Sudenaz 500 daha salavat , 700 ya rahman, 700 ya varis ve 400 ya halik-ya bari-ya musavvir eklermisin. Yarin dualarinizda bana torpil gecermisiniz arkadaslar
Hoşgeldin canım, ben tüp bebeği yaptırdığım zaman 11 yumurtam toplandı 5 embriyom çok iyi durumdaydı ve bi tane konuldu, aynı anda başka bi arkadaşın bi tanecik yumurtası oldu bitanecik embriyo elde edildi ve o tutundu benimki tutunmadı, o yüzden sakın üzülme hiç belli olmaz bu işlergünaydın kızlar,
devamlı okuyorum bu topiği. benide ekleyin listeye. dondurulmuş bi tanecik şansım var. umarım tutar. şubat reglimi bekliyorumsebep,yumurta rezervi azlıgı . ASM'de tedavi görüyorum . Yaşım 25.
Hamile arkadaşları tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlısı olsun, allah tamaına erdirsin canımEvet bende estrafeme başladım hayırlısı bakalım bu ay 15.01.2012 bekliyoruz
ay ne güzel bi tanım, ben de istiyoruuumm, allah hepimize nasip etsin inşallah.. aminSudenaz canım,kişisel rütbe bölümüne "bir bedende atan üç kalp" yazacağın günler yakındır hayırlısıyla.
ya ben de böyle dualar etmek istiyorum ama ne anlama geldiklerini nasıl edilmesi gerektiğini öğrenmem lazım bu konulardaki eksiklerimi gidermek istiyorum. biraz yetişmeden sanırım cahil kaldım bu tür konularda... bi de şu an reglyim bitmesini beklliyorum, bitince büsürü dua edicem inşallah...iyi geceler kızlar...
nasılsınız?*ben iyi olmaya çalışıyorum(
sudecim inş.bebişleirni göreceksin canım..
tedaviye başlıyacakalrın allah yardımcısı olsun...
sye...inş.seninde poziitif olurda yeniden motive oluruz negatifler canımı sıkıyor giresim bile gelmiyor yaaa
transfer olucka arkdaşalırmız siiznde inş.transferiniz güzel geçer canlar....
...........1000 yamuasvvir yabari yahalık(1001 oldu kızzyazarkene)
2500 ya rahman
707..ya varis..
kızlarr merhabaa allah hepinizin gönlünün muradını versinnnn inş.
ben tam 1 sene sonunda bebiş haberi aldım rabbim sizlerede güzel haberl almayı nasip etsin
tesadüfen gördüm dua listenizi bende sizin için dua etmek isterim
tesbihlerden sizin için çekebilirmiyim yoksa sizlermi çekeceksinizzz
Sudenaz canım,kişisel rütbe bölümüne "bir bedende atan üç kalp" yazacağın günler yakındır hayırlısıyla.
günaydın kızlar,
devamlı okuyorum bu topiği. benide ekleyin listeye. dondurulmuş bi tanecik şansım var. umarım tutar. şubat reglimi bekliyorumsebep,yumurta rezervi azlıgı . ASM'de tedavi görüyorum . Yaşım 25.
Hamile arkadaşları tebrik ederim. Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Evet bende estrafeme başladım hayırlısı bakalım bu ay 15.01.2012 bekliyoruz
bu arada ben 1ocakta regl oldum.4-5gün sürer genelde.nitekim öyle oldu ve bitti. ama dün gece ve sabah yine regl olmuşum gibi koyu kahve bir akıntı geldi benden.günlük pedimin tamamı nerdeyse. bu neyin nesi ben anlamadım şimdi. fikri olan var mı? ? ?
canım bir önceki tedavini yenimi oldun..eğer öyleyse ilaçların etkisi hemen atılmıyor.ondan kaynaklı olabilir..bide kaçıncı denemen bu?
herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız anne adayları :))
arkadaşlar cumartesi test yaptırsam sonuç alırmıyım 10.günü yani o kadar çok stresliyim ki bu stresten biran evvle kurtulmam lazım
amin kuzum hepimizin muradını verir inşallah ohhhhhhhhhh ne güzel kuzum rabbim sağ salim kucağına alacağın günüde gösterir inşallah .isteyen herkes dua edebiliyor şimdiden sağol canım ağzına sağlıkkızlarr merhabaa allah hepinizin gönlünün muradını versinnnn inş.
ben tam 1 sene sonunda bebiş haberi aldım rabbim sizlerede güzel haberl almayı nasip etsin
tesadüfen gördüm dua listenizi bende sizin için dua etmek isterim
tesbihlerden sizin için çekebilirmiyim yoksa sizlermi çekeceksinizzz
HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH HAMİŞ HABERİNİDE ALIRIZEvet bende estrafeme başladım hayırlısı bakalım bu ay 15.01.2012 bekliyoruz
arkadaşlar cumartesi test yaptırsam sonuç alırmıyım 10.günü yani o kadar çok stresliyim ki bu stresten biran evvle kurtulmam lazım
Kızlar bugün tv de ibrahim saraçoğlu bi programda tüp bebek aşamasında olanlar özellikle aslanpençesi çayı içsinler ve soğan suyu içsinler demiş!! bir ortaboy soğan soyulup, dörde bölünüp 1,5 bardak suyla kaynatılıp günde iki kere içilecekmiş!!
5. gün embriyosuysa çıkar...ama bence bekleyebiliyorsan bekle...gerçi bende 11. gün yapmıştım...beklemek çok zor valla...
günaydın kızlar,
Evet bende estrafeme başladım hayırlısı bakalım bu ay 15.01.2012 bekliyoruz
Kızlar bugün tv de ibrahim saraçoğlu bi programda tüp bebek aşamasında olanlar özellikle aslanpençesi çayı içsinler ve soğan suyu içsinler demiş!! bir ortaboy soğan soyulup, dörde bölünüp 1,5 bardak suyla kaynatılıp günde iki kere içilecekmiş!!
Selam canim transferden sonradami sogan kürü icilecek bildigim kadariylan zararli.Ben gecen hafta kendisiylen telefonda görüstüm bana 10gün sogan suyu ic dedi sonrada sana yollayacagim bu cayi günde iki kez ic dedi tranferden sonrada cayi icecem tutunsunlar diye ben 2defa tüp bebek yaptim ama olmadi simdide korkuyorum eger cayi icersem olmazsa bu seferde cay sebeb oldu diyecem o yüzden kararsizim
Selam canim transferden sonradami sogan kürü icilecek bildigim kadariylan zararli.Ben gecen hafta kendisiylen telefonda görüstüm bana 10gün sogan suyu ic dedi sonrada sana yollayacagim bu cayi günde iki kez ic dedi tranferden sonrada cayi icecem tutunsunlar diye ben 2defa tüp bebek yaptim ama olmadi simdide korkuyorum eger cayi icersem olmazsa bu seferde cay sebeb oldu diyecem o yüzden kararsizim
Canım hazırlık aşamasını kastetmiştir.Transfer sonrası için tehlikeli...
Bilginize; Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu ;
"tüp bebek yapmaya karar verenlerin her türlü tohumdan ve çekirdekten ( Badem, fındık, fıstık, karpuz çekirdeği, kabakçekirdeği, ayçekirdeği vb.) uzak durmaları gerekir.
Çünkü tohumların ve çekirdeklerin içeriğinde bitkisel hormonlar bulunmaktadır. Bu hormonlar hamileliğe hazırlanırken hormon dengenizi olumsuz yönde etkileyecektir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?