Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

bu arada sabah bekliyor olucam sabah sonucunu haber vermeyi unutma,petekcim bir sonraki heyecanımız sendin ama niye böyle olmuş anlamadım,kanama için çok erken değil mi?doktorun seni bu noktada aydınlatmassa bence sen mutlaka üstünde dur,çok geçmiş olsun inş belki kendiliğinden gelir bebeğin

şimdi bu gece sana nasıl sabah olur bilmiyorum heyecandan,dünden beri bende sonucunu merak ediyorum,dualarımız seninle yarın güzel haberlerle gel olur mu

insallah iyi haberlerle gelmeyi bende cok istiyorum :)) ogrenir ohrenmez ilk firsatta yzarim insallah sonucu. evet nasil sabah olacak bilmiyorum uyumak icin yattimama uyuyamiyorum kalbim firlayack yerinden yarin benim icin hervek anlamxa donum noktasi olacak ya hyatima cok mutlu devam edecegim ya da yep yeni bi mucadele ye sifirdan baslaycagim daha tecrubeli daha bilincli olarak. hele bi sobucum belli olsun.rabbim hayirlisini versin insallah :))

sye..daha önce donmuşlaırn taşınmasıyla ilgiili yazmıştın bana çok sağol canım..
hatta bikaç gün önce yazdım düşüncelerimi ama dewin hamilelik haberindn dolayı arada kaynadı olsun:))hamile haberi alalımda...
bu konudada çok haklısın bende istedim 3aşılama.1negatif tüpün ardından hem sebep sunulmuyor hemde çok güven veriliyordu kaliteli diye embriyolar bende bende bişiey var dedim durdum ank.doktorum pıhtılama testleirme baktı ben 1.aşılamamda kimyasal gebelik oldu ondna sonra benim zorumla yaptırmıştım eksikmiş testlerim ve pıhtılaşma çıktı..daha öncedende 1kendiliğnde hamilelik düşük,birde yine erken düşük oldu diye...
histerskopide önerildi ultrasonda bişey göremiyorum ama dedi doktor...
şimdi embriyoalırmı taşıyacağım yerde gerek görülmedi yine..sadece muayene sırasında ilaç verip baktılar rahim daha iyi görüntüleniyormuş biraz baskı ağrı oldu bende noluğunu anlmadım ilkkez yapıldı ve herşey temiz bişeye gerek yok dendi bende inanmak zorundayım mecburen..
pıhtılaşma faktörüm bile öenmsizmiş ama benim faktörden olup düşü yapan ve doğuma akdar iğne olan var deyince cevap alamadım..coraspinide hastalara teselli amaçlı veriyolarmış....
PETEKCİM... seninde inş.bi sorunun yoktur ama biz çok dikkatli olmalıyız,her negatif bir travma etkisi bırakıyor nekadar güçlenip yeniden desekte yinede hassas kişillerde daha zor oluyor bide iyice tedaviler bizi hassaslaştırdı tahammülsüz olduk artık ama çok zor yaşamayan bilmez..dilerim bu son olur canım,malsef benimd e10.gün kanamm başlayıp 11.çığalmıştı ve 10.gün teste öğrenmiştim olmadığını ama yinede bi umut beklemiştim..sende ne olur olmaz bir test yaptır git görüş bakalım en zoruda negatif sonrası muhatap olmak ama yapıcak bişey yok malesefff

Son düzenleme:
efeylül bak bebiş falan vardır inşaallah..haydi uyu yorma kendini canım..inşallah listemize eklenirsin hamiş olarakkkkk

cnm ewt göremedim biz genelde faceden görüştüğümüz için atladım heralde kusura bakma geçmişe bakıyorum arada ama güremedim(emrio taşıma konusunda yorum yapmaktan çekiniyorum aslında benimki olumsuz oldu diye herkesinki öyle olcak diye bişey yok aslında,benim gittiğim merkez çok olumluydu ben didiklemesem boş boşuna tedavi olup trasver olmıyacaktı,kimsenin böyle bi sortunla karşılaşmasını istemem,o yüzden kim embrio taşıma dese atlıyorum alacağınız merkezle mutlaka konuşun son zamana bırakmayın diye,bende ankradayım,face ye sende gel orda daha rahat konuşuyoruz,kanda pıhtılaşma olması bildiğim kadarıyla atlanıcak bi konu değil,sen araştırmaları konusunda ısrarcı olmaya devam et,içine sinmiyosada merkezini değiştir bence,anladığım kadarıyla özele gidiyosun ben ünversite hastanesine gidiyorum inan cevap alamdığım hiç bi konu yok hemşireler tekrar tekrar aklına takılan bişiy varmı diye soruyolar,özel daha özel olmalı bence ..listeyi aramayım dedim cnm ya hangi merkezdesin?

Son düzenleme:
Efeeylul inşallah hamilesinde umarım sabah benİm gibi hayal kırıklığına uğramazsın suanda ne halde olduğunu biliyorum inşallah olmustur

haftasonu giremediğim için şimdi eski yazıları okuyodum ve senin yazını okuyonca çok şaşırdım Allah hayırlı etsin cnm.yanılmıyorsam sen,n tüplerin tıkalılıydı mi ve kendiliğinden oldu.neler yaptın yani kürler yaptın mı cnm Allahım kucağınada almayı nasip etsin arkadaşım.

atkadaşım inşlh hayırlı haberlerini yazarsın canım.Allah gönlüne göre versin Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..

kızlar nasılsınız..
face e gıremoıyorum bız ınternetı komsudan alıyoruz..o da bazen kapatıyo gıdıyo heralde..
cumartesı dr a gıttım.. daha once bı duşugum oldugundan takıbe alıcaz senı dedi..iğne verdı sadece haftaya gorucem dedi..
memnun kaldım.. inşallah haftaya pıt pıtları duyarım..

sizler nasılsınız kızlar..

hayatım bence kendini üzme benimde ilk denememde adet olmuştum doktorum normal dedi bende kendimi okadar çok üzdümki tutmadı diye sonra test günü hamileydim ama sonraki kontrolde kalp atışlarnı duyamadık biyokimyasal olarak bitti belkide üzüntüden böyle oldu lütfen kendini üzme derim

hayatım ya şok oldum zaten gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın ihşallah bak sen allahın büyüklüğüne transferin olmadığı için üzülürken hamişsin

Kızlar günaydıınnn, face e işyerinden giremiyorum ben
bugün işler de çok yoğun zaten, bi giriyim bakayım dedim, nasılsınız neler yabıyosunuz bakam!!

efeylül sonucun ne oldu acaba?hala öğrenemedin yada eve gelemedin galiba??inş. şuan pozitif için bekliyosundur:))

canımm bende şoktayım... şuan kalp atışını duymadan ınanmam..

efeylül inşallah hamilesindir sonucuna bakmak için girdim birimizin hamile kalması hepimize umut ışığı oluyor Allah yardımcımız olsun...

canım benim lütfen önce sonucunu öğren ondan sonra karar ver.şuan belli değil oyüzden kendini hırpalama.bende geçen hafta 3. negatifimi aldım ilk günler yıkıldım dediğin gibi bende eşimin üzülmesine dayanamıyorum ama baktım böyle nereye kadar hemen topladım ve başka dr. arayıştayım bi kaç ay araştırıcam benimde dondurulmuşlarım var hemde 9 tane ama biryerlerde yanlışlar yapıldığına inanıyorum belkide hayırlısı değildi ne biliyim canım ama yılmıycam inancım var Rabbim nasip edecek lütfen sende inan ve toparlan tatlım

melike cim seni çok merak ettik bizde tekrar tebriklerrr.duyacaksın inşlh o küçük kalbin atışınıda,rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,kendine ve bebişe çok iyi bak

canımm nekdar uzulme desekte boş..
her işde vardır bı hayır dıyorum.. derler ya her şerrın sonunda hayır vardır dıyee..
dondurulmuş tedavısı daha az stresslı.. eşinle konuşun şuan kafanı bı boşalt.. iyi düşünün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…