canım akşam 7 de biniyorum..yarın sabah ordayım inşallah...
kocişim sağolsun bulmuş birinden bilgisayar...sorun kalmadı...bide wireless şifresi buldummu tam olcak :) gerçi oda tamam gibi bişey neyse...birkaç gün giremem belkide...
İyi bari canım yaa snesiz eksik kalıyorr topicimiz.. Gerçekten rengimiz sensin şenlendiren sensin yaniii.. Toparlayn Hem bak herkes başladı yavaş yavaşş heyecanlı günler geliyorrr bir olalım brlik olalım.
hayatım şok oldum çok güzel bir haber bak rabbimin işine taransferin iptal oldu diye üzülürken şimdi hamişsin sağlıkla kucağınada alırsın ihşallahKızlar ben bile inanamıyorum... Ama hamileyim..
bugun dr a gıdıcem .. ıdrar testı yaptım çift çizgi çıktı.. yokdedim heralde estrofem kullanmıştım ya onun etkısıdır.. arkadaşım dedi hemen kan ver.. gittim kan verdıö 6500 kuusru..4-5 haftalık hamıle gorunuyorum... mucızee...Allahıma yatıp kalkıp şukredıyorum..
bugun dr a gtsem gorsem bıle inanamam heralde...
korkuyorumm... biliyosunuz bebegımı duşurmuştum..tekrar aynı şeylerı yaşamaktan..
nolu dua edin bana..
Allah isteyen herkeze versın..
Konuşuruz..
ewet canım okula başladım salı günü. bugün daha iyiyim daha heyecanlıyım gün yaklaştıkça heyecan artıyor :)) bakalım ne olacak :)) geçen gün lekelenmem oldu biraz korktum moralim bozuldu çünkü ikinci denemem de de 9 gün lekelenmem olmuştu doktorumu aradığımda yerleşme lekelnmesidir bol bol dinle demişti. şimdi gene aynısı oldu aradım gene negatifde olabilir yerleşme lekelenmesi de olabilir dedi gene bol bol dinlen dedi :)) bilmiyorum ne olacak pazartesi ne çıkacak sonuç.. sen nasılsın nasıl gidiyor. evde oturmaya alıştın mı :)) insan alışkın olmayınca çok zoruna gidiyor demi :)))
hayatım şok oldum çok güzel bir haber bak rabbimin işine taransferin iptal oldu diye üzülürken şimdi hamişsin sağlıkla kucağınada alırsın ihşallah
hayatım ya varsa kanda baktır derim için rahat olur hemde bence yaptırda rahat et
Kızlar ben bile inanamıyorum... Ama hamileyim..
bugun dr a gıdıcem .. ıdrar testı yaptım çift çizgi çıktı.. yokdedim heralde estrofem kullanmıştım ya onun etkısıdır.. arkadaşım dedi hemen kan ver.. gittim kan verdıö 6500 kuusru..4-5 haftalık hamıle gorunuyorum... mucızee...Allahıma yatıp kalkıp şukredıyorum..
korkuyorumm... biliyosunuz bebegımı duşurmuştum..tekrar aynı şeylerı yaşamaktan..
nolu dua edin bana..
Konuşuruz..
canım zaten iki gün kaldı pazartesi test günüm yaptırmak istemedim negatif çıkarsa belki test günü pozitif çıkar diye düşünmek daha zor olur. sonuç negatif bile olsa 12 gün miniklerimle birlikte olmak çok güzel bi duygu. sonuna kadar bunu yaşamak istiyorum :)))
canım umarım sabrının karşılığı pozitif olacak seninde:))benim ik tüpte 10.gün lekelenme oldu önce jel kalıntıs zannettik kırmız kan leke başlayınca hemen aynı gün kan verdim ve kanamam çoğaldı,yani tutmayınca benim testen iki gün önce adet gibi oluyorum hemen aşılamadada böyle oldu,iyi senin devam etmemiş,p.tesiye kadar umuduna devam et:)) ben bidaha tüpbebekte test güünme kadar kanamam olmazsa oldu diye umutlanırım çünkü hep erken oluyorum test gününd eönce..(8
bu arada..
DEW... arkdaşım hayırlı olsun 2 gündür okudum yazamadım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inş..
sen beni hatırlamdın belki ama şubat mart topiğinde konuşuyorduk ikimizde tutmamıştı yurtdışındaydın sanırım bukez tutmasına çok sevindi inş.10 ay aradan sonra benimde tutar
EFEYLÜL..canım inş.p.tesi 2.hamişimiz sen olursun rabbim hayırlısını versin sanada..
PETEK ÜNAL..seninde pozitif almanı diliyorum..
SUDENAZ...canım yola çıkıyomuşsun hayılrlısı lsun inş.evine bebişinle dönersin canım görüşrüz yine...
NİLÜFERBAHAR..yeğenim ismi bahar sen nasılsın..inş.bizimde baharlarımız olucak busene
canım seni arayamadım çok yoğundum perşembe gidiyomuşsun inş.iyi şeyler duyarsın sıkma canını..ben hala annemdeyim belli olmaz tankı bulursak belkide bizde perşembehastanede oluruz ben seni ararım yada kırmızı kurdela tak yakana
olumsuz olan arkdaşalrımada rabbim sabır versin biz her yıkılmada dahada güçleniyoruz ve rabbim sabrını vericek inş.bu son olsun canlarım....
bende vitaminlere devam adetime 2-3 gün kaldı adet olunca doğum kontrole başlıycam(inş. olmamda pek sanmıyorum ama rabbimin takdiri beli olmaz değilmi??)herkesi öptüm...tefriciye okumuştum ama sayısını hatırlayamdım 100 kesinde...
nolu dua edin bana..
Konuşuruz..
selam kızlar..
uzun zaman oldu girmeyeli ailemin yanındayım 10 gündür yurtdışından kardeşim geldi kardeşler toplandık,engüzeldie gelinimiz doğum yaptı ben hala oldum ve ilk yeğen,ilk torun..tabi bizim tanışmamız 35 günlükken oldu,maaşallah çok sessiz,bol uykucu,çok tatlı sağlıklı,sıfır gazsız:))sevdim kokladım doyamadım çok bebek gördüm ama yeğen farklıymış mecburi kardeşim eşini,bebişi aldı yurtdışına gitti çok zor oldu yokluğu((
eşimi bile aramaz,özlemez oldum onu sevdim bol bol,kendime ve benim gibi olanlara dua ettim rabbim sen bizede böyle pamuk şekeri,bal ver diyekendimin olsa nasıl severim kimbilir artık
giderken 42 günlüktü laf dinlemesi,gülmesi hareketleri harikaydı,halasının kuzusu..
evime dönmedim ankarada ikdenememi yaptırmıştım dondurmuşlarım burda ve biz samsunda düşünüyoruz ya eşim azot tankı bekliyor onu laınca gelicek bebişlerle dönücez,transferim ocak sonu olcak ama riski varmı diye araştırdık hocalarda olmaz dediler sıvı azot tankıyla 5saati geçmedikçe diye yani erkenden yaşadığım yere yakın olcaklar nasipse..çünkü nolur nolmaz hava şartları falan bi aksilik olursa transfer günü yetişmezse ne bileyim kafam hala karışık:44:tabi tarsnfer günü çözülünce bozuk çıkmazlarsa inş.yoksa şartlarını iyi yaparsak bişey olmazmış hemen tedavime başldaığım yerdede soğuğa alıncaklar...
halime gülsemmmi ağlasammı bilemedim(olurda tutarlarsa onlara günlük yazıcam valla..çok yoldan geçtik diye
napıyım ilk yaptırdığım yerde devam edemiyporum risk olur deseler devam ederdim ama yada ankara içi taşırdık...inş.vebale girmiyolardır doğru söylüyolardır çünkü inanmak istiyorum buna çok ihtiyacım var arkdaşlar...
kızlar çıkıyorum ben..kendinizeeeeeeee çooooooooooooooookkk iyi bakın......
döndüğümde bir dolu güzel haberlerle karşılaşmak dileğiyleeeeeeeeee..
hepinizi seviyorummmmmmmmmmm
Kızlar bugun kan tahlilimin tekrari vardi cok sukur 332 olmus cok mutlu oldum hersey yolunca gozukuyor insallah boyle devam eder....
KDR seni hatirladim canim tabi hatirlamam mi o grupta ne kadar olumsuzluklar olmustu diymi?Sende durumlar nedir peki simdi?ben evet yurt disinda tedavi gordum fakat olmayinca izmire geldim Israel aruh' a tedavi oldum cok sukur ilk denemede oldu insallah saglikla devam ederi temennim bu :))
nolu dua edin bana..
Konuşuruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?