Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF
[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]1100[/TD]
[TD]1100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]1623[/TD]
[TD]1345[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_[/TD]
[TD]1300[/TD]
[TD]1300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye[/TD]
[TD]300[/TD]
[TD]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]6435
[/TD]
[TD]6757
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]63.565
[/TD]
[TD]63.243
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

DEW77
EFEYLUL
PETEK-UNAL

[TR]
[TD]OKUYANLAR[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014[/TD]
[TD]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81[/TD]
[TD]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI
[/TD]
[TD]27[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

şuan estrofem kullanıyorum..pazartesi randevum var...rahim kalınlığına bakılıp transfer günü belli olacak bi aksilik çıkmazsa..

Ha bir de o aşamalar var dimi, biz antalyada yaşıyoruz, transfer için izmire gidicez, burda başka bir doktora muayene olucam ben, inşallah bir aksilik çıkmaz.... sen sonuca yaklaşmışsın, inşallah bir an önce kavuşursun meleğine

benimde aynı bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum uzun protokol oluyor cnm normal kist filan olusmaması için sanırım
sakın uzulme kendini yipratma lutfen biraz sabir et bende lekelenmem olmadi diye uzulmustum tutmadi acaba diye ama belli olmuyor biliyorsun icini ferah tut guzelim gorunen o ki yerlesme kanamasi bu....
bencede dewww sen uzun uzun yazcaktın nelere dikkat ettin neler yedin calıstın mı bu sürecte anlat azcık güzelim

amin kötü düsünme aklını dağıtcak seylerle ilgilen cnm
pembelikler olabilirmiş hiç takma onu senden de güzel hbr alacaz

Sudenaz az kalmis hadi hayirlisi canim...transfer gunun bu defa belli olur insallah....

Kizlar haklisiniz belirtileri yazacaktim unuttum acayip bir bas agrisi cekiyorum 2 gundur kafam yerinde degil.

Transferim 2 aralikta oldu o gece itibariyle 5 aksam araliksiz her gece atesim cikti,oyle aman aman yukselmedi ama al al oluyordu yanaklarim minosetle dusurdum hep.38 civariydi.
5 aralıkta asırı bir bulantim olmustu yemegimi yarida birakmistim bu arada agri sizi hicbirseyim yoktu,ta ki transferden tam bir hafta sonra cuma gunu kasikta baya baya regli agrilarim basladi ateslenmemde gun asiri olmaya baslamisti,test gunume kadar hep agrim oldu kizlar her saniye regli olcam diye hem sinir harbi yasadim.

Kizlar onun disinda bende belirti olmadi.Bunun disinda ben cok yattim gunumun %80ini yatarak gecirdim kizlar bu bana cok yardimci oldu buna eminim.

Ne güzel canım ya transfer tarihinde belli olur,hayırlısı olsun senin için. Bu arada ben 100 er tane daha okudum...

cnm süper biz seninle aynı anda beklicz sonucu rabbm hakkn da hayrlı olanı versin ben kaçtım i akşamlar

sağolun kızlar.....inşallah bu son olur....gün geçtikçe heyecanım daha bir artıyor...bugün valizimi hazırladım...herzamanki gibi baya bi kalacakmışım gibi hazırlandım...inşallah bu sefer gerçekten kalırım....yarın yola çıkıyorum...

dualarınızı bekliyorum..rabbim inşallah bu tedavilerimizde evlatlarımızı bize bağışlar

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ
RABBİM KABUL EDER İNŞALLAH....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZ

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000
BESMELE-İ ŞERİF

[/TD]
[TD]70.000
KELİME-İ TEVHİD

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[TD]1100
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[TD]1212
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]1623
[/TD]
[TD]1345
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Wish_
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[TD]1300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]6735
[/TD]
[TD]6857
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]63.265
[/TD]
[TD]63.143
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

DEW77
EFEYLUL
PETEK-UNAL

[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım yolun açık olsun inşallah. en güzel haberleri duymanı ve duyurmanı diliyorum Allahtan. Herşey çok güzel ve kolay olsun senin için inşallah. Hayırlı yolculuklar şimdiden cnm. zaten haberleşiyor olacağız diye düşünüyorum gittiğinde de.

canım benim yaaaa çok sağol
bende aynı şeyleri diliyorum sizin için

çok şükür haberleşme işini hallettim..kocişim bi arkadaşından notebook unu aldı ve sorun çözüldü...yarından sonra bikaç gün giremeyebilirim..sonra beraberiz yine

amin kötü düsünme aklını dağıtcak seylerle ilgilen cnm
pembelikler olabilirmiş hiç takma onu senden de güzel hbr alacaz

saol canım ya güzel şeyler duymaya gerçekten ihtiyacım var, inşallah hepimiz kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize. Geçen sefer bu kadar stresli değildim, bu sefer ağrımda çok oldu. Umarım hayra işarettir, yatıp kalkıp dua ediyorum hepimiz için.

Efeyluuuuuul durumlar nasıl iyi misin? Okula başladın değil mi, çok yorma kendini. Pazartesi mi yaptıracaksın testi...

EFEYLÜL canım hiç umudunu kaybetme çok az kaldı pazartesi pozitif sonucu alacaksın inşlh.kendinide bebişlerinide üzme hakkında hayırlısı.
SUDENAZ sanada hayırlı yolculuklar cnm,inşlh evine bebişlerinle döneceksin.bu arada 150 besmele 150 kelimeyi tevhid eklermisin.

bende bugün dr gittim kan ve ultrason normal çok şükür yarın proğnova ya başlıyorum,31 aralığa kadar lucrin devam,2 ocakta kan ve ultrason için tekrar gidicem dr,herşey yolunda olursa,bebişlerim hala beni bekliyolarsa, allah nasip kısmet ederse 4 OCAK TRANSVER GÜNÜM.

selam kızlar..
uzun zaman oldu girmeyeli ailemin yanındayım 10 gündür yurtdışından kardeşim geldi kardeşler toplandık,engüzeldie gelinimiz doğum yaptı ben hala oldum ve ilk yeğen,ilk torun..tabi bizim tanışmamız 35 günlükken oldu,maaşallah çok sessiz,bol uykucu,çok tatlı sağlıklı,sıfır gazsız:))sevdim kokladım doyamadım çok bebek gördüm ama yeğen farklıymış mecburi kardeşim eşini,bebişi aldı yurtdışına gitti çok zor oldu yokluğu ((
eşimi bile aramaz,özlemez oldum onu sevdim bol bol,kendime ve benim gibi olanlara dua ettim rabbim sen bizede böyle pamuk şekeri,bal ver diye kendimin olsa nasıl severim kimbilir artık
giderken 42 günlüktü laf dinlemesi,gülmesi hareketleri harikaydı,halasının kuzusu..
evime dönmedim ankarada ikdenememi yaptırmıştım dondurmuşlarım burda ve biz samsunda düşünüyoruz ya eşim azot tankı bekliyor onu laınca gelicek bebişlerle dönücez,transferim ocak sonu olcak ama riski varmı diye araştırdık hocalarda olmaz dediler sıvı azot tankıyla 5saati geçmedikçe diye yani erkenden yaşadığım yere yakın olcaklar nasipse..çünkü nolur nolmaz hava şartları falan bi aksilik olursa transfer günü yetişmezse ne bileyim kafam hala karışık:44:tabi tarsnfer günü çözülünce bozuk çıkmazlarsa inş.yoksa şartlarını iyi yaparsak bişey olmazmış hemen tedavime başldaığım yerdede soğuğa alıncaklar...
halime gülsemmmi ağlasammı bilemedim(olurda tutarlarsa onlara günlük yazıcam valla..çok yoldan geçtik diye
napıyım ilk yaptırdığım yerde devam edemiyporum risk olur deseler devam ederdim ama yada ankara içi taşırdık...inş.vebale girmiyolardır doğru söylüyolardır çünkü inanmak istiyorum buna çok ihtiyacım var arkdaşlar...

bu arada..
DEW... arkdaşım hayırlı olsun 2 gündür okudum yazamadım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş..
sen beni hatırlamdın belki ama şubat mart topiğinde konuşuyorduk ikimizde tutmamıştı yurtdışındaydın sanırım bukez tutmasına çok sevindi inş.10 ay aradan sonra benimde tutar
EFEYLÜL..canım inş.p.tesi 2.hamişimiz sen olursun rabbim hayırlısını versin sanada..
PETEK ÜNAL..seninde pozitif almanı diliyorum..
SUDENAZ...canım yola çıkıyomuşsun hayılrlısı lsun inş.evine bebişinle dönersin canım görüşrüz yine...
NİLÜFERBAHAR..yeğenim ismi bahar sen nasılsın..inş.bizimde baharlarımız olucak busene
canım seni arayamadım çok yoğundum perşembe gidiyomuşsun inş.iyi şeyler duyarsın sıkma canını..ben hala annemdeyim belli olmaz tankı bulursak belkide bizde perşembehastanede oluruz ben seni ararım yada kırmızı kurdela tak yakana
olumsuz olan arkdaşalrımada rabbim sabır versin biz her yıkılmada dahada güçleniyoruz ve rabbim sabrını vericek inş.bu son olsun canlarım....
bende vitaminlere devam adetime 2-3 gün kaldı adet olunca doğum kontrole başlıycam(inş. olmamda pek sanmıyorum ama rabbimin takdiri beli olmaz değilmi??)herkesi öptüm...tefriciye okumuştum ama sayısını hatırlayamdım 100 kesinde...

Kızlar ben bile inanamıyorum... Ama hamileyim..
bugun dr a gıdıcem .. ıdrar testı yaptım çift çizgi çıktı.. yokdedim heralde estrofem kullanmıştım ya onun etkısıdır.. arkadaşım dedi hemen kan ver.. gittim kan verdıö 6500 kuusru..4-5 haftalık hamıle gorunuyorum... mucızee...Allahıma yatıp kalkıp şukredıyorum..

bugun dr a gtsem gorsem bıle inanamam heralde...
korkuyorumm... biliyosunuz bebegımı duşurmuştum..tekrar aynı şeylerı yaşamaktan..

nolu dua edin bana..

Allah isteyen herkeze versın..

Konuşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…