kızlar merhaba,
ben eylül ayında ilk denememi yaptım bebeğim tutundu pozitif sonucu gördük ama maalesef kalp atışlarını duyamadan kaybettik
simdi iki tane dondurulmusum var daha fazla beklemek istemiyorum.
bahçelievler medical parkta tedavi oldum ama simdi bahçeci fulyaya gitmek istiyorum.fikri olan varmı?hastane dondurulmuslarımı verir sorun çıkartmaz dimi ?
bu hafta randevu alıcam..bakalım ne diyecekler..
simdiden kalbim çarpıyorrr
allah herkesin kucağını doldursun....
kızlar tekrar döndüm aranıza,
bugün adetimin ikinci günüydü bahceci fulyaya gittim doktoruma bayıldımmm :)
bana 1.si neden olmamış araştıralım dedi
bu ay yapamayız dedi ama olsun doktorum cok içimi rahatladı gec olsun güç olmasın
haftaya rahim filmim cekilecek ve bazı testler istedi sonrada histeroskopi yapılacak ona görede ocak adetimden sonra insallah problem cıkmazsa :)
dondurulmuslarıma kavusucam :)
bu arada face e benide eklermisiniz? burdan devamlı yazamıyorum
kızlar tekrar döndüm aranıza,
bugün adetimin ikinci günüydü bahceci fulyaya gittim doktoruma bayıldımmm :)
bana 1.si neden olmamış araştıralım dedi
bu ay yapamayız dedi ama olsun doktorum cok içimi rahatladı gec olsun güç olmasın
haftaya rahim filmim cekilecek ve bazı testler istedi sonrada histeroskopi yapılacak ona görede ocak adetimden sonra insallah problem cıkmazsa :)
dondurulmuslarıma kavusucam :)
bu arada face e benide eklermisiniz? burdan devamlı yazamıyorum
hoşgeldin canım aramıza...inşallah son denemen olur...listeye ekliyorum seni....bazı bilgilerinide yazarsan tam olacak (yaş,merkez,sebep,donmuş sayın)
hoşgeldin canım aramıza...bence merkezini aç bi konuş,bi kaç ay için tek embriyo koymazlar...bekleme yani...
anca eve geldim..ilk işim sana bakmak oldu ve inanılmaz mutlu oldum...
tebriklerrrrrrr ilk hamişimize...Allah nazarlardan saklasın..kucağına almayıda nasib etsin inşallahhhhhhhhh
herkes halaya girsin bakim..
şimdi dew anlat bakalım belirtin olmuşmuydu...bide sana kaç embriyo vermişlerdi? ve testi tekrarlıycakmısın....
kızlarrr tekrar hepinize cok tesekkur ederim tek tek hepinize yazmak geliryo icimden ama bugun bedenen ve ruhen epey yogun dustum 15 gun sonra evden cıktım birde duygu seli tam koptum...
ben inaniyorum herkes sirayla bu ay bitmeden ve yılbasindan sonra guzel haberlerini siralayacak...hepiniz dualarimdasiniz....
hamiş listemizi görünce çok sevindirik oluyorum :)))) hep boştu artık başladık doldurmaya inşallah sırayla hepimiz geçeriz inşallah o listeye :)))
arkadşlar ben merkezdn yeni geldim transfer tarihim 26 aralık herşey normal şuanda bile yapabilirim ama vaktini bekliyrm ne vakti bu ben anlamadım ama adetimn 20 gününe denk geliyr biraz uzun geldi süre tühhhhhhh yılbaşını evde yatarak geçiricem işte böylee
canım aradım az önce tüp bebek merkezini, şu an antalyada olduğumuz için izmire gelip gitmemiz çok zor başka doktora muayene olsam oraya trasnfere gelsem nasıl olur dedim, olur dediler. bizim işyerine yakın medisu var burda kadın doğumcusu süpermiş profmuş ama günleri çok dolu 29 una randevu aldım. zaten 8-9 ocak gibi de regl olucam, 3. gününde doğum kontrol hapı almaya başlarsın sonraki süreci birlikte takip ederiz transfere gelirsin dediler. çok helecanlandım allaaam yaaazaten bu süreçte transfer martı falan bulucak yani iki tane koyucaklar. şubata bile gelse 2 tane koyucaklar siz gelin burda konuşuruz dediler
arkadşlar ben merkezdn yeni geldim transfer tarihim 26 aralık herşey normal şuanda bile yapabilirim ama vaktini bekliyrm ne vakti bu ben anlamadım ama adetimn 20 gününe denk geliyr biraz uzun geldi süre tühhhhhhh yılbaşını evde yatarak geçiricem işte böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?