Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım çok üzüldüm adına ya (( hakkında hayırlı olanı rabbim karşına çıkarsın inşallah ((

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler kapalı[/TD]
[TD]ASM[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]7 tane donmuş[/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı[/TD]
[TD]eurofertil[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi
[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]Ankara Medicana[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]kasım sonu
başlıyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler kapalı[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]OMÜ[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]iki taraflı problemler[/TD]
[TD]gürgan klinik[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[TD]7 tane donmuş[/TD]
[TD]haftaya transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler yok[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv azlığı[/TD]
[TD]kent hastanesi[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[TD]estrofem,
suprefect kullanıyor.
kasım sonu transfer.
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]sol tüp kapalı,sağ tüp yapışık[/TD]
[TD]bursa soarnüs[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]11 tane donmuş[/TD]
[TD]estrofem kullanımında[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]anatolia[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]kasım adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]iki taraflı problemler[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]taze deniycek.[/TD]
[TD]henüz tam belli değil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite
[/TD]
[TD]OMÜ[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]medicana
international
[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]4 tane donmuş[/TD]
[TD]estrofem kullanımında[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir irenbe
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN
ADET
[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme[/TD]
[TD]12 kasım[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]malesef
negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]tek tüpü yok/bahçeci/
2. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD]SON
4
GÜNN!!
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR

[TR]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.
[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ
[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

bende sizin gibiydim ilk denemeden sonra tam bir yıl ara verdim.cesaret edemedik aynı acıyı yaşamaya. ama maalesef yaşadık aynı acıyı. hatta ilk denemenın testini yaptırdığım gün eşim yanımda değil de. şehir dışında görevdeydi. ikincide yanımdaydı. görevdeyken gerçekten acımı yaşayamamışım ben dedi. ne kadar zor bi durummuş dedi. biz bunu da atlattık ve dondurulmuş embriyo transferi yapılacak inşallah. şu an ilaçlarımı kullanıyorum. çarşamba günü kontrole gideceğim. inanmadıkça ve inat etmedikçe bu işler olmuyo. doktorum bana dediğini ben de sana deyim. bu işte şansını zorlanmadıkça istediğin sonuca ulaşamazsın.

canım ümitlendirmek istemem tabi ama, kimde silik çizgi duyduysam, hep gebe çıktı. inşallah güzel mi güzel bir süpriz olsun. pt mi gideceksin kan tahliline?

canlarım ne güzel konusmusunuz
esime gelirken bi test al dedim hani baska marka olsun diye onda bisey cıkmadı
yani ilki bozuktu galiba neyse hani,acaba demiştim
sağlık olsun simdi buna bozamam moralimi
yeni tedavim için dua etmeli ve moral depolamalıyım

arkadaşlar çok kötüyüm ben. moralim çok bozuk. sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı (( estrofem kullanıyorum çarşamba günü kontrole gidecem ve bi aksilik çıkmazsa transfer günüm belli olacak. ama eşim yarın şehir dışına göreve gidiyor. sabah valizini hazırladım öğlende nöbete giderken götürdü. neredeyse her ay gidiyo göreve ama bu sefer çok zor geldi. onun varliği bana güç veriyormuş bunu daha iyi anladım bugün. aslında bu günlerde yanımda olmasını çok istiyordum. kendimi toparlayamıyorum.

aslında hayatımda güzel şeyler olmaya başladı bazı şeyler yoluna giriyor ama eşimin yokluğu zor geliyor. pazartesiden itibaren öğrencilerime kavuşuyorum :))) bu bana acayip bi biçimde huzur ve mutluluk veriyor. inşallah bu güzel olayların devamı gelir. bir aksiliilk olmadan transferim olur ve sonunda hayırlı olan haberi alırım...

Canım ya Allah kavuştursun, uzun süreli bir ayrılık değildir umarım. İnsan yanında tutunacak, nazlanacak birini arıyor değil mi? Bir de biz kimseye söylemedik tedavi olduğumuzu (hatta çocuk istediğimizi bile bilmiyorlar), o nedenle daha çok düşüyorum eşime. İnşallah çarçabuk gidip döner.Öğrencilerinden niye ayrıydın canım? Ben de öğretmenim okulla tedavi biraz zorlayacak beni,ama idare ediceğiz.

Bir de sonunda tedaviye başlayabildim. Kan verdim, hormonlara bakıldı, ulturasyona da girdim. Çok şükür herşey normalmiş, Estrofem içmeye başladım. Herşey güzel olacak hissediyorum.....

Canimm! Ya ilk trasnferden sonra 10. gun yaptirdim ve cikmayinca 2 gun daha, garip bir duyguyla beklemek bana daha zor geldi. Bilmeden beklemek daha kolay inan. 10. gun pozitif cikarsa iyi de,bir de negatif cikarsa, 12. gun acaba pozitif cikar mi duygusu cok daha aci bisi ya. O yuzden bidaha yapamam bunu kendime. Yani kendimi tutmaya calisiyorum. Bu seferde tutmazsa cok uzulucem Senin 3. de mi tuttu canim? Ilk 2 sinde tutmadi mi hic? Insallah hamilesindir ya da bebegini kucagina almissindir? Umut olursun bana..

ILk denememde benimde 8-9. gunde inmeye baslamislardi. Bu sefer sanki hala sislerr. Insallah dedigin gibidir insallah tutmustur cok korkuyorum cok. Sen 2. denemeyi ne zaman dusunuyorsun basladin mi donmusa?

Bazen bana sansini fazla zorlamanin bir ise yaramayacagi gibi bir his te geliyor. Iste o noktada cok tikaniyorum. Insallah doktorurun dedigi dogrudur.

Canim insallah tedavin olumlu sonuclanir. boyle duygusal bir surece yalniz girmek zor haklisin ama bunlari asmak zorundayiz malesef neler neler atlatiyoruz. Insallah olumlu sonuclanir da bunca emegine ve strese deger :)

Son düzenleme:
cnm moralini bozma gecici bi ayrılık sonucta tabi insanın esi gibisi yok ama desteğini yanında olmasada hissetmeye calıs
ne güzel tarnsfer günün belli olcak bak biz de ins o seviyeye gelmeyi bekliyoruz
transferden sonra kitap oku,film izle tadını cıkar

kızlar aylardan sonra yarın sabah bir doktorla ilk kez görüşcez bakalım neye karar vercez,nasıl geçcek..
dua edinde yolund agitsin yeni başlangıcımmmm

TOOBE - haklısın canım. önümüze bakmalıyız. ben de hala tık yok. yarın sabah gidicem kan vermeye. aklımdan çıksın iice diyorum.

EFEYLUL - Zor bir durum gerçekten. eşlerimiz, sağolsunlar, en büyük destek bu süreçte. yokluğunu çok fazla hissediyorsundur. Allah kavuştursun tez zamanda.

PETEK UNAL - Canım herşey sonuna kadar yolunda gitsin, senin için, hepimiz için inşallah.

OLACAKOLACAK - Sana katılıyorum canım, geçen sefer 9. gün kanamam başlamıştı ve kan testi yapıldı. tabi malum negatif. sonra dediler ki 12. gün tekrar kana bakalım emin olalım. o 4 gün berbat geçmişti. benim olay iice yılan hikayesi. eylülde transfere olacakken kistim çıktı,iptal oldu. ekimde olacaktı, transfere 4 gün kala kanamam başladı, yine iptal. şimdi adet ol gel dediler, adet olmuyorum Rabbim daha beter dertler vermesin, ne yapayım diyorum bunu da böyle yaşayacakmışız.

KDR - Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah. Allah yolunu açık etsin inşallah.

gerçekten feci kötü hissediyorum kendimi. bütün gün gözlerim doldu doldu, ağlayamadım. eşime de belli etmiyim diye boğazımda düğümlendi kaldı. zaten duygusal ve ağır bir süreç her türlü. bugünün kısa özetini anlatayım size arkadaşlar; öğlen bir arkadaşım aradı "hamiş olduğu" haberini ver. çok sevindim onun için. inşallah sağlıkla kucağına alır. sonra akşam bir düğüne gittik. masayı sağdan sola sayıyorum; 1)6 aylık oğlu var. 2) 1 yaşında oğlu var. 3) 7 aylık hamile 4) bir başarısız tüp bebek, 34 yaşında, transfer için uğraşıyor durumda;ben 5) 1 yaşında oğlu var 6) 4 aylık kızı var. Allahımmmmmmmm ; isyan etmiyorum arkadaşlar, Rabbim isteği böyle, Takdir-i İlahi. üzüldüğüm şeyi bile net ifade edemiyorum size. ne bileyim böyle; kalbim kırık, oyuncağı alınmış çocuk gibi birşeyler hissediyorum herhalde. Allahım dualarımızı kabul etsin Rabbim, isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Daha beterlerini vermesin inşallah; ama bu da zor bir sınav sanki değil mi?

Ben yurt dısında yasıyorum turkiyede tedavi oluyorum esim 1 ay once geri dondu ben tek basima gidiyorum her muayneye transferede annem gelecek sonucumuda tek basima alacagim yani anlayacagin beterin beteri var kendimden ornek vermek istedim ki belki daha iyi hissedersin diye :) kendini transfer oncesi bence gereksiz yere uzme stres iyi degil biliyorsun...

merhaba arkadaşlar benim bu ay ilk denememdi ve olmadı dondurulmuşlarla bikaç aya yaptırcaz inşallah ne kadara mal oluyor bilgi verirmisiniz

seni anlıyorum canım..bende tedavi için istanbula geliyorum..ve nerden baksan en az 2 ay kalıyorum (tazeleri denerken) eşim de işi yüzünden gelemiyor..sadece sperm vermeye geliyor,ertesi gün dönüyor..bende onun yokluğunu arıyorum,yanımda olsun istiyorum..ama malesef olamıyor...her defasında onsuz kontrole gitmek,transfere girmek beni mutsuz ediyor...şimdide sözde izin alıp bu sefer kalıcam diyo ama bakalım görücez...

kizz yok kizzzz persembe belli olcak kalbim durucak meraktan heheeh:18::18:

sen süreci bitirdin artık..inşallah pozitif sonucunuda alıcaz ve dahabi moralli olucaz canımm

kızlar aylardan sonra yarın sabah bir doktorla ilk kez görüşcez bakalım neye karar vercez,nasıl geçcek..
dua edinde yolund agitsin yeni başlangıcımmmm

nihayet kendini ikna edebilmişsin...güzel bir adım bu..yarın senden güzel haberler bekliyoruz..

canım emin ol yalnız değilsinnnnn....bende böyle şeyleri sürekli yaşıyorum...bu bizim sınavımız...rabbim daha kötü sınavlarla sınamasın...

merhaba arkadaşlar benim bu ay ilk denememdi ve olmadı dondurulmuşlarla bikaç aya yaptırcaz inşallah ne kadara mal oluyor bilgi verirmisiniz

canım hoşgeldin aramıza...
her hastanenin donmuş fiyatı farklı..ama ortalama ilaçlar hariç hastaneye verilen 1500-2000 arası...benim merkez 1850 tl...ilaçlarlarda normal tedavidekilere göre bedava kalır herhalde.

inşallah sende donmuş bebişine kavuşursun...

saol sude hoşbulduk inşallah hepimiz güzel haberler alırız ama bizim yaptırmamıza daha 3yada 4ay var olmadığını öğrenince o an dr a sormayı unutmuşum yarın arayıp sorucamda bilgim olsun istedim...
antalya tüp bebek de yaptırdım inşallah dondurulmuşlarla hamile kalırım...

Son düzenleme:

canım donmuşlarına güven...

inşallah güzel haberlerini duyarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…