efeylül sakın tes falan yapıyım deme lütfen sabret az kaldı inşlh listede ikinci sırada seni göreceğiz:))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm degerim 119.50 sevincten ucuyorummmmmmmmmmmmmmmm hemen yazayim istedim :)))))
Ben iyiyim canım, transferim gayet iyi geçti. İki embiryo transfer ettiler,3 saat yattım sanki evdeymişim gibi uyumuşum bile.Ama bugün biraz kasıklarımda ağrı var, o nedenle karamsarlık bulutları çöktü içime. Dew77 sonucunu görünce bir ağlama tuttu ki anlatamam. Acaba bizde yaşayabilecek miyiz? Hadi sırada sen varsın.... bu arada ben şimdiden yatmaktan sıkıldım... İnternete fazla girmemeye çalışıyorum, kocişim kızıyor. Ara ara girip size haber veririm. Ne olur dua edin,çok bunalıyorum...DEW77 sonucunu gorunce hemen test yapmak istedim cok heveslendimilk hamisimiz olarak listenin basinda olacaksin insallah :))
PWTEK-UNAL nasilsin canim.iyisin demi :))
selam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza eğer kabul ederseniz aradan uzun bir zaman geçtikten sonra yine burdayım dondurulmuşlarla devam ediyorum hayatıma pazartesi günü transferim var ve sizlerden dua istiyorum bu benim 4. denemem aşılamaları saymazsak dualarınız eksik etmeyin şimdiden teşekkürler
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm degerim 119.50 sevincten ucuyorummmmmmmmmmmmmmmm hemen yazayim istedim :)))))
çok sevindim sağlıcakla al kucağınaKızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm degerim 119.50 sevincten ucuyorummmmmmmmmmmmmmmm hemen yazayim istedim :)))))
selam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza eğer kabul ederseniz aradan uzun bir zaman geçtikten sonra yine burdayım dondurulmuşlarla devam ediyorum hayatıma pazartesi günü transferim var ve sizlerden dua istiyorum bu benim 4. denemem aşılamaları saymazsak dualarınız eksik etmeyin şimdiden teşekkürler
kızlar merhaba, ben dew i ararken tesadüf buldum burayı, bizim de dondurulmuş 4 embriyomuz var, geçen sene aralık gibi başlamıştık tüp bebek işlemlerine, 35 i doldurmadığım için tek embriyo koydular ve tutmadı, aslında ilk test pozitif çıktı çok sevindik ama ikinci negatif çıktı tam bir yıkım oldu bizim için(( herneyse epey bir toparlayamadım ben kendimi şimdi yeniden dondurulmuşlardan transfer düşünüyoruz. mart ayında 35 imi dolduracağım için marttan sonra düşünüyoruz. sizlerle deneyimlerinizi paylaşmayı çok isterim. bütün bunlar çok yıpratıcı ve demotive edici paylaşmak biraz olsun rahatlatıyor inşallah hepimizin dileği bir an önce gerçekleşir
Ben iyiyim canım, transferim gayet iyi geçti. İki embiryo transfer ettiler,3 saat yattım sanki evdeymişim gibi uyumuşum bile.Ama bugün biraz kasıklarımda ağrı var, o nedenle karamsarlık bulutları çöktü içime. Dew77 sonucunu görünce bir ağlama tuttu ki anlatamam. Acaba bizde yaşayabilecek miyiz? Hadi sırada sen varsın.... bu arada ben şimdiden yatmaktan sıkıldım... İnternete fazla girmemeye çalışıyorum, kocişim kızıyor. Ara ara girip size haber veririm. Ne olur dua edin,çok bunalıyorum...
kuzum çok sevindim hamişlerin duası kabul olur bizede dua etmeyi unutma bu arada bende dün doktora gittim tedaviye start vermelk için ama doktorum 1ay daha erteledi kistim duruyormuş malesef ilaç verdi kullan önümüzdekü ay daha iyi olur senin için dedi bende inandım bakalım
ayy cnm cok sevindim sakın hemen at o karamsar düsünceleri bebisler seninle tadını cıkarBen iyiyim canım, transferim gayet iyi geçti. İki embiryo transfer ettiler,3 saat yattım sanki evdeymişim gibi uyumuşum bile.Ama bugün biraz kasıklarımda ağrı var, o nedenle karamsarlık bulutları çöktü içime. Dew77 sonucunu görünce bir ağlama tuttu ki anlatamam. Acaba bizde yaşayabilecek miyiz? Hadi sırada sen varsın.... bu arada ben şimdiden yatmaktan sıkıldım... İnternete fazla girmemeye çalışıyorum, kocişim kızıyor. Ara ara girip size haber veririm. Ne olur dua edin,çok bunalıyorum...
hosgeldin mucksselam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza eğer kabul ederseniz aradan uzun bir zaman geçtikten sonra yine burdayım dondurulmuşlarla devam ediyorum hayatıma pazartesi günü transferim var ve sizlerden dua istiyorum bu benim 4. denemem aşılamaları saymazsak dualarınız eksik etmeyin şimdiden teşekkürler
aman allahım tüm gün aklımdaydın ama anca eve gelebildim tebrikler tatlım allah kucağına almayı nasip etsinKızlarrrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmm degerim 119.50 sevincten ucuyorummmmmmmmmmmmmmmm hemen yazayim istedim :)))))
kızlar kusura bakmayın cok yoğunum dua fialan okuyamadım hem reglim yeni bittisudenazcım 303 Besmele , 303 Kelime_i Tevhid daha ekler misin?
canım postaa kutundam msj silebilir misin özel msj atıyorum fakat sana ulaşmıyor kutun doluymuş :)))
Ben iyiyim canım, transferim gayet iyi geçti. İki embiryo transfer ettiler,3 saat yattım sanki evdeymişim gibi uyumuşum bile.Ama bugün biraz kasıklarımda ağrı var, o nedenle karamsarlık bulutları çöktü içime. Dew77 sonucunu görünce bir ağlama tuttu ki anlatamam. Acaba bizde yaşayabilecek miyiz? Hadi sırada sen varsın.... bu arada ben şimdiden yatmaktan sıkıldım... İnternete fazla girmemeye çalışıyorum, kocişim kızıyor. Ara ara girip size haber veririm. Ne olur dua edin,çok bunalıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?