cevabın için çok saol allah razı olsuntamam ozaman canım..bildiğin gibi yaparsın...çok sağol
canım öncelikle geçmiş olsun..
ve bu iptal yazına inan çok üzüldüm...rabbim ne yollarla verecek bileyiz...ayrıca bende 4 deneme yaptım ..senin gibi ilk defa bu son denemede donmuş çıktı...hep bunu istemiştim...öncelikle tazelerde olmuyosa donmuşlarda olmaz diye bişey yok..bi kere tazelerle denediğimiz tedavide o göbekten aldığımız onca hormon ilaçlarının etkisi vücudumuzda,ayrıca yumurta toplama işlemi rahime rahatsızlık veriyor hatta bazen sıvı bile topluyor..bunların tutunmaya olumsuz etkileri var...
ama donmuşlarda bunların hiç biri yaşanmıyor..vücut rahat,hormon yok,toplama yok,zahmet yok,stres yok....ve ben inan tazelerden çok donmuşlarla kalanları görüyorum...baştan beri burayı okumaya çalışırsan nerdeyse hemen hemen herkesin hamile kaldığını görüceksin...
ayrıca ödeyeceğin miktar normal tedavinin yarısı kadar...kesinlikle denemeye değer...
allah razı olsun canım...
kızlar, inanın çok heyecanladım. bu mübarek gecede dualarımızı tamamladık. Allahım kabul etsin. Aşağıda bir hatim duası gönderiyorum. daha önceden de göndermiştim. bir göz atın isterseniz. görüşü olan, şurasını ekleyelim, şurasını çıkaralım diyen olursa değişiklikleri yapalım. sonrasında her birimiz bildiğimiz, dahil olduğumuz, ilgili olabilecek diğer topiclerde yayalım; diyorum. WİSHHHHHH; canım sen de duasını yaparsın inşallah öncekilerde oldğu gibi. hepinize çokkkkk sevgilerrrr
Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA
AMİN
merhaba kızlar
bişi sormak istiyorum benim 3 defa negatif tüp bebek denemem oldu
ve 3. negatifide dün akşam aldım malesef
2 tüp bebeyimde dodurulmuş çıkmadı 3. tüp bebeyimi memorial hastanesinde denedim
bana 10 gün önce iki tane 5. gün ab kalitesinde ebmiriyo tırasfer edildi ve tutmadı iki tane daha ab kalitesinde embiriyomun olduğunu
embiriyoluk 6. güne kadar bekleticeğini eyer değerse iyi giderse donduracağını söyledi
tırasferden sonraki gün aradı ve iki embiriyonun iyi olduğunu ab kalitesinde olduğunu bir tanesininde orta kalitede olduğunu söyledi
bizde dondorduk ve dün akşam negatif sonucu alınca dondurulmuşları iptal etmeyi düşündük
tazesi ile olmadı dondorulmuşu ilemi olacak diye düşündük
sizce iptal etmelimiyim
dondurulmuşlarla hamile kalan varmı burda
sayfalar çok olduğu için okuyamadım
cevap verirseniz çok sevinirim
oy oy oyyyyyyyyy annişle bebişler buluşmuşşş...maaşallaaaaaaaahh
rabbim sizi korusun hiç ayırmasın inşallahhhhhhhhhhhhh
canım hoşgeldin aramızaaaaaaaaa....ilk donmuş denemn tutar inşallah...donmuşlarla şans daha iyi bence oyüzden için rahat olsun...tedavide basit...haplarla rahimi kalınlaştırıp istenilen seviyeye geldiğinde transfer yapılıyor..bu kadar...
seninle aynı başlıyoruz..bende bugün estrofem başlıyorum...inşallah sonumuz hayırlı olur
Allah razı olsun arkadaşım.Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin.Emeklerinizi zayi etmesin,şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine.O'nun nimeti boldur,rızkı boldur.Sen vermeyi seversin Rabbim,binbir emekle uğraşan ve sonunda sana ellerini açıp,cennetinden masum,temiz,sağlıklı evlatlar dileyen biz aciz kullarını,burada ve dünyanın heryerinde bulunan mümin kullarını,geri çevirme Rabbim.Senin gücün herşeye yeter.Amin...Allahtan hayırlısı güzel dostum.Burası öyle garip bir atmosfer ki,kimse birbirini tanımıyor,ama yaşadıklarımız aynı olunca,hislerimiz,dilediklerimiz,gönlümüzdeki yara aynı olunca,güzel bir bağ kuruluyor.Hepinizin isminin altında önce hamilelik,sonra evlatlarınızın cetvellerinin eklenmesi dileğimle,herkese hayırlı cumalar...ikisinde de çok zor günler yaşadın tatlım. Allah sabır versin, başka acı, üzüntü göstermesin inşallah. inan tanımıyorum, yüzünü bile bilmiyorum ama hep dualarımdasın. İnşallah Allahım sana bir sürpriz, bir mucize yaşatsın İnşallahhh. Allahım bilir tabi de canım aşılama çok pratik bir yöntem, gerçekten işine yarayabilir. Rabbim kulunu bırakmıyor aslıcım. Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım.
Rabbim hayırlısı ile hepimize sağlıklı bebeklerimize kavuştursun inşallah. bak bu gece, dualarımızı tamamladık burada. Allah kabul etsin, hepimizi bebeklerimize kavuştursun Rabbim İnşallah tez zamanda. (Amin)
Sağolasın arkadaşım Allah razı olsun.Allah sizlere yaşatmasın,beni de tekrarından korusun inşallah.Seviniyorsun,herkes duyuyor,saklayamıyorsun.Vücudun moda giriyor,göğüslerin süt doluyor,bulantılar,alt kasığın şişiyor,hassaslaşıyorsun ve sonra gümm.4 ayda 2 kürtaj.Ama çok şükür isyan etmedim etmem de.Yaşıcakmışım onları.Şimdi cennette 3 evladım var.İnşallah yani,umarım.Benim sebepsiz infertilite olduğu için,bir de son aylarda vücut hamileliği tanıdığı için belllkki diyorum,belki olur.Kısmet,hayırlısı inşallah tatlım.canım öncelikler geçmiş olsun...ben 4 negatif geçirmiş ve 5. ye başlamış biri olarak evet ilk denemede aşırı yıkım yaşıyoruz,toparlanmak zor geliyor...bende 1 yıl ara vermiştim ama yapcak bişey yok..rabbim sağlık,uzun ömür verdiği sürece deneyeceğiz...ama ara vermek iyi geliyor..kendini toparlamışsındır...
mutlaka tüm testleri yaptır ihmal etme..en ufak bir ayrıntı bile işin seyrini değiştirir..zatwn zor işlemlerden geçiyoruz bari emeklerimiz boşa olmasın...
genetik testi bizde yaptırdık..sadece kan alınıyor ama sonucu 1 ayda çıkıyor...eğer denemeni yakında düşünüyorsan bir an önce yaptırmalısın...
merkezler çok önemli..şu devirde çıkarsız insanlar bulmak zor...sen nerde yaptırıyorsun..belki bi fikrimiz vardır diye soruyorum...
eline sağlık canım..sanırım sorduğunu bulmuşsun
canım çok geçmiş olsun...mutlaka önce sevinip sonra yıkılmak daha zordur...rabbim bi daha göstermesin inşallah...normal yolla şansınız varsa çok güzel...inşallah bebişin sana sürpriz yaparak gelir..
öyle yapıcam galiba çünkü yeniden başlamak için iyi bir meblada parada olması lazımsevgili çakırım neden iptal ediyrsunki ben de aynı duyguyu yaşamaıştım merkeze kızmıştım kesin diyrlardı tek koydular ve günlerce ben merkeze çok kızdım ama 9 tane dondurulmş bebeğim varken neden tekar sıfırdn deneyimki dedim ve buay tekrar başladm tedaviye sakın iptal etme herşey bizim için ve hayrlı olanı istiyoruz bizler rabbimden demek ki vardır bir hayr bence en kısa zaman da dondurulmşlarını dene cnm dondurulmş embriyo olması büyük şanş bizler için
öyle yapıcam galiba çünkü yeniden başlamak için iyi bir meblada parada olması lazım
malesef sıfırlarıda hastaneler sayesinde tükettik
artık dodurulmuşlarla denicez
Sağolasın arkadaşım Allah razı olsun.Allah sizlere yaşatmasın,beni de tekrarından korusun inşallah.Seviniyorsun,herkes duyuyor,saklayamıyorsun.Vücudun moda giriyor,göğüslerin süt doluyor,bulantılar,alt kasığın şişiyor,hassaslaşıyorsun ve sonra gümm.4 ayda 2 kürtaj.Ama çok şükür isyan etmedim etmem de.Yaşıcakmışım onları.Şimdi cennette 3 evladım var.İnşallah yani,umarım.Benim sebepsiz infertilite olduğu için,bir de son aylarda vücut hamileliği tanıdığı için belllkki diyorum,belki olur.Kısmet,hayırlısı inşallah tatlım.
cevabın için çok saol allah razı olsun
az öncede dediğim gibi tam olarak bilmiyorum ne yapıcağımı
dr bana kessinlikle iptal etmeyin dedi
hayırlısı allahtan bakarsın o milli piyango bizede çıkmış
inşallah aynı anda da pozitif sonuç alırız cnm arkadşm rabbm hepimizn kucağını doldursun inşallah inşallah tedavilerimz sorunsuz geçer
Kizlar hepinizin dualari kabul olsn ama o konuyu silmelerine hic sasirmadim...ne gerek vardiki boyle birm konu acmaya bu basligin altinda yapmak dulari yeterliydi bence...Kknin amaci disindaydi o ailan topik...yanls anlamayin ama boyle malesef!
DEW77 Girmissin keske nasil oldugunu da yazsaydin merak ediyorduk seni.
Arkadaslar dualar bitince ben kendimi bislukta hissettim tekrar baslazak mi acaba :))
SUDENAZ face gonderecegim insallah sana ama face de bu konudan hic konusmuyorum.bilen cok az kisi var onlarla da ozelden konustugumuz zaman bahsediyoruz.
Arkadaslar dualar bitince ben kendimi bislukta hissettim tekrar baslazak mi acaba :))
SUDENAZ face gonderecegim insallah sana ama face de bu konudan hic konusmuyorum.bilen cok az kisi var onlarla da ozelden konustugumuz zaman bahsediyoruz.
canım benimde face teki çoğu kişi bilmiyor..çok samimi olduklarım...ayrıca face de ben bu konularda bir paylaşım asla yapmam...zaten bu site dışındada kendi çevremde bu konuları açtırmam..sonuçta bunu ancak yaşayan bilir..
dualar bitti..ama transferdekiler için yasin e devam canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?