bak ne olduğunu asla bilemessin belki bebeyinin habercisidir lekekizlarrrr dunyam yikildi ilk lekenlenmem oldu(( ikinci denememde de boyle olmistu dokizuncu gun ilk lekenmem olmustu. amirim gene ayni olacak ((
kizlarrrr dunyam yikildi ilk lekenlenmem oldu(( ikinci denememde de boyle olmistu dokizuncu gun ilk lekenmem olmustu. amirim gene ayni olacak ((
kizlarrrr dunyam yikildi ilk lekenlenmem oldu(( ikinci denememde de boyle olmistu dokizuncu gun ilk lekenmem olmustu. amirim gene ayni olacak ((
kizlarrrr dunyam yikildi ilk lekenlenmem oldu(( ikinci denememde de boyle olmistu dokizuncu gun ilk lekenmem olmustu. amirim gene ayni olacak (([/QUOT
canım benim üzülme hemen koyverme kendini bi çok hamileliğin belirtisi oluyor bu lekelenme, sakın üzülüp moralini bozma
canım benim çok sevindim herşeyin güzel olduğuna:)içim kıpır kıpır oldu şimdi artık ben senin güzel heberlerini bekliyor olcağım
Kızlar şindi benim süreç şöyle olacak;
29 aralık: doktorumdan randevu aldım kontrole gidicem, regl nin 3. günü ( aşaa yukarı 11 ocak) doğum kontrol hapı kullanmaya başlıycam, 16. gün burun spreyi dedi sonrasını konuşuruz dedi, şubat reglsi geçtikten sonra da transferi yaparız dedi. siz de de bu kadar uzadımı bu süre. ya da kent mi böyle yapıyo annamadım ben ! ama çok öteledi gibi geldi bana. dew sen de kentte yaptırmıştın dimi?
sudenaz canım bana 100 besmele 100 tevhid daha ekler misin...
canım bende 1 ay doğum kontrol hapı kullandım... iyi bir süreç hazırlamış doktorun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?