Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hatırladım canım...orayı bana bir arkadaşım ısrarla önermişti..kendi eşi gitmiş,sorunu düzelmişti..bende kafaya koymuştum gitmeyi ama nedense sonra vazgeçtim....yani bi nedeni yok gitmedim....

ama adetlerim düzeldi demişsin..buda bebek için çok önemli bir konu...düzelmesine sevvindim...ama sana tavsiyem..sadece oraya bağlı kalma....infertilite doktorlarıylada görüş tedavine iki yerde devam edebilirsin...ben bitkisel güçlere çok inanıyorum...ama diğer taraftan tıbbi açıdanda baktırmak lazım...

yine sormak istediğin bişey olursa cevaplarım canım...

ayy şaşırdım vallaha...ne diyceğimi bilemedim doğrusu....inşallah hangi yol seni pozitife götürcekse o olsun canım...dualarımız seninle...pazartesi hayırlı haberler alırsın inşallah

Canim msj gonderememiyorum sana.sen bana msj atarsan ben eklerim muhskka. Ben transferden sonra daha dusa girmedim yasin okuyamiyorum. Bi kac gun daha girmeyi dusunmuyorum.Ama her aklima geldiginde bildigim butun dualari okuyorum. Doktirum girebilirsin dedi ama ben dayanabildigim kadar dayanacagim.

LAVİNİA emegine saglik bi cok topic te paylasmissin duamizi. ALLAH razi olsun.

ben cok sikildim evde oturmaktan namaz kilamiyoeum cok egilip kalkmak yasak kuranimi okuyamiyorum kensimi kocaman bi bosluktaymis gibi hissediyorum :)))

canım çokmu oldu kanamam ..adet gıbımı yoksa lekelenmemı..
hayırlısı olsun canım..

Canim cok uzuldum ya ( okuyunca ( rabbim hayirlisini versin insallah belki boylesi daha iyi olacak ne olur moralini bozma... Biliyorum zor bi durum ama umudun hala var tekrar gel bakalim demis doktorun belki daha iyi olacak bilemeyiz ki bunu

sen nasıl rahat ediyosan öyle yap...duş alırsanda çok kısa kal..5 ddk...
canım elimizden ne kadarı geliyorsa rabbim kabul etsin inşallah..sen içini rahat tut...

ben atıyorum şimdi özelden...

kızlarr rahımın kalınlaşması için bitki çayı tavsıyenız varmı ???

bulursan banada söyle

çoookkk teşk ederim ya birz pahalı geldi açıkçası bide tıp doktorunada gitcem ilaç vercek ikisini kullanmak istemiyorm aslında. veya ne kadar doğru olur ikisini kullanmam

kızlarr rahımın kalınlaşması için bitki çayı tavsıyenız varmı ???

Canim genelde bu donemde bitkisek caylari falan cok onermiyor.ben meyve cayini cok severim hemsiremde doktorum da sadec ihlamuru onerdi. Diger bitkisel caylardan mumkun oldugunca uzak durmami soyledi.bence doktorunla gorusmeden icme bitkisel karisimlar falan.

çoookkk teşk ederim ya birz pahalı geldi açıkçası bide tıp doktorunada gitcem ilaç vercek ikisini kullanmak istemiyorm aslında. veya ne kadar doğru olur ikisini kullanmam

bitkisel ilaçların bi yan etki yapcağını düşünmüyorum ama oraya sorarsın....başka bir ilaç kullansam etkileşim yaparmı diye...

ama mutlaka bir tıp doktoruda bul kendine...inşallah herşey istediğin gibi devam eder...

İnşallah canım,inşallah,mükafatlandırır.Bana hiç bir doktor,düzgün bir yönlendirme yapmadı.Gittiğim merkezden de,hiç memnun değilim zaten.Tekrar gitmeyi düşünmüyorum.Bana böyle bir öneri yapmadılar.Ama senin sonucuna göre,ben de yaptırabilirim.Yani gerçekten sebep bulabiliyorlarsa,elbette yaptırırım.Yaptırdıktan sonra,sonucunu paylaş nolur benle.Benim ilkinde troit hapımı almayı bırakmamdan kaynakladığını sanıyorum.Bilmiyordum. ikincisi de işte ikiz çıktı.tek yumurta ikizi,biri sağlıksızmış.6 haftalıkken durmuş kalbi.Diğeri de ölü kardeşiyle 4-5 gün durabildi,aynı kesede.Zaten düşebilir dedi doktor.Hadi bu o yüzden desem.İlki niye sağlıksızdı...İnan artık durdu beynim.Kanda pıhtılaşma yok,genetikler de normal çıktı.Yani gene atladığımız birşey varsa,rabbim çok geç olmadan çıkarır inşallah önümüze.Bir de ben yeni bişey duydum,böyle hep düşüğü olan birisinin kanında mikrop mu ne çıkmış.O hangi testle yapılıyor bilmiyorum.Tedavi olmuş,ondan sonra çocuğu olmuş.Onu da bir araştırmak lazım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

slm bayanlar brz yabancıyım topiğinize ama bnide alırsınız dimi yanınıza:26: bişi sorcam bnm adetim iki aydır düzenli işte ama bu ay bi gün gecikti hamile olabilirmiyimki:18: test aldım ama yapmaya korkuyorum... şimdi yapsam sonuç doğru çıkar dimi yoksa yrn sbh mı yapayım:18:

çook saol inşallah hepimizin en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur..

canım çokmu oldu kanamam ..adet gıbımı yoksa lekelenmemı..
hayırlısı olsun canım..
Çok değil aslında ama lekelenme gibi de değil. Hani yumurtlama zamanı olan renksiz akıntı varya, o akıntının içinde kırmızılıklar var. Çok sulu ama içinde kan az. Amaan ya bilemedim ne oluyorsa, çok canım sıkılıyor...

hoşgeldin o zaman

ben şu idarar testlerine hiç güvenmiyorum...burda çok gördük biz kanda pozitif çıktığı halde idrarda negatif gözüken..negatif çıkarsa yanıltıcı olabilir ama pozitif çıkarsa kesindir..bence bir kaç gün daha bekle ve sabah ilk idrarla yapman daha iyi sonuç verir...

ayy şaşırdım vallaha...ne diyceğimi bilemedim doğrusu....inşallah hangi yol seni pozitife götürcekse o olsun canım...dualarımız seninle...pazartesi hayırlı haberler alırsın inşallah
Saol canım ya çok üzüldüm bende, ağlamaklıyım. Transferin ertelenmesi neyse de ya bir şey varsa asıl ondan korkuyorum. Doktor polip olabilir, ilaçlardan da olabilir dedi. İlk tüp den önce histeroskopi yapmıştı, birşey çıkmamıştı. Şimdi tekrar bakalım diyor nasıl olacak ya bilemedim.

h.b sabaha kdr bekliyeyim inşallah pozitif çıkar çok teşkler ilgilendiğin için herşey gönlünüzce olsun

şunu duymuştum çok önceden benimde başıma gelmişti...yumurtlama döneminde lekelenme olan..benim de bikeresinde tedavide değilken adetim bittikten 10 gün sonra kanamam oldu...2 gün falan sürdü ama çok değil..sonrasında gittim ama hiçbişey çıkmamıştı..o yüzden olumlu düşün..önemli bişey değildir inşallah..

canımm bende adet gıbı sandım..
tahriş falan olmuş olabilir..
geçer bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…