kan testı yapmışlardı bı hormon degerı yuksek çıkmış..2 olması gerekırken 4 çıkmış..
eşimdeydı tel pek anlamamış.. sorucam şimdi..
ilaçları kessın demiş.dr um..adetlıyken gelın demiş..
kısmet değişmil hayırlısı boleymiş ne dıım..
selam kızlar..
melike vardır bundada bir hayır değilmi?rabbim eniyisi bilir bize şer gibi gelsede..
Ve sen yine denendiğinde,
ve yine kalbin daraldığında,
ve yine bütün kapılar yüzüne kapandığında,
ve yine ne yapman gerektiğini bilemediğinde...
Uzun uzun düşün,
ve hatırla Yaradan'ını! ...
"Allah kuluna kâfi değil mi? "
zümer suresi 36.ayet...ne güzel demiş rabbim..bende gözümü kararttım nasibime neyle karşılaşmak va rbakalım p.tesi sabaha randevu aldım..inş.hayırlsıı olur hepimiz için ilk tüpbebekte tutan arkdaşlarım doğum yapmak üzere bense hala yeniden biyere başlıyamadım 9ay geçicek napıyımcesaretim kırıldı bikere..yoruldum ya şuan bile heran vazgeçicek gibiyim bakalımne dieycekelr il dışı embiryo taşınmasına bazısı probelm yok dedi bazısı riskli dedi bakıcaz..
sudenaz 150 tefr. okudum..
İnsan adet görene kadar bir umut bekliyor işte, bir yanımız yok hamile olamam derken bir yandan ya hamileysem diyoruz. Umarım bebişin bir sürpriz yapar... Silik bir çizgi demişsin yanlış mı anladım, ikinci çizgi mi silik çıktı? Bende güvenmiyorum idrar testlerine ama eğer ikinci çizgi silikse pazartesi kan testi yaptır derim.
canım ümitlendirmek istemem tabi ama, kimde silik çizgi duyduysam, hep gebe çıktı. inşallah güzel mi güzel bir süpriz olsun. pt mi gideceksin kan tahliline?
arkadaşlar çok kötüyüm ben. moralim çok bozuk. sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı(( estrofem kullanıyorum çarşamba günü kontrole gidecem ve bi aksilik çıkmazsa transfer günüm belli olacak. ama eşim yarın şehir dışına göreve gidiyor. sabah valizini hazırladım öğlende nöbete giderken götürdü. neredeyse her ay gidiyo göreve ama bu sefer çok zor geldi. onun varliği bana güç veriyormuş bunu daha iyi anladım bugün. aslında bu günlerde yanımda olmasını çok istiyordum. kendimi toparlayamıyorum.
aslında hayatımda güzel şeyler olmaya başladı bazı şeyler yoluna giriyor ama eşimin yokluğu zor geliyor. pazartesiden itibaren öğrencilerime kavuşuyorum :))) bu bana acayip bi biçimde huzur ve mutluluk veriyor. inşallah bu güzel olayların devamı gelir. bir aksiliilk olmadan transferim olur ve sonunda hayırlı olan haberi alırım...
hayatım ya bak şimdi bende çok merek ettim git kanda baktır ya zaten varsa çıkıyor kanda bende tedavilerimde hep beklerdim 3.tedavimde ilk defa 10.gün kanda baktırdım ama malum sonucu aldım ihşallah bebişin senledir yaptır rahatla derim
kuzum rabbim yar ve yardımcımız olsun
inşallah hamişsindir canım. göğüslerin şişkin olmaya devam ediyorsa bence ii bişey. benim ilk denemede 8. gün küt diye şişkinliğim inmiş ve adet olmuştum. hatta şişkinlik geçtiği gün anlamıştım aslında kendi kendime. Allahım güzel sonuçlarını herkese duyurmanı nasip etsin inşallah
bende sizin gibiydim ilk denemeden sonra tam bir yıl ara verdim.cesaret edemedik aynı acıyı yaşamaya. ama maalesef yaşadık aynı acıyı. hatta ilk denemenın testini yaptırdığım gün eşim yanımda değil de. şehir dışında görevdeydi. ikincide yanımdaydı. görevdeyken gerçekten acımı yaşayamamışım ben dedi. ne kadar zor bi durummuş dedi. biz bunu da atlattık ve dondurulmuş embriyo transferi yapılacak inşallah. şu an ilaçlarımı kullanıyorum. çarşamba günü kontrole gideceğim. inanmadıkça ve inat etmedikçe bu işler olmuyo. doktorum bana dediğini ben de sana deyim. bu işte şansını zorlanmadıkça istediğin sonuca ulaşamazsın.
arkadaşlar çok kötüyüm ben. moralim çok bozuk. sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı(( estrofem kullanıyorum çarşamba günü kontrole gidecem ve bi aksilik çıkmazsa transfer günüm belli olacak. ama eşim yarın şehir dışına göreve gidiyor. sabah valizini hazırladım öğlende nöbete giderken götürdü. neredeyse her ay gidiyo göreve ama bu sefer çok zor geldi. onun varliği bana güç veriyormuş bunu daha iyi anladım bugün. aslında bu günlerde yanımda olmasını çok istiyordum. kendimi toparlayamıyorum.
aslında hayatımda güzel şeyler olmaya başladı bazı şeyler yoluna giriyor ama eşimin yokluğu zor geliyor. pazartesiden itibaren öğrencilerime kavuşuyorum :))) bu bana acayip bi biçimde huzur ve mutluluk veriyor. inşallah bu güzel olayların devamı gelir. bir aksiliilk olmadan transferim olur ve sonunda hayırlı olan haberi alırım...
cnm moralini bozma gecici bi ayrılık sonucta tabi insanın esi gibisi yok ama desteğini yanında olmasada hissetmeye calısarkadaşlar çok kötüyüm ben. moralim çok bozuk. sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı(( estrofem kullanıyorum çarşamba günü kontrole gidecem ve bi aksilik çıkmazsa transfer günüm belli olacak. ama eşim yarın şehir dışına göreve gidiyor. sabah valizini hazırladım öğlende nöbete giderken götürdü. neredeyse her ay gidiyo göreve ama bu sefer çok zor geldi. onun varliği bana güç veriyormuş bunu daha iyi anladım bugün. aslında bu günlerde yanımda olmasını çok istiyordum. kendimi toparlayamıyorum.
Kizlar Bugun ezan vakti 50 Ihlas okudum. Buraya niyet ettim.
Allah kabul etsin diline sağlık
senin yarın belli oluyor dimi
hadi hayırlısı hemen hbr et güzel seyler olacak
kızlar aylardan sonra yarın sabah bir doktorla ilk kez görüşcez bakalım neye karar vercez,nasıl geçcek..
dua edinde yolund agitsin yeni başlangıcımmmm
kizz yok kizzzz persembe belli olcak kalbim durucak meraktan heheeh:18::18:
kızlar aylardan sonra yarın sabah bir doktorla ilk kez görüşcez bakalım neye karar vercez,nasıl geçcek..
dua edinde yolund agitsin yeni başlangıcımmmm
gerçekten feci kötü hissediyorum kendimi. bütün gün gözlerim doldu doldu, ağlayamadım. eşime de belli etmiyim diye boğazımda düğümlendi kaldı. zaten duygusal ve ağır bir süreç her türlü. bugünün kısa özetini anlatayım size arkadaşlar; öğlen bir arkadaşım aradı "hamiş olduğu" haberini ver. çok sevindim onun için. inşallah sağlıkla kucağına alır. sonra akşam bir düğüne gittik. masayı sağdan sola sayıyorum; 1)6 aylık oğlu var. 2) 1 yaşında oğlu var. 3) 7 aylık hamile 4) bir başarısız tüp bebek, 34 yaşında, transfer için uğraşıyor durumda;ben 5) 1 yaşında oğlu var 6) 4 aylık kızı var. Allahımmmmmmmm ; isyan etmiyorum arkadaşlar, Rabbim isteği böyle, Takdir-i İlahi. üzüldüğüm şeyi bile net ifade edemiyorum size. ne bileyim böyle; kalbim kırık, oyuncağı alınmış çocuk gibi birşeyler hissediyorum herhalde. Allahım dualarımızı kabul etsin Rabbim, isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. Daha beterlerini vermesin inşallah; ama bu da zor bir sınav sanki değil mi?
merhaba arkadaşlar benim bu ay ilk denememdi ve olmadı dondurulmuşlarla bikaç aya yaptırcaz inşallah ne kadara mal oluyor bilgi verirmisiniz
saol sude hoşbulduk inşallah hepimiz güzel haberler alırız ama bizim yaptırmamıza daha 3yada 4ay var olmadığını öğrenince o an dr a sormayı unutmuşum yarın arayıp sorucamda bilgim olsun istedim...
antalya tüp bebek de yaptırdım inşallah dondurulmuşlarla hamile kalırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?