melikeeeee soklardayim inanamiyorum transferin ertlendi diye uzuluyordun allah yuzunu guldurdu olanilrmi boyle birsey gittin mi doktora ne dedi ayy cok merak ettim.....super super super haber allah insallah bu supriz melegi kucagina almayi nasip etsin.....inan ucurdun bizi....
Kızlar bugun kan tahlilimin tekrari vardi cok sukur 332 olmus cok mutlu oldum hersey yolunca gozukuyor insallah boyle devam eder....
KDR seni hatirladim canim tabi hatirlamam mi o grupta ne kadar olumsuzluklar olmustu diymi?Sende durumlar nedir peki simdi?ben evet yurt disinda tedavi gordum fakat olmayinca izmire geldim Israel aruh' a tedavi oldum cok sukur ilk denemede oldu insallah saglikla devam ederi temennim bu :))
SYE selam canım nasılsın
merhaba arkadaşlar forumda eskiyim ama konunuza yeni katıldım...
28 kasım itibariyle tüp bebek tedavime başladım...İğne aşamaları ilaç falan derken yumurta toplama aşamasından 3-4 gün önce kanda e2 ve p4 değerime bakıldı...p4 değerim yüksek çıktığı için transfer işleminin 15-20 gün kadar gecikebileceğini söyledi doktorum...11 aralıkta yumurtalarım toplandı... 13 adet yumurtada 12 tanesi döllendi... 14 aralık çarşamba günüde 10 adet yumurtam donduruldu... Şimdi beklemedeyim...
Sizden konuyla ve kalan aşamalarla ilgili tavsiye ve bilgi alabileceğimi düşündüm... p4 ün yüksek çıkmış olması moral bozukluğu yapsada asıl şimdi donmuş yumurtaların çözüldükten sonraki durumu tutup tutmayacağı, nolucak acaba olacakmı diye beynimi kemiriyorum...
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim....
Görüşmek üzere...
LİSTEMİZ HERKESE HAYIRLI VE BOL HAMİŞLİ OLUR İNŞALLAH
LİSTEYE YAZILMAK İSTEYENLER AŞAĞIDAKİ BAŞLIKLARA GÖRE BİLGİLERİNİ VERİRSE EKLERİM...
İSTERSENİZ SİZDE EKLEME VE GÜNCELLEME YAPABİLİRSİNİZ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
DONMUŞLARLA TEDAVİ AŞAMASINDAKİLER
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İNFERTİLİTE NEDENİNİZ[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]DENEME SAYINIZ[/TD]
[TD]DONUK
SAYISI
[/TD]
[TD]ŞUANKİ DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler kapalı[/TD]
[TD]ASM[/TD]
[TD]5. deneme[/TD]
[TD]7 tane donmuş[/TD]
[TD]estrofem kullanıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler yarı kapalı[/TD]
[TD]eurofertil[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]8 tane donmuş[/TD]
[TD]doğum kontrolhapı kullanıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]IVI tüp bebek[/TD]
[TD]4. deneme[/TD]
[TD]6 tane donmuş[/TD]
[TD]pazartesi transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite[/TD]
[TD]izmir irenbe[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 aralık transfer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembesu[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]sebpsiz infertilite[/TD]
[TD]Adana Başkent
hastanesi
[/TD]
[TD]1. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[TD]aralık adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]Almanya darmstadt[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdammmm[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 tane donmuş[/TD]
[TD]ocak adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niluferbahar
[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]OMÜ[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[TD]estrofem kullanıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ruhac[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]iki taraflı problemler[/TD]
[TD]gürgan
klinik[/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[TD]7 tane donmuş[/TD]
[TD]durum ne?
transfer oldumu?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elize[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]tüpler yok[/TD]
[TD]umut tüp bebek[/TD]
[TD]3. deneme[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]wish_[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]bahçeci fulya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]anatolia[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Ankara hacettepe ünv.[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]4 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz
infertilite
[/TD]
[TD]OMÜ[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]luckylove[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir
irenbe[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane
donmuş[/TD]
[TD]17 aralık lucrin e başlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakır44[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pco ve erkek infertilitesi[/TD]
[TD]memorial hastanesi[/TD]
[TD]4. deneme[/TD]
[TD]3 tane donmuş[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurme[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]iki taraflı
problemler[/TD]
[TD]umut tüp
bebek
[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]taze
deneyeck[/TD]
[TD]henüz tam
belli değil[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuna2014[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]izmir
irenbe
[/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[TD]5 tane donmuş[/TD]
[TD]henüz tam belli değil[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ali imran suresi-38DONMUŞLARLA TRANSFER AŞAMASINDAKİLER
[TR]
[TD]NİCKİNZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]NEDEN/YER
/DENEME
SAY.
[/TD]
[TD]TRANSFER
TARİHİ
[/TD]
[TD]KONULAN
ADET
[/TD]
[TD]TEST
TARİHİ
[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]miki24[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]sebepsiz inf./bursa acıbadem/2. deneme[/TD]
[TD]12 kasım[/TD]
[TD]1 embriyo transfer edildi[/TD]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]malesef
negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]olacakolacak[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]tek tüpü yok/
bahçeci/
2. deneme[/TD]
[TD]16 kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 aralık[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]tüpler/
soarnüs/
3.deneme
[/TD]
[TD]28 kasım[/TD]
[TD]2 embriyo transfer edildi[/TD]
[TD]10 aralık[/TD]
[TD]malesef negatif
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]erkek infer.
/ankara medicana/
3.deneme[/TD]
[TD]7 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD]SON
2
GÜNN!
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]petek-unal[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]sebepsiz inf./
Ankara medicana/
2. deneme[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD]SON
8
GÜNN!
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
DONMUŞLARLA HAMİŞ KALANLAR
[TR]
[TD]NİCKİNİZ[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]NEDEN/YER/
DENEME SAY.
[/TD]
[TD]TRANFER
/TEST
TARİHİ
[/TD]
[TD]BETA HCG
DEĞERİ
[/TD]
[TD]DEĞERİNİZİN
GÜNÜ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DEW77
[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]yüksek fsh,rezerv az/kent hast./2. deneme[/TD]
[TD]2 aralık
14 aralık
[/TD]
[TD]119,50[/TD]
[TD]12. günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]tüpler kapalı/
kendiliğinden mucizesi geldi
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: ''Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin''
(amin)
Canlarım bugün itibari ile bir tüp bebek macerasının daha sonuna geldim... Sabah çok şiddetli bir karın ağrısı ve kanama ile uyandım(( Transferimin üzerinden daha bir hafta bile geçmedi ben adet görüyorum,diğer denememde ve aşılamada da öyle olmuştu. Biryerlerde bir hata yapılıyor ama anlamadım. Moralim çok bozuk en çokta eşimin üzülmesine üzülüyorum... Aslında paylaşıp sizlerinde canını sıkmak istemiyordum ama dayanamadım. Bundan sonra ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bilmiyorum.
Canlarım bugün itibari ile bir tüp bebek macerasının daha sonuna geldim... Sabah çok şiddetli bir karın ağrısı ve kanama ile uyandım(( Transferimin üzerinden daha bir hafta bile geçmedi ben adet görüyorum,diğer denememde ve aşılamada da öyle olmuştu. Biryerlerde bir hata yapılıyor ama anlamadım. Moralim çok bozuk en çokta eşimin üzülmesine üzülüyorum... Aslında paylaşıp sizlerinde canını sıkmak istemiyordum ama dayanamadım. Bundan sonra ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bilmiyorum.
Sealm .Yurtdisinda nerde tedavi gördün?
Kızlar bugun kan tahlilimin tekrari vardi cok sukur 332 olmus cok mutlu oldum hersey yolunca gozukuyor insallah boyle devam eder....
KDR seni hatirladim canim tabi hatirlamam mi o grupta ne kadar olumsuzluklar olmustu diymi?Sende durumlar nedir peki simdi?ben evet yurt disinda tedavi gordum fakat olmayinca izmire geldim Israel aruh' a tedavi oldum cok sukur ilk denemede oldu insallah saglikla devam ederi temennim bu :))
merhaba arkadaşlar forumda eskiyim ama konunuza yeni katıldım...
28 kasım itibariyle tüp bebek tedavime başladım...İğne aşamaları ilaç falan derken yumurta toplama aşamasından 3-4 gün önce kanda e2 ve p4 değerime bakıldı...p4 değerim yüksek çıktığı için transfer işleminin 15-20 gün kadar gecikebileceğini söyledi doktorum...11 aralıkta yumurtalarım toplandı... 13 adet yumurtada 12 tanesi döllendi... 14 aralık çarşamba günüde 10 adet yumurtam donduruldu... Şimdi beklemedeyim...
Sizden konuyla ve kalan aşamalarla ilgili tavsiye ve bilgi alabileceğimi düşündüm... p4 ün yüksek çıkmış olması moral bozukluğu yapsada asıl şimdi donmuş yumurtaların çözüldükten sonraki durumu tutup tutmayacağı, nolucak acaba olacakmı diye beynimi kemiriyorum...
Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim....
Görüşmek üzere...
Desteğiniz için gerçekten saolun... Kanamam devam ediyor, hem de artarak. Adet gördüğüme eminim... O kadar yoruldum ki doktorumla bile konuşacak gücüm yok. Sizin desteğinize en önemlisi önerilerinize ihtiyacım var.Bundan sonra ne yapmalıyım, doktorumu değiştirmeli miyim, 3 tane daha donmuş var onları mı kullanıyım, yoksa taze mi denemeliyim? Aklımda sorular sorular... İlk başta ağladım falan ama sonra eşime ben anne olmak istiyorum ne gerekiyorsa yapıcam dedim... Her acı daha da güçlendiriyor. Biliyorsunuz biz kimseye söylememiştik, bugün öyle bir an geldi ki herkese bizim çocuğumuz olmuyoooor diye haykırmak istedim. Bundan sonra soranlara da olmuyor diyicem, Allah'ın bildiğini kuldan saklamak niye... Dualarım sizinle,siz de beni unutmayın...
Desteğiniz için gerçekten saolun... Kanamam devam ediyor, hem de artarak. Adet gördüğüme eminim... O kadar yoruldum ki doktorumla bile konuşacak gücüm yok. Sizin desteğinize en önemlisi önerilerinize ihtiyacım var.Bundan sonra ne yapmalıyım, doktorumu değiştirmeli miyim, 3 tane daha donmuş var onları mı kullanıyım, yoksa taze mi denemeliyim? Aklımda sorular sorular... İlk başta ağladım falan ama sonra eşime ben anne olmak istiyorum ne gerekiyorsa yapıcam dedim... Her acı daha da güçlendiriyor. Biliyorsunuz biz kimseye söylememiştik, bugün öyle bir an geldi ki herkese bizim çocuğumuz olmuyoooor diye haykırmak istedim. Bundan sonra soranlara da olmuyor diyicem, Allah'ın bildiğini kuldan saklamak niye... Dualarım sizinle,siz de beni unutmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?