Sudenaz, nasıl sevindim bilemezsin, tebrikler arkadaşım...sen çoktan hakediyordun anne olmayı...umarım sağlıklı bir şekilde bebeklerini de kucağına alırsın. Ben uzun zamandan beri girip, okuyor ve çıkıyordum. Bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum.Anti-depresan mı başlasam diye de düşünüyorum. Hiç bir şey beni mutlu edemiyor. Bu yüzden gerçekten 5 kez deneme cesareti göstermen, yılmadan, azimle, tüm fedakarlıkları göstermen gerçekten takdire şayen. Ben sanırım çabuk pes ettm. Pes ettim sayılmaz ama ama yine de negatif sonucu almayı henüz kaldıramadım. Senin sonuncundan sonra senin doktoruna mı gitsem diye düşünüyorum, ama yolun uzak olması, her sefernde yne tek başıma hastaneye gitmek zorunda kalmam beni düşündürüyor.
Bana hiç bir test yapılmadı. Ne rahim filmi ne de başka bir şey....Şimdi de bana söylenen herşey yolunda iken neden tutunmuyorların cevabını bulmak düşüyor. Bu hafta içi bir doktora gidip adamakıllı yeniden muayene olmak istiyorum...
Umarım bugün nilüferbahardan da güzel bir haber alırız....
Bu arada ben de 3 yasin okumuştum, yazamadım bir türlü...
ve ve ve ve adet oldum yaşasın adet olduğuma bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmemişti :))))))))
kızlar nilüfer nerde kaldı ya test yapıcaktı
[sıze=3]hayırlı olsun canım bende 8gün önce olunca öyle sevındım bakalım hayat neyı gösterecek.......:18:[/sıze]
:18::18::18::18:
inşallah son adet inşallahcanım güzel dileklerin için sağol..seni çok iyi anlıyorum...ne yaparsan yap o boşluğu asla dolduramıyorsun..inan ben negatif sonraları unutmak için kurslara yazılıyordum,günlere giriyordum,çalışıyordumki belki unuturum diye...ama nerde hiçbir güzellik,hiçbir iş uğraş o boşluğu doldurmuyor....ama içimdeki istek,arzu öyle büyüktüki pes edemezdim,vazgeçemezdim...
çok dua ettim,çok dua istedim...rabbim sonunda karşılığını gösterdi...inşallah sevincimi sonuna kadar yaşayabilirim...
sizlerinde güzel haberlerini duymayı bekliyorum....
bu arada ihmal etmebir doktorla kalma,dolaş başka doktorlarla öngörüşme yap...gereken testlerini tamamla...ve tekrar başla...onun varlığını birgün öğrendiğinde sende benim gibi herşeye değermiş diyeceksin...
süper haber...seninde son adetin geldi....artık sıra bebişleri almaya geldi
kızlarrrrrrrrrrrrrrr hastaneden geldimmmmmmmmmmmmm....
rabbime sonsuz şükürler olsun bu günleride gördüm.....
11. gün_____ 398.8
13. gün_____894.7 çıktıııııı....
rabbim sonunuda güzel göstersin inşallahhhhhhhhhhhhh...
ooooooooo çok güzel çok sevindim ikizler geliyo desene
ooooooooo çok güzel çok sevindim ikizler geliyo desene
merhaba arkadaşlar bende 3-4 gündür sizleri takip ediyorum.Bende dondurulmuş embiryolarla şansımı denedim ve büyük günün gelmesini bekliyorum.16 OCAK da Allah nasip ederse transfer sonucumu alacağım inşaallah burdaki arkadaşlar gibi bende pozitif sonuçlar alırım.Birde çoğunuzda belirtiler var ama bende hiçbir belirti yok inşallah kötü bir sonuç almam bu arada umut tüp bebek merkezinde denedim bu 2.denemem oldu erkek infertiletesi.yaşım 31.2 gündür de bir umutsuzluk çöktü içime hep ağlamak geliyo içimden sizde böyle şeyler hiç oldu mu yada oluyo muydu
sağol canım..çok iyiyim...inşallah yarın değerim katlanırsa dahada süper olacağım
sende şubatta kavuşacaksın bebişine inşallahh
merhaba arkadaşlar bende 3-4 gündür sizleri takip ediyorum.Bende dondurulmuş embiryolarla şansımı denedim ve büyük günün gelmesini bekliyorum.16 OCAK da Allah nasip ederse transfer sonucumu alacağım inşaallah burdaki arkadaşlar gibi bende pozitif sonuçlar alırım.Birde çoğunuzda belirtiler var ama bende hiçbir belirti yok inşallah kötü bir sonuç almam bu arada umut tüp bebek merkezinde denedim bu 2.denemem oldu erkek infertiletesi.yaşım 31.2 gündür de bir umutsuzluk çöktü içime hep ağlamak geliyo içimden sizde böyle şeyler hiç oldu mu yada oluyo muydu
merhaba arkadaslar bu ay donmuslarla deneyecegiz 2 asilamam oldu sonuc negativ 1 tüp bebek denemem oldu oda ne yazikki negativ simdi donmuslarla denenecek benide listeye eklerseniz cok sevinirim yasim 35, 6 tane donmuslarim var simdi dünden itibaren estradiol kulaniyorum almanyada kiwu düsseldorf da tedavi görüyorum sebebsiz hamile kalamiyorum cuma yeniden kontrole gidecem ozaman ne zaman transfer olacagi belli olacak Allah bu yolda olan arkadaslarin yardimcisi olsun ....
Canlarim yeni topic actim bu baslikla bilginizee orda da bulusalimm baktim herkesin var bixim de olsun dedim eylul ekim de tup bebekle anne olanlar diye orayada yazalumm
merhaba arkadaslar bu ay donmuslarla deneyecegiz 2 asilamam oldu sonuc negativ 1 tüp bebek denemem oldu oda ne yazikki negativ simdi donmuslarla denenecek benide listeye eklerseniz cok sevinirim yasim 35, 6 tane donmuslarim var simdi dünden itibaren estradiol kulaniyorum almanyada kiwu düsseldorf da tedavi görüyorum sebebsiz hamile kalamiyorum cuma yeniden kontrole gidecem ozaman ne zaman transfer olacagi belli olacak Allah bu yolda olan arkadaslarin yardimcisi olsun ....
hamile ümidi ile açtım ama malesef çok üzüldün inşallah başka bir zamanda gelir bebeyin nilüfercimcanım sen yazdın sandım keşke burdan hamile deyip halay ekibi kursaydım..haberi ben vermi,ş giibi oldum yaaa((
öncelikle sudeyi tüm kalbimle tebrik ediyorum,canım benim inş bebeklrini kucağına da alırsın,sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef negatif,sonucumu biraz önce öğrendim,üzgünüm ama iyi olucam sanırım bir süre girmem buralara çünkü bu konulardan tamamen sıyrılmak istiyorum,benim için güzel dileklerde bulunan ve dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,girmesemde her zaman dualarımda olduğunuzu bilmenizi istiyorum,bu ay ara vericem ama yinede önümde ki süreci doktorumla değerlendirmek için adet olduğumda giderim sanırım,sizleri yine bilgilendirirm,benim geçmişimi bilen varsa zaten e2 değerimin düşmesinden belliydi,neyse zaten şu an önemi yok,sudecim beni de kara listeye eklersin artık,dualarınız benim için önemli sizleri seviyorum,rabbim hamile olanlarımıza kucaklarına alabilmeyi nasip etsin,uğraşanlarımızada yardımcısı olsun,,,,,,,,,,,,,,,
öncelikle sudeyi tüm kalbimle tebrik ediyorum,canım benim inş bebeklrini kucağına da alırsın,sizlere güzel haberler vermeyi çok isterdim ama malesef negatif,sonucumu biraz önce öğrendim,üzgünüm ama iyi olucam sanırım bir süre girmem buralara çünkü bu konulardan tamamen sıyrılmak istiyorum,benim için güzel dileklerde bulunan ve dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,girmesemde her zaman dualarımda olduğunuzu bilmenizi istiyorum,bu ay ara vericem ama yinede önümde ki süreci doktorumla değerlendirmek için adet olduğumda giderim sanırım,sizleri yine bilgilendirirm,benim geçmişimi bilen varsa zaten e2 değerimin düşmesinden belliydi,neyse zaten şu an önemi yok,sudecim beni de kara listeye eklersin artık,dualarınız benim için önemli sizleri seviyorum,rabbim hamile olanlarımıza kucaklarına alabilmeyi nasip etsin,uğraşanlarımızada yardımcısı olsun,,,,,,,,,,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?