Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kizlarrrr dunyam yikildi ilk lekenlenmem oldu (( ikinci denememde de boyle olmistu dokizuncu gun ilk lekenmem olmustu. amirim gene ayni olacak ((

kizlarrrr dunyam yikildi ilk lekenlenmem oldu (( ikinci denememde de boyle olmistu dokizuncu gun ilk lekenmem olmustu. amirim gene ayni olacak ((
bak ne olduğunu asla bilemessin belki bebeyinin habercisidir leke
belkide adet oluyosun hemen dr ara ve durumu anlat eyer izin vermesse sakın test falan yapma
allaha sığın başka elden bişi gelmez
çok harekket etmemeye çalış eyer memeyinin habercisi ise kanamaya dünüşmesin

sakın uzulme kendini yipratma lutfen biraz sabir et bende lekelenmem olmadi diye uzulmustum tutmadi acaba diye ama belli olmuyor biliyorsun icini ferah tut guzelim gorunen o ki yerlesme kanamasi bu....

ben transfer olduğumda şu lekelenmeyi görürsem göbek atıcam yaaaaaaaaa....gebeliğin en büyük belirtisi bence....kimde oluyosa o kişi pozitif sonuç alıyor...

mızmızlanmayı bırak daha öğrendiğin bi sonuç yok..bebişlerinin tadını çıkar..

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF
[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]1100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia[/TD]
[TD]909[/TD]
[TD]909[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]1623[/TD]
[TD]1345
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]5932
[/TD]
[TD]6254
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]64.068
[/TD]
[TD]63.746
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

DEW77
EFEYLUL
PETEK-UNAL

[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Off canım neden böyle oluyor yaaa bende çok umutsuzum ilk günden beri hafif pembelikler var, bir de şiddetli kasık ağrısı hatta dün gece dayanamadım acile gittik. İnan kendimden sıkıldım... Neyse canım ya ben de sana teselli vereceğime iyice moralini bozuyorum değil mi? Çıkmadık candan umut kesilmez bekle bakalım birkaç gün daha, ne yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyacağız. Şu cuma vaktinde Rabbim yardımcımız olsun...

cnm hepinize hayrlı cumalar rabbm açtığımız ellerimizi boş çevirmesin dualarla buluşalım inşallah rabbimn katında hepimz anne olalım inşallah ...bana 1 tane yasin eklermisin cnm

yaaa ne var bunda dünyayı başına yıkıcak sanki elinde kan sonucu var negatif olark lütfen rahat olsana birazcıkkk hem lekelenme belirtidir derler bir anne düşünki 3 çocoğu var ve her bebeğinde farklı belirti yaşamış 1 kadın her gebeliğinde farklı belirti yaşıyor sen şimdi ilkinde bunu yaşadın diye 2.side aynı olucak diye birşey yok yani dur bakalım dua et bolca tam cuma vakti kendini sıkma tadını çıkar bebeğinin cnm

benim annem iki gebeliğini de 3. ayında farketmiş, regl olur gibi normal kanaması olmuş düşünün!!

canım benim çok sevindim herşeyin güzel olduğuna:)içim kıpır kıpır oldu şimdi artık ben senin güzel heberlerini bekliyor olcağım

slm wish cm t ederm inşallah hiç birsorun çıkmaz son zamana kadar ve ben bebeklerimi alır gelirim evime şimdiden plan yapıyrm neler yapıcam neler yapmıcm diye zor birdurum ama heyecnlı işte sigara olayınıda bitirirsem bir sorunm kalmıck inşallah dua ette ben şu sigaradn kurtulaym enkısa zaman da inşallah sende alıcaksın bebeklerini bizde senın mutluluğunu paylaşıcaz

hepinize cok tsk ederim canlarim .. doktorumla gorustum artmadikca ve tekrarlamadikca sanssimin oldugunu soyledi :))) bakalim hayirlisi zatwn iki gun kaldi pazartesi test gunum. RABBİM neylerse guzel eyler elbet. biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi RABBİMin arzusuna bagli. o istedikten sonra kimse engel olamaz ona :))

Kızlar şindi benim süreç şöyle olacak;
29 aralık: doktorumdan randevu aldım kontrole gidicem, regl nin 3. günü ( aşaa yukarı 11 ocak) doğum kontrol hapı kullanmaya başlıycam, 16. gün burun spreyi dedi sonrasını konuşuruz dedi, şubat reglsi geçtikten sonra da transferi yaparız dedi. siz de de bu kadar uzadımı bu süre. ya da kent mi böyle yapıyo annamadım ben ! ama çok öteledi gibi geldi bana. dew sen de kentte yaptırmıştın dimi?

arkadaşım lütfen üzülme belkide bebişin seninledir.lütfen moralini bozma. Allahım yar ve yardımcımız olsun canım

canım bende 1 ay doğum kontrol hapı kullandım... iyi bir süreç hazırlamış doktorun...

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF
[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]1100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia[/TD]
[TD]909[/TD]
[TD]909[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]1623[/TD]
[TD]1345[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_[/TD]
[TD]1300[/TD]
[TD]1300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]6132
[/TD]
[TD]6454
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]63.868
[/TD]
[TD]63.546
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

DEW77
EFEYLUL
PETEK-UNAL

[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]27[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…