kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmmmm yarın büyük günnnn test yapılacak :))) bana dua edin :)))
şimdi bu gece sana nasıl sabah olur bilmiyorum heyecandan,dünden beri bende sonucunu merak ediyorum,dualarımız seninle yarın güzel haberlerle gel olur mu
bu arada sabah bekliyor olucam sabah sonucunu haber vermeyi unutma,petekcim bir sonraki heyecanımız sendin ama niye böyle olmuş anlamadım,kanama için çok erken değil mi?doktorun seni bu noktada aydınlatmassa bence sen mutlaka üstünde dur,çok geçmiş olsun inş belki kendiliğinden gelir bebeğin
peteğim seni çok iyi anlıyorum cnm ne desek boş ama bizimde sınavımız buymuş sabretmekten,dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden,sakın isyan etme olacak inşlh,benim donmuş denememde kanamam falan olmamıştı,ama tutmamıştıda,ben transverden 19 gün önce proğnova,4 gün kalada günde 2 kez vajinal jel kullandım gebelik testine kadar,anatolyadaydın dimi cnm birden fazla aynı merkezde deneme yaptıysan bence değiştir merkezini ve faklı testler yapılmasını araştırılmasını iste ısrarla mutlaka bi nedeni olmalı,genetik test yaptırdınmı?benim çok yakın arkadaşım 7-8 denemeden sonra kromozom bozukluğu olduğunu ögrendi genetik testle veembriolarda genetiği sağlam olanlar trasver edildi gen art ta aysun hnm yaptı çok şükür şimdi hamile.
cnm bak benim ilk tedavimde olduğu halde şimdi uğraşıyorum yine rabbim ol demeden olmuyo,ben tedaviye başlamadan dr ofis yapalım sezeryanda yapışıklık olmuş olabilir dedi pek sıcak bakmamıştım,adetim günü gününe olur bi sorunum yok dedim ama yinede yaptırdım,gerçekten yapışıklık çıktı ve açtılar,yaşın gençken sağlığın yerindeyken elinizden gelen herşeyi yapın cnm sakın pes etme sonu çok güzel olacak cnm allah hayırlısıyla kucağını doldursun.
sye..daha önce donmuşlaırn taşınmasıyla ilgiili yazmıştın bana çok sağol canım..
hatta bikaç gün önce yazdım düşüncelerimi ama dewin hamilelik haberindn dolayı arada kaynadı olsun:))hamile haberi alalımda...
bu konudada çok haklısın bende istedim 3aşılama.1negatif tüpün ardından hem sebep sunulmuyor hemde çok güven veriliyordu kaliteli diye embriyolar bende bende bişiey var dedim durdum ank.doktorum pıhtılama testleirme baktı ben 1.aşılamamda kimyasal gebelik oldu ondna sonra benim zorumla yaptırmıştım eksikmiş testlerim ve pıhtılaşma çıktı..daha öncedende 1kendiliğnde hamilelik düşük,birde yine erken düşük oldu diye...
histerskopide önerildi ultrasonda bişey göremiyorum ama dedi doktor...
şimdi embriyoalırmı taşıyacağım yerde gerek görülmedi yine..sadece muayene sırasında ilaç verip baktılar rahim daha iyi görüntüleniyormuş biraz baskı ağrı oldu bende noluğunu anlmadım ilkkez yapıldı ve herşey temiz bişeye gerek yok dendi bende inanmak zorundayım mecburen..
pıhtılaşma faktörüm bile öenmsizmiş ama benim faktörden olup düşü yapan ve doğuma akdar iğne olan var deyince cevap alamadım..coraspinide hastalara teselli amaçlı veriyolarmış....
PETEKCİM... seninde inş.bi sorunun yoktur ama biz çok dikkatli olmalıyız,her negatif bir travma etkisi bırakıyor nekadar güçlenip yeniden desekte yinede hassas kişillerde daha zor oluyor bide iyice tedaviler bizi hassaslaştırdı tahammülsüz olduk artık ama çok zor yaşamayan bilmez..dilerim bu son olur canım,malsef benimd e10.gün kanamm başlayıp 11.çığalmıştı ve 10.gün teste öğrenmiştim olmadığını ama yinede bi umut beklemiştim..sende ne olur olmaz bir test yaptır git görüş bakalım en zoruda negatif sonrası muhatap olmak ama yapıcak bişey yok malesefff
Kızlar ben bile inanamıyorum... Ama hamileyim..
bugun dr a gıdıcem .. ıdrar testı yaptım çift çizgi çıktı.. yokdedim heralde estrofem kullanmıştım ya onun etkısıdır.. arkadaşım dedi hemen kan ver.. gittim kan verdıö 6500 kuusru..4-5 haftalık hamıle gorunuyorum... mucızee...Allahıma yatıp kalkıp şukredıyorum..
bugun dr a gtsem gorsem bıle inanamam heralde...
korkuyorumm... biliyosunuz bebegımı duşurmuştum..tekrar aynı şeylerı yaşamaktan..
nolu dua edin bana..
Allah isteyen herkeze versın..
Konuşuruz..
insallah iyi haberlerle gelmeyi bende cok istiyorum :)) ogrenir ohrenmez ilk firsatta yzarim insallah sonucu. evet nasil sabah olacak bilmiyorum uyumak icin yattimama uyuyamiyorum kalbim firlayack yerinden yarin benim icin hervek anlamxa donum noktasi olacak ya hyatima cok mutlu devam edecegim ya da yep yeni bi mucadele ye sifirdan baslaycagim daha tecrubeli daha bilincli olarak. hele bi sobucum belli olsun.rabbim hayirlisini versin insallah :))
hayatım bence kendini üzme benimde ilk denememde adet olmuştum doktorum normal dedi bende kendimi okadar çok üzdümki tutmadı diye sonra test günü hamileydim ama sonraki kontrolde kalp atışlarnı duyamadık biyokimyasal olarak bitti belkide üzüntüden böyle oldu lütfen kendini üzme derimDesteğiniz için gerçekten saolun... Kanamam devam ediyor, hem de artarak. Adet gördüğüme eminim... O kadar yoruldum ki doktorumla bile konuşacak gücüm yok. Sizin desteğinize en önemlisi önerilerinize ihtiyacım var.Bundan sonra ne yapmalıyım, doktorumu değiştirmeli miyim, 3 tane daha donmuş var onları mı kullanıyım, yoksa taze mi denemeliyim? Aklımda sorular sorular... İlk başta ağladım falan ama sonra eşime ben anne olmak istiyorum ne gerekiyorsa yapıcam dedim... Her acı daha da güçlendiriyor. Biliyorsunuz biz kimseye söylememiştik, bugün öyle bir an geldi ki herkese bizim çocuğumuz olmuyoooor diye haykırmak istedim. Bundan sonra soranlara da olmuyor diyicem, Allah'ın bildiğini kuldan saklamak niye... Dualarım sizinle,siz de beni unutmayın...
kızlar nasılsınız..
face e gıremoıyorum bız ınternetı komsudan alıyoruz..o da bazen kapatıyo gıdıyo heralde..
cumartesı dr a gıttım.. daha once bı duşugum oldugundan takıbe alıcaz senı dedi..iğne verdı sadece haftaya gorucem dedi..
memnun kaldım.. inşallah haftaya pıt pıtları duyarım..
sizler nasılsınız kızlar..
hayatım bence kendini üzme benimde ilk denememde adet olmuştum doktorum normal dedi bende kendimi okadar çok üzdümki tutmadı diye sonra test günü hamileydim ama sonraki kontrolde kalp atışlarnı duyamadık biyokimyasal olarak bitti belkide üzüntüden böyle oldu lütfen kendini üzme derim
hayatım ya şok oldum zaten gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın ihşallah bak sen allahın büyüklüğüne transferin olmadığı için üzülürken hamişsin
Desteğiniz için gerçekten saolun... Kanamam devam ediyor, hem de artarak. Adet gördüğüme eminim... O kadar yoruldum ki doktorumla bile konuşacak gücüm yok. Sizin desteğinize en önemlisi önerilerinize ihtiyacım var.Bundan sonra ne yapmalıyım, doktorumu değiştirmeli miyim, 3 tane daha donmuş var onları mı kullanıyım, yoksa taze mi denemeliyim? Aklımda sorular sorular... İlk başta ağladım falan ama sonra eşime ben anne olmak istiyorum ne gerekiyorsa yapıcam dedim... Her acı daha da güçlendiriyor. Biliyorsunuz biz kimseye söylememiştik, bugün öyle bir an geldi ki herkese bizim çocuğumuz olmuyoooor diye haykırmak istedim. Bundan sonra soranlara da olmuyor diyicem, Allah'ın bildiğini kuldan saklamak niye... Dualarım sizinle,siz de beni unutmayın...
kızlar nasılsınız..
face e gıremoıyorum bız ınternetı komsudan alıyoruz..o da bazen kapatıyo gıdıyo heralde..
cumartesı dr a gıttım.. daha once bı duşugum oldugundan takıbe alıcaz senı dedi..iğne verdı sadece haftaya gorucem dedi..
memnun kaldım.. inşallah haftaya pıt pıtları duyarım..
sizler nasılsınız kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?