zaten eşim izin vermez diye düşünüyorum gerçi bende cesaret edemem herhalde zaten çok korkuyorum negatif sonuç almaktan :)) rabbim hakkımızda hayırlısı olanı versin inşallah :))
çok mutluyum bu arada kocacığım hayatımın anlamı geldi dün gece :))) hatta ben bu gece geleceğini söylemişti bir gece önce sürpriz yapıp geldi :)) çok sevindirik oldum :))) artık kendimi daha güçlü hissediyorum :))
canımm haklısın yazamadım biraz uzun oldu.. ama okuyorum sizleri merak ediyorum.. ben adetimi bekliyorum.. ay sonuna doğru ancak olurum... işler de yoğun bir süre gidemeyeceğimden ayarlamaya çalışıyorum... çalışırken çok zor bu tedaviyeee. yolumda uzun 1 saat sürüyor ofise gitmek nasıl olucak bilmiyorum yaa... kaç gün snra gitmeliyim bilmiyorum traansferden sonras...
Fikri olan varmı... doktorlar 3 günden sonra başlayabilirsiniz diyorlar ama insanın içi rahat etmiyorkiiii
evet sırf bende bu ikilemde kalmamak için işi bıraktım :18: .
burda çok gördük tabi tedavi sonrası hemen başlayan,hatta tutan, ama işte zor bir durum bide olmayınca bu sebebe bağlıyoruz..senin kararın tabi ...mesafede çok uzun bence rapor almaya bak..
ya ikinci tedavide çalışmıyordum rahattım ... evde dinlendimm kalksam bile mecburiyetten değildi... canım yaa keşke rapor alma fırsatım olsa ama ofiste yönetici olduğumdan uzun süre ayrı kalamıyorum... sıkıntı oluyor. mesafe çok uzun olmasa sorun değil... masa başı işi nasılsa.. ama birde şöyle birşey varr videolar filan izledim nette.. çok yorulmayın diyor.. masabaşında tüm gün oturunca inan yoruluyor ara ara uzanmak lazım aslında .. bilmiyroum canımı sıkan tek konu iş bakalım nasıl olcak ..
şimdi ne diyceğimi bilemedim yani yapcak bişey yok diyosun...o zaman rabbim verecek olduktan sonra verir diyorum ..üzme canını..bu forumda bi arkadaş topik açmış onu okumadıysan oku mutlaka
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ilk-hamileyim-hemde-dondurulmuslarla8230.html
okurken çok duygulandım..hatta kendisi tutmıycak diye transferden sonra neler yapmış ama veren rabbim veriyo vallaha..
kızlar merhaba,
ben eylül ayında ilk denememi yaptım bebeğim tutundu pozitif sonucu gördük ama maalesef kalp atışlarını duyamadan kaybettik
simdi iki tane dondurulmusum var daha fazla beklemek istemiyorum.
bahçelievler medical parkta tedavi oldum ama simdi bahçeci fulyaya gitmek istiyorum.fikri olan varmı?hastane dondurulmuslarımı verir sorun çıkartmaz dimi ?
bu hafta randevu alıcam..bakalım ne diyecekler..
simdiden kalbim çarpıyorrr
allah herkesin kucağını doldursun....
kızlar merhaba,
ben eylül ayında ilk denememi yaptım bebeğim tutundu pozitif sonucu gördük ama maalesef kalp atışlarını duyamadan kaybettik
bahçelievler medical parkta tedavi oldum ama simdi bahçeci fulyaya gitmek istiyorum.fikri olan varmı?hastane dondurulmuslarımı verir sorun çıkartmaz dimi ?
kızlar merhaba,
saol canım kasım sonu olmam lazımdı gecikmeli 5 gün sonra oldum normalde hiç şaşmaz inş sende canım bir an önce başlarsın hayırlısıyla tabi bu arada canım yeni farkettim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara bebişinle inş:)
SYE - hoşgeldim canım. hacettepe de dr unun adı ne?
DEW77 - Canıımmmmm, hayırlı uğurrlu olsun inşallah transferin. inşallah blowhe ve senden güzel haberleri alacağız. ben öyle hissediyorum. Allahım hepimizin güzel haberlerini duyurmamızı ve duymamızı nasip etsin inşallah. (Amin)
SUDENAZ - canım eşinin ve senin doğum gününü kutluyorum. inşallah bi dahakine bebişinizle kutlarsınız. (Amin) Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşlar. doğum kontrol hapı sonrası 2-3 gün içinde adetim gelmişti. bugün-yarın olursun inşallah canım. bir de 212 tefriciye ekler misin?
EFEYLUL - gözün aydın cnm
ELİZE - geçen transferimde başka bir şehirde olduğum için 5 gün otelde yattım. dönünce evde de 3 gün yatıp, işe başladım. zaten o gün adet oldum. bu sefer nasip olursa transfer sonrası , 1 gece yatıp, evime gelmeyi düşünüyorum. bazı merkezler kan dolaşımı iyi diyor ve 3 gün ağır olmayan hareketlerle normal yaşama dönmeyi söylüyor. ben de açıkçası katılıyorum bu fikre. ancak senin işin oldukça uzakta gözüküyor. sen bilirsin tabi canım, nasıl huzurlu olacaksan ve sonradan "keşke" demeyeceğin süre çerçevesinde hareket et istersen. Rabbim nasip ettikkten sonra yatmak, kalkmak teferruat sanki.
selam kızlar çoktandır giremdim..
negatif alanları okkumuştum çok üzüldüm ama yazamadım,rabbim bidahaki denemede evalt nasip etsin sizlere inş..
transfer olan arkdaşlarımada bol sabır diliyorum,inş.pozitifi sizden duyarız bizede umut olursunuzz..
bana gelince 1hafta önce tedaviye start verdim eskş güvenim kalmadığından çok zor oldu,dondurulmuşlarımı ank.dan getirtebilcez azot tankınında kendimiz ayarlamaya çalışıyoruz çok bunaldım kimseninbişye umrunda değil koca fakülte bzi temin ederiz demediler sonuçta imkansız değil bize bıraktılar...
nezaman birazda insanlık için çalışacaklar para için değillçok zor yaa rabbim daha fazla bizleri oralara muhtaç etmesin tez zamanda hamile kalıp gebelik takipleri yaptıralım inşaallah sonrada doğumhanelere bizde girelim inş... .kurtulalım tüpbebek merkezlerinden muharrem aynını yüzü suyu hürmetine allahım...
ve her denemede rabbim güç versin,sabır versin,tahammül versin rabbimizden bekliyoruz sadece ama çaremizi evimizdede beklemiycez tabikii..
şimdilik vitaminlere başladım..
zinko,b vitaminleri,folibol ve coraspine devam..
aralık adetimde yasmin başlıycam ilkkez kullancam tabi doğum kontrolle işim olmadığındantedavi öncesi yumurtalar baskılamak içinmiş yani kist falanda çıkmasına engel sanırım...
yani ocakta olucak transferim öyle gözüküyor:26:sudenazcım yazıcam unutuyorum ..300 ihlas..okudum ..dahada okuycamda bu ara yoğundum..
yasin de okurum transfer olanlara inş..buara yolculukta yapıcma otobüste okurum
(Amin)
SUDENAZ - canım eşinin ve senin doğum gününü kutluyorum. inşallah bi dahakine bebişinizle kutlarsınız. (Amin) Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşlar. doğum kontrol hapı sonrası 2-3 gün içinde adetim gelmişti. bugün-yarın olursun inşallah canım. bir de 212 tefriciye ekler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?