Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

bende siteyi açar açmaz konunun silindiğini görünce açıkçası çok sinirlendim...silen kişiye özel mesaj attım o sinirle..banlanırsam şaşırmayın

ARKADAŞLAR DİĞER DUALARIMIZ BİTTİ FAKAT TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

BLOWHOLE25
DEW77
EFEYLUL

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH

LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER

[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler kapalı[/TD]
[TD]ASM[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]7 tane donmuş[/TD]
[TD]estrofem kullanıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı[/TD]
[TD]eurofertil[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 tane donmuş[/TD]
[TD]doğum kontrolhapı kullanıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]izmir irenbe[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi
[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Ankara Medicana[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler kapalı[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]OMÜ[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]iki taraflı problemler[/TD]
[TD]gürgan
klinik
[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[TD]7 tane donmuş[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler yok[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[TD]bantlara
başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]anatolia[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]sonunda adet oldu:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]Ankara hacettepe ünv.[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite
[/TD]
[TD]OMÜ[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]5 tane
donmuş
[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler
[/TD]
[TD]umut tüp
bebek
[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]taze
deneyeck
[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]izmir
irenbe
[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]henüz tam belli değil[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER

[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN
ADET
[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme[/TD]
[TD]12 kasım[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]malesef
negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]tek tüpü yok/bahçeci/
2. deneme
[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]tüpler/soarnüs/3.deneme
[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[TD]SON
1
GÜNN!
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]yüksek fsh ,rezerv az/
kent hast./

2.deneme[/TD]
[TD]2 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD]SON
5
GÜNN!
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek infer.
/ankara medicana/
3.deneme
[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]SON 10 GÜNN!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR

[TR]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.
[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ
[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
Ali imran suresi-38

(amin)

blowhole arkadaşımızın yarın test günü inşallah güzel haberlerle gelicek..bekliyoruz...

cevabın için çok saol allah razı olsun
az öncede dediğim gibi tam olarak bilmiyorum ne yapıcağımı
dr bana kessinlikle iptal etmeyin dedi
hayırlısı allahtan bakarsın o milli piyango bizede çıkmış

AMİNNNN.aLLAH HEPİMİZİN DUASINI KABUL ETSİN BU SABAH AŞURE YAPIP İŞYERİMDE DAĞITTIM DUALARIMIZIN BİTTİĞİ GÜNE DENK GELMESİ ÇOK İYİ OLDU YÜCE RABBİM YÜZÜMÜZE BAKSIN

sevgili çakırım neden iptal ediyrsunki ben de aynı duyguyu yaşamaıştım merkeze kızmıştım kesin diyrlardı tek koydular ve günlerce ben merkeze çok kızdım ama 9 tane dondurulmş bebeğim varken neden tekar sıfırdn deneyimki dedim ve buay tekrar başladm tedaviye sakın iptal etme herşey bizim için ve hayrlı olanı istiyoruz bizler rabbimden demek ki vardır bir hayr bence en kısa zaman da dondurulmşlarını dene cnm dondurulmş embriyo olması büyük şanş bizler için

inşallah aynı anda da pozitif sonuç alırız cnm arkadşm rabbm hepimizn kucağını doldursun inşallah inşallah tedavilerimz sorunsuz geçer

Allah razı olsun arkadaşım.Rabbim cümlemizin dualarını kabul eylesin.Emeklerinizi zayi etmesin,şu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine.O'nun nimeti boldur,rızkı boldur.Sen vermeyi seversin Rabbim,binbir emekle uğraşan ve sonunda sana ellerini açıp,cennetinden masum,temiz,sağlıklı evlatlar dileyen biz aciz kullarını,burada ve dünyanın heryerinde bulunan mümin kullarını,geri çevirme Rabbim.Senin gücün herşeye yeter.Amin...Allahtan hayırlısı güzel dostum.Burası öyle garip bir atmosfer ki,kimse birbirini tanımıyor,ama yaşadıklarımız aynı olunca,hislerimiz,dilediklerimiz,gönlümüzdeki yara aynı olunca,güzel bir bağ kuruluyor.Hepinizin isminin altında önce hamilelik,sonra evlatlarınızın cetvellerinin eklenmesi dileğimle,herkese hayırlı cumalar...

Sağolasın arkadaşım Allah razı olsun.Allah sizlere yaşatmasın,beni de tekrarından korusun inşallah.Seviniyorsun,herkes duyuyor,saklayamıyorsun.Vücudun moda giriyor,göğüslerin süt doluyor,bulantılar,alt kasığın şişiyor,hassaslaşıyorsun ve sonra gümm.4 ayda 2 kürtaj.Ama çok şükür isyan etmedim etmem de.Yaşıcakmışım onları.Şimdi cennette 3 evladım var.İnşallah yani,umarım.Benim sebepsiz infertilite olduğu için,bir de son aylarda vücut hamileliği tanıdığı için belllkki diyorum,belki olur.Kısmet,hayırlısı inşallah tatlım.

Kizlar hepinizin dualari kabul olsn ama o konuyu silmelerine hic sasirmadim...ne gerek vardiki boyle birm konu acmaya bu basligin altinda yapmak dulari yeterliydi bence...Kknin amaci disindaydi o ailan topik...yanls anlamayin ama boyle malesef!

öyle yapıcam galiba çünkü yeniden başlamak için iyi bir meblada parada olması lazım
malesef sıfırlarıda hastaneler sayesinde tükettik
artık dodurulmuşlarla denicez

öyle yapıcam galiba çünkü yeniden başlamak için iyi bir meblada parada olması lazım
malesef sıfırlarıda hastaneler sayesinde tükettik
artık dodurulmuşlarla denicez

aynen öyle cnm bu işler acayp pahalı oldu hepimz için aman napalım hayrlısı olsun ben yurt dışına gidiyrdum sürekli şimdi diyorumki farzetki amerikaya gittin 1 aylık orda harcama yaptın ama şu içimde ki bebek özlemi varya herşeye bedel zor bir durum( bencede hem daha uygun masraf gerçi benm merkez de 2000 tl denildi indirim yapıcklar diye biliyrm en fazla olsun 1700 bak benm etrafmda 2 kardeşm dışnda bir çok kişi tup bebek yaptırdı daha yeni doğan bir bebe dondurulmş tedavi ile ben inanıyorum ki sende bende hepimizde olumlu sonuç alıcaz emin ol bak

Canım ya seni çok iyi anlıyorum ben de biri ikiz olmak üzere üç kere kürtaj oldum 4 evladımı kaybettim hemde yaklaşık bir buçuk sene içinde fizyolojim berbat oldu psikolojimi anlatmaya gerek yok ama elden ne gelir Allahın takdiri. Ama yılmayacağız biliyorum ki bu kadar acılara karşı rabbim bizi mükafatlandırıp kucağımızı boş bırakmıyacak .Canım benim doktorum bu ay adet olduktan sonra histeroskopi yapacak sen yaptırdın mı bu düşüklerin nedeni görülebiliniyormulş bu metodla ve çözümlenebiliniyormuş

DEW77 Girmissin keske nasil oldugunu da yazsaydin merak ediyorduk seni.

Arkadaslar dualar bitince ben kendimi bislukta hissettim tekrar baslazak mi acaba :))

SUDENAZ face gonderecegim insallah sana ama face de bu konudan hic konusmuyorum.bilen cok az kisi var onlarla da ozelden konustugumuz zaman bahsediyoruz.

artık olumlu düşünmene sevindim...inşallah herşey istediğin gibi gerçekleşir..

inşallah aynı anda da pozitif sonuç alırız cnm arkadşm rabbm hepimizn kucağını doldursun inşallah inşallah tedavilerimz sorunsuz geçer

aminnnn canım inşallah.....

Kizlar hepinizin dualari kabul olsn ama o konuyu silmelerine hic sasirmadim...ne gerek vardiki boyle birm konu acmaya bu basligin altinda yapmak dulari yeterliydi bence...Kknin amaci disindaydi o ailan topik...yanls anlamayin ama boyle malesef!

canım şaşırttın beni doğrusu..kk nın amacı neki? dışı olsun....konuyu ben açtım..lavinia da bir çok topicin içinde yayınladı...biz bir emek verdik...günlerce okuduk..sadece kendimiz için değil..bu yoldaki tüm arkadaşlarımız için ....konuyu okudunmu bilmiyorum ama sadece herkes yalnız olmadığını bilsin,onlar içinde okuduğumuzu görsün ve amin desinler diye....sonuçta bizim bu topiğe herkes girmiyor...kabul etmeyen demez yani...ayrıca silen arkadaşla görüştüm..onun silme amacıda çok başka sebepmiş...

sonuçta hepimiz biliyoruzki biz elimizden geleni yapıyoruz ama verecek olan rabbim...ondan istiyoruz...dua bizim için en büyük ilaç,destek,ihtiyacımız var...
bizim gibi düşünmeyenlerede saygımız var tabi..ama benim kızdığım nokta şuu ki....arkadaşlarımız tüm içtenlikle konuyu okudu,ağlayanlar oldu,samimiyetleri ile amin dediler....çoğunluk bu ttaraftayken olacak bişey değil...

dua lara iştirak eden butun arkadşlarım allah sizdn razı olsun elinize dilenize yüreğinize saplık rabbm inşallah hepimizin annelik özlemini bitirsin kucaklarımz dolsun bebişlerle bu sefer ben de katılmak istiyrom dua ya ama şuanda kanamam var ben hergun normalde yasin okuyrm her sabah ben de kanamamın bitmesini bekliyrm 4 gözle kur an okumak dinlemek beni çok sakinleştiriyor inşallah yenidn başlayalım hepimz birden

Arkadaslar dualar bitince ben kendimi bislukta hissettim tekrar baslazak mi acaba :))

SUDENAZ face gonderecegim insallah sana ama face de bu konudan hic konusmuyorum.bilen cok az kisi var onlarla da ozelden konustugumuz zaman bahsediyoruz.

canım benimde face teki çoğu kişi bilmiyor..çok samimi olduklarım...ayrıca face de ben bu konularda bir paylaşım asla yapmam...zaten bu site dışındada kendi çevremde bu konuları açtırmam..sonuçta bunu ancak yaşayan bilir..

dualar bitti..ama transferdekiler için yasin e devam canım...

slm canm sana ulaşmaya çalışıyorum yeni olduğum için özel msj atamadım snn açtığın topik varya pcolularla ilgili oraya yazı yazdm sana cevabını bekliyorum k.bakma rahatsız ediyorum seni ama bnm için önemli Allah herkese hayırlı evlatlar versinn

arkadaşlar dua katılımlarına destek veren,okuyan,amin diyen tüm arkadaşlarımın ağzına yüreğine sağlık diyorum...ama özellikle LAVİNİA sana ayrıca bu büyük çaban için teşekkür ederim...dün gördüm..bir çok topicin içine dua yı eklemişsin...rabbim emeklerini ,isteğini karşılıksız bırakmasın inşaallah...

rabbim hepimizin tedavilerinde yar ve yardımcı olsun...pozitif sonuçlar almamızı devamında sonuna kadar götürüp sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin....

dualara devam isteyen arkadaşlarım...bence artık transferdekiler için devam edelim...

Kızlar biraz önce kontrolden geldim,moralim çok bozuldu. Yaşadıklarımı anlatıyım; bugün doktor son bir usg yapıp transfer tarihini belirleyecekti. Doktorun yanına girmeden bir lavobaya giriyim dedim, bir baktım kanamam olmuş. Doktora söyledim baktı neyse ,evet kanama var dedi,nedeni herhangi birşey olabilirmiş. Pazartesi tekrar çağırdı, kanama devam ederse transfer yok ( Bir daha ki ay histeroskopi yaparız,rahime ayrıntılı bakarız dedi.Kanama devam etmezse salı transferim olacak, Rabbimden hayırlısını diliyorum lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…