 9,5 mm. sizce iyimi ? :26:
kan testı verdım.. temız çıkarsa bı sorun çıkmazsa carşamba gunu transfer olucak..5 gun ızın almayı duşunuyorum..
ılaçda verdı.bu sefer jel kullanıcakmışım.. ama tam ilaçları bılmıyorum..jelk bıraz pahalı oldugundan bunu ssk karşılıyomu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?