hayatım şu saat itibariyle adet oldum merkezi aricam doktora gitmiştim kist var dedi adet olmama engel olmuş dedi ilaç felan verdi ama ben dün hamama gittim bence faydası oldu kasede attırdım ve göbeğime baya masaj yaptırdım ve bugün adet oldum bende histereskopi yaptırmıştım ama ilk yarım saat ağrım oldu hafif kanamam oldu sonra kalktım kadıköye gezmeye gittimkızlar bu historoskopi sarstı beni sanırım. kanama ve kasılma gibi ağrı var biraz. yaptıranlar; kanama oldu mu sizde ne kadar sürdü? merkez kanama olur dedi gerçi ama, ne bilim deneyim paylaşımı farklı bir şey sanırım.
SUDENAZ, EFEYLÜL; kızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler.
PETEK_UNAL; canım durumun yarın netleşecek sanırım; öyle hatırlıyorum. Allah yardımcın olsun. Dr'un dedikleri çok doğru bence de. insan beklediği tedavi ve transfer süreci uzayınca üzülüyor, kırılıyor gibi oluyor tabi. ama en önemlisi en küçük fark edilen bir sorun bile varsa ertelenmesi, belki sonunda olacak bir negatifi ortadan kaldırıyor. yani öyle düşüneceğiz. canım; herşeyin hayırlısı. yarın inşallah, senin için en hayırlı haberi alacağına inanalım ve dua edelim inşallah.
DEW77; iyi dileklerin için teşekkür ederim, inşallah öyledir. adet olacakmışsın belirtilerin varsa, bence de endişe etme. benim ilk transferde gögüslerim bir anda inmişti, kasık ağrısı falan hiç olmamıştı. o gün anlamıştım, negatifi göreceğimi aslında. hamilelik ve adet belirtilerinin birbirine çok yakın olduklarını duyuyoruz hep, seninki de umarım hamilelik belirtisidir.
BEBEŞİM1; Amin, Allah kabul etsin hepimizin dualarını arkadaşım. duayı hepimiz yani bu süreçteki, evlat isteyen herkes için okuyup bağışladık. Allah kabul etsin. hepimiz aynı yoldayız.
WİSH; historoskopi olmuştun diye hatırlıyorum wish? antibiyotik onun için miydi? Allah yardımcın olsun, inşallah hayırlı ve güzel bir bir tedavi süreci olsun cnm
SEVDAMMMM; bu adet gecikmesi hakkında merkezinle görüştün mü canım?
Kızlar biraz önce geldim doktordan, kanamam olmadı o günden sonra. Yarın benim için büyük gün transfer olacakHepinizin dualarına çok ihtiyacım var, sizlerden başka kimse bilmiyor... Doktor 10 gün rapor verdi, evde vakit geçirecem artık.
kızlar bu historoskopi sarstı beni sanırım. kanama ve kasılma gibi ağrı var biraz. yaptıranlar; kanama oldu mu sizde ne kadar sürdü? merkez kanama olur dedi gerçi ama, ne bilim deneyim paylaşımı farklı bir şey sanırım.
kızlar, sevgili arkadaşlarım; ne bilim yazayım yazmayayım bilemedim.sonra yazayım, burada karar verilsin dedim. süper dualar buldum. ne dersiniz?
hayatım şu saat itibariyle adet oldum merkezi aricam doktora gitmiştim kist var dedi adet olmama engel olmuş dedi ilaç felan verdi ama ben dün hamama gittim bence faydası oldu kasede attırdım ve göbeğime baya masaj yaptırdım ve bugün adet oldum bende histereskopi yaptırmıştım ama ilk yarım saat ağrım oldu hafif kanamam oldu sonra kalktım kadıköye gezmeye gittim
Sudenazcım bana da face adresini yollarmısın özelden bende katılmak istiyorum
Bir şeyi merak ettim bende 10 gün içinde histeroskopi olacağım histereskopi oldukran sonraki ayda dondurulmuşların transferi oluyor mu bebişlerimi almak için sabırsızlanıyorumda:)
hayatım şu saat itibariyle adet oldum merkezi aricam doktora gitmiştim kist var dedi adet olmama engel olmuş dedi ilaç felan verdi ama ben dün hamama gittim bence faydası oldu kasede attırdım ve göbeğime baya masaj yaptırdım ve bugün adet oldum bende histereskopi yaptırmıştım ama ilk yarım saat ağrım oldu hafif kanamam oldu sonra kalktım kadıköye gezmeye gittim
kızlar b12 iğnesi oldum geldim şimdi oturamıyorum çok acıdı :)))
aa canım nıe ıgne..ben hapını kullanıyodum..
Saol canım darısı sizlerin başına, raporu alınca ben de ilkk teşhise ne yazdı diye baktım, PELVİK ENFEKSİYON diye yazmış.canımmm hayırlı olsun...
bende trasnferden sonra rapor almak ıstıyorum ..dr ne yazdı rapora..
tup bebek falan yazarsa şirkete veremem
Evet kavuşuyorum bebeklerime 2 tane transfer edilecek, tabi inşallah sorunsuz çözülürlerse....çok sevindim bi aksililk çıkmamasına :)) bende yarın okula başlıyorum öğrencilerime kavuşuyorum :)) inşallah çok rahat bi transfer olur. sorunsuz miniklerini alıp gelirsin :)) bi daha da hiç ayrılmazsın :))
Blowhole'u bende cok merak ediyorum coktan sonucunu almis olmasi lazim....dierim olumlu olur....
Bende bugun regli belirtilerim var....kasiklarim cok agriyor kizlar...biraz hevesim umidim kirildi gibi...sudenaz diger topikte yazmissin estrofem adet gecikmesi yapar diye ben hic bilmiyordum....bu bilgi icin tesekkurler....belkide regli olmak istoyor vucudum estrofem engelliyor bilemedim...
kızlarrr ben işyerınden face e giremıyorum..
sakın bensız kaynatmayın
bu arada elize snle aynı merkezdeyız.. ager gıdecegımız zaman aynı gunu denk gelir falan haberleşelim..
bu arada kızlarrr kımın tedavısı iptal oldu..
DEW77 nasilsin cok az kaldi sonuca heyecan dorukta olmali. İnsallah hayirli mijdeli haberi verrsin hepimize:)))
ınjurıy rahim yaralama yapılım tutunma şansını artırıyomuş
aranızda dondurulmuşlarla bu tekniği oyguluyan varmı cevaplarsanız çok sevinirim
çakırım ben sana diğer diğer sayfada yazdım ama ben bu tedaviyi ilk defa duydum sendn ben de buay dondurulmş tedavisindeym ama estrofem kullanıyrm inşallah tutunmaya yardımcı olur ama m ettim kendi dr ma da sorucm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?