rabbim insallah bu sefer yüzünü güldürürde bebeklerine kavusursun.Benimde 3.denemem ocakta olacak bu sefer dondurulmuslarlan sansimizi deniyecegiz.selam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza eğer kabul ederseniz aradan uzun bir zaman geçtikten sonra yine burdayım dondurulmuşlarla devam ediyorum hayatıma pazartesi günü transferim var ve sizlerden dua istiyorum bu benim 4. denemem aşılamaları saymazsak dualarınız eksik etmeyin şimdiden teşekkürler
DEW77 canım çok tebrik ederim o kadar çok duygulandım ki pozitiv sonuca burda birbirimizi görmesekde herşeyi hep beraber yaşıyoruz üzüntüyü sevinci.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin lütfen kendine çok dikkat et
selam kac defa tüp bebek yaptindualarım yeni deneme yaptıranlara, ama negatif sonuç alanlara tavsiyem acıbadem sadece deneme yapoyor araştırma falan yok 2. bir doktora daaha görünün bence ben bir doktora başladım bakalım nedenini araştırıyor neden omadığını , bi sonuç bulursM sizede tavsiye edeceğim.
dualarım yeni deneme yaptıranlara, ama negatif sonuç alanlara tavsiyem acıbadem sadece deneme yapoyor araştırma falan yok 2. bir doktora daaha görünün bence ben bir doktora başladım bakalım nedenini araştırıyor neden omadığını , bi sonuç bulursM sizede tavsiye edeceğim.
rabbim insallah bu sefer yüzünü güldürürde bebeklerine kavusursun.Benimde 3.denemem ocakta olacak bu sefer dondurulmuslarlan sansimizi deniyecegiz.
canım bol şans diliyorum sana, dualarımız seninle, tez zamanda hamiş kalırsın inşallah
hoşgeldin canım aramıza...inşallah son denemen olur...listeye ekliyorum seni....bazı bilgilerinide yazarsan tam olacak (yaş,merkez,sebep,donmuş sayın)
sudenazz canım bu dördüncü denemem polikistikover ıvı tüp bebek merkezi yaş 31 altı tane donmuşum var iki tanesini şimdi kullanıcaz eğer sağlıklı çözülürlerse34:
yok canım konuşmadım ama su andaki hastanemle konustum biz sizin yanınıza emriyolog veriyoruz birlikte gidip alıyosunuz getiriyosunuz bebeklerizini dedilerrr :)
sorun çıkaramazlar dediler
[QUOTE=wish_;22166627]canım tedavin hayırlı olsun senle aynı klınkteyiz daha öncedende msj ına cvp vermiştim tedavilemiz aynı tarihlere gelicek seninle,
canım özelden msj attım sana face adresimi yazdım.
arkadşlar ben merkezdn yeni geldim transfer tarihim 26 aralık herşey normal şuanda bile yapabilirim ama vaktini bekliyrm ne vakti bu ben anlamadım ama adetimn 20 gününe denk geliyr biraz uzun geldi süre tühhhhhhh yılbaşını evde yatarak geçiricem işte böylee
dualarım yeni deneme yaptıranlara, ama negatif sonuç alanlara tavsiyem acıbadem sadece deneme yapoyor araştırma falan yok 2. bir doktora daaha görünün bence ben bir doktora başladım bakalım nedenini araştırıyor neden omadığını , bi sonuç bulursM sizede tavsiye edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?