SYE- tşk ederim :)) iyi dileklerin için. inşallah rabbim hayırlı olanı karşımızı çıkaır.
WİSH benim çarşamba günü transferim var inşalah bi aksilik çıkmazsa ben estrofem, folbiol, zinco, elevit (üçüde vitamin) bide deltacortril diye bi ilaç.diğer ilaçların yan etkisini azaltmak için. ben negatif sonucu alır almaz dondurulmuşları istedim.doktorumda hormonlar aktifken eğer adet olduğunda bi problem olmazsa olur dedi. çok şükür bi sorun çıkmadı. allah'ın izniyle çarşamba günü sıpalarıma kavuşacağım :)))
ELİZE- benim 3. denemem olacak çarşamba günü. ilk denememde on beş gün hiç kalkmadan yattım.yatak odasından yastığımı bile babam getirirdi o derece yani. hiç bir şey yapmadım.annemle babam yanımdaydı. gece odamda yattım gündüz oturma odasında yattım. sonuç negatif. ikinci denememde 3 gün mecburi ihtiyaçlar için kalktım daha sonra evin içinde gezmeye başladım son iki gün eşim çalıştı kimseninde haberi yoktu kalktım sadece yemek yaptım hiç bir iş yapmadım başka. ama bu denemem de çalışacağım. doktorumla görüştüm çalışma imkanın varsa çalış fırsatı kaçırma dedi. 3 veya 5 gün evde olman yeterli olur dedi. çünkü evde durdukça oldu mu olmadı mı duruyor mu durmuyor mu diye hep bunu düşünüyorsunuz sitrese giriyorsunuz dedi. çok ağır ve yorucu işi olmayanlar çalışabilir dedi. çalışmak başka şeylerle meşgul olmanızı sağlayıp sizi rahalatacak ve bu sizin ve embriyolar için iyi olur dedi. bende bu sefer yedinci gün çalışmaya başlıyorum. çarşamba transferim var.öğretmenim. cuma günü okul öğrencileri sirke götürüyor.görevli izinliyiz. pazartesi günüm boş. çarşambadan salıya evdeyim inşallah. yani yattım ama sonuç gene negatif. ikinci denememde aynı gün üç kişi transfer oldu. birinin pozitif sonucu. oda gerçekten ağır şartlarda çalışıyordu. negatif olan bizlerde 12 gün evde yattık :)) yani veren ALLAH eğer RABBİM isterse her şartta verir. inşallah bu mubarek ayın hürmetini hepimizin kucağıda dolar :))
OZLOZCAN- hoşgeldin aramıza :))
SUDENAZ - İnşallah bir an önce kırmızıların gelirde sende tedavine başlarsın. insan düşündükçe olmuyor.
Merhaba kızlar iki-üç gündür yazamadım sizlere, kızlar ya ben çok kötü hastayım. Grip, faranjit falan derken bugünde hem öksürük hem ateşle uğraşıyorum. Gözümü açamıyorum anlıyacağınız. Korkuyorum atlatamayıp, transferim iptal olur diye. Dinlenmeden geçmiyor bu hastalık doktor rapor veriyim dedi ama transfer sonrası alıcam diye istemedim. Çarşamba kendi doktorum kontrole çağırdı, sanırım transfer günüm belli olur.
Bu arada;
SUDENAZ canım geç oldu ama eşinin ve senin doğum günün kutlu olsun,Rabbim hayırlı ömürler,hayırlı evlatlar nasip etsin.
EFEYLÜL canım senin de eşin gelmiş gözün aydın, transferinde yaklaştı heyecan artmıştır. Annene sorarmısın nasıl kılınıyormuş hacet namazı.
selam kızlar çoktandır giremdim..
negatif alanları okkumuştum çok üzüldüm ama yazamadım,rabbim bidahaki denemede evalt nasip etsin sizlere inş..
transfer olan arkdaşlarımada bol sabır diliyorum,inş.pozitifi sizden duyarız bizede umut olursunuzz..
bana gelince 1hafta önce tedaviye start verdim eskş güvenim kalmadığından çok zor oldu,dondurulmuşlarımı ank.dan getirtebilcez azot tankınında kendimiz ayarlamaya çalışıyoruz çok bunaldım kimseninbişye umrunda değil koca fakülte bzi temin ederiz demediler sonuçta imkansız değil bize bıraktılar...
nezaman birazda insanlık için çalışacaklar para için değillçok zor yaa rabbim daha fazla bizleri oralara muhtaç etmesin tez zamanda hamile kalıp gebelik takipleri yaptıralım inşaallah sonrada doğumhanelere bizde girelim inş... .kurtulalım tüpbebek merkezlerinden muharrem aynını yüzü suyu hürmetine allahım...
ve her denemede rabbim güç versin,sabır versin,tahammül versin rabbimizden bekliyoruz sadece ama çaremizi evimizdede beklemiycez tabikii..
şimdilik vitaminlere başladım..
zinko,b vitaminleri,folibol ve coraspine devam..
aralık adetimde yasmin başlıycam ilkkez kullancam tabi doğum kontrolle işim olmadığındantedavi öncesi yumurtalar baskılamak içinmiş yani kist falanda çıkmasına engel sanırım...
yani ocakta olucak transferim öyle gözüküyor:26:sudenazcım yazıcam unutuyorum ..300 ihlas..okudum ..dahada okuycamda bu ara yoğundum..
yasin de okurum transfer olanlara inş..buara yolculukta yapıcma otobüste okurum
durumun bi düzene girmiş enazından..inşallah herşey yolun da gider canım...senin durumunu ocak adetini bekliyor diye değiştiriyorum
sağol canım hepimiz inşallah.
doğum kontrol hapı biteli 3 gün oldu..sancılarım var ama gelen giden yok..açıkçası ne zaman olcağını pek takmıyorum..hemşire telefonda dediki hap sonrası çok az olabilirsin lekede gelse adet saycaksın dedi..ama hiç gelmeyedebilir o zaman hap bittikten 5 gün için de olmazsan yinede bit muayeneye dedi..canımı sıkan bu...olamayabilirmiyim gerçekten...bide kaçırmıyım dönemi...
.
Merhaba kızlar iki-üç gündür yazamadım sizlere, kızlar ya ben çok kötü hastayım. Grip, faranjit falan derken bugünde hem öksürük hem ateşle uğraşıyorum. Gözümü açamıyorum anlıyacağınız. Korkuyorum atlatamayıp, transferim iptal olur diye. Dinlenmeden geçmiyor bu hastalık doktor rapor veriyim dedi ama transfer sonrası alıcam diye istemedim. Çarşamba kendi doktorum kontrole çağırdı, sanırım transfer günüm belli olur.
Bu arada;
SUDENAZ canım geç oldu ama eşinin ve senin doğum günün kutlu olsun,Rabbim hayırlı ömürler,hayırlı evlatlar nasip etsin.
EFEYLÜL canım senin de eşin gelmiş gözün aydın, transferinde yaklaştı heyecan artmıştır. Annene sorarmısın nasıl kılınıyormuş hacet namazı.
durumun bi düzene girmiş enazından..inşallah herşey yolun da gider canım...senin durumunu ocak adetini bekliyor diye değiştiriyorum
sağol canım hepimiz inşallah.
doğum kontrol hapı biteli 3 gün oldu..sancılarım var ama gelen giden yok..açıkçası ne zaman olcağını pek takmıyorum..hemşire telefonda dediki hap sonrası çok az olabilirsin lekede gelse adet saycaksın dedi..ama hiç gelmeyedebilir o zaman hap bittikten 5 gün için de olmazsan yinede bit muayeneye dedi..canımı sıkan bu...olamayabilirmiyim gerçekten...bide kaçırmıyım dönemi...
.
cnm merak etme olursun ben kist için bekarken yıllarca doğum kontrol hapı kullandım
5.günü oluyordum ben
hala regl olmayı bekliyorum
beklersin gelmez istemezsin gelir..
günaydın
haftasonu memlekete gittim geldim
annemi görünce yine duygusallığım tavan yaptı
1. denemeyi konustuk ağladım ne cok doluymusum !!
Allah'ım bu hasreti dindir , hepimizin kucaklarını doldur ins
fartural bitti hala gelen giden yok
dün azcııkk leke geldi peçeteye..
umarım devamı da gelir
hayırlısıyla tedavime baslamak istiyorum..
adet olmazsan nasıl bir süreç izleyecekler? ne yapılacak yani? ben olacağını düşünüyorum. yani hap düzenliyor aynı zamanda. hatırlarsan geçen hafta adetim 1 hafta gecikti. buradaki dr um muayene etti, ama "stres yapıyorsun ve belki de olmak istemiyorsun" dedi. tabi bi sürü ilaç iğne vb alıyoruz, o da etkiliyor ama stres en büyük neden mutlaka. Allahım bekletmesin, tez zamanda senin için, hepimiz için yolumuzu açık etsin inşallah.
sudenaz cım allah yardımcımız olsun beklediğimiz son adetimiz olur inşlh,benimde 9 unda bitecek doğum kotrol hapım ben de şimdiden strese girdim nezaman olacak diye,rabbim bizide bu şekilde sınıyo.sabır,sabır,sabır sonu selamet olur inşlh
sudenazzzzzzzzzzzzzzz
canım çok geç oldu ama senın ve eşinin dogum gunu kutlu olsunn
kucak dolusu bebişlerin olsun İNŞALLAHH
SUDENAZ - İnşallah bir an önce kırmızıların gelirde sende tedavine başlarsın. insan düşündükçe olmuyor.
SUDENAZ : annem yasin okuyuverdi transferi olan arkadaşlar için ve dedi transfere gitmeden önce hacet namazı kılıp evden çıksınlar dedi :)) inşallah bende öyle yapacam çarşamba günü :))
Bu arada;
kızlar hepinize çoooooooooooooookkk teşekküürler..iyi dilekleriniz için
dün kayınvaliidemler geldi (başka şehirde oturuyorlar) o yüzden giremedim...
adet meselesi canımı sıktı yaaa...normalde saati saatine olurum o derece yani...ayın 2 sinde günümdü,ayın 1 indede hap bitti...ve 2 sinden beri gögüslerim çatlıycak arada adet sancıları geliyor tamam olacak diyorum hiçbişey yok....dediğiniz gibi kesin stresten gelmiyorbenim asıl canımı sıkan hemşire 5 gün içinde olmassanda git doktora,farkedemeyebilirsin dönemi kaçırmayalım dedi...ne alaka anlamadım,adet gelmeden nasıl dönemi kaçırıcam...ayrıca doktora gidip ne diycem,boşuna 100 tl vercem,sonra adet olcam gidip bidaha vericem...gereksiz yaa...anlıyamadım...bugün 4.gün oldu yokk...
napıyım kızlar gelmesede gidiyimmi,biraz dahamı bekliyim..
günaydın
haftasonu memlekete gittim geldim
annemi görünce yine duygusallığım tavan yaptı
1. denemeyi konustuk ağladım ne cok doluymusum !!
Allah'ım bu hasreti dindir , hepimizin kucaklarını doldur ins
fartural bitti hala gelen giden yok
dün azcııkk leke geldi peçeteye..
umarım devamı da gelir
hayırlısıyla tedavime baslamak istiyorum..
Sudenazcaımmm sensiz burası öksüz kalmışş.. nerelerdesiiiiinn
Kızlar nasılsınızzz umarım günleriniz güzel geçiyordur. Hepinizi öpüyorumm
Sudenazcımi aman ihmal etme derim. ne diyorlarda vaktinde ve doğru şekilde yapalım. belki gittiğinde adet olmazsan hormon ölçeceklerdir, belki söktürücü falan. 1 hatalı davranış, bir eksiklik pek çok şeye neden olabiliyor; küt en azından bir ay atabiliyor. beni biliyorsun işte; önce kist, sonra erken adet, sonra adet gecikmesi eylülde olacak transfer hala olmadım. Allahım hayırlısını versin.
Sudenazcığım geçmiş doğum günün kutlu olsun canım 1 yasin -i şerif eklermisin .Birde ben bu siteye girmeden önce tefriciye başlamıştım 450 tane okumuştum buraya ekleyelim okudukça yazarım
InsaALLAH canim kardesimm insaALLAH ikinci denemende guzel yuzun guler.
Rabbim en kisa zamanda hepinizin kucagini meleklerle doldursun.
Hep aklimda ve kalbimdesin cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?