teşekkür ederim canım, sen ne aşamadasın şimdi?
şuan estrofem kullanıyorum..pazartesi randevum var...rahim kalınlığına bakılıp transfer günü belli olacak bi aksilik çıkmazsa..
şuan estrofem kullanıyorum..pazartesi randevum var...rahim kalınlığına bakılıp transfer günü belli olacak bi aksilik çıkmazsa..
Ne güzel canım ya transfer tarihinde belli olur,hayırlısı olsun senin için. Bu arada ben 100 er tane daha okudum...şuan estrofem kullanıyorum..pazartesi randevum var...rahim kalınlığına bakılıp transfer günü belli olacak bi aksilik çıkmazsa..
benimde aynı bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum uzun protokol oluyor cnm normal kist filan olusmaması için sanırımKızlar şindi benim süreç şöyle olacak;
29 aralık: doktorumdan randevu aldım kontrole gidicem, regl nin 3. günü ( aşaa yukarı 11 ocak) doğum kontrol hapı kullanmaya başlıycam, 16. gün burun spreyi dedi sonrasını konuşuruz dedi, şubat reglsi geçtikten sonra da transferi yaparız dedi. siz de de bu kadar uzadımı bu süre. ya da kent mi böyle yapıyo annamadım ben ! ama çok öteledi gibi geldi bana. dew sen de kentte yaptırmıştın dimi?
bencedesakın uzulme kendini yipratma lutfen biraz sabir et bende lekelenmem olmadi diye uzulmustum tutmadi acaba diye ama belli olmuyor biliyorsun icini ferah tut guzelim gorunen o ki yerlesme kanamasi bu....
amin kötü düsünme aklını dağıtcak seylerle ilgilen cnmOff canım neden böyle oluyor yaaa bende çok umutsuzum ilk günden beri hafif pembelikler var, bir de şiddetli kasık ağrısı hatta dün gece dayanamadım acile gittik. İnan kendimden sıkıldım... Neyse canım ya ben de sana teselli vereceğime iyice moralini bozuyorum değil mi? Çıkmadık candan umut kesilmez bekle bakalım birkaç gün daha, ne yapalım kaderimizde ne varsa onu yaşıyacağız. Şu cuma vaktinde Rabbim yardımcımız olsun...
Sudenaz az kalmis hadi hayirlisi canim...transfer gunun bu defa belli olur insallah....
Kizlar haklisiniz belirtileri yazacaktim unuttum acayip bir bas agrisi cekiyorum 2 gundur kafam yerinde degil.
Transferim 2 aralikta oldu o gece itibariyle 5 aksam araliksiz her gece atesim cikti,oyle aman aman yukselmedi ama al al oluyordu yanaklarim minosetle dusurdum hep.38 civariydi.
5 aralıkta asırı bir bulantim olmustu yemegimi yarida birakmistim bu arada agri sizi hicbirseyim yoktu,ta ki transferden tam bir hafta sonra cuma gunu kasikta baya baya regli agrilarim basladi ateslenmemde gun asiri olmaya baslamisti,test gunume kadar hep agrim oldu kizlar her saniye regli olcam diye hem sinir harbi yasadim.
Kizlar onun disinda bende belirti olmadi.Bunun disinda ben cok yattim gunumun %80ini yatarak gecirdim kizlar bu bana cok yardimci oldu buna eminim.
Ne güzel canım ya transfer tarihinde belli olur,hayırlısı olsun senin için. Bu arada ben 100 er tane daha okudum...
Ha bir de o aşamalar var dimi, biz antalyada yaşıyoruz, transfer için izmire gidicez, burda başka bir doktora muayene olucam ben, inşallah bir aksilik çıkmaz.... sen sonuca yaklaşmışsın, inşallah bir an önce kavuşursun meleğine
cnm süper biz seninle aynı anda beklicz sonucu rabbm hakkn da hayrlı olanı versin ben kaçtım i akşamlar
canım yolun açık olsun inşallah. en güzel haberleri duymanı ve duyurmanı diliyorum Allahtan. Herşey çok güzel ve kolay olsun senin için inşallah. Hayırlı yolculuklar şimdiden cnm. zaten haberleşiyor olacağız diye düşünüyorum gittiğinde de.
amin kötü düsünme aklını dağıtcak seylerle ilgilen cnm
pembelikler olabilirmiş hiç takma onu senden de güzel hbr alacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?