Kızlar ben bile inanamıyorum... Ama hamileyim..
bugun dr a gıdıcem .. ıdrar testı yaptım çift çizgi çıktı.. yokdedim heralde estrofem kullanmıştım ya onun etkısıdır.. arkadaşım dedi hemen kan ver.. gittim kan verdıö 6500 kuusru..4-5 haftalık hamıle gorunuyorum... mucızee...Allahıma yatıp kalkıp şukredıyorum..
bugun dr a gtsem gorsem bıle inanamam heralde...
korkuyorumm... biliyosunuz bebegımı duşurmuştum..tekrar aynı şeylerı yaşamaktan..
nolu dua edin bana..
Allah isteyen herkeze versın..
Konuşuruz..
arkadaslar hamileyim diyebilmeyi cok isterdim ama maalesed negatif degerim 1.25. daha doktorumla goruseedim ameliyattaymis cikinca arayacak. boylelikle ucuncu denememizde husranla bitti( iki tane daha dinmusum kaldi ama herhalde klinigimi degistiririm. biseylerin eksik oldugunu hissediyorum. hiteroskopi isteyecem genetik yestler isteyecwm yaparsa yapar yapmazsa baska klinige gidecem. nedeninin arastirlimasini istiyorum artik. dondusmalri vermezlerse de beklwtecem onlari yeniden.baslayacam baska bi yerde (( PETEKKK bu kez bielikye saglam bi yerse baslayalim insallah olmaz mi :)))
Doktorumla görüştüm... Ben zaten ilk andan beri adet kanaması olduğuna emindim,hem çok hem de pıhtılıydı kanamam. Doktora adet kanamasının erken olmasının nedenini sordum çünkü negatif olmasından çok yarıda kalması üzdü beni, nedenini bilemeyiz dedi. Embiryolar bölünmeye devam etmeyince vücut onu dışarı atmaya çalışıyormuş. İlaçları kesin, birkaç adet dönemi geçtikten sonra değerlendirelim dedi. Doktoruma güveniyorum ama bence eksik birşeyler var, ben bunu araştırıcam. Başka doktorlarla da görüşmek istiyorum. Çok yorgunum bir o kadar da sabırsız, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizlerde doktorlarınıza sorar mısınız neden olurmuş böyle birşey.... Çok saolun, efeylulün sonucunu bekliyorum heyecanla...[/QUOT
cnm ben sorabilirm senın için istersn dr ma ne zaman yapılmıştı tarnsfer ve adetin kaçıncı gününe denk geldi transfern adet olman benim de erken dönem de tuhafıma gitti açıkça transfrdn sonra kaçıncı gün kanama başladı
Doktorumla görüştüm... Ben zaten ilk andan beri adet kanaması olduğuna emindim,hem çok hem de pıhtılıydı kanamam. Doktora adet kanamasının erken olmasının nedenini sordum çünkü negatif olmasından çok yarıda kalması üzdü beni, nedenini bilemeyiz dedi. Embiryolar bölünmeye devam etmeyince vücut onu dışarı atmaya çalışıyormuş. İlaçları kesin, birkaç adet dönemi geçtikten sonra değerlendirelim dedi. Doktoruma güveniyorum ama bence eksik birşeyler var, ben bunu araştırıcam. Başka doktorlarla da görüşmek istiyorum. Çok yorgunum bir o kadar da sabırsız, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizlerde doktorlarınıza sorar mısınız neden olurmuş böyle birşey.... Çok saolun, efeylulün sonucunu bekliyorum heyecanla...
13 aralık salı transferim yapıldı adetimin 19. günüydü,18 aralık pazar adet oldum yani transferin 5. günü. Çok saol canım...cnm ben sorabilirm dr uma senın için transfer tarihin ve adetinin kaçıncı günü yapılmıştı transferlerin ,çok tuhaf geldi bana da kanama olman birde kaçıncı gün başlamştı kanaman
Her acı yeni birşey öğretiyor.... Evet beraber hareket edelim... Kafamızı toplayıp,araştıralım...arkadaslar hamileyim diyebilmeyi cok isterdim ama maalesed negatif degerim 1.25. daha doktorumla goruseedim ameliyattaymis cikinca arayacak. boylelikle ucuncu denememizde husranla bitti( iki tane daha dinmusum kaldi ama herhalde klinigimi degistiririm. biseylerin eksik oldugunu hissediyorum. hiteroskopi isteyecem genetik yestler isteyecwm yaparsa yapar yapmazsa baska klinige gidecem. nedeninin arastirlimasini istiyorum artik. dondusmalri vermezlerse de beklwtecem onlari yeniden.baslayacam baska bi yerde (( PETEKKK bu kez bielikye saglam bi yerse baslayalim insallah olmaz mi :)))
canım ya..zaten tutmayınca benimde çok sancılı pıhtılı olmuştu hemde üzüntüden sancıda artıyor..kendini sıcak tut dikkat et kendine..Doktorumla görüştüm... Ben zaten ilk andan beri adet kanaması olduğuna emindim,hem çok hem de pıhtılıydı kanamam. Doktora adet kanamasının erken olmasının nedenini sordum çünkü negatif olmasından çok yarıda kalması üzdü beni, nedenini bilemeyiz dedi. Embiryolar bölünmeye devam etmeyince vücut onu dışarı atmaya çalışıyormuş. İlaçları kesin, birkaç adet dönemi geçtikten sonra değerlendirelim dedi. Doktoruma güveniyorum ama bence eksik birşeyler var, ben bunu araştırıcam. Başka doktorlarla da görüşmek istiyorum. Çok yorgunum bir o kadar da sabırsız, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizlerde doktorlarınıza sorar mısınız neden olurmuş böyle birşey.... Çok saolun, efeylulün sonucunu bekliyorum heyecanla...
arkadaslar hamileyim diyebilmeyi cok isterdim ama maalesed negatif degerim 1.25. daha doktorumla goruseedim ameliyattaymis cikinca arayacak. boylelikle ucuncu denememizde husranla bitti( iki tane daha dinmusum kaldi ama herhalde klinigimi degistiririm. biseylerin eksik oldugunu hissediyorum. hiteroskopi isteyecem genetik yestler isteyecwm yaparsa yapar yapmazsa baska klinige gidecem. nedeninin arastirlimasini istiyorum artik. dondusmalri vermezlerse de beklwtecem onlari yeniden.baslayacam baska bi yerde (( PETEKKK bu kez bielikye saglam bi yerse baslayalim insallah olmaz mi :)))
cnm ewt göremedim biz genelde faceden görüştüğümüz için atladım heralde kusura bakma geçmişe bakıyorum arada ama güremedim(emrio taşıma konusunda yorum yapmaktan çekiniyorum aslında benimki olumsuz oldu diye herkesinki öyle olcak diye bişey yok aslında,benim gittiğim merkez çok olumluydu ben didiklemesem boş boşuna tedavi olup trasver olmıyacaktı,kimsenin böyle bi sortunla karşılaşmasını istemem,o yüzden kim embrio taşıma dese atlıyorum alacağınız merkezle mutlaka konuşun son zamana bırakmayın diye,bende ankradayım,face ye sende gel orda daha rahat konuşuyoruz,kanda pıhtılaşma olması bildiğim kadarıyla atlanıcak bi konu değil,sen araştırmaları konusunda ısrarcı olmaya devam et,içine sinmiyosada merkezini değiştir bence,anladığım kadarıyla özele gidiyosun ben ünversite hastanesine gidiyorum inan cevap alamdığım hiç bi konu yok hemşireler tekrar tekrar aklına takılan bişiy varmı diye soruyolar,özel daha özel olmalı bence ..listeyi aramayım dedim cnm ya hangi merkezdesin?
inş. benimki taşınamdan dolayı olumsuz olmaz yani tutma konusu ayrı önemli olan transfere sağlam kalması..
eşim benden çok istiyor ordan taşımayı ben özelden devlete geçtim canım..özelde çok özel ilgi görmedğimdendevlete geçtik abkalım nolcak..bana pıhıtlaşma faktörümün önemsiz olduğunuda devlette yardımcı doçent dedi histreskopide önermedi bana...ordada vurdum duymazlık var mesela hocayla görüştürmüyolar yüzünü görmedik o derece.. napıyım artık yapıcak bişeyim de yok sonuçta burasıda devlet diyorum (toplanıp değerlendirip biz bildiriyolarmış..eşime bıraktım artık o halldediyor alacağım yerdende götüreceğim fakültede bi mahsur görülmedi azot tankı olduktan sonra bize bu cevap verildi risk var denseydi il içi taşırdım...bende ankaralıyım ank.ailem var ve şuan ordayım..samsunda yaşıyorum orda omüde deavm edicem bukez eşimin dediği olsun ank.özeli ben seçtim ve eşimle çok tartıştık boşyere inş. bukze nasip lur bişeyler....
benim taşıycağım mesafe arabayla 15-20 dk dı dr çözülmeye başlar hemen transver ederiz demişti.inşlh hiç bişey olmaz sorunsuz transverin olur cnm bir an önce kavuşursun bebeğine.
sye..bizi kandırmıyolar değilmi sadece samsunda fakültede ne şekilde donduruldğunu sorun demişler yani hızlımı yavaşmı ona göre ocakta transferde o şekilde çözeriz demişler...
bide eşim saatini sormuş 5saati geçmedikçe sıvı azot olduğundan çözülmez demişler bizde kendi arabamızla daha erken gidebiliyoruz ank.dan samsuna..off içim fena ya..eşim çok rahat herkonuda öyledir ama ben deli oluyorum napıcam bilmiyorum..
adet olucam bugün falan ozmaan yasmin başlıycam sonra lucrin estoferm ocak sonu transfer olucak biz erkenden orda olsun dedik soruşturduk tamam dediler nolur nolmaz transfer günü yol kapanır bi aksilik olur diye...
kendim inansamda kimseye diyememde dalga geçerler okada ryoldan gelenle nolur diye ama tıptada çok gelişme var bilmiyorum eşime laf dinletemdim yine benim işler aksi gider kendim gibi ama onnkiler yolunda inş....
sye..bizi kandırmıyolar değilmi sadece samsunda fakültede ne şekilde donduruldğunu sorun demişler yani hızlımı yavaşmı ona göre ocakta transferde o şekilde çözeriz demişler...
bide eşim saatini sormuş 5saati geçmedikçe sıvı azot olduğundan çözülmez demişler bizde kendi arabamızla daha erken gidebiliyoruz ank.dan samsuna..off içim fena ya..eşim çok rahat herkonuda öyledir ama ben deli oluyorum napıcam bilmiyorum..
adet olucam bugün falan ozmaan yasmin başlıycam sonra lucrin estoferm ocak sonu transfer olucak biz erkenden orda olsun dedik soruşturduk tamam dediler nolur nolmaz transfer günü yol kapanır bi aksilik olur diye...
kendim inansamda kimseye diyememde dalga geçerler okada ryoldan gelenle nolur diye ama tıptada çok gelişme var bilmiyorum eşime laf dinletemdim yine benim işler aksi gider kendim gibi ama onnkiler yolunda inş....
inş. benimki taşınamdan dolayı olumsuz olmaz yani tutma konusu ayrı önemli olan transfere sağlam kalması..
eşim benden çok istiyor ordan taşımayı ben özelden devlete geçtim canım..özelde çok özel ilgi görmedğimdendevlete geçtik abkalım nolcak..bana pıhıtlaşma faktörümün önemsiz olduğunuda devlette yardımcı doçent dedi histreskopide önermedi bana...ordada vurdum duymazlık var mesela hocayla görüştürmüyolar yüzünü görmedik o derece.. napıyım artık yapıcak bişeyim de yok sonuçta burasıda devlet diyorum (toplanıp değerlendirip biz bildiriyolarmış..eşime bıraktım artık o halldediyor alacağım yerdende götüreceğim fakültede bi mahsur görülmedi azot tankı olduktan sonra bize bu cevap verildi risk var denseydi il içi taşırdım...bende ankaralıyım ank.ailem var ve şuan ordayım..samsunda yaşıyorum orda omüde deavm edicem bukez eşimin dediği olsun ank.özeli ben seçtim ve eşimle çok tartıştık boşyere inş. bukze nasip lur bişeyler....
slm wishcm nasılsın neler oluyr senın orda bakalım başladın mı yeni tedaviye sanki kanamam var demiştin gibi kaldı aklımda benm tarh belli oldu cnm 24 aralkta nasipse ee az kaldı inşallah bu sefer hepimiz için son olur bu tedavile ve bizde anne oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?