Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

sudenaz canim sana birsey soracagim estrofem iciyormuydun sen transfer oncesi?

ben adetimin 2. günü başladım günde 3 tane,halada aynı şekilde içiyorum...hsyırdır canım bir sorunmu var?

5.gün embiryosu benimki de gerçekten beklemek çok zor hele benim gibi korku dolu isen daha zor çünkü embiryolarım orta kalite

canım endişlenme benimde orta kaliteydi..yavaş bölünüyordu...6. gün emriyosuydu ama 5. gün embriyosu kadardı...

YENİ YEPYENİ DUA LİSTEMİZ

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

GENEL DUA LİSTEMİZZZZZZZZZ

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]70.000

SALAVAT

[/TD]
[TD]70.000
YA HALIK, YABARİ,YA MUSAVVİR

[/TD]
[TD]70.000
YA RAHMAN

[/TD]
[TD]70.000
YA VARİS

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]2000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]1875
[/TD]
[TD]4000
[/TD]
[TD]12.024
[/TD]
[TD]9121
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[TD]1500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]707
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blowhole25
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elize
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[TD]500
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]600
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[TD]1200
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lavinialavinia
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2121
[/TD]
[TD]2121
[/TD]
[TD]2121
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toobe
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[TD]1000
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]41.400
[/TD]
[TD]12.780
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]200
[/TD]
[TD]400
[/TD]
[TD]300
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1001
[/TD]
[TD]2500
[/TD]
[TD]707
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN.TOPLAM ADET SAYISI
[/TD]
[TD]4675
[/TD]
[TD]9522
[/TD]
[TD]64.645
[/TD]
[TD]31.936
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KALAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]65.325
[/TD]
[TD]60.478
[/TD]
[TD]5.355
[/TD]
[TD]38.064
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

TARANSFERDEKİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN YASİN OKUMAYA DEVAM EDİYORUZ..
SONUÇTA HEPİMİZİN SIRAYLA TRANSFERLERİ OLACAK İNŞALLAH...
OKUDUKTAN HEMEN SONRA BU ARKADAŞLARA ADARSINIZ..
RABBİM BU TEDAVİLERİMİZDE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİB ETSİN İNŞALLAH..

BİSMİLLAHİRRAHMARİRRAHİM

TRANSFERDEKİLERE ÖZEL DUA LİSTEMİZ

SYE
YEŞİL034
AYLİNNİM

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]OKUYANLAR
[/TD]
[TD]YASİN-İ ŞERİF

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karasu81
[/TD]
[TD]15
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efeylul
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sye
[/TD]
[TD]6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sudenaz222
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuha2014
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yabangulu18
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilüferbahar
[/TD]
[TD]14
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cakir44
[/TD]
[TD]5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kdr
[/TD]
[TD]4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]winebir
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]edanur86
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNAN TOPLAM
ADET SAYISI

[/TD]
[TD]59
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlarrrrrrrrrr bugün acayip ağrılarım varr...öğleden beri yatıyorum geçmiyor...belden aşağı uyuşmuş durumdayım ,bacağıma vuruyor ağrı...

benim koşuyolu acıbademin labaratuvarında çalışan bir arkadaşım var...geçen gelmişti bana tebrik etmeye..kanımı almak istiyodu ben bakayım diye..yok demiştim..bugün aradım yarın işe giderken gelip kanımı alacak...yoksa ben 1 hafta dayanamıycam...:26::26:

canımm dıkkat kendıne.. kasma kendını rahat bırak.. sıcak tut kendını..

merhaba kizlarr yaa listeye baktim benim ismim yokkkkk silinmisssssss niyekiiiiiii daha vaz gecmedimmm benide ekleyinnnnnnnn

cnmmm kıyaman sana korkma hiç bişey olmıycak bebişlerine ben senin edişelerini çok iyi anlıyorum,olumsuz hiç bişey düşünme bebişlerin seninle için rahat edicekse baktır kanına,yat cnm yorma kendini dinlen kuzuu,

Canım bu ağrıların çok normal hamileliğin ilk üç ayında halsizlikler belden aşağı ağrılar çok normal telaş yapma bak yoksa bebişlerin etkilenir onları düşün ve rahat ol

Canım bu ağrıların çok normal hamileliğin ilk üç ayında halsizlikler belden aşağı ağrılar çok normal telaş yapma bak yoksa bebişlerin etkilenir onları düşün ve rahat ol

canlarım sağolun...endişe etmekten kendimi alamıyorum...ama haklısınız fazla evhamlanıyorum galiba..

kizlarrrrr bebislerim icimde transferim oldu. ama cok tuhfti hic ultrason kontrolu falan yok direkt koydular:) ama sürekli wc geliyo ters bi durummmu bu

evet riskli bi durum, herseyin bi zamani var galiba rabbim kismet ettiyse insallah bu defa olur.

aaaa ben badem findik ceviz yiyin diye duydum ve bugünde yedim, bugün tranferimin ilk günü bi terslik olmaz insallah simdi napcam yesem mi yemesem mi

Aylincim dualarımız seninle, su sıralar transferin yapılmış ve yatıyor olmalısın... tüm kalbimle senin için dua ediyor ve sonucu merakla bekliyorum. gerçi ben eminim... seni bırakmayacaklar

Allah razi olsun canimm evet yapildi, garip bi duygu insallah rabbim isteyen herkese evlatlarini bagislasin

kuzum bebişlerin seninle annesi bu ağrılar hamilelikten artı seninkiler ikiz annesi
kizlarrrrr bebislerim icimde transferim oldu. ama cok tuhfti hic ultrason kontrolu falan yok direkt koydular:) ama sürekli wc geliyo ters bi durummmu bu
inşallah bebişlerin annesine sıkıca tutunur ve orda kalırlar dualarımız herkes için

Sağol canım bir telefon açıp görüşeyim:)

sudenazz dikkat et kendine allah korusun sizi

canım hayırlı olsun bebişlerin..demek almanyada ultrasonsuz yapıyolar bu işi şaştım valla...gerçi bebişler yolunu bulurmuş...rabbim ayırmasın sizi...

benim ağrılar biraz şiddetini kesti ama geçmedi...süreklide sol tarafımda ...dikkat etiyorum ama

kuzum bebişlerin seninle annesi bu ağrılar hamilelikten artı seninkiler ikiz annesi

bu kadar erken bu şiddetli ağrılara anlam veremedim...ve sadece sol tarafımda..belimin sol tarafı kasıklarımdan sol bacağıma vuruyor...ve tabikide aklıma en kötüsü geliyor...zor bulunan gebelik böyle olsa gerek

kızlar nasılsınızı ben bugün girememdim karne hazırlıkları bide üstüne hastalık gelince halsizlikten sefil oluyorum çok çabuk yoruluyorum

SUDENAZ canım bişey olmamasına ağrılarının geçmesine çok sevindim

AYLİNİM canım inşallah bebişlerinin senden hiç ayrılmazlar canım hep birlikte uzun ömürler dilerim canım.

YENİ GELEN ARKADAŞALR HOŞGELDİNİZ ARAMIZA İNŞALLAH HAKINIZDA HAYIRLISI OLUR.

SUDENAZ 1415 YA VARİS 2600 YA RAHMAN 100 SALAVAT EKLER MİSİN CANIM

Canım kaça çektirdin. Burası bana daha yakın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…