Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

İnşallah öyle birşeydir , bunca aydır yumurtlama döneminde hiç böyle bir kanama yaşamamıştım. Doktorum biraz sağlamcı, korkuttu beni. Artık nasibimizde ne varsa onu yaşıyacağız.

hoşgeldin canım aramıza :)) sabah idrarınla yaparsan daha iyi sonuç alırsın ama erken daha bir kaç gün daha bekle doktorlar bi günlük geçikmeyi geçikme saymıyorlar zaten inşallah pozitif sonucu alırsın

SUDENAZ ekledim face den. burdan sende ekli başka arkadaşlar varsa gönderirsen sevinirim :))

tabıykı amın demek sahene hepımız gun ıcınde defalarca dıyoruz ama topık acmaya gerek yoktu demek ıstedım zaten burda guzel bır hava yakalnmıs sıhırını bozmaya ne gerek varkı ben ondan oyle yazdım...ne amacla sıldıklerını bılemem ılgılenmıyorumda ama bence burdakı sıhırı bozmayın derım....

Canım sagol nasıl oldugumu sormussun sagol canım ıyıyım...hersey yolunda gidiyor kah dınlenıyorum kah gezınıyorum evın ıcınde ama dısarı cıkmıyorum...hergun ıgne oluyorum oyleee gecıyor gunler test gunum carsamba o gune odaklanmıs bır sekılde beklıyorum....

İnşallah öyle birşeydir , bunca aydır yumurtlama döneminde hiç böyle bir kanama yaşamamıştım. Doktorum biraz sağlamcı, korkuttu beni. Artık nasibimizde ne varsa onu yaşıyacağız.

merhaba yazınızı görünce yazmak istedim bende sizin gibi dondurulmuşlarımı deniycektim tranvere 2 gün kala senin dediyin gibi kanamam oldu hemşireye sordum oda dr sormuş oluabilir demilş tabi transver yaptılar tutmadı benim halen aklıma takılıyo belkide bişi vardı ondan tutmadı tabi bunların hepsi birer sebeb ALLAHIM nasib etseydi olurdu

yazını görünce yazmak geldi içimden eyer iptal olursa üzülme dr bi baksın içine ondan sonra emin adımlarla ilersin aklında soru işareti kalmaz

Saol canım teşekkür ederim. Doktorum zaten çok önemsedi onun için telaşlandım. Bende negatif olacağına hiç olmasın diyorum ama psikolojik olarak çok hazırlamıştım kendimi.

cakır cok gecmş olsun seni cok iyi anlıyorum bende 2 ay önce negatif sonuc almöıştım cok acı biliyorum ALLAHIM yardım etsin donmuşlarını sakı iptal etme görümcem donmuşuyla hamile kaldı ve bebeyi kucagında şmdi ALLAHIN izniyle belkide kısmetin donmuşlardadır

duaya canı gönülden amin diyorum sabah okudum göz yaşlarıyla okudum cok etkiledi beni dua cok güzeldi ALLAHIM kabul eder İNŞALLAH

kızlar izninizle duayı kopyalamak istiyorum cok beyendim cok güzel normal hayatımdada okurum ben

iyi olmana sevindim az kalmış :)) artık son günler daha da zor geçiyor olmalı :)) inşallah sonunda da mutlu haberi alırsın.

aklım kalbim dualarım hep sizlerle arkadaşlar... rabbim gönlünüze göre versin.

mrb herkese
şöle bi okudum gecmiş sayfaları
efeeylül nasıl gidiyor sıkılma bosluğa da düsme tadını cıkar
sude gördüm seni face.den iyi oldu yaa o kadar konusuyoruz hos hatunsun masallah
karasu transferin hayırlı olsun
yeni gelen arkadaslar hepinize sevgiler hosgeldiniz
blowhole dan hbr yok mu?
lavinia tekrar dua için tsk
melike seninde az kalmıs gözün aydın

toobe tadını çıkarıom zaten de alışkın olmayınca evde oturmaya zor geliyo işte :))) iyiym çok şükür şimdiilik bi sıkınta yok. bakalım sonuç ne olacak rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

SUDENAZ maaşallah allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah çok yakışıyorsunuz.. Nazar

hayatım bence namaz kılmanda sorun olmaz ben hep oturarak kılmışımdır namazlarımı sadece ilk 2gün kılmamışımdır küçük hareketlerin zararı olmaz çokta hareketsiz kalmamak lazım kan dolaşımı açısından

Canim bende oturarak kiliyordum zaten de transderden sonra hic dusa girmedim.abdest almadan da icim rahat etmiyo jinekolojik muayeneden sonra huzursuz oluyorum o yuzden kilamiyorum. Bi kac gun daha almayi dusunmuyorum biraz daha sabredecegim bu arada bol bol salavat getiriyorum bende. Rabbim kabul etsin insallah. Surwkli yatmiyorum hatta oturmuyorum bile evin icinde yuruyusler yapiyorum :)) hem kabiz olmamak icin hem de kan dolasimini rahatlatmak icin. :)))

selam kızlar,uzun zamandır giremiyorum,tüm yazılanları okuyamadım ama şöyle bir göz attım sanırım yarın bir sonuç daha öğrenicez,heyecanla ve merakla bekliyorum,arkadaşın nicini unuttum ama dualarım onunla inş güzel haberler verir bizlere,rabbim hepimizin yardımcısı olsun,benimde doğum kontrol hapım bitti adet bekliyorum hayrlısı bakalım

hangi hastaneye gidiyosun dr kim

Benim iş biraz karışık, doktorum Ankara Zekai Tahir Burak Kadın hastalıkları hastanesinde çalışıyor, ismi Okan Yenicesu. Bir başka doktorun tavsiyesi ile muayenanesine gidiyordum.Şimdi yasadan dolayı kapattı muayenaneyi,bütün tetkik,tahlil ne varsa hastanede yapıyor. Telefonla da her zaman arayıp yardım alabiliyorum.Tüp bebeği de Medicana hastanesinde kendi yapıyor. Kendisinden çok memnunum.

lucrin kullanan varsa bişey sorucam,bu ilaca ne kadar devam edicez acaba,ilacım geçen tedaviden kalma ve bitmek üzere yenisini alsam mı acaba gerçi adetin 2 günü kontrolum var ve ozamana kadar kullanmalıyım,ondan sonrada devam edecekmiyim?????????

Canim cok uzuldum ya ( okuyunca ( rabbim hayirlisini versin insallah belki boylesi daha iyi olacak ne olur moralini bozma... Biliyorum zor bi durum ama umudun hala var tekrar gel bakalim demis doktorun belki daha iyi olacak bilemeyiz ki bunu
Öyle canım ya hala umudum var, kanamam yok şimdilik.İnşallah daha da olmaz....

evet kayboldun ortalıktan...neyse iyi haberlerle gel hep...

SUDENAZ maaşallah allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah çok yakışıyorsunuz.. Nazar

sude gördüm seni face.den iyi oldu yaa o kadar konusuyoruz hos hatunsun masallah

sağolun kızlar..
o sizin güzel bakan gözleriniz

SUDENAZ ekledim face den. burdan sende ekli başka arkadaşlar varsa gönderirsen sevinirim :))

gördüm canım...ama diğer arkadaşlar isterse yani söylesinler öyle gönderirim

neyse canım bu konuyu kapatalım..inşallahh çarşamba güzel haberlerini alırız...

Son düzenleme:
*** Sevgili arkadaşlarım; Amin diyen dillerimiz, bebeklerimize kavuşunca şükür duaları okusun inşallah. burada bu paylaşım olmasaydı, bu kadar sürede bitiremezdik, bu kadar çok insana yayamaz ve aslında "amin" derlerken ettikleri duaları da alamazdık. burada okumak isteyenler dualara destek verdi (Allah razı olsun) ama Sudenazın rolü, katkısı büyüktü; sabırla duaları saydı, modere etti, motive etti, çok iyi etti herkese içten sevgiler ve Allah gönlünüzden geçenin en güzelinin en güzelini nasip etsin arkadaşlarım.

dua konusunda topicin kapatıldığına çok şaşırdım doğrusu. gece geç saatlere kadar yorumları okuma fırsatım oldu; insanlar o kadar içten Amin dediler ki kızlar. yazdıklarını okurken gözlerim doldu. Allahım kabul etsin inşallah. çoğunuzun gördüğü gibi ben de elimden geldiğince diğer bölümlerde yaydım. hatta diğer topiclerde, sudenazın açtığı duamızın olduğu topic için "buraya girip destek verelim" çağrıları yapıldı. çok duygulandım doğrusu. sonra bir arkadaş; uyardı, banlanabilirsin diye. şaşırdım ben de; bilmiyordum açıkçası böyle bir şey olacağını. şu an için bişey yok ama ben de banlanabilirim halindeyim; sudenaz gibi.

benim yazdığım topiclerde, bir eleştiri veya bir sorun ile karşılaşmadım. bir ara bakacağım yine. duayı tamamladıktan sonra olabildiğince yayma burada ne kadar demokratik bir kararsa aslına bakarsanız, bence topic in kapatılmasını antidemokratik bir tutum olarak görüyorum. ama Sudenaz; sen nedenleri oldğundan bahsetmişsin, o nedenle keyfimi bozmuyorum.

Kızlar ben arapça, Yasin okumayı bilmiyorum. ne yapsam, nasıl dua okusam transfer olacaklara? tarnsfer egideceğini duyduklarıma genelde 707 Ya Varis okudum hep. Allah kabul etsin. onun dışında ne yapabilirim?

*** Kızlar ilk transferde negatif aldıktan sonra, sizden genetik testi istediler mi? yaptıranlar nasıl bir süreç izledi? ne kadar sürede sonuçlandı konusunda kısa bilgiler verebilir mi? bizden böyle birşey istemediler.

*** WİSH; canım ağzına sağlık, Allah kabul etsin. Ne zaman nasıl istersen bağışlarsın.

*** CAKİR44; Allah sabır versin arkadaşım. kişisel fikrim, kesinlikle dondurulmuşlarını iptal etme. çok kişisel bir karar; istersen baştan tedaviye başla, ama dondurulmuşların bu aşamaya gelmişken, mutlaka dondur. Allah aratmasın başımıza ileri de ne geleceğini bilmiyoruz. dondurulmuşların pek çok artı yönü var; nispete ucuz, daha az ilaç alıyorsun, rahim yumurta toplama vb. olmadığı için daha rahat....

*** TUHA2004; aşureeee, ne güzel denk gelmiş cnm, Allah kabul etsin inşallah.

*** ASLI-AS; " Allah razı olsun arkadaşım.Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin.Emeklerinizi zayi etmesin,şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine.O'nun nimeti boldur,rızkı boldur.Sen vermeyi seversin Rabbim,binbir emekle uğraşan ve sonunda sana ellerini açıp,cennetinden masum,temiz,sağlıklı evlatlar dileyen biz aciz kullarını,burada ve dünyanın heryerinde bulunan mümin kullarını,geri çevirme Rabbim.Senin gücün herşeye yeter.Amin" o ne kadar güzel bir dua aslıcım. Amin amin amin arkadaşım...

*** PETEK_UNAL; ooo bi sürü daha duamız olmuş da haberimiz yokmuş. Ağzına sağlık, Allah kabul etsin arkadaşım. ya hay Allah ya, böyle beklenmedik şeyler, insanı alt-üst ediyor. geçen ay benim de oldu. moralini bozmamaya çalış tatlım. Yaşayacağız bunların hepsini, ama İnşallah sonunda güzel bebeklerimize kavuşacağımızı düşünüp ayakta duracağız arkadaşım. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…