ilaçlar hariç 400 tl vereceğiz transfer günü. çok uygun fiyata çözüyor. ilaçları biz hastaneden almıyoruz. en başında anlaşmamızı ole yaptık. çok yakın bi arkadaşımız var ondan alıyoruz hiç fiyat sormuyoruz alıp geliyoruz hatta bazen arıyoruz eve bırakıyor elemanları :))
bi kaç yerde okudum sanırım bizin sayfadaydı 1800 tl gibi rakamlar soyluyorlar ama hatta bugun emin olmak için tekrar sordum 400 tl dedi.
estrofem sabah akşam elevit folbiol zinco (üçüde vitamin) günde bir. tetra 250 , bunu 3 gün sabah akşam kullanacam sonra bırakacam. bide deltacortril diye bi ilaç bunu da akşamları alıyorum. bu ilaç diğer ilaçların yan etkilerini azaltmak içinmiş.
öğrenciler acayip iyi geldi bana :)) gerçekten iki günde psikolojim düzeldi kendimi daha iyi hissediyorum daha huzurluyum. her şey güzel olacak inanıyorum :)))
Çok sağol canım merakımı biraz giderdin. Olumlu olsun da fiyat falan önemli değil diyorum ama işte bizimde imkanlarımız sınırlıHastane dondurma işlemini yaparken söylemişti o 400 tl yi, sanırım benim doktorda kendisine para alacaktır. Cumartesi konuşucam doktorla o zaman sorarırım artık. Zaten ilaçlar dondurulmuş transferinde çok tutmuyor, onları biz hallediyoruz. Bir de raporsuz yaptırıyorsun değil mi? Ben ilkini raporlu yaptırdım, ikinci rapor hakkımı kullanmak istemiyorum.
cnm bende 5 gün raporluydum iş yerime de herhangi bi bilgi vermedim sen de öğretmensin sanırımÇalışan arkadaşlar iş yerlerinize nasıl söylemeyi düşünüyorsunuz ve kaç gün rapor alacaksınız. Benim ilk transferim tatile geldiği için böyle bir sorun yaşamamıştım. Ama bu sefer biraz sıkıntılı olacak, tüp bebek olayını kimseye söylemekte istemiyorum. Bir hafta rapor yeterli olur herhalde, diğerinde yaptığım hataları bunda yapmak istemiyorum. İlk transferim ramazan bayramından 3 gün önce olmuştu, üç gün yattıktan sonra hiç dinlenemedim bayramda da sürekli ayaktaydım. Tabi tutacak olduktan sonra bunlar bahane ama vicdanım rahat olsun istiyorum...
Kızlar hepinize gunaydin,
Transfer asamasinda olan,olumsuz sonuc alan bekleysite olan herkes icin dilegim su ki en kisa zamanda herkesin bebegini kucagina almasi..
Transferim yarin oglen 1de olacak kismetse pazatesiden beri kabadan progesteron igne oluyorum ayrica crinone jel yapiyorum sabah aksam,daha simdiden kasinti ve tahris basladi popomun uzerine oturamiyorum ignelerden dolayi ama herseye dege oyle degil mi?
Bende heyecan cok dilerim ki hersey yolunda gider dualarinizi eksik etmeyin...
Herkese sevgiler.
cnm güzel fiyatlardan bahsediyorsunuz
biz merkeze 2000 tl vercez 250de ilaçlar tutar dediler
cnm bende 5 gün raporluydum iş yerime de herhangi bi bilgi vermedim sen de öğretmensin sanırım
rahatsızım dersin ama bence 10 günlük rapor al,
ben pişman olmustum cünkü cok yorulmustum okulda hafta da 2 kez nöbet filan...
bu sefer ins sömestr a denk gelcek
Transfer asamasinda olan,olumsuz sonuc alan bekleysite olan herkes icin dilegim su ki en kisa zamanda herkesin bebegini kucagina almasi..
Transferim yarin oglen 1de olacak kismetse pazatesiden beri kabadan progesteron igne oluyorum ayrica crinone jel yapiyorum sabah aksam,daha simdiden kasinti ve tahris basladi popomun uzerine oturamiyorum ignelerden dolayi ama herseye dege oyle degil mi?
Herkese sevgiler.
Çok sağol canım merakımı biraz giderdin. Olumlu olsun da fiyat falan önemli değil diyorum ama işte bizimde imkanlarımız sınırlıHastane dondurma işlemini yaparken söylemişti o 400 tl yi, sanırım benim doktorda kendisine para alacaktır. Cumartesi konuşucam doktorla o zaman sorarırım artık. Zaten ilaçlar dondurulmuş transferinde çok tutmuyor, onları biz hallediyoruz. Bir de raporsuz yaptırıyorsun değil mi? Ben ilkini raporlu yaptırdım, ikinci rapor hakkımı kullanmak istemiyorum.
Blowhole den haber var mi nasilmis.
Herkese sevgiler.
benide listeye eklermisiniz lütfen aralık adetimi bekliyorum,4 tane dondurulmuş emriyom var,ankara hacettepe üniversitesinde tedavi görüyorum 30 yaşındayım,erkek infertilite.2.deneme......inşlh eksik yoktur.beceremedim kendim eklemeyi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?