Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Doktorumla görüştüm... Ben zaten ilk andan beri adet kanaması olduğuna emindim,hem çok hem de pıhtılıydı kanamam. Doktora adet kanamasının erken olmasının nedenini sordum çünkü negatif olmasından çok yarıda kalması üzdü beni, nedenini bilemeyiz dedi. Embiryolar bölünmeye devam etmeyince vücut onu dışarı atmaya çalışıyormuş. İlaçları kesin, birkaç adet dönemi geçtikten sonra değerlendirelim dedi. Doktoruma güveniyorum ama bence eksik birşeyler var, ben bunu araştırıcam. Başka doktorlarla da görüşmek istiyorum. Çok yorgunum bir o kadar da sabırsız, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Sizlerde doktorlarınıza sorar mısınız neden olurmuş böyle birşey.... Çok saolun, efeylulün sonucunu bekliyorum heyecanla...

arkadaslar hamileyim diyebilmeyi cok isterdim ama maalesed negatif degerim 1.25. daha doktorumla goruseedim ameliyattaymis cikinca arayacak. boylelikle ucuncu denememizde husranla bitti ( iki tane daha dinmusum kaldi ama herhalde klinigimi degistiririm. biseylerin eksik oldugunu hissediyorum. hiteroskopi isteyecem genetik yestler isteyecwm yaparsa yapar yapmazsa baska klinige gidecem. nedeninin arastirlimasini istiyorum artik. dondusmalri vermezlerse de beklwtecem onlari yeniden.baslayacam baska bi yerde (( PETEKKK bu kez bielikye saglam bi yerse baslayalim insallah olmaz mi :)))

cnm gözünaydın şimdi girdim sayfaya ve görünce şok oldum mutlu oldummmm mucize geliyor inşallah rabbim hiç sorunsuz kucağına da almayı nasip etsin inşallah lütfen rahat ol bir tane düşük var diye kötü düşünme pozitif ol pozitf hiç bir kötü düşünceyi aklına getirme tadını çıkar bebeğinin hayrlı uğurlu olsunnn

arkadşım hakkında hayrlısı olsun sıkma canını biliyrm ki hepimiz bu yolda çok yorulduk ben de yeni transfr yapıcam dondurulmşla şimdi dr dan geldim ama heryanım ağrıyor sanki ve gerçekten yoruldum artık diyorum kendim için ama inanıyorum ki hepimz anne olucaz butun tetstleri iste hiç birşey kalmasın aklında buda benim son şansım klink için 1 aşılama 2 tup biri dondurulmş olucak bende olmazsa buda hemen ist la gelicem birşeylern eksik oldugunu hissediyrsan bence yeni merkez yeni tedavi derim sıfırdan içinde hiçbir şüphe kalmasın rabbim hepimzn yar ve yardımcısı olsun inşallah

cnm ben sorabilirm dr uma senın için transfer tarihin ve adetinin kaçıncı günü yapılmıştı transferlerin ,çok tuhaf geldi bana da kanama olman birde kaçıncı gün başlamştı kanaman

cnm benm transfer tarihim belli oldu 24 aralık inşallah buarada sen ne yaptın ne zaman transfer inşallah beraber gun sayıcaz cnmm bana 3 yasin eklersen sevinirim rabbim hepimize anne olmayıda nasip etsin

slm wishcm nasılsın neler oluyr senın orda bakalım başladın mı yeni tedaviye sanki kanamam var demiştin gibi kaldı aklımda benm tarh belli oldu cnm 24 aralkta nasipse ee az kaldı inşallah bu sefer hepimiz için son olur bu tedavile ve bizde anne oluruz

cnm ben sorabilirm dr uma senın için transfer tarihin ve adetinin kaçıncı günü yapılmıştı transferlerin ,çok tuhaf geldi bana da kanama olman birde kaçıncı gün başlamştı kanaman
13 aralık salı transferim yapıldı adetimin 19. günüydü,18 aralık pazar adet oldum yani transferin 5. günü. Çok saol canım...

Her acı yeni birşey öğretiyor.... Evet beraber hareket edelim... Kafamızı toplayıp,araştıralım...

canım ya..zaten tutmayınca benimde çok sancılı pıhtılı olmuştu hemde üzüntüden sancıda artıyor..kendini sıcak tut dikkat et kendine..
o eksik bişeyleri araştır mutlka gerekiyorsa değiştir merkezini içine sinmiyorsa kimse biizm babamızın oğlu deği..
bende her olumsuz tedavimde bidaha yaptırmıycam deyip bibakıyorum sonrasında içime yeni bir umut geliyor kendimi araştırmada buluyorum,bebek istedğimiz bitmedikçe tedaviyi bırakamıycaz sanırım kucağımıza almak duasıyla sonundaa...

canım benim canınızsağolsun..merakla açtım dua ederek ..iste hayatım aklına takılan testleri benim anlamadığım canımzı yanan biz parayı zaten boşver niye diretirler araştırmamakta ençokda buna deli oluyorum zaten...
kızlar çok dikaktli olun bakın ben embriyo taşıma sıkıntılaırndayım keyfimdenmi tabiki hayır mecburum orda devam edemezdim muameleden hoşlanmadım...allah yardımcınız olsun çok üzüldüm ikinizede bugün zaten karışık günümdeyimm((

canım benim, sabahtan beri haberlerini bekliyordum.... çok üzüldüm... ne diyeceğimi bilemiyorum, allahtan hayırlısı diyorum.... pes etmemen ne güzel, ben pes ettim ve tam bir sene bekledim, yeni karar veriyorum dondurulmuşlara... keşke daha erken davransaydım... o zaman hadi bakalım ayağa kalkma ve devam etme zamanı iyice araştırmaya başla, allah yardımcın olsun, dularımız seninle

inş. benimki taşınamdan dolayı olumsuz olmaz yani tutma konusu ayrı önemli olan transfere sağlam kalması..
eşim benden çok istiyor ordan taşımayı ben özelden devlete geçtim canım..özelde çok özel ilgi görmedğimdendevlete geçtik abkalım nolcak..bana pıhıtlaşma faktörümün önemsiz olduğunuda devlette yardımcı doçent dedi histreskopide önermedi bana...ordada vurdum duymazlık var mesela hocayla görüştürmüyolar yüzünü görmedik o derece..napıyım artık yapıcak bişeyim de yok sonuçta burasıda devlet diyorum (toplanıp değerlendirip biz bildiriyolarmış..eşime bıraktım artık o halldediyor alacağım yerdende götüreceğim fakültede bi mahsur görülmedi azot tankı olduktan sonra bize bu cevap verildi risk var denseydi il içi taşırdım...bende ankaralıyım ank.ailem var ve şuan ordayım..samsunda yaşıyorum orda omüde deavm edicem bukez eşimin dediği olsun ank.özeli ben seçtim ve eşimle çok tartıştık boşyere inş. bukze nasip lur bişeyler....

Son düzenleme:

benim taşıycağım mesafe arabayla 15-20 dk dı dr çözülmeye başlar hemen transver ederiz demişti.inşlh hiç bişey olmaz sorunsuz transverin olur cnm bir an önce kavuşursun bebeğine.

benim taşıycağım mesafe arabayla 15-20 dk dı dr çözülmeye başlar hemen transver ederiz demişti.inşlh hiç bişey olmaz sorunsuz transverin olur cnm bir an önce kavuşursun bebeğine.

sye..bizi kandırmıyolar değilmi sadece samsunda fakültede ne şekilde donduruldğunu sorun demişler yani hızlımı yavaşmı ona göre ocakta transferde o şekilde çözeriz demişler...
bide eşim saatini sormuş 5saati geçmedikçe sıvı azot olduğundan çözülmez demişler bizde kendi arabamızla daha erken gidebiliyoruz ank.dan samsuna..off içim fena ya..eşim çok rahat herkonuda öyledir ama ben deli oluyorum napıcam bilmiyorum..
adet olucam bugün falan ozmaan yasmin başlıycam sonra lucrin estoferm ocak sonu transfer olucak biz erkenden orda olsun dedik soruşturduk tamam dediler nolur nolmaz transfer günü yol kapanır bi aksilik olur diye...
kendim inansamda kimseye diyememde dalga geçerler okada ryoldan gelenle nolur diye ama tıptada çok gelişme var bilmiyorum eşime laf dinletemdim yine benim işler aksi gider kendim gibi ama onnkiler yolunda inş....

oy oyyy neler yaşıyoruz yaa komedi gibi değilmi hem acı hem eğlenceli arkadşım başta hakkında hayrlısı olsun diyorum ben de ilk ekim ayında izmirde denedim sonuç biokimyaslda kaldı buayda dondurlmş deniyoruz ve ben hemen kimyaslda kalınca istnbulda umut bahçeçi tbm ile görüştüm bana ordaki dr sakın dondurlmuşlarını buraya getirme yolda telef olur çocuklar dedi ve bizde sonkez burda denemeye kararverdik dondurulmşla olaya iyi yönden bak ne güzel evlatarınla uzun bir yolculuk yapıcaksınız nasıl bir duygu kimbilir onlarla bolbol konuş yolboyunca söyle seni hiç bırakmasınlar hııı birde masal anlat babalaryla tanışmanızı evlilik yolculuğunuzu ve şimdi de onlar için verdiğinz mücadelerini anlat inşallah bu sefer hepimiz için son olsun rabbim diyorum bizde anne olalım sen artık rahat ol stress yapma lütfen

oy oyyy neler yaşıyoruz yaa komedi gibi değilmi hem acı hem eğlenceli arkadşım başta hakkında hayrlısı olsun diyorum ben de ilk ekim ayında izmirde denedim sonuç biokimyaslda kaldı buayda dondurlmş deniyoruz ve ben hemen kimyaslda kalınca istnbulda umut bahçeçi tbm ile görüştüm bana ordaki dr sakın dondurlmuşlarını buraya getirme yolda telef olur çocuklar dedi ve bizde sonkez burda denemeye kararverdik dondurulmşla olaya iyi yönden bak ne güzel evlatarınla uzun bir yolculuk yapıcaksınız nasıl bir duygu kimbilir onlarla bolbol konuş yolboyunca söyle seni hiç bırakmasınlar hııı birde masal anlat babalaryla tanışmanızı evlilik yolculuğunuzu ve şimdi de onlar için verdiğinz mücadelerini anlat inşallah bu sefer hepimiz için son olsun rabbim diyorum bizde anne olalım sen artık rahat ol stress yapma lütfen

cnm bak sen pıhtılaşma yazınca hemen dikkatimi çekiti çünkü ben de kendi zorumla yaptırdım kendi dr uma testlerimi ve ben de çıktı fakat şimdi benm kendi dr um da öenmli değil sadece corasprin yeterli dedi fakat ist blda görştügüm dr hemen hamilelikle iğne kullanıcaksın hatta transferle beraber başlıcksın dedi sonra ben dr um la görüştüm çünkü buay biz transfr yaptırıcz dondurulmş hemen tepkimi koydum önemsenmeyen bir durum gibi davranıyr bazı dr lar ama inan ki önemli benm çevremde bebeğini pıhtılşmadn ötürü kaybeden var ki ben de 2 kere kimyasl geçirdim bir dr sebeb bu olabilir dediii hiç birşeyi lütfen atlama ve atlamalarına da izin verme çok emek veriyoruz canımız yanıyor hem maddi hem manevi

canım benim çok sevindim az kalmış transfere. inş canım herşey çok güzel olur
benim tedavi yılan hikayesine döndü hiç bişey anlamadım erken adet olursun demişti hemşire 15.günümde oldum 1 hafta aradan sonra tekrar başladım bantları dün itibariyle kanamam bitti 2 gün sürdü.hemşireye msj attım dr yarın gelsin bi bakalım demiş bende heyecanla bekliyorum dua et canım bana inş önemli bi pürüz çıkmaz normlde cuma gidecektim kanama bitince erken çağırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…