Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

zaten eşim izin vermez diye düşünüyorum gerçi bende cesaret edemem herhalde zaten çok korkuyorum negatif sonuç almaktan :)) rabbim hakkımızda hayırlısı olanı versin inşallah :))

canım şür kavuşturana diyorum.. okumuştum yazılarını.. nsanın eşi en büyük destekçi gerçekten.. bu arada bende idrar testini kanda pozitifi aldıktan sonra yppp zevkini yaşa derim önce yapma strese girme canım

evet sırf bende bu ikilemde kalmamak için işi bıraktım :18: .
burda çok gördük tabi tedavi sonrası hemen başlayan,hatta tutan, ama işte zor bir durum bide olmayınca bu sebebe bağlıyoruz..senin kararın tabi ...mesafede çok uzun bence rapor almaya bak..

ya ikinci tedavide çalışmıyordum rahattım ... evde dinlendimm kalksam bile mecburiyetten değildi... canım yaa keşke rapor alma fırsatım olsa ama ofiste yönetici olduğumdan uzun süre ayrı kalamıyorum... sıkıntı oluyor. mesafe çok uzun olmasa sorun değil... masa başı işi nasılsa.. ama birde şöyle birşey varr videolar filan izledim nette.. çok yorulmayın diyor.. masabaşında tüm gün oturunca inan yoruluyor ara ara uzanmak lazım aslında .. bilmiyroum canımı sıkan tek konu iş bakalım nasıl olcak ..

şimdi ne diyceğimi bilemedim yani yapcak bişey yok diyosun...o zaman rabbim verecek olduktan sonra verir diyorum ..üzme canını.. bu forumda bi arkadaş topik açmış onu okumadıysan oku mutlaka

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ilk-hamileyim-hemde-dondurulmuslarla8230.html

okurken çok duygulandım..hatta kendisi tutmıycak diye transferden sonra neler yapmış ama veren rabbim veriyo vallaha..

Son düzenleme:

evet canım yaa okumammııı .... çok duygulandımm.. hikayesi bir mucize.. maşallahh. elimden geleni yapıcam dikkat için Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar merhaba,

ben eylül ayında ilk denememi yaptım bebeğim tutundu pozitif sonucu gördük ama maalesef kalp atışlarını duyamadan kaybettik
simdi iki tane dondurulmusum var daha fazla beklemek istemiyorum.
bahçelievler medical parkta tedavi oldum ama simdi bahçeci fulyaya gitmek istiyorum.fikri olan varmı?hastane dondurulmuslarımı verir sorun çıkartmaz dimi ?
bu hafta randevu alıcam..bakalım ne diyecekler..
simdiden kalbim çarpıyorrr
allah herkesin kucağını doldursun....

saol canım kasım sonu olmam lazımdı gecikmeli 5 gün sonra oldum normalde hiç şaşmaz inş sende canım bir an önce başlarsın hayırlısıyla tabi bu arada canım yeni farkettim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara bebişinle inş:)

hayırlı olsun canım.. medical parkta bende tedav oldum hiç memnun kalmadım... bende umuttayım.. bahçeci grubu güzel çok deneyimliler. bazı hastaneler sıkıntı yaratıyor ama çok dikkatli olunması gereken bir durum...iyice görüş fikir al canım.. bol şans

merhaba arkadaşım çok geçmiş olsun bende bahçeçi fulyaya gidiyorum negatif sonuç almama rağmen dr umdan ve klınıkten çok memnunum tavsiye ederim.

Son düzenleme:

hoşgeldin canım aramıza...bende ilk denememi bahçelievler medical parkta yaptım hiç memnun kalmadım..2 tüp bebek parası verdim boşu boşuna..2. ve 3. denememi bahçeci umut tüp (ulun bey) te yaptım gerçi ordan memnun kaldım negatif sonuçlanmasına rağmen..şimdi kendimi daha iyi hissettiğim yerdeyim...

ben embriyo taşımayı yapan çok duydum..inşallah bi sorun çıkartmazlar

bu arada tedavin yeri ve zamanı kesinleşince bilgilerini ver listemize ekleyelim seni

sağol canım inşallah hepimizzz

Son düzenleme:
SYE - hoşgeldim canım. hacettepe de dr unun adı ne?

DEW77 - Canıımmmmm, hayırlı uğurrlu olsun inşallah transferin. inşallah blowhe ve senden güzel haberleri alacağız. ben öyle hissediyorum. Allahım hepimizin güzel haberlerini duyurmamızı ve duymamızı nasip etsin inşallah. (Amin)

SUDENAZ - canım eşinin ve senin doğum gününü kutluyorum. inşallah bi dahakine bebişinizle kutlarsınız. (Amin) Sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşlar. doğum kontrol hapı sonrası 2-3 gün içinde adetim gelmişti. bugün-yarın olursun inşallah canım. bir de 212 tefriciye ekler misin?

EFEYLUL - gözün aydın cnm

ELİZE - geçen transferimde başka bir şehirde olduğum için 5 gün otelde yattım. dönünce evde de 3 gün yatıp, işe başladım. zaten o gün adet oldum. bu sefer nasip olursa transfer sonrası , 1 gece yatıp, evime gelmeyi düşünüyorum. bazı merkezler kan dolaşımı iyi diyor ve 3 gün ağır olmayan hareketlerle normal yaşama dönmeyi söylüyor. ben de açıkçası katılıyorum bu fikre. ancak senin işin oldukça uzakta gözüküyor. sen bilirsin tabi canım, nasıl huzurlu olacaksan ve sonradan "keşke" demeyeceğin süre çerçevesinde hareket et istersen. Rabbim nasip ettikkten sonra yatmak, kalkmak teferruat sanki.

selam kızlar çoktandır giremdim..
negatif alanları okkumuştum çok üzüldüm ama yazamadım,rabbim bidahaki denemede evalt nasip etsin sizlere inş..
transfer olan arkdaşlarımada bol sabır diliyorum,inş.pozitifi sizden duyarız bizede umut olursunuzz..
bana gelince 1hafta önce tedaviye start verdim eskş güvenim kalmadığından çok zor oldu,dondurulmuşlarımı ank.dan getirtebilcez azot tankınında kendimiz ayarlamaya çalışıyoruz çok bunaldım kimseninbişye umrunda değil koca fakülte bzi temin ederiz demediler sonuçta imkansız değil bize bıraktılar...
nezaman birazda insanlık için çalışacaklar para için değillçok zor yaa rabbim daha fazla bizleri oralara muhtaç etmesin tez zamanda hamile kalıp gebelik takipleri yaptıralım inşaallahsonrada doğumhanelere bizde girelim inş....kurtulalım tüpbebek merkezlerinden muharrem aynını yüzü suyu hürmetine allahım...
ve her denemede rabbim güç versin,sabır versin,tahammül versin rabbimizden bekliyoruz sadece ama çaremizi evimizdede beklemiycez tabikii..
şimdilik vitaminlere başladım..
zinko,b vitaminleri,folibol ve coraspine devam..
aralık adetimde yasmin başlıycam ilkkez kullancam tabi doğum kontrolle işim olmadığındantedavi öncesi yumurtalar baskılamak içinmiş yani kist falanda çıkmasına engel sanırım...

yani ocakta olucak transferim öyle gözüküyor:26:sudenazcım yazıcam unutuyorum ..300 ihlas..okudum ..dahada okuycamda bu ara yoğundum..
yasin de okurum transfer olanlara inş..buara yolculukta yapıcma otobüste okurum

selamm ilk tüp bebek denememi tarık aksu yaptı bir oglum var allah bağışlarsa,tarık bey ayrıldığı için şimdi gürkan hoca ya gidiyorum.

durumun bi düzene girmiş enazından..inşallah herşey yolun da gider canım...senin durumunu ocak adetini bekliyor diye değiştiriyorum

sağol canım hepimiz inşallah.
doğum kontrol hapı biteli 3 gün oldu..sancılarım var ama gelen giden yok..açıkçası ne zaman olcağını pek takmıyorum..hemşire telefonda dediki hap sonrası çok az olabilirsin lekede gelse adet saycaksın dedi..ama hiç gelmeyedebilir o zaman hap bittikten 5 gün için de olmazsan yinede bit muayeneye dedi..canımı sıkan bu...olamayabilirmiyim gerçekten...bide kaçırmıyım dönemi...

.

Son düzenleme:
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler kapalı[/TD]
[TD]ASM[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]7 tane donmuş[/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı[/TD]
[TD]eurofertil[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi
[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]Ankara Medicana[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]estrofem kullanımında[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler kapalı[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]OMÜ[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]iki taraflı problemler[/TD]
[TD]gürgan
klinik
[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[TD]7 tane donmuş[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler yok[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[TD]bantlara
başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]anatolia[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]sonunda adet oldu:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek
infertilitesi
[/TD]
[TD]Ankara medicana[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]4 tane
donmuş
[/TD]
[TD]estrofem
kullanımında
7 aralık
transfer
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]Ankara hacettepe ünv.[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite
[/TD]
[TD]OMÜ[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler
[/TD]
[TD]umut tüp
bebek
[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]taze
deneyeck
[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]izmir
irenbe
[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]henüz tam belli değil[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN
ADET
[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme[/TD]
[TD]12 kasım[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]malesef
negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]tek tüpü yok/bahçeci/
2. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]tüpler/soarnüs/3.deneme
[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[TD]SON
6
GÜNN!
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]yüksek fsh ,rezerv az/
kent hast./

2.deneme[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD]SON
10
GÜNN!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR

[TR]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.
[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ
[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

KIZLAR ARTIK DUALARIMIZA BAŞLIYORUZZ
HERKESİN GENELDE İSTEĞİNE GÖRE BİR LİSTE HAZIRLADIM...
TABİ BU LİSTEYİ YİNE YENİ FİKİRLERE GÖRE GELİŞTİREBİLİRİZ

İLK LİSTEMİZ GENEL OLARAK HERKESE OKUNABİLECEK BİR LİSTE...
EN SON DUALARIN SAYILARINI TAMAMLADIĞIMIZDA 1 KİŞİ (BİLEN BİRİ)
ADANACAK KİŞİLER İÇİN BUNUN BİTİŞ DUASINI YAPICAK..
ADANACAK KİŞİLER GERÇEK İSİMLERİNİ BU KİŞİYE İLETECEKKİ SON DUADA İSİMLERİ TELAFFUZ EDİLSİN.

LİSTENİN DOĞRU İLERLEMESİ İÇİN OKUYACAK ADETİNİZİ DEĞİL,
OKUDUĞUNUZ ADETİ BELİRTİRSENİZ DAHA İYİ İLERLERİZ..
OKUDUNMU OKUMADINMI DİYE KİMSENİN PEŞİNE DÜŞMEYİZ.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZ

[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]4444
SALAT-I
TEFRİCİYE
[/TD]
[TD]313
AYETEL
KÜRSİ
[/TD]
[TD]15.000
İHLAS
SURESİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]600[/TD]
[TD]55[/TD]
[TD]1800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD]215[/TD]
[TD]2900[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]50[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialivinia[/TD]
[TD]1003
[/TD]
[TD]43[/TD]
[TD]4356[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmmm[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]270[/TD]
[TD][/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]520[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]70[/TD]
[TD][/TD]
[TD]40[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]3207
[/TD]
[TD]313[/TD]
[TD]13.206
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]1247
[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]1784
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

BU İKİNCİ LİSTEMİZDE TRANSFER OLDUKTAN SONRA
TEST TARİHİNİ BEKLEYEN KİŞİLERE OKUYABİLECEĞİMİZ
BİR LİSTE OLACAK..
TRANSFERİ OLAN KİŞİ KENDİ İSTEĞİNİDE BELİRTEBİLİR..
MESELA BANA BUNU BU KADAR OKURMUSUNUZ V.S. GİBİ...
İSTEK GELMEDİĞİ SÜRECE OKUYABİLDİĞİMİZ KADAR YASİN-İ ŞERİF OKUYALIM..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

KİŞİYE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

BLOWHOLE25
DEW77

[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]17[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

lavinia , kdr ağzınıza sağlık...

sudenazzzzzzzzzzzzzzz

canım çok geç oldu ama senın ve eşinin dogum gunu kutlu olsunn

kucak dolusu bebişlerin olsun İNŞALLAHH

SYE- tşk ederim :)) iyi dileklerin için. inşallah rabbim hayırlı olanı karşımızı çıkaır.

WİSH benim çarşamba günü transferim var inşalah bi aksilik çıkmazsa ben estrofem, folbiol, zinco, elevit (üçüde vitamin) bide deltacortril diye bi ilaç.diğer ilaçların yan etkisini azaltmak için. ben negatif sonucu alır almaz dondurulmuşları istedim.doktorumda hormonlar aktifken eğer adet olduğunda bi problem olmazsa olur dedi. çok şükür bi sorun çıkmadı. allah'ın izniyle çarşamba günü sıpalarıma kavuşacağım :)))

ELİZE- benim 3. denemem olacak çarşamba günü. ilk denememde on beş gün hiç kalkmadan yattım.yatak odasından yastığımı bile babam getirirdi o derece yani. hiç bir şey yapmadım.annemle babam yanımdaydı. gece odamda yattım gündüz oturma odasında yattım. sonuç negatif. ikinci denememde 3 gün mecburi ihtiyaçlar için kalktım daha sonra evin içinde gezmeye başladım son iki gün eşim çalıştı kimseninde haberi yoktu kalktım sadece yemek yaptım hiç bir iş yapmadım başka. ama bu denemem de çalışacağım. doktorumla görüştüm çalışma imkanın varsa çalış fırsatı kaçırma dedi. 3 veya 5 gün evde olman yeterli olur dedi. çünkü evde durdukça oldu mu olmadı mı duruyor mu durmuyor mu diye hep bunu düşünüyorsunuz sitrese giriyorsunuz dedi. çok ağır ve yorucu işi olmayanlar çalışabilir dedi. çalışmak başka şeylerle meşgul olmanızı sağlayıp sizi rahalatacak ve bu sizin ve embriyolar için iyi olur dedi. bende bu sefer yedinci gün çalışmaya başlıyorum. çarşamba transferim var.öğretmenim. cuma günü okul öğrencileri sirke götürüyor.görevli izinliyiz. pazartesi günüm boş. çarşambadan salıya evdeyim inşallah. yani yattım ama sonuç gene negatif. ikinci denememde aynı gün üç kişi transfer oldu. birinin pozitif sonucu. oda gerçekten ağır şartlarda çalışıyordu. negatif olan bizlerde 12 gün evde yattık :)) yani veren ALLAH eğer RABBİM isterse her şartta verir. inşallah bu mubarek ayın hürmetini hepimizin kucağıda dolar :))

OZLOZCAN- hoşgeldin aramıza :))

SUDENAZ - İnşallah bir an önce kırmızıların gelirde sende tedavine başlarsın. insan düşündükçe olmuyor.

SUDENAZ : annem yasin okuyuverdi transferi olan arkadaşlar için ve dedi transfere gitmeden önce hacet namazı kılıp evden çıksınlar dedi :)) inşallah bende öyle yapacam çarşamba günü :))

Merhaba kızlar iki-üç gündür yazamadım sizlere, kızlar ya ben çok kötü hastayım. Grip, faranjit falan derken bugünde hem öksürük hem ateşle uğraşıyorum. Gözümü açamıyorum anlıyacağınız. Korkuyorum atlatamayıp, transferim iptal olur diye. Dinlenmeden geçmiyor bu hastalık doktor rapor veriyim dedi ama transfer sonrası alıcam diye istemedim. Çarşamba kendi doktorum kontrole çağırdı, sanırım transfer günüm belli olur.
Bu arada;
SUDENAZ canım geç oldu ama eşinin ve senin doğum günün kutlu olsun,Rabbim hayırlı ömürler,hayırlı evlatlar nasip etsin.
EFEYLÜL canım senin de eşin gelmiş gözün aydın, transferinde yaklaştı heyecan artmıştır. Annene sorarmısın nasıl kılınıyormuş hacet namazı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…