İnsallah BLOWHOLE den de DEW77 den de pozitif sonuclar gelir :))) hepimize umut olur :)) bende bugun gebelik testi aldim :)) transferden sonra babam getirip goturecek okula alamam diye simdiden aldim koydum sakladim :))cesaret edebilir miyim bilmiyorum ama gene de aldim :))
bu ay hepimize hayirli olur insallah. Tek tek tedavimize basliyoruz. insallah sirayla hepimize RABBİM mutadimizi verir.
Kızlar selam,
gecmisi okuyamadim bilgsayar basinda oyalanmak istemiyorum :) sizlere haber vereyim dedim hersey yolunda gitti trasnferim gerceklesti test gunum 14 aralik..dilerim bu arada transferi olacak arkadaslarinda en az benimki kadar iyi gitmesini dilerm...
saglicakla kalin kizlar
kızlar bu arada bugün benim doğum günümhatta yarında kocişimin doğum günü
rabbimden tek dileğimiz bir sonraki yaşgünümüzü evlatlarımızla kutlamak (amin)
Kızlar selam,
gecmisi okuyamadim bilgsayar basinda oyalanmak istemiyorum :) sizlere haber vereyim dedim hersey yolunda gitti trasnferim gerceklesti test gunum 14 aralik..dilerim bu arada transferi olacak arkadaslarinda en az benimki kadar iyi gitmesini dilerm...
saglicakla kalin kizlar
cnmmm doğum günün kutlu olsun
Allah size en güzel mutlulukları yasatsın boy boy cocuklarınızla
canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana hayırlısıyla evladını getirsin,sağlıklı,mutlu nice yaşlara......kızlar bu arada bugün benim doğum günümhatta yarında kocişimin doğum günü
rabbimden tek dileğimiz bir sonraki yaşgünümüzü evlatlarımızla kutlamak (amin)
kızlar selam,
Saglicakla kalin kizlar
Kızlar selam,
saglicakla kalin kizlar
[sıze=3]kızlar bu arada bugün benim doğum günümHatta yarında kocişimin doğum günü
Rabbimden tek dileğimiz bir sonraki yaşgünümüzü evlatlarımızla kutlamak (amin)[/sıze]
canım bence cesaret etme...çünkü çok yanıltıcı...çıkmazsa üzülürsün sonrada olacak şeyi engellersin..ne kadar buralarda yorum okudun bilmiyorum ama ben burda çok gördüm..kanda pozitif çıktıktan sonra saklamak için gidip idrar testi yapan ama çıkmayan...o yüzden kendini strese sokma...
çok mutluyum bu arada kocacığım hayatımın anlamı geldi dün gece :))) hatta ben bu gece geleceğini söylemişti bir gece önce sürpriz yapıp geldi :)) çok sevindirik oldum :))) artık kendimi daha güçlü hissediyorum :))
çok mutluyum bu arada kocacığım hayatımın anlamı geldi dün gece :))) hatta ben bu gece geleceğini söylemişti bir gece önce sürpriz yapıp geldi :)) çok sevindirik oldum :))) artık kendimi daha güçlü hissediyorum :))
doğum günün kutlu olsun :))Seninde eşinin de :)) inşallah yeni yaşlarınız size hayatınızda eksik olan her şeyi size getirir tabi ki ilk önce mucizelerinizi :)) hemde ikiz ikiz :))
canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın sana hayırlısıyla evladını getirsin,sağlıklı,mutlu nice yaşlara......
Selam arkadaşlar... Tedavim için daha zaman olduğundna işlermde çok yoğun malum pahalı br tedav para kazanma yolunda yoğunum ve sık gremiyorum ama okuyaorum ara ara sizleri.Kalbim sizlerle
Öncelikle Sudenaz canım senin ve eşinin doğum gününü kutluyorum. Rabim sizi hediye olarak sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin bu tedavide inşallah.,
Transferi olan üm arkadaşlar bol şan diliyorum .Dualarım sizlerle inallah mucizenize kavuşursunuz.
Negatif alan arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum. Yılmak yok mücadelenize devam edin diyorum
Sudenaz ayrıca bir kere daha teşekkür ediyorum sana topiği bu kadar canlı tutup birçok kişiye umut verdiğin için canım . rabb,m mükafatını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?