slm canm sana ulaşmaya çalışıyorum yeni olduğum için özel msj atamadım snn açtığın topik varya pcolularla ilgili oraya yazı yazdm sana cevabını bekliyorum k.bakma rahatsız ediyorum seni ama bnm için önemliAllah herkese hayırlı evlatlar versinn
tebrikler arkadaşım Allah analı babalı büyütsünAllah bizede nasip ederr inşallah en kısa zamanda. ben yeni katıldım aranıza sudenaza ulaşmam lazım burdan ulaşabilirim inşallah. canm bn senn çoookk eski bi yazını okudum iki sene önce fln:26: selçuk kaya hakkında oraya gittin mi sen sonuç alabildinmi. ben 5 aydır gidiiyorum bebek tedavisi için ama sonuç yok sadece adetlerim düzeldi. kararsız kaldım devam edip etmemek konusunda yardımına ihtiyacm var yani..:18: şimdiden teşekkürler..
Kızlar biraz önce kontrolden geldim,moralim çok bozuldu. Yaşadıklarımı anlatıyım; bugün doktor son bir usg yapıp transfer tarihini belirleyecekti. Doktorun yanına girmeden bir lavobaya giriyim dedim, bir baktım kanamam olmuş. Doktora söyledim baktı neyse ,evet kanama var dedi,nedeni herhangi birşey olabilirmiş. Pazartesi tekrar çağırdı, kanama devam ederse transfer yok( Bir daha ki ay histeroskopi yaparız,rahime ayrıntılı bakarız dedi.Kanama devam etmezse salı transferim olacak, Rabbimden hayırlısını diliyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
canım benimde face teki çoğu kişi bilmiyor..çok samimi olduklarım...ayrıca face de ben bu konularda bir paylaşım asla yapmam...zaten bu site dışındada kendi çevremde bu konuları açtırmam..sonuçta bunu ancak yaşayan bilir..
dualar bitti..ama transferdekiler için yasin e devam canım...
Kızlar biraz önce kontrolden geldim,moralim çok bozuldu. Yaşadıklarımı anlatıyım; bugün doktor son bir usg yapıp transfer tarihini belirleyecekti. Doktorun yanına girmeden bir lavobaya giriyim dedim, bir baktım kanamam olmuş. Doktora söyledim baktı neyse ,evet kanama var dedi,nedeni herhangi birşey olabilirmiş. Pazartesi tekrar çağırdı, kanama devam ederse transfer yok( Bir daha ki ay histeroskopi yaparız,rahime ayrıntılı bakarız dedi.Kanama devam etmezse salı transferim olacak, Rabbimden hayırlısını diliyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
Canim msj gonderememiyorum sana.sen bana msj atarsan ben eklerim muhskka. Ben transferden sonra daha dusa girmedim yasin okuyamiyorum. Bi kac gun daha girmeyi dusunmuyorum.Ama her aklima geldiginde bildigim butun dualari okuyorum. Doktirum girebilirsin dedi ama ben dayanabildigim kadar dayanacagim.
LAVİNİA emegine saglik bi cok topic te paylasmissin duamizi. ALLAH razi olsun.
ben cok sikildim evde oturmaktan namaz kilamiyoeum cok egilip kalkmak yasak kuranimi okuyamiyorum kensimi kocaman bi bosluktaymis gibi hissediyorum :)))
kızlarr rahımın kalınlaşması için bitki çayı tavsıyenız varmı ???
hatırladım canım...orayı bana bir arkadaşım ısrarla önermişti..kendi eşi gitmiş,sorunu düzelmişti..bende kafaya koymuştum gitmeyi ama nedense sonra vazgeçtim....yani bi nedeni yok gitmedim....
ama adetlerim düzeldi demişsin..buda bebek için çok önemli bir konu...düzelmesine sevvindim...ama sana tavsiyem..sadece oraya bağlı kalma....infertilite doktorlarıylada görüş tedavine iki yerde devam edebilirsin...ben bitkisel güçlere çok inanıyorum...ama diğer taraftan tıbbi açıdanda baktırmak lazım...
yine sormak istediğin bişey olursa cevaplarım canım...
sen nasıl rahat ediyosan öyle yap...duş alırsanda çok kısa kal..5 ddk...
canım elimizden ne kadarı geliyorsa rabbim kabul etsin inşallah..sen içini rahat tut...
ben atıyorum şimdi özelden...
bulursan banada söyle
kızlarr rahımın kalınlaşması için bitki çayı tavsıyenız varmı ???
çoookkk teşk ederimya birz pahalı geldi açıkçası bide tıp doktorunada gitcem ilaç vercek ikisini kullanmak istemiyorm aslında. veya ne kadar doğru olur ikisini kullanmam
İnşallah canım,inşallah,mükafatlandırır.Bana hiç bir doktor,düzgün bir yönlendirme yapmadı.Gittiğim merkezden de,hiç memnun değilim zaten.Tekrar gitmeyi düşünmüyorum.Bana böyle bir öneri yapmadılar.Ama senin sonucuna göre,ben de yaptırabilirim.Yani gerçekten sebep bulabiliyorlarsa,elbette yaptırırım.Yaptırdıktan sonra,sonucunu paylaş nolur benle.Benim ilkinde troit hapımı almayı bırakmamdan kaynakladığını sanıyorum.Bilmiyordum.Canım ya seni çok iyi anlıyorum ben de biri ikiz olmak üzere üç kere kürtaj oldum 4 evladımı kaybettim hemde yaklaşık bir buçuk sene içinde fizyolojim berbat oldu psikolojimi anlatmaya gerek yok ama elden ne gelir Allahın takdiri. Ama yılmayacağız biliyorum ki bu kadar acılara karşı rabbim bizi mükafatlandırıp kucağımızı boş bırakmıyacak .Canım benim doktorum bu ay adet olduktan sonra histeroskopi yapacak sen yaptırdın mı bu düşüklerin nedeni görülebiliniyormulş bu metodla ve çözümlenebiliniyormuş
bitkisel ilaçların bi yan etki yapcağını düşünmüyorum ama oraya sorarsın....başka bir ilaç kullansam etkileşim yaparmı diye...
ama mutlaka bir tıp doktoruda bul kendine...inşallah herşey istediğin gibi devam eder...
Çok değil aslında ama lekelenme gibi de değil. Hani yumurtlama zamanı olan renksiz akıntı varya, o akıntının içinde kırmızılıklar var. Çok sulu ama içinde kan az. Amaan ya bilemedim ne oluyorsa, çok canım sıkılıyor...canım çokmu oldu kanamam ..adet gıbımı yoksa lekelenmemı..
hayırlısı olsun canım..
slm bayanlar brz yabancıyım topiğinize ama bnide alırsınız dimi yanınıza:26: bişi sorcam bnm adetim iki aydır düzenli işte ama bu ay bi gün gecikti hamile olabilirmiyimki:18: test aldım ama yapmaya korkuyorum... şimdi yapsam sonuç doğru çıkar dimi yoksa yrn sbh mı yapayım:18:
Saol canım ya çok üzüldüm bende, ağlamaklıyım. Transferin ertelenmesi neyse de ya bir şey varsa asıl ondan korkuyorum. Doktor polip olabilir, ilaçlardan da olabilir dedi. İlk tüp den önce histeroskopi yapmıştı, birşey çıkmamıştı. Şimdi tekrar bakalım diyor nasıl olacak ya bilemedim.ayy şaşırdım vallaha...ne diyceğimi bilemedim doğrusu....inşallah hangi yol seni pozitife götürcekse o olsun canım...dualarımız seninle...pazartesi hayırlı haberler alırsın inşallah
hoşgeldin o zaman
ben şu idarar testlerine hiç güvenmiyorum...burda çok gördük biz kanda pozitif çıktığı halde idrarda negatif gözüken..negatif çıkarsa yanıltıcı olabilir ama pozitif çıkarsa kesindir..bence bir kaç gün daha bekle ve sabah ilk idrarla yapman daha iyi sonuç verir...
Saol canım ya çok üzüldüm bende, ağlamaklıyım. Transferin ertelenmesi neyse de ya bir şey varsa asıl ondan korkuyorum. Doktor polip olabilir, ilaçlardan da olabilir dedi. İlk tüp den önce histeroskopi yapmıştı, birşey çıkmamıştı. Şimdi tekrar bakalım diyor nasıl olacak ya bilemedim.
Çok değil aslında ama lekelenme gibi de değil. Hani yumurtlama zamanı olan renksiz akıntı varya, o akıntının içinde kırmızılıklar var. Çok sulu ama içinde kan az. Amaan ya bilemedim ne oluyorsa, çok canım sıkılıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?