Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

selam canım haberini face den almıştım. çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İkinci mczemiz melike çıktı. maşallah değerin güzel. Dualarımzı seninle sende bize dua et olurmu.

merhaba arkadaşlar forumda eskiyim ama konunuza yeni katıldım...

28 kasım itibariyle tüp bebek tedavime başladım...İğne aşamaları ilaç falan derken yumurta toplama aşamasından 3-4 gün önce kanda e2 ve p4 değerime bakıldı...p4 değerim yüksek çıktığı için transfer işleminin 15-20 gün kadar gecikebileceğini söyledi doktorum...11 aralıkta yumurtalarım toplandı... 13 adet yumurtada 12 tanesi döllendi... 14 aralık çarşamba günüde 10 adet yumurtam donduruldu... Şimdi beklemedeyim...

Sizden konuyla ve kalan aşamalarla ilgili tavsiye ve bilgi alabileceğimi düşündüm... p4 ün yüksek çıkmış olması moral bozukluğu yapsada asıl şimdi donmuş yumurtaların çözüldükten sonraki durumu tutup tutmayacağı, nolucak acaba olacakmı diye beynimi kemiriyorum...

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim....

Görüşmek üzere...

Son düzenleme:

sedu slm dondurulmuş ebmrioların tazelerle hiç bi farkı olmadığını biliyorum,topik dede görmüşsündür dondurulmuşlarla hamile kalan arkadaşlar var tutup tutmaması allaha kalmış tüp bebekte olduğu gibi benim ebriolarım 5 sene önce dondurulmuştu şimdi kullanıyorum,bebişlerim beni 5 sene beklemiş sorunsuz çözüldüler,bazılarında çözülme esnasında doku kayıpları olabiliyor ama maşallah 10 tane emrion olmuş mutlaka çogu sorunsuz çözülür.rabbim hakında hayırlısını versin.

hamiş listemiz nasıl güzel maşşallahefeylül,petek,sudenaz,sye diye devam eder inşlh melike gibi araya kaynak olanlar daha çok olsun inşlhhh

Canlarım bugün itibari ile bir tüp bebek macerasının daha sonuna geldim... Sabah çok şiddetli bir karın ağrısı ve kanama ile uyandım (( Transferimin üzerinden daha bir hafta bile geçmedi ben adet görüyorum,diğer denememde ve aşılamada da öyle olmuştu. Biryerlerde bir hata yapılıyor ama anlamadım. Moralim çok bozuk en çokta eşimin üzülmesine üzülüyorum... Aslında paylaşıp sizlerinde canını sıkmak istemiyordum ama dayanamadım. Bundan sonra ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bilmiyorum.

canım ne diyeceğim bilemiyorum çok üzüldüm allah sabır versin acını paylaşkı canım rahatla.
canım kafanı toplayınca bence araştırılması lazım neden erken kanamalar oluyor heşeyin mutluka bir nedeni vardır
tekrar çok ama çok geçmiş olsun çok üzgünüm acını paylaşıyoum

Guzelim cok uzuldum benimde ilk denememde ayni sey olmustu haftasina kanamayla kaybetmistim ...cok uzgunum inan....biraz kafani topla soyle bri gozdne gecir tedavini...bak benim ilkinde oyl eoldu sırf jel vermislerdi ama bu defa hem igne hem jel ayni anda kullandim ben ve eminim ki bu sayede kanamam olmadi ve tutundu o yuzdenben derim ki bunu iyi arastir ama simdi biraz kafani topla canim....
kalbimiz seninle....

üfffff, canım yaaa, hay Allah ya, Allah sabır versin, hayırlısını versin. adet olduğuna emin misin, artan bir kanama mı? üzülme diyemiyorum bile, üzüleceksin biliyorum, hay Allah. farklı bir merkezden görüş mü alsan acaba petekcim? ne bileyim ya hayırlısı olsun inşallah.

Desteğiniz için gerçekten saolun... Kanamam devam ediyor, hem de artarak. Adet gördüğüme eminim... O kadar yoruldum ki doktorumla bile konuşacak gücüm yok. Sizin desteğinize en önemlisi önerilerinize ihtiyacım var.Bundan sonra ne yapmalıyım, doktorumu değiştirmeli miyim, 3 tane daha donmuş var onları mı kullanıyım, yoksa taze mi denemeliyim? Aklımda sorular sorular... İlk başta ağladım falan ama sonra eşime ben anne olmak istiyorum ne gerekiyorsa yapıcam dedim... Her acı daha da güçlendiriyor. Biliyorsunuz biz kimseye söylememiştik, bugün öyle bir an geldi ki herkese bizim çocuğumuz olmuyoooor diye haykırmak istedim. Bundan sonra soranlara da olmuyor diyicem, Allah'ın bildiğini kuldan saklamak niye... Dualarım sizinle,siz de beni unutmayın...

canım çok sevindim değerinin yükselmesine :))) inşallah sağlıkla kucağına da alırsın :)))

canım 15-20 gün değil yaklaşık bir ay geçiyor çünkü adet olacaksın rahim temizlenip tekrar kalınlaşacak hamilelik için hazırlanacak. yani adetinin 15- 18 gün sonra faln olur. çünkü vücudun hamilelik için en uygun zamanlar ... doktorun senin en uygun zamanına ultrasonlarla haber verir. için rahat olsun. sakın endişelenme bende dondrululmuş transferi oldu yarın test günüm heyecanla bekliyorum. eğer işini layık ile yapan bi merkezse hiç sorunsuz çözünürler :)))

canımmm çok üzüldüm ya ((( rabbim sabrını versin inşllah ( her zorlukta daha da güçlenip tekrar savaşa başlıoruz. biliyorsun bunlar bizi yıldırmamalı... güçlü olmalıyız canım biliyorsun yalnız değilsin.. acını paylaş .. paylaş ki rahatla içine attıkça daha zor geçiyor zaman.daha zor oluyor güçlükleri atlatmak ...

canım biraz dinlen bi kaç gün ... sakinleş biraz sakin kafayla düşün daha iyi kararlar verirsin :) her şey olacağına varır. biz elimizden geleni yapıyoruz takdir allahın.... içinden ne geliyorsa oye davran. yarın buluşalım canım sende izinlisin zaten bende evdeyim sabah kan verecem sonra boşum bugün dersim yok. face den haberleşelim yarın buluşalım ister misin öğleden sonra...

kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmmmm yarın büyük günnnn test yapılacak :))) bana dua edin :)))

peteğim seni çok iyi anlıyorum cnm ne desek boş ama bizimde sınavımız buymuş sabretmekten,dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden,sakın isyan etme olacak inşlh,benim donmuş denememde kanamam falan olmamıştı,ama tutmamıştıda,ben transverden 19 gün önce proğnova,4 gün kalada günde 2 kez vajinal jel kullandım gebelik testine kadar,anatolyadaydın dimi cnm birden fazla aynı merkezde deneme yaptıysan bence değiştir merkezini ve faklı testler yapılmasını araştırılmasını iste ısrarla mutlaka bi nedeni olmalı,genetik test yaptırdınmı?benim çok yakın arkadaşım 7-8 denemeden sonra kromozom bozukluğu olduğunu ögrendi genetik testle veembriolarda genetiği sağlam olanlar trasver edildi gen art ta aysun hnm yaptı çok şükür şimdi hamile.
cnm bak benim ilk tedavimde olduğu halde şimdi uğraşıyorum yine rabbim ol demeden olmuyo,ben tedaviye başlamadan dr ofis yapalım sezeryanda yapışıklık olmuş olabilir dedi pek sıcak bakmamıştım,adetim günü gününe olur bi sorunum yok dedim ama yinede yaptırdım,gerçekten yapışıklık çıktı ve açtılar,yaşın gençken sağlığın yerindeyken elinizden gelen herşeyi yapın cnm sakın pes etme sonu çok güzel olacak cnm allah hayırlısıyla kucağını doldursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…