*** Sevgili arkadaşlarım; Amin diyen dillerimiz, bebeklerimize kavuşunca şükür duaları okusun inşallah. burada bu paylaşım olmasaydı, bu kadar sürede bitiremezdik, bu kadar çok insana yayamaz ve aslında "amin" derlerken ettikleri duaları da alamazdık. burada okumak isteyenler dualara destek verdi (Allah razı olsun) ama Sudenazın rolü, katkısı büyüktü; sabırla duaları saydı, modere etti, motive etti, çok iyi ettiherkese içten sevgiler ve Allah gönlünüzden geçenin en güzelinin en güzelini nasip etsin arkadaşlarım.
dua konusunda topicin kapatıldığına çok şaşırdım doğrusu. gece geç saatlere kadar yorumları okuma fırsatım oldu; insanlar o kadar içten Amin dediler ki kızlar. yazdıklarını okurken gözlerim doldu. Allahım kabul etsin inşallah. çoğunuzun gördüğü gibi ben de elimden geldiğince diğer bölümlerde yaydım. hatta diğer topiclerde, sudenazın açtığı duamızın olduğu topic için "buraya girip destek verelim" çağrıları yapıldı. çok duygulandım doğrusu. sonra bir arkadaş; uyardı, banlanabilirsin diye. şaşırdım ben de; bilmiyordum açıkçası böyle bir şey olacağını. şu an için bişey yok ama ben de banlanabilirim halindeyim; sudenaz gibi.
benim yazdığım topiclerde, bir eleştiri veya bir sorun ile karşılaşmadım. bir ara bakacağım yine. duayı tamamladıktan sonra olabildiğince yayma burada ne kadar demokratik bir kararsa aslına bakarsanız, bence topic in kapatılmasını antidemokratik bir tutum olarak görüyorum. ama Sudenaz; sen nedenleri oldğundan bahsetmişsin, o nedenle keyfimi bozmuyorum.
Kızlar ben arapça, Yasin okumayı bilmiyorum. ne yapsam, nasıl dua okusam transfer olacaklara? tarnsfer egideceğini duyduklarıma genelde 707 Ya Varis okudum hep. Allah kabul etsin. onun dışında ne yapabilirim?
*** Kızlar ilk transferde negatif aldıktan sonra, sizden genetik testi istediler mi? yaptıranlar nasıl bir süreç izledi? ne kadar sürede sonuçlandı konusunda kısa bilgiler verebilir mi? bizden böyle birşey istemediler.
wish selam bu saatlerde sadece ikimiz varız deil mi nasıl gidiyor tatlım herşey yolunda mı
Saol canım ağzına yüreğine sağlık...adetim yeni bitti duayı az önce yaptım ALLAH kabul etsin inş herkezin ağzına sağlık PETEK_UNAL canım senin okuduğun tefriciyeyide bağışladım ALLAH kabul etsin
Evet canım dün alt üst oldum,ama bugün iyiyim sanki kanama durmuş gibi . Zaten hep Rabbimden hayırlısını diliyorum, zamnı gelmediyse ne kadar uğraşsak boş...*** ooo bi sürü daha duamız olmuş da haberimiz yokmuş. Ağzına sağlık, Allah kabul etsin arkadaşım. ya hay Allah ya, böyle beklenmedik şeyler, insanı alt-üst ediyor. geçen ay benim de oldu. moralini bozmamaya çalış tatlım. Yaşayacağız bunların hepsini, ama İnşallah sonunda güzel bebeklerimize kavuşacağımızı düşünüp ayakta duracağız arkadaşım. Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah.
Evet canım dün alt üst oldum,ama bugün iyiyim sanki kanama durmuş gibi . Zaten hep Rabbimden hayırlısını diliyorum, zamnı gelmediyse ne kadar uğraşsak boş...
lucrin kullanan varsa bişey sorucam,bu ilaca ne kadar devam edicez acaba,ilacım geçen tedaviden kalma ve bitmek üzere yenisini alsam mı acaba gerçi adetin 2 günü kontrolum var ve ozamana kadar kullanmalıyım,ondan sonrada devam edecekmiyim?????????
Canım sagol nasıl oldugumu sormussun sagol canım ıyıyım...hersey yolunda gidiyor kah dınlenıyorum kah gezınıyorum evın ıcınde ama dısarı cıkmıyorum...hergun ıgne oluyorum oyleee gecıyor gunler test gunum carsamba o gune odaklanmıs bır sekılde beklıyorum....
cnm üzülme ya durdu mu kanaman peki ne etkisi oluyormus anlamadım
neyse hayırlısı olsun gec olsun güç olmsın
tabi canım bende hep 3.gün duş alırdım ardından gusül alırdım içime sinmiyor sonuçta namaz kılcan kuran okuyacan kaç gün olmuştu senin transfer yapılalı rabbim güzel sonuçlar almayı nasip eder ihşallahCanim bende oturarak kiliyordum zaten de transderden sonra hic dusa girmedim.abdest almadan da icim rahat etmiyo jinekolojik muayeneden sonra huzursuz oluyorum o yuzden kilamiyorum. Bi kac gun daha almayi dusunmuyorum biraz daha sabredecegim bu arada bol bol salavat getiriyorum bende. Rabbim kabul etsin insallah. Surwkli yatmiyorum hatta oturmuyorum bile evin icinde yuruyusler yapiyorum :)) hem kabiz olmamak icin hem de kan dolasimini rahatlatmak icin. :)))
adetim yeni bitti duayı az önce yaptım ALLAH kabul etsin inş herkezin ağzına sağlık PETEK_UNAL canım senin okuduğun tefriciyeyide bağışladım ALLAH kabul etsin
hayatım seninde ağzına sağlık rabbim emeklerimizin karşılığına verir ihşallahadetim yeni bitti duayı az önce yaptım ALLAH kabul etsin inş herkezin ağzına sağlık PETEK_UNAL canım senin okuduğun tefriciyeyide bağışladım ALLAH kabul etsin
Canim bende oturarak kiliyordum zaten de transderden sonra hic dusa girmedim.abdest almadan da icim rahat etmiyo jinekolojik muayeneden sonra huzursuz oluyorum o yuzden kilamiyorum. Bi kac gun daha almayi dusunmuyorum biraz daha sabredecegim bu arada bol bol salavat getiriyorum bende. Rabbim kabul etsin insallah. Surwkli yatmiyorum hatta oturmuyorum bile evin icinde yuruyusler yapiyorum :)) hem kabiz olmamak icin hem de kan dolasimini rahatlatmak icin. :)))
adetim yeni bitti duayı az önce yaptım ALLAH kabul etsin inş herkezin ağzına sağlık PETEK_UNAL canım senin okuduğun tefriciyeyide bağışladım ALLAH kabul etsin
sudenaz nerde yaptırdınız canım genetik testini ve ne kadara dr bana sonucun 15 günde çıkacağını söylemişti...bir sorun çıktı mı :18:
hayatım seninde ağzına sağlık rabbim emeklerimizin karşılığına verir ihşallah
hayatım kaç gün oldu senin transfer olalı bende zaten hep3.gün duş alırdım ardından gusül içime sinmezdi namaz kılacam sonuçta.iyi yapıyorsun yatmakta çare değil artık onuda anladık rabbim herkesin kucağını bebişlerle doldursun ihşallah
canım msj nı yeni gördüm ben gece kuşuuyku sorunum var ya uyumamıyorum sabahta kalkamıyorum:)nasıl düzelicek bilmiyorum iyicene uyku düzenim bozuldu canım ben daha klınığe gitmedim beni sadece adetin 10,günü çağırdılar p.tesiyi bekliyorum ve çok ta merak ediyorum bakalım dr um neler diyicek dondurulmuş tedavide herkez genelde doğum kontrol hapi içiyor bana neden vermediler anlamıyorum ben sadece bant kullanıyorum bakalım faydası olucakmı bana
Evet canım dün alt üst oldum,ama bugün iyiyim sanki kanama durmuş gibi . Zaten hep Rabbimden hayırlısını diliyorum, zamnı gelmediyse ne kadar uğraşsak boş...
canım bende lucrın kullanıcam ama nasıl devam edıcem bılmıyorum..
bıraz araştırdım sanırım tabı dr daha ıyı bılır trasnferden 1 gun once falan bırakıyosun..
canım bızde beklıyoruz heyecanla test sonucunu..
bende iğne istiyorumm tedavımde..ama dr um ısrarla jel verıcem dıyo..
ben çalışıyorum jel akar ama benı anlamıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?